ДБГ разколебани за властта заради бламирания закон на Кунева

"Историческо петно" - така "Движение България на гражданите" определи отхвърлянето на антикорупционния закон, внесен от лидера им Меглена Кунева.

Обратно в новината

Коментари - ДБГ разколебани за властта заради бламирания закон на Кунева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Историческо петно"са Кунева и Кънев.

"Историческо петно" е самото "Движение България на гражданите" и лидера им Меглена Кунева.

за излизане от кризата е извънредни парламентарни избори. Днес съществото Местан направи изявление, че не искат да влизат в управлението на страната. Тогав трябва моментално ДПС да бъде изхвълнено поне от МВР, ДАНС, МНО, където имат доста силни позиции. Като гледам дебелото прасе се чудя от какъв пол е - имам чувството, че е по вероятно да го чу--т!!!

Това трябва да е за назидание на всички, да се научат да мислят, когато гласуват, а не да си играят! Нека още малко да ни помъчи тази власт и дано утре имаме малко по-зрели хора пред урните. Първата и основна задача е как ще гласуват на местните избори, пак ли чисто политически и сляпо или ще гласуват умно и за нашите деца.

Надай се! Бококрепителите си мислят че гласуват за техните деца и че и те ще намажат някоя филия с мас от 16млрд.

Специализиран орган, назначен и отговарящ директно пред изпълнителната власт ,е солидарен с политическата й програма, и ще служи единствено за дискредитиране на политическите опоненти.

Истинското историческо петно са тези 240 народни слуги, които крадат и мамят господарят си - народът.Ето защо в комунистически Китай такива ги бесят за да не гангренясат държавата си!Българската икономика е безпомощна и затъва!

Напълно подкрепям създаването на антикорупционен закон но предложен от това комунистическо отроче е пълна порнография.

отхвърлянето на мажоритарния избор беше фатална непоправима грешка от страна на рб евентуалният отказ от управление ще е просто едно доказателство за недалновидност, а е твърде вероятно да я направят

Кривата да се откаже от власт?!?!?! ти па кви ги говориш?

Кунева е комунистическо отроче.Нищо не може да се очаква от книжен човек .Да се маха то власта.

Е, да определено вече всичко е в ръцете на ГЕРБ. Май така и трябва да бъде.

Историческото петно на Меглена е, че спря 4 блока в АЕЦ, които произвеждаха електроенергия със себестойност по ниска от 2 стотинки за киловатчас, за да ни шиткат енергия от фотоволтици по 80 стотинки за киловатчас. Залъгаха ни, че трябва да жертваме тези блокове заради ГОЛЯМАТА ЦЕЛ - влизането ни в ЕС! Виждаме полудивите тълпи, които отвсякъде нахлуват в съюза, но също виждаме и безпомощността на този съюз да се справи с проблема! Заговори се дори за разпадане на Шенген, към който ние така страстно се стремим! Ами ако се разпадне и ЕС, то възниква въпросът - За какво госпожо спряхме тези блокове? Алчните, долни кариеристи най-накрая ще трябва да отговарят на много остри и неудобни въпроси!

"Досега сме внесли 5 милиарда и 144 милиона, а сме получили 4 милиарда и 790милиона!? За 2014 г. се предвижда вноската за ЕС да е в размер на 904.7 милиона лева," - информира Зинаида Златанова! ЕС до момента ни е глобил с 10 млрд. евро, съди ни за още 14 млрд.,

вноската със СЕДЕМ МИЛИОНА ЕВРО НА ГОДИНА!! Щот сме си позволили да си вдигнем БВП-то..

Самата Кунева е от най-гнусните петна в политическия ни живот, макар и конкуренцията, в това отношение, да е голяма.

За мен по-голямо петно от думите Лукарски, че било блъф това за Борисов премиер, няма! Това беше най-голямата подигравка в цялата ни избирателна история, защото ясно заяви, че всеки има право да си лъжи най-нагло и може да е сигурен, че няма да има последствия. Е, Кунева, този ви е съпартиец(нали една партия ще ставате от РБ) и смеете да обвинявате другите? Когато вашата собствена къщичка покаже принципност, тогава може да почнете да мислите да искате нещо от другите, за сега сте долни лъжци, като тоя с който се събрахте.

Вие с тия 1,2 процента се разколебахте а кво да каже Тиквата с неговите 28 процента?

То въпроса е и какъв е закона. Защото антикорупционен закон звучи добре, но това са думи. Въпроса е какви ще са последиците от него и защо дори коалиционните им партньори са се разколебали. Както и предния път, защото това е втори опит. Само че поне аз, а вярвам и повечето хора тук, хич не са запознати с детайли от закона.

Как така ще борите корупцията! Без далавера не може да се живее.:)

Лъсна от кои партии са най-големите крадци...но май хич не им пука.

