Жозе Сократиш арестуван за корупция и измами

Бившият португалски премиер социалист Жозе Сократиш бе арестуван в рамките на разследване за корупция, данъчни измами и пране на пари.

Обратно в новината

Коментари - Жозе Сократиш арестуван за корупция и измами | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв Сократиш, бе - не се ли казваше Станишев?

днес Сократиш, утре Барозу.

Цацаров, кажи как се става шеф на ПЕС - срещу колко евро? Как се печелят поръчки от Моника с евросредства? Къде покри Бисеров? Къде покри далавераджията Найхденов? Срещу каква услуга от него? Как Пеевски и майка му забогатяха? Как Доган стана енергетик номер 1 и с готова разработка получи 1 милион? Далаверитре около фалшивите тефтерчета, които изчезнаха. Защо мълчиш? Не трябва ли да се самосезираш и да те осъдят ?

Имат прокуратура, дето брани държавните интереси

Крадем, защото сме социалисти!

Ние ПЕСоглавците сме крайно обезпокоени от издевателствата върху нашия другар! Рот фронт! Серж Херсонский.

абе ,,сократиш,, да се поучиш от ,,юнкер,,!!! само с ,,големи,, фирми и тръстове!!! тогава те ще те пазят!!!

И сега както обикновенно на Жозе му става лошо , здравенцето му се разклаща , вади едни патерици от мазето и всичко се забравя , за да не бъде излишно стресиран !!!! Този филм го гледаме постоянно !!

Да бе първо изкарал един уъркшоп по далавери при родното БСП, пък после да пИчелиш, аматьор нещастен ;-)

Члена на БКП Борисов и комсомолския секретар Плевнелиев, кога ще ги арестуват?

След като арестуват съселчето, инкасаторчето, свинарчето, сирачето с куфарчето. Има време. Първо с бсп-то трябва да се почне...

Червените свине заквичаха...

За какви спец. заслуги, др. Станишев, стана шеф на пес. ? Вярно ли е че си платил с държавни, пари за около 100 (сто),милиона долара?Защо голямата цаца, мълчи и си трае?

Ти тъп ли си или Да?

Е, със сигурност Вие сте социалист, щом защитавате крадците, де...

Това в Португалия - добре! Помним социалистическата революция в изостанала Португалия, още по времето на развития социализъм у нас, намесата на военните. А кога у нас ще има арестуван социалист от дългогодишните управляващи внуци на Бай Ганьо, нанесли толкова беди и злини на България, на принципа на келепира?!

Най-големите престъпници в Б-я са Цацаров и прокурорите - укриват престъпници, разкрити от вън - Николов/стойчев, Бисеров, списъка на Меркел (с активно участие на друг престъпник Кр. Стефанов). Цацаров, заедно с Бареков участваха в интригата, организирана от Мая Манолова в Костинбродските бюлетини, Цацаров участва в интригата за подслушванията, организирана от Миков. Кой покри Найденов, който за да се спаси от съд участва в комплот срещу ББ и ГЕРБ - Цацаров. Кой фалшифицира тефтерчетата и за да не се разбере тази фашификация - изчезнаха. Може ли това да стане без прокуратурата и най-вече без Цацаров? Как се добиха имотите на Пеевски и майка му? А Цацаров? Защо в Б-я по високите етажи се назначават престъпници?

Кажи и за имотите на Цветанов

Урааа , почна се .

100% от западните "лидери" са корумпирани еврейски държанки.

Стигам до извода, че в България няма корупция. Въпреки изключителните усилия на органите корупция в България не е установена. Това е цивилизована и правова държава.

Явно в Португалия прокуратурата си върши работата, а не е там само да си взема заплатите.

чакаме и тук бивш соц мин.председател да му се случи същото!

А защо не поразровят Борисов? Да видим как е отдавал държавни поръчки и колко са си плащали фирмите за правото да работят.

Само тук в нашата Потурландия-нито един в затвора!! Няма прокуратура, съд, абе.........трагедия!!!! Просто изтръпвам, като си помисля , какво ще правят децата ми - ами отговора е-ДА ОТИВАТ ДА УЧАТ НАДАЛЕЧ ОТ ТУК И НИКОГА ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТ- дори и на картинка или картичка да не поглеждат насам - мръсно, гнусно място за живот - само цигани, кучета и беззаконие цари в калната България!!

Какво става с Христо Бисеров?По често да задаваме този въпрос и да напомняме, че не сме забравили.

Тоя добре са го опандизили, ама да питам- какво стана с Хр. Бисеров???????????????????????????????????????????????????????????????

