Коментари - Парламентът ще контролира работата на антикоруционния орган | Днес.dir.bg

Парламентът ще контролира работата на антикоруционния орган

Депутатите решиха НС да осъществява контрол върху дейността на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът ще контролира работата на антикоруционния орган | Днес.dir.bg

Коментари

" членовете на антикорупционния орган ще пътуват безплатно в градския транспорт, а трудът им ще се зачита за първа категория. " - ЗАЩО ??

Мутрите (ГЕРБ) пак си нагласиха работите. Сами ще се проверяват, сами ще си установяват далаверите, и сами ще се санкционират. Айде, де!

Създаването на тази комисия точно сега е чат от мерките с цел да се запази властта и да се предотвратят евентуални масови протести и демонстрации от българските граждани преди и по време на председателството от България на ЕС! Защото това, което най-много занимава и плаши сега управляващите и политиците в Народното събрание е да не се обединят многото различни справедливи протести на хората в един, което е съвсем логично да стане в един момент, и да не се вдигне народът така, че цяла Европа да не може този път да не види и разбере какво точно става в България и да ги пометат хората, както е ставало вече!

Герб отново хвърлят прах в очите на хората,само и само да се опитат да излъжат Брюксел! Няма как да стане, защото там не пасат трева. Достатъчно е само да си отговорят на няколко въпроса- защо чак сега / при третия мандат / създават този орган- отговора е съвсем прост- след като се накрадоха да насита, напълниха си банковите сметки, купиха де що има медии , интелигенция, администрация, спец.служби и т. н. Защо ще създават нов орган, след като има достатъчно създадени такива- като се почне от Боркор, и се стигне да КОНПИ. Или отново се търсят служби и топли местенца за наши хора. Трето- нима има някой здраво- и/ или логичномислещ от останалите в тая държава / защото умните , красивите, интелигентните, младите, образованите отдавна избягаха от това управление/, който да вярва в този новосъздаден орган, след като членовете му ще бъдат назначени от герб - най крадливата и най- корумпираната партия, която надмина неколкократно бсп!Е, кой ще е този нормален човек, който би подал сигнал за корупционни действия- нали веднага ще му отрежат главата / в прекия и в преносния смисъл /!

И така - защо Парламентът ще контролира работата на тази антикорупционна комисия, а не контролира работата на главния прокурор? Българските граждани имат право и трябва да настояват да получат отговор на този много прост въпрос!!!

Уплетени в лъжите, безобразията, корупцията и кражбите и престъпленията си, тези, които толкова ревностно се кълнат и прокламират как защитават и спазват Конституцията и законите, сега създават орган, който Е ПОЛИТИЧЕСКИ!!! И КОЙТО СЪЧЕТАВА ФУНКЦИИ И НА ПРОКУРАТУРА, И НА СЪД, ЧЕ ДОРИ И ПОЛИЦЕЙСКИ ФУНКЦИИ В ЕДНО, след като точно в Конституцията е обявена независимостта на трите власти!!! И това следва не от друго, А ТОЧНО ОТ ТЯХНАТА ЛОГИКА И ИЗЯВЛЕНИЯ И УЖ УБЕЖДЕНИЯ ОТ МНОГО ВРЕМЕ, ОТ ГОДИНИ!!! Крадецът вика: "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!" Достатъчно е да се види как се преследват корупцията и се отнема незаконно придобито имущество навсякъде другаде, в нормалните държави...

От сега нататък ми е наистинаи нтересно когато някой, който и да е от управляващите, политиците или коментаторите и експертите ХЕМ ПРЕТЕНДИРА, ЧЕ Е КОМПЕТЕНТЕН И НЕ Е ДЕБИЛ ИЛИ ОТКРОВЕН МОШЕНИК И ЛЪЖЕЦ, И ПОДЛОГА, ХЕМ започне да защитава и обяснява за тази комисия и статута й, за целите и работата й и как ще обясни че тя е ЗАВИСИМА, след като главният прокурор Цацаров бил независим, ЗАЩОТО НЕ СЕ ОТЧИТАЛ И КОНТРОЛИРАЛ ОТ НИКОГО, А КОМИСИЯТА ЩЕ СЕ КОНТРОЛИРА ОТ ПАРЛАМЕНТА:)... От което следва, че ако главният прокурор се отчиташе и бе контролиран поне от парламента, както е тази Комисия, ТОЙ ЩЯЛ ДА БЪДЕ ЗАВИСИМ И ТОВА БИЛО В НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА РАЗДЕЛЕНИЕТО НА ВЛАСТИТЕ!!! За да могат всички да се убедят в лицемерието, лъжите и хаоса в главите на всички тези "умни и учени глави"! И откъде всъщност идват хаосът и безредиците и беззаконието в България и кои са хипократите!

