Австрийският посланик е предал писмото на Нинова във Виена

Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова проведе работна среща с посланика на Австрия г-н Роланд Хаузер.

Обратно в новината

Коментари - Австрийският посланик е предал писмото на Нинова във Виена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същите, които създадоха групировките днес обещават да се борят с престъпността. Същите, които убиваха хората без съд и присъда, днес обещават п о- добро правосъдие. Същите, които станаха известни с червените куфарчета, днес ще се борят с бедността. Простете, че не ви вярвам!

Селската пръчка се вре където може, за да не я забравят, че съществува... Не се сеща, обаче, че преди това трябва да са я запомнили...

Трябват ни повече умни, смели и сърдечни политици като Нинова. За съжаление имаме по много от прости страхливи и крадливи политици! Може би колкото по-скоро го разберем, по-скоро ще започнем да се развиваме като нормална държава.

Браво на Нинова! Интелигентна и сърдечна, държи си на думата. Каквото и да каж,е герберите скачат като луди и говорят основно глупости. Неподготвени и прости.

Не мога да разбера. Защо тази жена вдига такава врява. Досега никой в прав текст не е казал, че тя е корупционно свързана с Цанков камък. Казаха че по това време е била зам министър - което е истина. Проектът е стартиран по времето на тройната коалиция - също истина. Но никой не е казвал или писал, че Нинова е виновна. Тогава защо пищи толкова - или гузен негонен бяга

Вдига врява, за да я забележат. Нали се вижда с "просто око", че търси несъществуващи поводи да се разкудкудяка на върха на бунището на Позитано...

Лъжеш, проекта стартира при правителството на царя. А що се отнася до обвиненията за виновност прочети изказването на оная клявка наричаща себе си тежката артилерия. Нинова няма общо с язовира и затова е в атакуваща, а не както се искаше на герберите в обяснителна позиция.Та мъката герберска е резултат от рязането на лентичката, т.е. приемането на обекта от боко.

Не мога да разбера. Защо тази жена вдига такава врява. Досега никой в прав текст не е казал, че тя е корупционно свързана с Цанков камък. Казаха че по това време е била зам министър - което е истина. Проектът е стартиран по времето на тройната коалиция - също истина. Но никой не е казвал или писал, че Нинова е виновна. Тогава защо пищи толкова - или гузен негонен бяга

Не мога да разбера. Защо тази жена вдига такава врява. Досега никой в прав текст не е казал, че тя е корупционно свързана с Цанков камък. Казаха че по това време е била зам министър - което е истина. Проектът е стартиран по времето на тройната коалиция - също истина. Но никой не е казвал или писал, че Нинова е виновна. Тогава защо пищи толкова - или гузен негонен бяга

Гузен негонен бяга!

и не знам що Боко наричат тиква. Тази и на външен вид си прилича, а и като я послушаш малко, пак на такава асоциация отива.

Ми щото съм тиква! Но и ти ставаш за тиквичка.

Другари герберуги, явно "лудата седесарка" Нинова ви е намерила G-точката и ви стимулира яко. Само да мръдне и всички я налитате като бесни. Ама щом ви кефи няма лошо.

Другаркоу, другаркоооу... Ти си най-вярното олицетворение на партията си - нахална, проста, продажна и дълголетна. Жива и здрава да си!

Тази ли щеше да пише проекто-закон за корупцията?!

тя сигурно не може да се подпише без разрешение от Москва. Но закон ще пише...

Браво Нинова , вкарай Гробарите на кучето в задника ! Мръсна крадлива пасмина други им виновни , ядохте ли суджука ! Афера Суджук гейт , Афера НДК и изпарили се 17 милиона евра , Афера Калиакра и перките на Цветелина Бориславова и игрище за голф ! Трябва да се напише писмо на Донълд Тръмп да уволни сегашното Правителство на ББ , за системни кражби и лъжи , а и за тихото Унищожаване на Българите като нация ! Как Евгени Михайлов написа протестни писма до 56 посланика на Държави !

По полека другарю,както се пънеш да не се наакаш.

