Ревизоро: Караиванов е събирал пари за друг

Златни момчета със златни ключета има в митниците. Тодор Караиванов е лоялен към "съответната политическа сила", събирал е пари за някой друг.

Обратно в новината

Коментари - Ревизоро: Караиванов е събирал пари за друг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ни прави впечатление, а само констатираме - това им беше целта - да се отвратиш и да не коментираш!!!

митниците са витрината на мафията в бг(с бронирани стъкла)!

Не е важно колко е повишението на брутния продукт, а неговото справедливо разпределение! Разликата е сто пъти в заплащането. Как няма да се корумпираш, само да си по- нагоре!

jingiby

Корупцията спокойно се шири в България от 25 години. От време на време застрелват публично за парлама някое муле, като това дето мъкне парите на управляващите в момента, но накрая го оправдават за да не издъни схемата. Това сме ние българите още от времето на бай Ганьо...

само , че едните мулета ги застрелват, а всички останали пак сме мулета, че търпим тези мафиоти!!

Не знам защо, като стане дума за митници, всички телевизии канят тоя "гологлав песоглавец". Същество, което няма и един ден работа, като митничар. Участник в ревизиите на няколко МП, като ревизор (брои, плочките, тоалетните и бюрата купени с пари от ЕС), което няма нищо общо с митническата материя и дейност. Назначен за началник след изнудване на Симеон II от бандата "Гергьовден", която се о*ра от лакомия и естествено, ченгетата му биха шута. Създаден от съмнителни политици е поставян (назначаван) на различни хранилки след това. Разказващ истории, които са му ги разказали, той е техен продукт доизграден от медиите. Ако се проследи участието му в избирателните листи, човек ще разбере за какво същество става въпрос.

Чия е тази държава!? Ако е създадена от този народ и съществува заради този народ, то какво заслужават тези, които я разграбват и унищожават!?

Държавата ни е ОБЩА , паричките са си НАШИ!

и кои точно парички са наши - колко?

да не го правят(може би!)

Няма по ненормална митница.Пътувам през цяла Европа но определено най неприятното място ми е Свиленградската митница.Достатъчно е пренебрежителния поглед на служителите.И като няма за какво да се захванат образно казано едва ли не за какво съм там.Не завиждам на тираджийте.

Доста лук-оилци рипат срещу Танов.

Единствената антикорупционна реформа в българия е да се въведе китайския модел.хващат го и публично го разстрелват на стадион васил левски.друг начин нема.

В тези години на битово оцеляване хората се корумпираха много. Затова сега за да оцелеем трябва заедно да преборим корупцията! Колкото повече честни хора и непримирими към корупцията, толкова по- добре. Корупцията е по всички етажи.

В митниците няма некуромпиран служител. Там това е критерияьт да си 8корумпиран

Добър дееен.

Целият проблем идва от там,че и този,както и предишните,ще го пуснат и оневинят! След това всички се чувстват безнаказани и продължават с краденето,а после,защо държавата е зле! Ами зле ще е,като парите отиват само в няколко гърла! Трябва да се разработят самите чадъри и самите отрепки,които прибират парите,от главата трябва да се започне,след това,ако трябва ще ги съди международен съд,защото от нашия нищо не става,доказал го е през годините!!! Но чадърите и кукловодите трябва да влязат в затвора минимум за десетки години,КАТО ИМ СЕ ОТНЕМЕ ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО,АКО ТРЯБВА И НА РОДНИНИТЕ МУ,КОИТО СЪЩО МОЖЕ ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ,ОТ КЪДЕ ИМАТ ПАРИТЕ ЗА ИМУЩЕСТВОТО,КОЕТО ПРИТЕЖАВАТ!!!! Само така ще се оправим,съд до дупка на всички крадци и отрепки разграбващи България!

Спират кораб за митническа проверка... Качва се на кораба- началникът на Митниците- интелектът и незаменим мениджър Ваньо Танов и пита капитана на кораба: - Наркотици? - Да, ето, два килограма чист кокаин - отговаря капитанът и показва пакет... Ваньо Танов (учудено): - А оръжие ? - Да - ето, два калашника и един "Макаров"... Танов (ядосан): - Ха, сигурно и валута носите, а? - Разбира се - отговаря капитанът усмихнат и вади едно куфарче с долари. Танов (шашнат): - И всичко това е ваше? - Не - казва капитана, - това е вашето, моето е в трюма...

Да дойде АБВЕРА, АБВЕРА да дойде!!!

Че те са тука. В политиката в магазините в заводите. Навсякъде.

