Слатински: Има нещо ненормално в обществото ни

Има нещо ненормално в обществото, докато то обсъжда роклята на президентшата, Европа обсъжда свирепата корупция у нас.

Обратно в новината

Коментари - Слатински: Има нещо ненормално в обществото ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега, Той обиди страната ми, Той обиди мен като Българка, Той обиди децата ми( ученици, питат защо този чичко не обича България) Той обиди родителите ми! Ще го съдя за това!

Ей, "смислов", Купи си един шпеков салам, натикай си го и разсъждавай по темата!

Този дървен философ, натъпкан с теории като лайно с витамини, изхвърлен и отритнат от всякъде интригант, нещо се показва и раздава акъли. Той и за военните не става, където е на ясла и защо го търпят? Там е така сбирщина от неудачници. Участва в разбиването на държавата сега се чуди. Оди си в Украйна, която е величаеш.

там където всички са виновни виновници -естествено няма!какъвто народът на една територия такива и водещите му политици и елити!те не са паднали от марс а са едни от нас!тоест да, това е българия!

"то обсъжда роклята на президентшата" а тя не може ли чисто и просто да облече изискана стилна семпла умерено скъпа рокля и скромно културно и възпитано да придружи мъжа си

Този цървул е грешен и няма право да се обажда. ял живот на държавна хранилка . Учен бил. направи нещо бе кап.т. Само че за нищо не ставаш. Дървен философ при военните които не могат да вдянат че за нищо не става. изхвърлиха го като парцал от школата на МВР. Украински СССР кадър не ставаш за нищо и нищоговорене.

Политиците се накрадоха и преядоха до такава степен,че започнаха да обиждат народа и да го имат за дебилски, след като той нищо не прави за да се спре корупцията! Вече най нагло ни подиграват и плюят,имат ни за смешници,защото хем ни крадат,хем ние отново и отново тях си избираме!! А трябва да заиграе лопатата и да започнат тези наглеци да висят по уличните стълбове,чак тогава няма и да се сетят да обиждат народа,но сега понеже виждат,че сме кротки и затова и ни се присмиват! Тоя наглец и той е част от корупцията горе,ама има наглостта да говори и да обижда народа!!!! Няма такива бокл*ци,няма!!! Престъпници долни!!!

Да ве,целия народ обсъжда корупцията в България от 30 години вече и нищо не се случва,аман от боклуци,които обиждат народа!!!Тези вече толкова изнагляха,че започнаха да ни обиждат и да ни имат за овце и какво ли не...

Че през 2010 година от склад под митнически контрол от летище Сфия изчезнаха 368 кг. злато.ПОМНИМ!

Народът си е наред ,но политиците са най крадливи.С несметното богатство на бълг.политици е свързана и бедността на хората.Крадлива олигархия.Парламента опростява окрадените милиони и милиарди .Престъпни закони.Мафията краде. От акцизи се крадат милиарди,3 милиарда от злато ,краде се от ДДС.Здравни осигуровки окрадени от Дянков,пенсионни фондове окрадени.Политиците с най високи субсидии в света.Освен заплатата +14000 лв всеки месец на депутат.Лао Дзъ ,живял преди 2500 год,Та той казва-Причината за трудното управление на народа се заключава в това ,че народът е просветен и сред него има много умни.

Българските политици са нормални и не са по-крадливи от политиците по света на Запад и Изток, това си откровенна лъжа и инсинуация, непотвърдена с факти, а с голословни лъжи и клевети!

значи вече не оспорваме, че са крадливи, а тезата е че са "нормално" крадливи! Е, няма що, добра защита, о простиии и юроде.

Още един възрастен мъж, който реши да се изложи публично! Как може един зрял човек да се излага да твърди, че в България има голяма корупция?! Тоя да не е живял в буркан! Да е толкова ограничен, та да не знае, че корупцията е световно явление?!

мъдър човек!

Този мъж, както и ти сте продукт на окупацията на съветският комунизъм, следователно повредена стока, живелите в робство винаги си остават роби с робска психика!

Чужд спам.

пич, понамали малко децибелите. нито аз съм роб, нито ти, надявам се. иначе съм съгласен, че 99% от народа бяха безправни като роби по време на съветския комунизъм. за съжаление човекът е прав, че има нещо ненормално в бг обществото, което се дължи на пост-комунистическото безвремие

Братя Българи революция му е маиката,а не да пишем неща които всички знаят!!

Много ви се иска да си разбутаме държавата и да я превърнете в Сирия, Украйна или друго мизерно място, няма да ви се вържем хибридници, много сте слаби и жалки!