"Мръсна крадлива пасмина други им виновни , ядохте ли суджука !" Може би трябва в програмата по литература 6-8 клас да вкарат малко подобни изрази от неграмотни посирански тролчета, за да могат децата да правят анализи: "Какво, аджеба, е искал да каже героят с това изречение . . ." Това ще им е полезно за в бъдеще, да се разбират с останалите 49% мангусти и 49% идиоти в милата ни родина!

Vinetou

Виторио Позитано е италиански дипломат, участвал в спасяването на София по време на Руско-турската война от 1877 - 1878 година. Българи, да помним и уважаваме миналото!

истерични контрапротестъри призоваваха герм.и фр.посланици да им търсят отговорност за изявления , сега друга истеричка тоя път търси оправдание от друг посланик ! Интереса клати феса !

Я троловете на партията - майка са се активирали. Значи някой е уцелил в десятката.

овца

по телевизията гербирските лайномети как дадоха заден? дето го чухме миналата седмица не било вярно! счуло ни се е ?

loyola

много сигнали идат от Австрия - и Бисеров май от там го нахраниха, и Вальо Топлото ... Сигнали си вървят, кервана - също.

Браво лъжа. Ти го шашна и посланика си го премести от единия крачол в другия ! Важното е да се вдига пушилка, нали си опозиция - смях, та смях !

Корнелия, след един чес среща в хотела.

Трябва да питат дедо цар!

Стани мъж и кажи защо уволни министъра си Р.Овч. и замесничката му Курнелия Нинова.Кажи си,бе.

И двамата зам. министри - Корнелия Нинова и делян Пеевски ги уволних в един и същи ден през Май 2007 за лоши корупционни практики.

Мъж,доказва с децата си,ама тъка му е изгодно.Разбеал е ,пе тая също е мъж за да я сложи лидер и понеже умее много да леже и плюе е доволен от нея ,въпреки ,че я уволни за корупционни практики.И тая крадлива мангалка,най после се сетиха,че кумунягите са много крали,ама нали изтече давносният срок и затова Боко се прави на патриот и казва ,че са губеще проекти.А да попитам санирането не е ли ограбване на тези дето не живеят в панелки,а некачествените ремонти по пътищата и градтските ремонти за милиони оечалувши проекти ли са.И заклюпението ми е затова е борба за голямата власт,в кой ли да е на власт откъдето ,,САМО ДА МОЖЕ ДА КРАДЕ,,

Ех,нинова ние дето живеем тук не разбираме какво точно искш,та австриеца как ще те разбере.За чий корупция говориш?Тази борба тук и от вас е мисия невъзможна.Добре изглеждаш,доволна си от живота ,който си осигури чрез кражби.Теб,теб кой ще осъди?Не искаме гроб,но вас още по малко.

Не разбирате щото сте прости, но за сметка на това пък разбирате мен!

работи в същност,че от два-три дни все се обяснява настървено,кооолко е права,миткосва по посолства и медии,сипе огън и жупел по опонентите,ще съди за щяло и нещяло.Ама тя е бетер от разгонена кобила.

На КУрнелия много и е припарило на задника, че само арменския поп не е занимавала със своята изключителна честност.

махленка,да си търси индулгенция от чужда дъаржава,да си спасява осрания задник от 1977 год.насам.

Не Нинова подаде топката за Цанков камък. Пасът беше на БХ-С, разплетената дамаджана го пое заедно с онзи недораслия. Сега следва 9-вет метров наказателен удар. Адмирации за Корни !

Тоя дали сам си разбира ''сложната мисъл''? Какъв пас, каква топка?! Те неговите се припотиха от оправдания, разцентрованият мозък адмирира?!

Няма "негови" има Нинова. И къде я видя да се 'припотява " ? Конкретно за Цанков камък ? Не ми се слушат лакардии за ланшния сняг. Конкретно на въпроса ?

и що изпрати на посланици,европейски лидери и т.н... а ааа...тогава се кефехте,а?