И кво, най-тежката форма на корупция ще контролира антикорупцията! Какво по-хубаво от това, корупцията ще продължава с пълна пара...

Отново, малко аритметика от 1-ви клас: В задачката се пита, след като: 1) Парламентът ще контролира работата на антикоруционния орган. 2) След като (както потвърди и КС) толкова време ни убеждават, че главният прокурор Цацаров (и изобщо тази институция) НЕ МОЖЕЛО И НЕ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ОТЧИТА ПРЕД НИКОГО И ДА СЕ КОНТРОЛИРА, ДОРИ И ОТ СЪЩИЯ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ, ЗА ДА ... НЕ СЕ НАРУШЕЛА КОНСТИТУЦИЯТА И НЕЗАВИСИМОСТТА МУ, ДА НЕ СЕ НАРУШЕЛО РАЗДЕЛЕНИЕТО НА ВЛАСТИТЕ... Какво следва, какъв извод следва непосредствено от точки 1) и 2): ЧЕ ТАЗИ КОМИСИЯ ПО УБЕЖДЕНИЯТА И УВЕРЕНИЯТА НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ, КОИТО Я СЪЗДАВАТ, Е (ЩЕ) Е ЗАВИСИМА И КОНТРОЛИРАНА!!! Да напомня за забравилите дебили: 2 + 2 = 4!

Тоя четвъртит ''орган'' , ни е вътре вече 28г. . След като е ПОЛИТИЗИРАН , не очаквайте никакви резултати . Колко пъти ще повтарям , че проблема е във СЪДЕБНАТА СИСИТЕМА ,....ЛИПСА НА РЕФОРМИ В СЪД. СИСТЕМА . Всичко опира до този най-важен държавен орган , а сега всичко се размива,....ВСЕ НЯМАЛО ''ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА'' , ИЛИ ''ИЗТЕКЛА ДАВНОСТ '' / както стана и с крадеца , Хр. Бисеров/! До кога ще чакаме , 28г., нито една реформа и нито един осъден крадец на прехода ???????????????????????????????

Чета заглавието на тази статия и новина: "Парламентът ще контролира работата на антикоруционния орган" И знаете ли какво си мисля, и предполагам че ще се съгласите, след като на практика дори и самите управляващи и Парламент го заявяват и признават де факто - ЧЕ И ТОЗИ "АНТИКОРУПЦИОНЕН ОРГАН" НЕ Е И НЯМА ДА Е НЕЗАВИСИМ!!! И ще ви кажа и ще ви го докажа много бързо и лесно! Вие спомняте ли си какъв е основният и единственият мотив в България всички управления, правителства и парламенти, Конституционния съд и политици да обявяват и защитават БЕЗОТГОВОРНОСТТА И БЕЗОТЧЕТНОСТТА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР? Защо казват, и го налагат и демонстрират, набиват в главите на всички непрекъснато, че НАД ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР БИЛ САМО ГОСПОД, ЧЕ ТОЙ НЕ СЕ ОТЧИТАЛ ПРЕД НИКОГО И НЕ МОЖЕЛО ДА МУ СЕ ТЪРСИ СМЕТКА ЗЕ НЕГОВИ (БЕЗ)ДЕЙСТВИЯ И (ПРЕСЛЕДВАНЕ НА) ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЛИ НЕ? Да, правилно се сещате - ЗА ДА НЕ МУ СЕ НАРУШАВАЛА НЕЗАВИСИМОСТТА - на институцията!?!?!?! Ами сега?!?!?! След като Цацаров не можело и не трябвало да се отчита пред никого, дори и пред Народното събрание или комисия, пред граждански организации и народа, защото му се нарушавала независимостта, ДОРИ И КОГАТО ДОВЕРИЕТО В НЕГО Е НА ПРАКТИКА БЛИЗО ДО НУЛАТА, ТОЕСТ БЪЛГАРИТЕ МАСОВО НЕ ГО ОДОБРЯВАТ И НЯМА НИКАКЪВ АВТОРИТЕТ РЕАЛНО, то тогава по същата логика същите тези, които толкова време толкова ревностно защитаваха тази независимост и безотчетност, решавайки тази Комисия по антикорупция да подлежи на контрол от Парламента А ТОВА ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО, СПОРЕД СЪЩИТЕ ИМ ДЪЛГОЛЕТНИ УВЕРЕНИЯ И ИЗЯВЛНИЯ ПРИЗНАВА ОТКРИТО И ОТКРОВЕНО, ЧЕ ТАЗИ КОМИСИЯ ЩЕ Е ЗАВИСИМА!!! Другата единствена възможност е ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ ТЕЗИ ДА СА ЛЪГАЛИ И МАНИПУЛИРАЛИ! Всъщност им още една възможност, и тя е реалната - И ДВЕТЕ, ДЕДО ПОПЕ, И ДВЕТЕ!!! Тоест, те са лъжали и преди, лъжаят и сега, че тази комисия наистина ще си свърши работата както трябва, обективно и безпристрастно!