бах маа му! а пък аз получих уведомително писмо от уникредит булбанк,че съм просрочил заема си с 3,71 лв. и текат лихви.и ако така продължавам...аха на съдия-изпълнителя!!!

нищо никога няма да върви, докато има такава корупция. квото и да ми обясняват в парламента и да измислят тъпите си планове за развитие има само една важна тема и тя е справяне с корупцията на държавния апарат. когато протестиращите си губеха времето по безсмислени протести цяла годиа и издигаха всякакви безсмислени лозунги, можеха да се сетят, че има един единствен въпрос, който трябва да поискат - ефективни присъди за корумпирани държавни служители без значение на сумата. за униформени такива наказанията трябва да са поне двойни.

Другарю Танов, защо не се покажете на научните среди...на БАН например или в Лондон на Кралската академия на науките ? Те доста отдавна търсят липсващото змено между австралопитека и неандерталеца...

Алоууу, гусин Борисоф....Тоя Вучката, дето ритаме мач заедно....Алоууу чуванме ли се ....Мьй имеем связ ? Товарищ Борисоф, сваляйте герберските одежди- няма вече от кого криете червената си комунистическа вътрешност.... Русите идат !!!! На Дунава- първа пушка генерал агент ДС служител Ванко Танов- да посреща братята освободители с хляб и сол... Само да не им иска подкуп, за да ги пропусне....

Всичко е ясно на обикновените хора. Корупция ,финансиране на партии.Защо този въпросен и много честен Ваньо Танов закри в първата седмица от управлението си Митницата във Видин и я премести отново в Лом. Видин е на две граници с няколко митници по суша и вода и Дунав мост ІІ.Май в митниците няма място за честни хора.

Това е човекът на Вальо Танов,а Танов на кого ли е човек????? Алооо, Вальоооо,абе тука един ми звъни - Мишо Бирата ......

Интересно защо този мишок не се е обадил на шефа си - Ваньо Танов? Да не би оня по грешка да му е дал ЕГН-то си вместо номера на GSM-а?

Малко грубовата и нескопосана тази - кройка....С тесла издялана. Наподобява човек.... Физически. Умствено- абсурд.

За кройката на великия митнически експерт, финансист, данъчен специалист, доктор на икономическите науки-- Ваньо Танов става дума...

Може ли да се каже че БГ в болшинството си много глупави хора.Да за съжаление. Доказателства? Ми колкото щеш.Дори повече от необходимото.И разбира се едно от тях е че БГ не искат или не могат да разберат ЧЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА НИКОЙ НЕ ИГРАЕ ЗА СВОЯ СМЕТКА.Нито митничарите, нито милиционерите, нито съдиите,нито докторите. Само така действията на тези категории "деятели" са възможни.Ако началниците ти нямат полза те винаги могат да те сложат на място. Помните ли случая с оная мургина шефката на нап.Всичко се покри и се забрави.А там ставаше дума май за 2млрд или нещо такова.Яни янев може и да е идиот,ноо му затвориха устата.И толкова.Навремето като се говорвше по случая си казвам: човек ако краде за себе си ше открадне 100,200,500 хил ама два млрд. не се крадат за себе си.Нали.Хаха.И всичко се покри.А БГ си трайкат.

"Ваньо Танов въвел нов стил в управлението на митниците - да има тестове за честност, лоялност и интегритет и само доказано честните успели да останат в системата и станали началници"- ERGO ТОДОР КАРАИВАНОВ Е ЧЕСТЕН?? Така ли да разбираме обясненията в материалчето. Алооуу, ние четящите пасквилчетата ви малоумници ли сме???

ВИНАГИ ЩЕ Е ТАКА. И ГЕРМАНЦИ ДА СЛОЖАТ СЛЕД ТРИ МЕСЕЦА ПАК ЩЕ ВЗИМАТ. ВЪПРОСЪТ Е ДА ИМА НАКАЗАНИ И ДА Е МНОГО ТРУДНО ДА СЕ НАМИРАТ МУЛЕТА И ДА СЕ МИНИМИЗИРА ЯВЛЕНИЕТО - НО ТО ВИНАГИ ЩЕ СЪЩЕСТВУВА И В БЪЛГАРИЯ И В САЩ И В УГАНДА....... ИМА ЛИ НЯКАКЪВ РЕЖИМ - МИТНИЧЕСКИ РАЗРЕШИТЕЛЕН ЛИЦЕНЗИОНЕН АКЦИЗЕН ДАНЪЧЕН - ВИНАГИ СЕ ИЗКАРВАТ МНОГО ПАРИ ОТ НАРУШАВАНЕТО МУ - НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ОТ СЪЗДАВАНЕТО МУ И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДОКАТО СЛЪНЦЕТО УГАСНЕ ГОВОРЕТЕ СИ КАКВОТО ИСКАТЕ ИНАЧЕ.......