Както е тръгнала другарката Курни със спуснати пердета на очите и с рогата напред,май след следващите парламентарни избори цоциалистите съвсем ще си снишат % на депутатите си зад парламентарната катедра.

Ти да видиш ! Ще доживеем до късната есен за да видим резултата от глупостите на герберчетата - хахахах

Видяхме резултата от управлението на ГЕРБ. Ниска инфлация и безработица и невиждан ръст в заплатите.

Наистина ли Станишев я е уволнил поради съмнения за корупция през 2007? Или за лоши корупционни практики? Може ли това да се прочете някъде в нета, интересува ме точната причина за уволнението и.

Друг път ще си мерят приказките....

Тази мръсна комунистка няма ли да спре да хули България и по този начин да прикрива кражбите си

Тя защо го направи ... два мандата върху бабата...после губи диря и ...я камилата я камиларя... ако изскара де

отговорят от Австрия?Чакам с нетърпение да видим отговора.То е толкова пощло всичко това,че не е и за коментиране.Имам чувството,че това женище и на папата ще се облещи,ако се наложи.Другари,поогледайте се малко,бе,ще ви погуби сто годишната партия.

Факти: -КУРнелия е комунистка! -Курнелия еможе да пише! Изводи: -КУРнелия пише на западните социалисти!/белким и се вържат:)))))/ Колко от прякора си ли е написала?

Сега е времето герберчетата да се снишават зад катедрата, както предлагаше Бай Тошо. Поне това да бяхте усвоили от него - хахахахахх

Какви гербери, какви комунисти всички са крадливи малоумници и занимават света с кражбите си!

Курнито ,че заслужено им лепнаха прякора г-жа Лъжа.Сега иска да се прави на г-жа Морал,ама тя някъде го оставила след 1997 г.Абе кариерния растеж при комунягите е според нивото на наглоста,лъжата,дезинформацията,кражбата ли се степенува?

Ей тази няма спиране! Обяснете и на вселената какви корумпирани боклуци лидери на партии и управници имаме!

тази госпожа отново се проявява като изпечена лъжкиня

уверил другарката Курни,че е предал писмото им на австрийския... поп.Тази долна лъжкиня има ли малко мозък в главата си да занимава чужди посолства и правителства със ежедневните махленски и долни закачки между ГЕРБ и БСП.До кога ще ни излага тази мърла и кой беше този който я курдиса за председател на партията.Та тя излезе по долна и от Станишев.

Шило

Айде стига с тоя "Цанков камък" Малко ли лапахте всичките от него? И какво толкова му каза на този посланник?

Ами сигурно , че много са лапали, ама без нея, предполагам. Важното е, че австрийците ще си защитят банките и компаниите, а на нея това и трябва за пред съда !

А, не така, тавариш...Не така...Всички-друг път..Знаем точно кои са плюскали от тази паница..Тези за ''всичките'' ги пробутвай на вашите кауни

Шило

Кои са плюскали? И хидроинженера и тайфата на Станишев и тази на Борисов. Че и реформаторите, докато бяха с него. Кво се правиш на круша недоодрусана?

Уволнената заради корупция, щяла да внася антикорупционен закон?! Още малко и доброволно ще отиде с торбичката пред портите на Сливенския затвор..Честна жена, морална..Сама ще се предаде

посланник хаузер много добре знае как работят австрииските и другите западни фирми и че корупцията е измислена при тях, както и много добре помни фалита на Alpine BAU

Че знае, знае, но знае и как да си защитят фирмените интереси и как топката да остане у нас !

Демек Нинова очаква посланикът да каже: "Не сте Вие, Нинова! Австрийците крадоха. И аз крадох! И баджанака краде, ама го лепнахме на Вас!"

Писмото не било на Емека хартия и за това го е предал !

Спомням си за един друг малоумник, който ходи до Брюксел с цяла делегация да пусне едно писмо . . . .

Г-н Посланик не всички българи са Луди !

пропаганда на червен лидер.Дреме му на този посланик за нея

колко суджук гушна от 4те тона или ти така безплатно....

Изядоха го на Бузлуджа всичкия.