Именно затова никой не вярва, че тази Комисия ще свърши онова, което се очаква и обещава, и големият проблем на ртези всъщност е КОЙ ДА НАЗНАЧИ СЪСТАВА Й И НАЙ-ВЕЧЕ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ Й!!! Защото ще се използва, по стара трдиция на тези, КАТО БУХАЛКА НА ВЛСАТТА СРЕЩУ НЕУДОБНИТЕ И ЗА ВСЯВАНЕ НА ПРЕВАНТИВЕН СТРАХ! Това е истинският смисъл и цел, с която се създава, след като не можеше повече да отричат очевадната масова корупция и да я замазват и бяха принудени да я адресират по някакъв начин. Да припомянм ли как до не много отдавна Борисов ни убеждаваше, че сме много по-напред от Румъния и че след като ние нямаме осъдени за корупция значи сме решити проблема и корупция няма? Ами като няма защо правят тази Комисия сега?

че "..и 1/5 от опозицията може да иска.." която говори тоя депутатин Кириловия, както и че може "да иска главата " на някой от парламента, ГОВОРИ САМО за игрички на ГЕРБерска "демокрация". Как ще стане това, след като МНОЗИНСТВОТО ВИНАГИ ще защитава СВОИТЕ??? Това ми"мирише на разправа" с опозицията чрез този закон-БУХАЛ-КА!!!

da gi srestna tezi dami i g-da s palta-5000lv, obuvki- 5000lv, canti-5000lv... v BUS 78, 79 rano sutrin ; )))

да бе да намерили кого, в парламента са разбрали че от органа не са се "отчели"

Транспортът им ще е безплатен. А токът и водата искате да кажете, че сами ли ще си го плащат?! Абсурд.

"Парламентът ще контролира работата на антикоруционния орган" - АМИ ТОГАВА НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛ ОТ НЕГО

НАПРАВО- ОРГАН! ТОЧНОТО НАЗВАНИЕ!

А защо?! Ново ГЕСТАПО ли ще създаваме?

ХУБАВО ПИТАМЕ, НО НЕ СМЕ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО !!! ВЪПРОСИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДАВАТ В УПОР, НА МЯСТО, ЛИЦЕ В ЛИЦЕ !!! И АКО ОТСРЕЩА НЕ ЧУВАТ, ИЛИ СА ПРАВЯТ ЧЕ НЕ ЧУВАТ - ШАМАРИ ЗА ОТПУШВАНЕ НА УШИТЕ !!!! ТОВА Е НУЖНО !!!!

"Парламентът ще контролира работата на антикоруционния орган" Въх, боже, халваджия за бозаджия!