един доклад: "Престъпна схема източва милиони от фонд "Земеделие"! От 2010 г. до настоящия момент от ДФЗ се крадат пари от Програмата за развитие на селските райони, пише онлайн изданието euinside.eu. Да прочетохте за него нейде из БЛЮДОЛИЗНИТЕ МЕДИИ!!! А ПРЪМОВИЦА да я чухте да го коментира?? А иначе се борим с корупцията, колкото БОРКОР я пребори. На БАЦЕ от ПЪРВИО МУ МАНДАТ!!!

Малкия началник не е ли изръсил някоя "мъдрост" днес? ;))

Госпожо Пръмова ти си петното на България , само правиш вид че нещо правиш за гражданите !

А ти посерко кой си?

Другарката Кунева да каже защо затворихме реакторите си? Какво получихме в замяна на този продажен акт?

Помните ли ги? Тогава ония бяха обединени от идеята да крадат, за пред хората да ни вкарат в ЕС и тази беше част от оная коалиция. Сега е част от тая и се прави на принципна, а си разбиранията й са същите, само сега играчите са много по-слаби и им се репчи много. По безпринципност тия скоро ще надминат ламята, но ние си ги избрахме, да сме мислили.

След като се знае че сме сред най корумпираните държави в Европа , да не кажа НАЙ , какво има да се гласува! Да се действа , да има хванати с подкуп магистрати и осъдени , вижте Румъния как прави нещата

Движение България без гражданите ще продължи напред, каквото и да става. Само гледайте!

Парламента е точно огледало на обществото ни!

Еми все пак БГ коалиция , какво да се прави...

Госпожо ИЕС подавай оставка ти не си избрана от българите !

ЛОГИЧНО! То се вижда по кои закони кой какво иска и какво не! Защо всеки умен може да си отговори!

И красив, нали? Ако беше така, както се опитвате да го изкарате никъде по света нямаше да се прави политика, а диспутите щяха да приключват с изкарването на IQ-то и победител е тоя с по-голямото.

IQ бил измислен за да се определя нарушения в мозъка на аутиста, и други с други проблеми в главата.

Празни приказки. Работният ден приключи, не съм чул да си е подала оставката.

Ми Кунева излез от власта, ама кокала е много сладък, нали "Госпожо".

Кунева,като уреди затварянето на блоковете в АЕЦ Козлодуй без Европа да го е искала,дали това не е корупция ?

това е и предателство на интересите на България!

Само ИЗБОРИ ще ни спасят. Всичко друго е крепене на Първанов и сина му и на Пеевски и на майка му.

Че в парламентарната група на БСП всички са милионери.

Меглена Кунева няма харизма и излъчване на ръководител и водач. Идеалният пост за нея бе министър за евроинтеграция, но при водач Царя. Боко има качества за водач, но за просташко-мафиотска страна, като България. Единственият истински , европейски политик в Б-я е Царя. По негово време ( вкл. 800 те дни ) България повиши рейтинга си 5-6 степени, а индекса Софикс стигна над 1500 ( сега е 460 ) . Но иди обясни това на лъвовете-юнаци, които имат право да гласуват.

дедо сакскуборгъ залесител.... ха,хах,ха... стреляй и забрави. поне 800 пъти.

Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ.Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски Генерал Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на ЦаряЛюбка Качакова-Срамната (НДСВ), ...Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... Искров от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет. Какво сте се разревали сега бе, бахти с к а п а н а т а чалгаджийска държава сте, в която живеете и се дразните взаимно. Тъпанари, малоумникът-"Цар" диша чист въздух в някоя от резиденциите си, а вие ще продължавате да го духате. Това ви се пада. Нещастници.

=Възникват въпроси от какво е продиктувана промяната в позициите на АБВ от страх или от лични интереси", се казва още в изявлението на ДБГ.= И ДВЕТЕ - С ТЕЗИ ХОТЕЛЧЕТА , КАК МИСЛИТЕ!?

в интерес на истината ПФ са отчасти прави - закон за корупцията трябва да е абсолютно конкретен и точен защото става врата в полето. А в случая РБ отново не се съгласуваха с ПФ. Тея неясноти са от юридически технически характер и можеше, да не кажа изчизстени още на ниво комисия.

"Патриот е, душа дава, но не своята душа, братя, а душата на народа!"

Ами к'во чакаш? Излизайте от властта. Да ама не, как се изпуска кокала макар и оглозган?

Значи петното върху Кунева, стана петно върху Народното събрание. Тази няма ли да се гръмне сама вече или ... иска помощ???

Tая снимка направо кърти мивки

Мона ЛиЙза. ХА-ХА-ХА.

Какво се цупиш, Пръмовице, всички ти казаха махни анонимките, а ти не, ще ги има, какво толкова настояваш за тях, да не си решила вече срещу кой да ги подаваш?

Кунева е една червена кукувица, но все пак се опитва да се разграничи от миналото си. турците ги разбирам - разядени са от корупция. Комунистите (АБВ и БСП) също. Сидеров и Барековата кохорта са във власта за да смучат. Очевидно съм се лъгал за т.н. ПФ. Имах малко доверие във Валери Симеонов. Сега то се изпари. Жалко за България. Съжалявам хората, гласували за подлогите, които са бламирали този законопроект. Нека да гласуват пак за тях.

