Саркози ще бъде изправен пред съда за корупция

Бившият френски президент Никола Саркози ще бъде изправен пред съда за корупция и злоупотреба с влияние.

Обратно в новината

Коментари - Саркози ще бъде изправен пред съда за корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес във Франция утре дай боже и в България.А дано,но нада ли.Та България имаше ли президент дето бягахе по хотелите на Виена да си говори с едни австрийски енергийни оператори на територията на България???

Сещате ли се и за един дето с т.н. Му "цивилизационен избор". Жалко че американската ракета по време на Югославските бомбардировки на нато падна на покрива на къща в Горна Баня, а не на дом N 1 в резиденция Бояна, за да му види сметката. Същия тоя предател, върна история Славяноболгрская на гърците, без те да са си я поискали. Юда...

Не един български президент от близкото минало трябва да бъде разчепкан до кокала, докато му се завие свят, за всички поразии и злини, за разсипията, които не само унищожиха Националните богатства на България. Тези тяхни порочни и безотговорни действия и бездействия сломиха и унищожиха в не малка степен ДУХА НА БЪЛГАРИТЕ, което не се е случвало даже през пет вековното турско робство. Дано всички добри хора на България осъзнаят, че това са били мрачни, но мимолетни страници на демокрацията у нас и да имаме силата и волята да заживеем с надеждата за по-добри дни и години занапред.

корупция на запад? на най-високо ниво? в родината на демокрацията? че къде е невероятното

А у Нас кога?????

Хе, Хе, А в България от ТОЛКОВА много заслужилу кандидати / политици кога НАЙ-ПОСЛЕ ще видим един на съдебната скамейка, а?????????

И този изгоря.

М-да, не като в БГ, нали... Никой НЕ трябва да изгаря, за да могат ВСИЧКИ да СВЕТЯТ......

Борбата между бандистките групировки в Западния свят за пари, стана много жестока. Явно се очакват големи фалити ...

Изправен я, не мой да е седнал. А френски или арабски ще говори?

Детектор на лъжата и да го питат той ли заповяда убийството на Кадафи.Отговорът е ясен.

Този и такива като него трябва много да се извиняват и срамуват! Но за съжаление тебе го правят, защото не могат, нямат чувство за срам, то е заменено от огромно самочувствие, усещане за недосегаемост и безсрамие, операторски са от това чисто човешко чувство и с това се родеят с Путин и руските олигарси, там някак си се намират... Проблемът е, че винаги се намират бунаци, които да се подлъжат да ги избират и подкрепят. Затова 1000 пъти съм казвал - ако не знаете за кого да гласувате и не се интересувате, изберете човек, който е доказал че има някакво чувство за срам (което значи и отговорност евентуално).

Дано и лъжливите британци ги постигне същата участ като Саркози!!! Неверни и лъжливи съюзници се оказаха западните ни съюзници. Лицемери без съвест!!!

Подсещане и за рашките да се сетят за Путин, че и ватенките им завлече, барабар с ушанките, валенките и матрьошките.

За тая Орка се знаеше още от началото.