Да де , ТЪКМО ЗА ТОВА ИДЕ РЕЧ И ТО ПАРЛАМЕНТАРНОТО МНОЗИНСТВО И ТО ТОЧНО ТОВА НА ГЕРБ. Не ми е ясно само защо тия нещастници се чувстват вечни , но и това е разбираемо в исторически аспект , докато не почнат да гледнат като Тато на 10 ноември.

Този така наречен орган е Американска Финансова Полиция на територията на България ... PS: В колониите всичко е безплатно за гражданите от метрополията ...

Само революция ще оправи колонията БГ.Имам впредвид тотално гражданско неподчинение-блокиране на пътища,площади и т.н.,спиране плащането на данъци,бърз народен трибунал за корумпираните/забогателите/политици,бизнесмени/агентите на ДС/.

ЗАПОЧНА ДА СТАВА ПОЗНАТО ГАДНО !!! ЕВТИНО КУПЕНИ ДРИСЬОВЦИ НА ИЗМИСЛЕНИ КОНТРОЛНИ ОРГАНИ !! РАСТЯЩА БЮРОКРАЦИЯ !!! БЛАГИНКИ ЗА ПРАВОИМАЩИ! НА ФОНА НА УМИРАЩА ДЪРЖАВА !!!! СИТУАЦИЯТА Е РЕВОЛЮЦИОННА !!!

Прав си. Напоследък от доста места се чува, че хората не издържат вече. Ако до онзи ден си мислеха, че ГЕРБ за по-малкото зло вече им е все тая. Вървим към пълзящ фашизъм не с дни а с часове. Май без бой няма да се размине, но иначе всички ще ни опаткат поединично. Вече не го и крият особено.

Борбата с корупцията започва с наченки на корупция. Защо безплатен транспорт и защо първа категория - не са нито миньори, нито патрулни полицаи

Защото са умственно ощетени !!!

И какво точно означава ''КОРУЦИОНЕН'' орган - Що за ''орган '' е това и с какво ще се занимава ???? НЕграмотни ''политици'' , Неграмотни журналисти - що за държава сме изобщо ?!

Герберско изобретение. Щеше да има нобелова награда, ако Бойко беше Нобел, но не е!

Коментари - Парламентът ще контролира работата на антикоруционния орган | Днес.dir.bg

Парламентът ще контролира работата на антикоруционния орган

Депутатите решиха НС да осъществява контрол върху дейността на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът ще контролира работата на антикоруционния орган | Днес.dir.bg

Коментари

" членовете на антикорупционния орган ще пътуват безплатно в градския транспорт, а трудът им ще се зачита за първа категория. " - ЗАЩО ??

Мутрите (ГЕРБ) пак си нагласиха работите. Сами ще се проверяват, сами ще си установяват далаверите, и сами ще се санкционират. Айде, де!

Създаването на тази комисия точно сега е чат от мерките с цел да се запази властта и да се предотвратят евентуални масови протести и демонстрации от българските граждани преди и по време на председателството от България на ЕС! Защото това, което най-много занимава и плаши сега управляващите и политиците в Народното събрание е да не се обединят многото различни справедливи протести на хората в един, което е съвсем логично да стане в един момент, и да не се вдигне народът така, че цяла Европа да не може този път да не види и разбере какво точно става в България и да ги пометат хората, както е ставало вече!

Герб отново хвърлят прах в очите на хората,само и само да се опитат да излъжат Брюксел! Няма как да стане, защото там не пасат трева. Достатъчно е само да си отговорят на няколко въпроса- защо чак сега / при третия мандат / създават този орган- отговора е съвсем прост- след като се накрадоха да насита, напълниха си банковите сметки, купиха де що има медии , интелигенция, администрация, спец.служби и т. н. Защо ще създават нов орган, след като има достатъчно създадени такива- като се почне от Боркор, и се стигне да КОНПИ. Или отново се търсят служби и топли местенца за наши хора. Трето- нима има някой здраво- и/ или логичномислещ от останалите в тая държава / защото умните , красивите, интелигентните, младите, образованите отдавна избягаха от това управление/, който да вярва в този новосъздаден орган, след като членовете му ще бъдат назначени от герб - най крадливата и най- корумпираната партия, която надмина неколкократно бсп!Е, кой ще е този нормален човек, който би подал сигнал за корупционни действия- нали веднага ще му отрежат главата / в прекия и в преносния смисъл /!