Г-н Слатински в България няма свирепа корупция! В България има нормална средностатистическа корупция, която е нормална част от несъвършенството на човешката природа! В България корупцията не е по-голяма от тази в Швеция, САЩ, Испания, Франция, Русия, Китай, Япония............,всякакви други твърдения са или резултат на нездрави интереси или на недостатъчно интелект и информираност!

Не обществото е ненормално и не обществото е виновно за всичко , Професоре . Докато Европа коментира корупцията в България, МЕДИИТЕ професоре ни занимават с рокличките и бельото на президетшата, а професори като тебе довършват манипулациите, като хвърлят допълнителна мъгла в очите на обществото.

Корупция ля ля ля Ми не давайте бе бастуни!!!

специалист по сигурност.добре че му казал студента ,че сме ненормални,той не знаел.всички са едни специалисти

Вярно, че няма корупция на Запад. Чета преди 5-6 месеца, че най-големият спонсор на Гондация Клинтън , е Германската държава, 10млн.евро! А, и аз имам фондация! Я чакай да пиша на Германската държава. Писах, викам хайде да не са 10 , а да са 5 млн. Отговор все още нямам!

Правилно Слатински! Докато в Иран се вдигат на бунтове, ние блеем пред телевизията и половин месец късаме маргаритки, ще има ли втори лифт или няма да има. След 15 години ще се пръкне първият пенсионер в тази умряла държава, за който...няма да има пенсия, но вместо това по пет пъти на ден четем кой капут в кое дърво се блъснал и колко покрай него умрели. И докато в страната ни продължава да няма съдебна система и адекватна полиция, вместо да се повдига проблемът на всички нива четем какво казал Ердоган, с какво се подиграл Тръмп и какво уверявал Путин. Онзи ден джепчийки бяха заловени от жертвата си ( щото няма кой друг ) и след няколко часа ги пуснали. Вчера пък джепчийка пребила жертвата си, след като я ограбила/ Днес я пуснали! Вместо да се повдига темата до окончателното преодоляване на проблема, четем за новите монети пуснати от БНБ и че щерката на Гала се била разголила. А... и тежки студове сковали САЩ. А, че мафията е окупирала България и треби този народ, както никой до сега - за това нищо. Прав си Слатински, много си прав!

Този номер с революциите вече го играхме! 1997 година. Мръзнахме по барикадите, и кой дойде? А, костов. Същият който докато ние се биехме, ходил на Копитото да се договаря с Първанов и Добрев! Не! Мерси! Като искаш, ходи се бий!

В Швейцария има 20 000 кв.км. планини и 2000 лифта в България има 20 000 кв.км. планини и 100 лифта! докато не построим още 1900 лифта ще говорим за тях защото са важни! В момента България печели 6 милиарда от туризъм, след лифтовете ще печели поне 12 милиарда от туризъм, а това са много пари за детски, пенсии, болници,училища и прочие полезни за българите благини...................!

Праве човекът - има нещо ненормално в обществото ни и това са процентите - 80 !

voknid

Добре де. В плетката на една рокля е вложено едно що-годе нашенско/чуждо изкуство, заслужаващо поне минимум признание за труда. Колко ли "труд" и "изкуство" се иска, за "разголване" на ГОЛЯМАТА корупция? Всички говорят за нея като за предполагаемите извънземни, с които още никой няма реален контакт.

Някакъв го засърбели пръстите и взел, че си ги почесал по клавиатурата, а дира копи-пейстнал туйка да запълва норматива "На час по статийка" Ако в БГ имаше "експерти по сигурност" нямаше да хващат идил-ци в центъра на София, които си живеят и въртят бизнес- при това незаконен, с години чао

Ние работещи за България експерти по сигурност нямаме. На сградата на ДАНС пише, че е подарък от народа на САЩ. А нашите "експерти" според чуждата преса се занимават с логистична подкрепа на самолети с оръжие, които се изпращат за джихадисти в Сирия и фашисти в Донбас.

# Най-после в нещо да сме първи в ЕС и то без уговорки и съмнения.# По бедност ПО....... ПО........ По материала Абе номер 1

Просто демокрация!

Нещо е в единствено число.Щеше да е хубаво ако беше само едно ненормално нещо.

