Бившият бразилски президент Лула осъден за корупция

Бразилски апелативен съд потвърди присъдата за корупция от девет години лишаване от свобода на бившия президент Луиз Инасио Лула да Силва.

Обратно в новината

Коментари - Бившият бразилски президент Лула осъден за корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А нашите бивши още си крадат на воля.

Лула и приятелката му Дилма Русефф (дъщеря на емисар на Сталин, изпратен да проповядва комунизма в Бразилия) направиха по-трудното - превърнаха Бразилия от процифтяваща страна в корумпирана и престъпна социалистическа държава, където престъпниците са по-силни от полицията и армията (взети заедно) и където постоянно намаляващите туристи са предупреждавани да не носят нищо скъпо по себе си - никакви фотоапарати освен самунерки, само боклучава мобилни телефони, никакви бижута, скъпо изглеждащи чанти и т.н., защото просто ще те нападнат и ограбят, а за десерт може и да те убият.

А за вас кои времена бяха по добри времената които робите работеха в тръстиковите плантации ли а някои ваши предци си пушеха пурите на сянка ?

Гоце го е надминал !

на американските фирми за торове и отрови, така осъдиха и полубългарката Дилма Русеф , която ги беше подбрала заради многото родени деца с дефекти, най-вече микроцефалия благодарение на опасните торове на монсанто

Ами ... социалист. Никаква изненада. В Бразилия поне ги вкарват в затворите, докато тука ЛАЙбъристите са превзели всички медии и бълват отровни лъжи

ДОРИ В ЕДНА КОРУМПИРАНА БРАЗИЛИЯ ... БОЧКО И 40 СИКАДЖИЙЧЕТА ЩЯХА ДА СА ОТДАВНА ЛИКВИДИРАНИ :)) ...

Един ден и Бойко, ха дано амин дай Боже! Дано сме живи, да го видим в единична килия, оттам отвътре да кълне БеСеПе-то, СеДеСе-то, международното положение, войната в Сирия и т.н.