И така - защо Парламентът ще контролира работата на тази антикорупционна комисия, а не контролира работата на главния прокурор? Българските граждани имат право и трябва да настояват да получат отговор на този много прост въпрос!!!

Уплетени в лъжите, безобразията, корупцията и кражбите и престъпленията си, тези, които толкова ревностно се кълнат и прокламират как защитават и спазват Конституцията и законите, сега създават орган, който Е ПОЛИТИЧЕСКИ!!! И КОЙТО СЪЧЕТАВА ФУНКЦИИ И НА ПРОКУРАТУРА, И НА СЪД, ЧЕ ДОРИ И ПОЛИЦЕЙСКИ ФУНКЦИИ В ЕДНО, след като точно в Конституцията е обявена независимостта на трите власти!!! И това следва не от друго, А ТОЧНО ОТ ТЯХНАТА ЛОГИКА И ИЗЯВЛЕНИЯ И УЖ УБЕЖДЕНИЯ ОТ МНОГО ВРЕМЕ, ОТ ГОДИНИ!!! Крадецът вика: "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!" Достатъчно е да се види как се преследват корупцията и се отнема незаконно придобито имущество навсякъде другаде, в нормалните държави...

От сега нататък ми е наистинаи нтересно когато някой, който и да е от управляващите, политиците или коментаторите и експертите ХЕМ ПРЕТЕНДИРА, ЧЕ Е КОМПЕТЕНТЕН И НЕ Е ДЕБИЛ ИЛИ ОТКРОВЕН МОШЕНИК И ЛЪЖЕЦ, И ПОДЛОГА, ХЕМ започне да защитава и обяснява за тази комисия и статута й, за целите и работата й и как ще обясни че тя е ЗАВИСИМА, след като главният прокурор Цацаров бил независим, ЗАЩОТО НЕ СЕ ОТЧИТАЛ И КОНТРОЛИРАЛ ОТ НИКОГО, А КОМИСИЯТА ЩЕ СЕ КОНТРОЛИРА ОТ ПАРЛАМЕНТА:)... От което следва, че ако главният прокурор се отчиташе и бе контролиран поне от парламента, както е тази Комисия, ТОЙ ЩЯЛ ДА БЪДЕ ЗАВИСИМ И ТОВА БИЛО В НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА РАЗДЕЛЕНИЕТО НА ВЛАСТИТЕ!!! За да могат всички да се убедят в лицемерието, лъжите и хаоса в главите на всички тези "умни и учени глави"! И откъде всъщност идват хаосът и безредиците и беззаконието в България и кои са хипократите!

И кво, най-тежката форма на корупция ще контролира антикорупцията! Какво по-хубаво от това, корупцията ще продължава с пълна пара...

Отново, малко аритметика от 1-ви клас: В задачката се пита, след като: 1) Парламентът ще контролира работата на антикоруционния орган. 2) След като (както потвърди и КС) толкова време ни убеждават, че главният прокурор Цацаров (и изобщо тази институция) НЕ МОЖЕЛО И НЕ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ОТЧИТА ПРЕД НИКОГО И ДА СЕ КОНТРОЛИРА, ДОРИ И ОТ СЪЩИЯ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ, ЗА ДА ... НЕ СЕ НАРУШЕЛА КОНСТИТУЦИЯТА И НЕЗАВИСИМОСТТА МУ, ДА НЕ СЕ НАРУШЕЛО РАЗДЕЛЕНИЕТО НА ВЛАСТИТЕ... Какво следва, какъв извод следва непосредствено от точки 1) и 2): ЧЕ ТАЗИ КОМИСИЯ ПО УБЕЖДЕНИЯТА И УВЕРЕНИЯТА НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ, КОИТО Я СЪЗДАВАТ, Е (ЩЕ) Е ЗАВИСИМА И КОНТРОЛИРАНА!!! Да напомня за забравилите дебили: 2 + 2 = 4!