Аз коментар по статията на г-н Слатински нямам. Имам няколко въпроса общо и към него в частност: 1. Когато беше в СДС и калъпеше т.н. "демокрация" ясно ли му е било какво прави? 2. Кога получи прозрение, че е извършил най-голямата глупост в живота си, участвайки активно в т.н. "демократичен процес" и разрушаване на също т.н. "комунизъм"? 3. Вярвахте ли си г-н Слатински, виждайки около себе си сподвижници от типа - Софиянски, Божков, Луджев, Луканов, Ал. Томов, , А. Мозер, Сталийски и прочие реваншистка и крадлива измет? 4. Ако сте си вярвали, защо сега мрънкате? 5. Ако не сте си вярвали, защо въобще имате наглостта да говорите публично по който и да е политически въпрос? 6. Уважаеми хора тук, защо преди време се присмяхте и оругахте Иво Христов /лично аз ненавиждам БСП/, като каза , че 80% от българите са дебили? При това човекът е в грешка - повече са....

Много добре, точно така - Слатински да отговори първо на поне 3 от така зададените въпроси и след това да се изказва. Но междувпрочем, от коя дупка изпълзя този?!

не нещо ненормално драги ... няма нищо нормално ... !!! и хора няма ...

Този екземпляр беше изхвърлен като съветник-некадърник от президентството, защото направи доста гафове, които ако не бяха своевременно туширани щяха да доведат до международни скандали. Сега се прави на професор по тъпотия!

Демокрация в Царство България. Още няма комунисти: Полицията почна своята роля... "Шашки вън!"... Зазвънтяха шашките, заплющяха камшици. Зачуха се протести, заглушиха ги псувни. Полицията, спомогната от бай Ганьовата армия, задигна Никола Търновалията, задигна по-видните му другари; разфучаха се конните жандарми и изметоха двора. И Граматиков, увлечен от течението на масата, намери се на улицата. Той беше като поразен от молния! В ушите му звънтяха думите на бай Ганя, който от върха на стълбите викаше: "И ний сме били малко-много в Европа и знаем тия пущини, изборите. Аз в Белгия съм бил... " В ушите му звънтяха и думите на дяда Добри. Бедният дядо Добри! Изтласкан на улицата, ударен силно в главата, просълзен от болест ли, от гняв ли, от жалост ли, той току се обаждаше, горкият, с пресечен глас: "А бе, господин началник... ами че нали уж... туйнака, нали щяха да бъдат уж свободни... таквозинка... " Бедният дядо Добри!... След няколко дена Граматиков прочете в един от столичните вестници следующата телеграма: "София. Министър-президенту. Изборите се извършиха при абсолютна тишина и порядък. Избрани: Ганьо Балкански, Фильо Гочоолу и Танас Дочоолу, всички наши. Опозиционните кандидати се провалиха позорно. Щом се появиха избирателите с музика начело, шайката им се разбяга. Целият град тържествува. Да живее Негово Царско Височество. Ганю Балкански

Не е чак толкова ненормално обаче. Можеше и да е ненормално, ако половинката на президента беше не от женски пол, а от третия или от съшия пол като президента. Какво по-нормално от това, половинката на президента да е жена (и то доста хубава и добре сложена между другото), а хората да обсъждат тоалетите й. Розовата й рокля в Австрия беше много хубава и тя беше най-хубавата дама на снимките, не си кривете душата. Не смесвайте ябълки с круши. Критиката към Бг е едно, а президентшата - друго. Най-накрая, икономическата и съдебната политика не са в ресора на първата дама, че сте се заяли с нея. Не смесвайте нещата. Аз лично се радвам, че първата ни дама най-накрая показа добра класа и вкус. Ако вие не се радвате, значи сте доста зле вече.

Съврвам те да прочетеш статията още веднъж или дваж, ако е нужно. Дано да разбереш какво се казва в нея. Успех!

а аз те съветвам да препрочетеш моя коментар. Успех!

има дор и сранишев мозе да си отбелези/разликата мезду тарабел1ш и необходимата разлика тарабел 17

Прав си,така е .Между другото роклята е шита от известна в Лондон българска дизайнерка нарочно за повода.Мотивите в роклята са в типично виенски стил ,който носи определени послания.

Е тогава защо плюхте професора който имаше смелостта да каже на глас,че дебили са 4/5 от народа.Знаете ли колко комично изглеждат нещата погледнати от вън.Борисов има едно предимство,че когато дават репортажи от срещите му в Брюксел.това което говори не се раз бира от зрителите в Европа освен българите, а в България не пускат звук,за да не се червим от срам.Какви костюми ,какви рокли каква дипломация...

браво момче !!!

Застани пред огледалото, загледай се хууууубаво, ако малко имаш нещо в тиквата, оцени твоята нормалност !!!Толкова години бръщолевиш само тъпащини !!Какво нормално е произтекло от това, че имаш трибуна !!!