ТАКОВА НЕЩО НА РОДНА ЗЕМЯ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ИМА ЗАПИС ЗА ЕДНА БИРА КАК ПОРЪЧАЛА ДА МАХНАТ ДАНЪЧНИ ОТ ЗАВОДА И КАКВО СТАНА УВОЛНИХА ПОЛИЦАИТЕ КЪДЕТО ХОДИЛИ НА ПРОВЕРКА Е ТОВА СМЕ НИЕ И ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА НИВО

Я какви работи ставали в '' Прекрасното и Щастливо '' Европейско семейство - Дето вечно ни поучава ние как да живеем !!! Я да видиш Нашите ''Юнаци '' откъде учили схемите за източване на всякакви видове фондове до които успеят да се докопат !!! Тя каква ще излезе накрая - че то нашето си е децка игра в сравнение с това дето каките и батковците на Европата си играят!!! Те не били само нашите ''преуспели бизнесмени ''- В този ред на мисли , че те всички ще се окажат социалисти !!!

Най-обичам събота сутрин, дежурните реплики на дежурните цървули.

СОКРАТИШ, ПИПАШ НЕВНИМАТЕЛНО...ГОВОРИШ МАЛКО ...И ХОРАТА ЗАПОЧНАХА ДА ТЕ ГЛЕДАТ КАКВО ПРАВИШ...КОЙ ТИ Е ВИНОВЕН? НИЕ ОТ БГ СМЕ ИЗПЕЧЕНИ И НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ НИКАКВИ, АМА НИКАКВИ ГРЕШКИ - УЧИ СЕ ОТ НАС!

Ред е на маоистът Барозу. Тоя Жозе явно е сгазил някъде лука и са му извадили досието. Общо взето всички управници в Европа се водят на списък в едно управление. А не слушка, а е изгърмял. Да не мислите, че Боце не е прошнурован?

Щом е социалист. То това е дефиницията за социалист.

В Португалия след падането на диктатурата на Салазар всички партии се именуват "социалистически". Да се обявиш за някакъв друг е самоубийство. И сегашната управляваща коалиция е със социалдемократическата партия - но на практика е дясноцентристка.

Дали ще доживеем и Б-я да АРЕСТУВАТ бившият Премиер -социалист СерГей СтаниШеф, за хилядите кражби ,които се извършиха под "мъдрото" му ръководство??? А дано!!!!!

Истинско щастие е, че такива корумпирани висши политици няма единствено в България! Тук няма ни един такъв и добре, че са богатите идеи и приятели, предприемчивите им фамилии, за да живеят така охолно със заплатите си по-ниски от на чистачка в Брюксел. Добре е следователите, адвокатите, прокурорите и съдиите в Португалия да взаимстват и примера на тези, които "разследват" тук Христо Бисеров, за да въздадат истинска справедливост.

Защото сме социалисти...

Е да , за нашата фалшиво дясна продажна неука и провокативна журналистика е достатъчно да прочетат "Социалист", за да почнат с лайната по човека... Дори и да е истина, представена от перекендета и напомпани с дрога неугледни брадясали и хилещи се дами и господа - деца на бившите партийни активисти на Тато - тя става неубедителна, тенденциозна и платена. И тук десницата се провали, и тук десницата е на последните места в Европа и света... Жалка работа! ОСТАВКА!

Робство, лъжа, корупция, тайни завери, това е соца -Русия, Китай, СевКорея, Куба ... :)))))

"Защото сме социалисти" ........ С.Станишев

На 05-10-2014г бе Убит Българския народ от наемни убйци подлеци и предатели

българският народ беше убит на 09 09 1944 г .

Apollony

Давам 100 лева на тоя дето напише статията "Бойко Борисов арестуван за корупция и измами".

жозе е социалист, а боко - демократ... няма как да стане! ха-ха-ха

съгласен ама преди това са Станишев Бисеров Доган Пеевски Овчаров и други боклуци

Хубаво би звучало, ако се отнася до българия!

А в България другря Искров и другаря Мавродиев носят отговорност за 7 милиарда лв. откраднати пари от нас и какво стана дори и оставки няма!Е всъщост може и да има-да бъдат назначени на по-високи постове.... Затова ще си бъдем най-зле!!!!

Боко Скоруптиш арестуван в Брюксел, за изнудване ! Спец- групата "Трите зурли" рано тази сутрин са отлетели за да се случи операцията по освобождаване на Началника

"Бившият португалски премиер социалист"- АРЕСТУВАН! как хубаво звучи!:))) Тоя май не е успял да се вреди в Брюксел като нашия!