се съжаляваме. Разликата е само, че аз има за какво да те съжалявам, а ти - не!

Кунева да не се безпокои за членовете и симпатизантите на партията си. Те членовете са и толкова малко, че всички вече ги е уредила на добри позиции.Симпатизанти партията и няма.Един закон, който допуска работа по анонимни сигнали не е предназначен за борба с корупцията, а за политическа разправа с опонентите. Борбата с корупцията не ставала с билки.Знаем, че не става с билки.Става с работа на силни и независими прокуратура и съд. Такива в България, обаче, няма.Ако се направи добра съдебна реформа, от нейния закон няма да има нужда.Има и друго едно много важно нещо. По цивилизования свят, когато излезе материал дори в пресата, дори и недоказан, уличаващ в корупция даден политик, той веднага си подава оставката и след това доказва , че не е виновен. В България никой не си подава оставката, дори и ако е доказано виновен. Това , според Кунева, с какъв закон ще го променим.

ти пък от къде знаеш че няма симпатизанти проучване ли си направил

Разделението на властите, Самчо, разделението, а и работата на медиите - четвъртата власт е важна, но тук имаме корпоративни медии и срастване/зависимост на властите.

Имало много неясноти в Закона и затова ПФ гласували против. Абе аланкоолу, неяснотите се оправят между първо и второ четене. Сега се гласува дали искаш да има Антикорупционен Закон или не! Явно не искате! Аз също съм на мнение, че този Парламент доказа, че няма капацитет за реформи и е по-добре след евентуалното (съмнително) приемане на промените в Конституцията да се ходи на нови избори. Дори и да влязат същите големи партии, поне малките няма да ги има за да бъркат нещата. Имам предвид, че при нови избори Атака, АБВ и партията на Бареков няма да ги има. Евентуално и ПФ. Тогава си мисля, че по-лесно биха се прокарвали реформи. Ако пак не може - нови избори и така докато уврат главите на всички.

какво повтаряте непрекъснато "реформи" като шамани в екстаз? Има си достатъчно закони, по които може да се бори и корупция, и престъпност. Ама как ще стане това, като в НС ще бъдат същите боклуци от големите партии, макар и по-малко на брой? Ами защо направо не ги забраните тези партии, които ви "пречат", че да си разигравате по-лесно коня, фашизоиди и българофоби?

Очевидно е, че борбата с корупцията не върви (както и всичко в тази държава), но ти викаш не трябват реформи, да си остане всичко както досега, защото евентуално на теория би трябвало да може да работи. Да, ама не работи! И оставяйки нещата без реформи ще получим същите резултати като досега. Ако на теб ти харесват, на мен не ми харесват. Затова нещо трябва да се промени! Но ето че няма да се променя. Ще я караме по старому. Ще се правим, че няма корупция и така ще се "борим" с нея.

А твоята глава бе капут?

"Капут" ще викаш на баща си! А ти се научи да се изразяваш правилно, а не с половинчати реплики!

Кой ви излъга с това между първо и второ четене, не напротив, тогава се редактират дребни детайли, а основните понятие се задават сега. Колко закона в България се борят с корупцията?

Интересно ми е защо децата от детската градина РБ се сърдят всеки път, когато не се приема някой техен проект, а никога не търсят предварително компромиса и широката подкрепа?

A БСП не бяха ли лява партия? Те нямаха ли лозунг "Всичко в името на народа,всичко за благото на народа? Май са разбирали лозунга "Всичко от името на народа за благото на депутат-взвода! ГОРКО НА КЛЕТИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!

корумпирани екземпляри и боклуци да определят кое е "историческо петно". Историческо петно е просташката, продажна и престъпна коалиция, която управлява в момента!

Интерсно как най мразената персона в България е в парламента. Явно трябва изборен закон щом Пръмова и Пеевски са в парламента

Швейцарските политици не крадат, щото всеки швейцарец има пушка.

ВЯРНО Е, ЧЕ ПРЪМОВИЦА ЗАСЛУЖАВА ТОВА, НО МЕ ВПЕЧАТЛИ, КОИ НЕ ИСКАТ ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАНА КОРУПЦИЯТА, И ПРОВЕРЕНИ И НАКАЗАНИ ХАЙДУЦИТЕ НА ПРЕХОДА. БСП, ДПС, ББЦ, АБВ И АТАКА СЕ СТРАХУВАТ ОТ ПРОВЕРКИ, ЗАЩОТО ТЕХНИ ХОРА СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ БАНДЮГИ!!

освен това доста работи не си разбрал! Като ти гледам набора, очевидно вече страдаш от болестите на тази възраст, добре е да преосмислиш участието си по разни форуми.

Хайде стига драми!! Сега какво - няма закони против корупцията ли ? Просто никой не ги прилага!!