Ненормални са такива като Слатински,то не беше депутат,мислител,специалист сигурност т.е. нещо като нищо.Тоалетите на представителните личности се коментират за Меркел и Меѝ има предавания за това как са облечени с часове и всеки ден.Престижни вестници писали за корупцията,Гардиен,коѝ чете гардиен ,коѝто чете дума.Другите пишат това което четат в бг.вестници.Да сте чули някъде да се пише за Кипър или Малта,целия свят знае ,че мафиоти от Италия,каналджии от Либия,руски престъпници получват гражданство с/у пране на пари и подкупи но в ЕС никоѝ не иска моритунг за щото в тези държави хората не им пука какво ще кажат" шефовете".

колко години си в политиката?! Защо не изрази тази си позиция когато въртеше подметки по коридорите на Дондуков 2, а президентшата имаше свой собствен кабинет и антураж?! Нещо май караш типично като пернишки шоп дето все някому кусур намира и все той е прав! Като имаш такава позиция защо не я отстояваше до сега, а сине майчин, ами седнал сега да се изхвърляш, щото знаеш че за тия ти думи никой нищо лошо няма да ти стори, но пък за сметка на това добър шум вдигаш около себе си, та дано някой отново те забележи и те върне във властта!

Ами тогава е бил само съветник, и не е имал право да говори собствено мнение по пресата, а да дава такова на президента. Президента решава какво да каже. Ей, не се научихте на етикеция бре, булгар!

Тия ги разправяй на баба си дето не е била по тия коридори и не знае кой кога как се е въртял и какви ги е вършил! Ненормалното в тази държава е точно поведението на такива като този дето защитаваш и като твоето, защото по вина точно на такива се формира погрешно мнение в обикновените хора от народа и се подвеждат, защото не десетилетия , в цялата си хилядолетна история формиращите основната маса от този народ хора принудително са приучавани на сляпо доверие и подчинени на по-вишестоящите в йерархичната стълба на обществото, независимо дали те са властимащи, духовни лица или са някакви управляващи през съответния исторически период! И ако не знаеш защо е така отговорът е защото който не се подчинява остава без главата си, а на по-късен етап в историческото ни развити остава и без каквито и да е възможности за препитание, обучение и личностно развитие, защото всеки имащ някаква власт в някоя от сферите на обществения живот я упражнява не в полза на обикновените хора, а в своя изгода и срещу останалите които му се опълчват или някак си му пречат!!!

Абе знаем те и тебе какъв дръвник си...

Тъкмо сега препрочитам "Бай Ганьо прави избори". Отнася се за Царство България! Ха ха ха, все още няма комунизъм!

Ама като доде комунизму ни довърши с гигантски щрапки;крачки; Бай ти Ганя трева да пасе пред петолъчката

Така е! Направиха ни 9 млн., всички бяха образовани, а после, се пръкнаха такива необразовани като теб!

А има ли нещо нормално в държавата ни?

Какво си направил, ти, за да се чувстваш в правото си да задаваш този въпрос, а и такива като теб в този форум?! Въобще, можеш ли да проумееш въпроса ми?!

И защо да няма право да задава този въпрос след като гласуваме за тия в парламента , които правят законите и от които се очаква да направят държавата нормална , а не една седмица цялата западна преса да оплюва България.

ХА, ХА, ХА! А ИМА ЛИ ИЗОБЩО ДЪРЖАВА?

НЕНОРМАЛНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ ВЪВЕДОХА ТАКИВА ПИШМАН НАУЧНИ РАБОТНИЦИ КАТО ТЕБ/НАМЕК ЗА РАДОМИРСКИЯ ИНСТИТУТ, ОТ КЪДЕТО ТРЪГНА ДА НАЛАГАШ "ДЕМОКРАЦИЯ" /, КОИТО ПРЕКЪСНАХТЕ РАЗВИТИЕТО НА ПРЕКРАСНАТА НИ ДЪРЖАВА И ВЪРНАХТЕ ОБЩЕСТВОТО 50 ГОДИНИ НАЗАД- ПСЕВДО МОНАРХИЯ, /ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ЦАР ПРЕКАРА ВСИЧКИ , ОКРАДЕ ДЕ ЩО МОЖА И ПРОДЪЛЖАВА ДА ГРАБИ/, РЕСТИТУИРОХТЕ И СЪЗДАДОХТЕ ОЛИГАРСИТЕ , УЗАКОНИХТЕ КОРУПЦИЯТА, ПРОГОНИХТЕ МЛАДИТЕ САМО И САМО ЗА СЪВРЕАМЕННИТЕ 50 СРЕБЪРНИКА! И БЕСРАМНО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА НАПОМНЯТЕ ЗА СЕБЕ СИ!