Koй ще плаща на германците?

Всички знаем коя е "съответната политическа сила".

Едно време Бай Ганьо мечтаел за Солунската митница. Днес всички митници са като Солунската. Значи талантливо поколение е създал Бай Ганьо. А Европата се заяла с българските съдии. Защо така? Защото не е чела Щастливеца.

Днес бай Ганьо е взел не само митниците! Той е взел цялата държава и си я разглежда като частна собственост. Затова и в изказа му преобладават изрази като - Дал съм толкова пари! Да сложа този за Президент! Построил съм толкова магистрали! и прочие. Досещате се, че говоря за лицето ББ (ББ не са инициали визиращи Бриджит Бардо).

Ами то е ясно - В.Танов не си е получил това, което трябва да му се даде и затова е изпратил който е преценил, за да прибере направо "длъжника"! Сега дори и арестуваният да си "отвори устата", ще отговорят: "Лъже, ние не сме и пододзирали, той дори е награден....... и т.н. Познат стил на сценарий! Май все един и същи колектив ги пише и затова вече са предсказуеми!

Питам се защо още Танов е шев на митниците. Ами защото хитрата сврака е вътре с двата крака. И затова ще награждава разбоиниците под него, г-н Б.Б.

Е, той не е точно шев, а по-скоро кройка...

Кройка и то каква! Армани ряпа да яде. Така са я скроили и ушили, че нямат стигане.

Политическите партии от 1989-та насам са превърнали държавата в стойнофункционираща престъпна организация, основана на мачкането и данъчния терор върху обикновения гражданин за личното обогатяване на членовете на тези партии и натрупването от тяхна страна на несметни богатства вследствие измами, приватизационни сделки срещу комисионна, ДДС- измами, корупция, отклоняване на средства от фондове.... Същите тези демагози промиват мозъците на народа чрез техния най-силен инструмент- телевизията, че уж имат различни програми, виждания, различни хора. Конфронтират се и се джавкат като малки псета само за да изплакнат очите на хората , те са умели актьори, някои от тях - достойни за ОСКАР. Цялата олелия, каране, драпане и разправии са само за парлама. Всъщност споразумението е 4 години ние, после 4 години - ВИЕ. Тези престъпници си пълнят гушите, шкембетата, банковите сметки пълнят джуките и циците на любовницитеси със силикон,20- годишни мърли карат джипове за по 100 000 евро без ден труд в живота си, а народът изнемогва под гнета и робството на същите тези готовани, търтеи, паразити, къркежи, пиявици , безделници, мутри и мутреси и продажницит, разкулачили България срещу комисионна.

Няма българска душичка, дето не тръпне от черна завист заради доходите на този митничар...! "Ех, да бях на негово място, еххх!!" До тук нищо нередно като за България, където всеки мрази ЧУЖДАТА корупция, но сваята оправдава без проблем. Шокиращото е другото - не правим никаква връзка между нашата корупция, чуждата корупция и любимото ни: "Егати държавата, щом няма пари за това!"

Какво значи "своята корупция" да обясниш, моля?! Защото до тук четем предимно и основно за корупция в големи размери най-вече сред хора на ДЪРЖАВНИ позиции - т.е. такива, които възползвайки се от позициите, на които са поставени, освен заплатите, които им плащаме чрез данъците си, бъркат допълнително в медеца и гребат здраво! Ако това се случи в една частна фирма - веднага бъркащия ще бъде ИЗХВЪРЛЕН! В държавните фирми и институции обаче само им сменят местата!!! А съда в болшинството случаи се грижи и да ги възстанови на старото им място - като им плащаме и компенсации за това!

Винаги е имало някаква ерархия при злоупотребите на всяко ниво . Ако искаш да откраднеш нафта от локомотив първо си плащаш , после гепиш . Защо трябва да е по-различно в митниците ? . И там ако не си платил много лесно си заловен и пратен на бостана в Любимец . Когато всички около теб са доволни и не им се бавят постъпленията в един момент може да получиш и бостана и бившите ти колеги в него

Всеки хванат в затвора и тогава потоците нагоре ще спрат! Елементарно Уотсън.

Не си прав. Хвани организатора и всички надолу по веригата в затвора. Тогава ще се оправят нещата. Както виждаш бушните изгарят, в съда ги пускат, я не са събрани правилно доказателствата, я закона е изменен. Всичко е в името делаверата да продължава! Тъпаците сме тези дето си губим времето тук да пишем.