Тоя четвъртит ''орган'' , ни е вътре вече 28г. . След като е ПОЛИТИЗИРАН , не очаквайте никакви резултати . Колко пъти ще повтарям , че проблема е във СЪДЕБНАТА СИСИТЕМА ,....ЛИПСА НА РЕФОРМИ В СЪД. СИСТЕМА . Всичко опира до този най-важен държавен орган , а сега всичко се размива,....ВСЕ НЯМАЛО ''ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА'' , ИЛИ ''ИЗТЕКЛА ДАВНОСТ '' / както стана и с крадеца , Хр. Бисеров/! До кога ще чакаме , 28г., нито една реформа и нито един осъден крадец на прехода ???????????????????????????????

Чета заглавието на тази статия и новина: "Парламентът ще контролира работата на антикоруционния орган" И знаете ли какво си мисля, и предполагам че ще се съгласите, след като на практика дори и самите управляващи и Парламент го заявяват и признават де факто - ЧЕ И ТОЗИ "АНТИКОРУПЦИОНЕН ОРГАН" НЕ Е И НЯМА ДА Е НЕЗАВИСИМ!!! И ще ви кажа и ще ви го докажа много бързо и лесно! Вие спомняте ли си какъв е основният и единственият мотив в България всички управления, правителства и парламенти, Конституционния съд и политици да обявяват и защитават БЕЗОТГОВОРНОСТТА И БЕЗОТЧЕТНОСТТА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР? Защо казват, и го налагат и демонстрират, набиват в главите на всички непрекъснато, че НАД ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР БИЛ САМО ГОСПОД, ЧЕ ТОЙ НЕ СЕ ОТЧИТАЛ ПРЕД НИКОГО И НЕ МОЖЕЛО ДА МУ СЕ ТЪРСИ СМЕТКА ЗЕ НЕГОВИ (БЕЗ)ДЕЙСТВИЯ И (ПРЕСЛЕДВАНЕ НА) ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЛИ НЕ? Да, правилно се сещате - ЗА ДА НЕ МУ СЕ НАРУШАВАЛА НЕЗАВИСИМОСТТА - на институцията!?!?!?! Ами сега?!?!?! След като Цацаров не можело и не трябвало да се отчита пред никого, дори и пред Народното събрание или комисия, пред граждански организации и народа, защото му се нарушавала независимостта, ДОРИ И КОГАТО ДОВЕРИЕТО В НЕГО Е НА ПРАКТИКА БЛИЗО ДО НУЛАТА, ТОЕСТ БЪЛГАРИТЕ МАСОВО НЕ ГО ОДОБРЯВАТ И НЯМА НИКАКЪВ АВТОРИТЕТ РЕАЛНО, то тогава по същата логика същите тези, които толкова време толкова ревностно защитаваха тази независимост и безотчетност, решавайки тази Комисия по антикорупция да подлежи на контрол от Парламента А ТОВА ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО, СПОРЕД СЪЩИТЕ ИМ ДЪЛГОЛЕТНИ УВЕРЕНИЯ И ИЗЯВЛНИЯ ПРИЗНАВА ОТКРИТО И ОТКРОВЕНО, ЧЕ ТАЗИ КОМИСИЯ ЩЕ Е ЗАВИСИМА!!! Другата единствена възможност е ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ ТЕЗИ ДА СА ЛЪГАЛИ И МАНИПУЛИРАЛИ! Всъщност им още една възможност, и тя е реалната - И ДВЕТЕ, ДЕДО ПОПЕ, И ДВЕТЕ!!! Тоест, те са лъжали и преди, лъжаят и сега, че тази комисия наистина ще си свърши работата както трябва, обективно и безпристрастно!

Именно затова никой не вярва, че тази Комисия ще свърши онова, което се очаква и обещава, и големият проблем на ртези всъщност е КОЙ ДА НАЗНАЧИ СЪСТАВА Й И НАЙ-ВЕЧЕ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ Й!!! Защото ще се използва, по стара трдиция на тези, КАТО БУХАЛКА НА ВЛСАТТА СРЕЩУ НЕУДОБНИТЕ И ЗА ВСЯВАНЕ НА ПРЕВАНТИВЕН СТРАХ! Това е истинският смисъл и цел, с която се създава, след като не можеше повече да отричат очевадната масова корупция и да я замазват и бяха принудени да я адресират по някакъв начин. Да припомянм ли как до не много отдавна Борисов ни убеждаваше, че сме много по-напред от Румъния и че след като ние нямаме осъдени за корупция значи сме решити проблема и корупция няма? Ами като няма защо правят тази Комисия сега?