Там е причината!

Я докарахме дотук и в Европа ни се подиграват. Но на него не му пука, защото неговата кауза е друга, а не тази на България! И тъкмо там е заровено кучето по отношение на неговия вид...

Тоя икукал професор трябва да знае че сме първи също така по различни видове смъртност и намаляване на броя на българите като цяло.

Лъсна цялата истина! Докато бяхме със СССР , бяхме една процъфтяваща страна. За това беше много важно, да имаме за по-голям партньор такъв, който да се грижи за нас, да ни отглежда! Такъв партньор за нас беше Русия, и тогава дори бяхме износители на петрол. Защо някой да ни дава? Вземам за пример Израел, горе долу бедна на полезни изкопаеми страна, горе долу същото населени. На тях, големият брат им налива всяка година по 10 млрд. долара.

Чуй, чуй русофил сплескан, питай евреите, германците колко репарации и изплащат и сега продължават. Нема мое прочетеш цифрата Простотията, тарикатлъка, гяволъка интересчииството ... ще затрие държавата ни. На всичко това ни научи КОМУНИЗМО

80 милиарда марки, това е сумата. Обаче, Израел си има голям брат, който се грижи за него, това искам да наблегна. Големият брат има няколко флота, военни, а ние от витрина на социализма, се нахендрихме на царевичния кочан!

В страната на кратуните тиквата е цар....няма общество и ти,слатински,допринасяш за това......

Спокоен съм ,че хората на запад не са слепи ,а нашите могат да си говорят каквото си искат! А че не сме чак толкова боклуци не сме! Не народа ,а политика трябва да е патриот! Гладен ,лъган,ограбван народ неможе да е патриот господа политици!!!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Какво удоволствие е да гледаш как пркаженото българско племе се скапва все повече. Потъва в упадък, злоба, омраза, демографска катастрофа, престъпност... Мразя ви и не го крия. СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИЯ.

РАзбирам те напълно, но не мога да не отбележа (загрижен за теб), че се опитваш да си решаваш фундаментални лични/вътрешни проблеми, прехвърляйки ги във външната среда. Няма такув решение! Мога да ти дам визитка за консултации (ако си го закъсало много първите пет са за с/ка на лекуващия, т.е. за моя с/ка.) Но трябва да ми се довериш, и да ми повярваш, че мога да ти помогна.

И не само на БГ, а на цялото оскотяло т,н, човечество! "КАЛПАВ МАТРЯЛ" и това си е! Дори Тиквата Ви го каза в прав текст!

Защо не спомена за прлопагандната машина ,която обслужва корумпираната върхушка ,правителство ,тъпите депутати от мнозинството ?Тази машина докато народа бедства и управляващите крадат ,побликува разни фокуси ,разни случки за отвличане на вниманието на народа.Професорите чинопреклонно лазите пред простотията и алчността на управниците да ви отпуснат някой лев ,а вие мълчите като п...ки.

Това е демокрацията! Ти какво искаш? Като си беден, това означава , че си прост и неуспял! Направи медия, поведи масите!

И как се прави медия, ако майка ти не е била шеф на тотото, или баща ти шофьор на някой от висшата номенклатура на Т.Живков, или пък не си внучка на бивш партизанин?

щом обшествот ни е приело този начин на живот значи корупцията не е проблем на българинът, предствете си само какво би станало ако се осветлят бизнесите на народните ни представители,на арендаторите,адвокатите,застрахователите,строителите,хотелите и бизнеса по черноморието!да не искатe да останем без работа,която ни дава българската корупция?

България има нужда начело на държавата да бъде един като Путин! А вместо такъв имаме един като ...

ЩО БЕ? КВО МУ Е ЛОШО НА ТИКВАТА?

След 50г. комунистическо и 20 г. пост комунистическо какви да бъдем--дебили чепове и яйдуци.

Не лъжи мухльо! Търси 864 та година!

Народи и държави, които бяха къде по-назад от нас, сега не можем и пушека им да дишаме. Още през комунизма правешкият каскет ни баламосваше, че Румъния е по-назад - идете сега да видите. По-долни сме и от най-долните.

Аз ходих в Румъния, когато Чаушеско им изплати дълговете. Наистина беше смрад! България си беше много добре!