ЛОЯЛНИ КЪМ КОЯ ПОЛИИЧЕСКА ПАРТИЯ - МАК КЪМ ТАЯ ДЕТО СА СЕ ПРОМЕНИЛИ И СЕ УЧАТ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ ДЕМЕК ОТ ПЪРВОТО СИ ПРАВИТЕЛСТВА ХАХАХА

Уважаеми сънародници, поздравявам ви с поредният ден на пребиваване в европейския нужник! Дерзайте - времето за първата чашка наближава! После ви е все тая.

Как пък всички стават критикари на пороците на системата, от която са били част, едва когато вече не са там и не могат да оближат пръстчетата от медеца!? Но това сме ние, българите знаем какво е морално и какво не, но искаме всеки друг, освен нас, да е носител на мораланите ценности! Е, докато това е така, ще ни е такава и държавата и животът ни съответно!

Всъщност причината да не са вече в системата е точно неодобрението към криминалните практики в нея. Затова не бива да ви учудва критиката към нея от такива хора.

Не е вярно! Ако Зоро не е харесвал системата е щял да я промени - от неговия пост му беше напълно във възможностите! Истината е че просто му бяха много редки пръстите и доста от това, което събираше и пренасяше изпадаше (някъде по пътя ;)) и затова благодетелите му не го изтърпяха и го махнаха без време. А той самият много добре познава нещата защото е бил част от тях!

Данчо, подобни твърдения са сапун за нечиста съвест, драги! Първо, Ревизоро беше НАЧАЛНИК на службата и е имал всички лостове да я промени! Там случайни хора не попадат, особено за неговата позиция! Второ, ако е искал да я промени е имал всичката необходима информация, ако не може сам, поне да подаде необходимите аргументирани сигнали до Прокуратурата! Не съм чул да го е направил! Сега, каквото и да говори си е за ПР! Или политическа поръчка! Това си говорят хората и в кръчмата, при това със същия ефект. Т.е. никакъв! Но за разлика от тези хора Ревизоро е депутат в НС.

Щом този е награден, като най добрия митничар, представете си какви са лошите.

ако един проблем може да се реши с пари ,то това не е проблем

Да назначим германци да работят на ГКППта като митничари.

Ха ха, смях, кой ще ти работи за 500 евра? Там безработните взимат повече!

наградата е като потупване по рамото да не се притеснява-тъка е при мафията и поле си го получава

Въздухаро нали беше началство?Оправи ли нещата?То много специалист,много професор,много разбирач в тази държава,пък нищо не е като хората.Странна работа.

"има замесени по върховете и в съдебната, и в изпълнителната власт хора" Добро утро! С това и малките деца са наясно! Сами си пишете лъжейки - сами си вярвате!

Емилчоо и ти си ял от тая паница , ама докато папаше от нея , що мълчеше ?? или ти беше пълна устата тогава ?? а пък сега лаеш като гладно псе , що не промени нещо докато беше шеф там а ?? това кажи ,а не ми говори кой какъв бил , ни го знаем това . - ПОМИЯР това си ти

Значи Вальо Танов наградил един и няколко дни по-късно арестували наградения за корупция. Сигурно го е наградил за добре свършена работа.

"Ало, Ваньо" Кой го назначи обратно, КОЙ? ОСТАВКА!!

Събирал но най - вече за себе си! Известният с псевдоним "Тодор пая"!, награден 3 дни по рано за принос и борба с корупцията. Това не е държава, а територия. Докато не скочи като един народа и не заиграе сопата ще има анархия, своеволия, наглост и безочливо крадене.

На българина така си му е добре. Доволен е от живота си. Разбира се, ако дойде някой чужденец, да му вдигне стандарта на живот, е добре дошъл! Ама иначе и така няма против да си живее.

Ревизоро какво се прави на луд.. като хванат шефовете с големите подкупи и ги вкарат в затвора проблемът ще се разреши, защото хем техните покровители ще останат на сухо, хем и подчинените, които събират парсата. Па да говорят ако искат. И да говорят тези отгоре не могат да ги пипнат толкова лесно. Ама като прегладнеят "големите шефове" сами ще паднат в капана.

А техните покровители са с червени партийни книжки или са били служители на червеното ДС!

..................От думите на Димитров стана ясно, че в Свиленградската митница всеки има роднини, които се занимават с внос и износ през границата, и когато някои митничар създаде проблем на някой с камион, това веднага се връща на неговите роднини.................голяма новина-голямо чудо!та това се знае и от децата от свиленград до пловдив