че "..и 1/5 от опозицията може да иска.." която говори тоя депутатин Кириловия, както и че може "да иска главата " на някой от парламента, ГОВОРИ САМО за игрички на ГЕРБерска "демокрация". Как ще стане това, след като МНОЗИНСТВОТО ВИНАГИ ще защитава СВОИТЕ??? Това ми"мирише на разправа" с опозицията чрез този закон-БУХАЛ-КА!!!

da gi srestna tezi dami i g-da s palta-5000lv, obuvki- 5000lv, canti-5000lv... v BUS 78, 79 rano sutrin ; )))

да бе да намерили кого, в парламента са разбрали че от органа не са се "отчели"

Транспортът им ще е безплатен. А токът и водата искате да кажете, че сами ли ще си го плащат?! Абсурд.

"Парламентът ще контролира работата на антикоруционния орган" - АМИ ТОГАВА НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛ ОТ НЕГО

НАПРАВО- ОРГАН! ТОЧНОТО НАЗВАНИЕ!

А защо?! Ново ГЕСТАПО ли ще създаваме?

ХУБАВО ПИТАМЕ, НО НЕ СМЕ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО !!! ВЪПРОСИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДАВАТ В УПОР, НА МЯСТО, ЛИЦЕ В ЛИЦЕ !!! И АКО ОТСРЕЩА НЕ ЧУВАТ, ИЛИ СА ПРАВЯТ ЧЕ НЕ ЧУВАТ - ШАМАРИ ЗА ОТПУШВАНЕ НА УШИТЕ !!!! ТОВА Е НУЖНО !!!!

"Парламентът ще контролира работата на антикоруционния орган" Въх, боже, халваджия за бозаджия!

Да де , ТЪКМО ЗА ТОВА ИДЕ РЕЧ И ТО ПАРЛАМЕНТАРНОТО МНОЗИНСТВО И ТО ТОЧНО ТОВА НА ГЕРБ. Не ми е ясно само защо тия нещастници се чувстват вечни , но и това е разбираемо в исторически аспект , докато не почнат да гледнат като Тато на 10 ноември.

Този така наречен орган е Американска Финансова Полиция на територията на България ... PS: В колониите всичко е безплатно за гражданите от метрополията ...

Само революция ще оправи колонията БГ.Имам впредвид тотално гражданско неподчинение-блокиране на пътища,площади и т.н.,спиране плащането на данъци,бърз народен трибунал за корумпираните/забогателите/политици,бизнесмени/агентите на ДС/.

ЗАПОЧНА ДА СТАВА ПОЗНАТО ГАДНО !!! ЕВТИНО КУПЕНИ ДРИСЬОВЦИ НА ИЗМИСЛЕНИ КОНТРОЛНИ ОРГАНИ !! РАСТЯЩА БЮРОКРАЦИЯ !!! БЛАГИНКИ ЗА ПРАВОИМАЩИ! НА ФОНА НА УМИРАЩА ДЪРЖАВА !!!! СИТУАЦИЯТА Е РЕВОЛЮЦИОННА !!!

Прав си. Напоследък от доста места се чува, че хората не издържат вече. Ако до онзи ден си мислеха, че ГЕРБ за по-малкото зло вече им е все тая. Вървим към пълзящ фашизъм не с дни а с часове. Май без бой няма да се размине, но иначе всички ще ни опаткат поединично. Вече не го и крият особено.

Борбата с корупцията започва с наченки на корупция. Защо безплатен транспорт и защо първа категория - не са нито миньори, нито патрулни полицаи

Защото са умственно ощетени !!!

И какво точно означава ''КОРУЦИОНЕН'' орган - Що за ''орган '' е това и с какво ще се занимава ???? НЕграмотни ''политици'' , Неграмотни журналисти - що за държава сме изобщо ?!

Герберско изобретение. Щеше да има нобелова награда, ако Бойко беше Нобел, но не е!