Ще разследват политици при ”разминаване” от над 10 000 лв.

Антикорупционно звено ще разследва и разпитва уличени в корупция властимащи и ще иска сваляне на банковата им тайна. Границата ще е "разминаване" над 10 000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Ще разследват политици при ”разминаване” от над 10 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искаме ми се да вярвам, че това може и да е първият лъч светлинка в кривия, тъмен и зловещ български тунел-глух балкански! Защото аз вярвам изцяло на министър Христо Иванов, но дали това важи и за г-жа Кунева/Пръмова?! Та някак си българските граждани-данъкоплатци не вярват на тази дама - вицепремиер ама никак! Тези, които не вярват, знаят защо. А останалите те са просто гласоподаватели, а не гражданиА иначе информационната война продължава, благодарение на медиите, разбира се! Но в тая война винаги губи този, който говори истината, а това са гражданите-данъкоплатци, защото са ограничени драстично от истината и свободата! А управляващите те са лицемерите,които говорят горди, но фалшиви фрази, както е казал един велик поет, за да управляват гласоподавателитеПросто и ясно, нали?

За има няма две седмици могат да проверят пръмовица,ако искат.Да, ама не- тя ще проверява.Обикновени киликанзери!

Започнете о себе си паплач герберо-деформаторска.

Само пушилки ,и никакви резултати... КОГА ЩЕ СТИГНЕМ НЕ БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ ,....А ПОНЕ ----РУМЪНИЯ?

Кражбата на една кокошка Е престъпление !? А 10 000 лв. появили се незнайно как какво е?И ако това продължава, години наред за няколко члена на семейството!??

За съжаление съм почти сигурен, че още при написването на списъка от данни, които трябва да обявяват имат работещо решение за начина, по който ще си крият комисионните и кражбите и този начин разбира се няма да е включен в списъка. Познаваме се бе господа политици от има няма вече 25-30 години, мамицата ви престъпническа!

След като това са идеи на тази вицепремиерка, е интересно да се разбере каква ли е идеята, която и се върти в главата. по-голяма бърборана не съм виждал. Може да говори половин час, да изглежда убедителна и нищо смислено да не каже.

Добре. Да почват веднага тогава, че няма време!!! Много са. Аз лично си взимам пуканки и сядам пред телевизора. Дано да почне по-скоро филма, че ми е интересно какво ще дават. Само да уточнят по кой български канал ще е предаването, че не знам румънски, ако ме разбирате какво искам да кажа.

ДУМИ, ДУМИ, АКОГА ДЕЛА?

Всяко чудо ,само за 24 часа---ВЕЧЕ.

КАКВИ 10000 БЕ???? ТЕ КМЕТОВЕТЕ ИМАТ МИЛИОНИ,А ПОЛИТИЦИТЕ?????? НАПРИМЕР АХМЕД ДОГАН,ПЕЕВСКИ И МАЙКА МУ И Т.Н.!!!!!!!!!!!!!

ДРЪН,ДРЪН,ДРЪН ТА ТАПЛЯС. бИСЕРОВ КАК ГИ ИМА ТЕЗИ ПАРИ И НИЩО ,ПРОСТО В НАШАТА ДЪРЖАВА НИЩО НЕ СТАВА ЗАТОВА ВСИЧКИ ДА СЕ ВДИГНАТ И ДА ГИ ИЗМЕТЕМ

И 2.50 лв. разлики да направите все тая. Требе некой амбасадор да се изока на теревизора та да се размърдат. Инате ще дават акъл как да се скрият - като пловдивски катаджий.

Най-интересно ми е кой ще ръководи прясно пръкналото се антикорупционно звено? Ако това наистина ще е гл. прокурор Борислав Сарафов, както се твърди в един вестник, по-добре хич не си правете труда! Толкова гафове натрупа, че не виждам кое ще му попречи да понатрупа още! Или по-скоро идеята е друга май - да се държи сгафилия на късата каишка и шипчетата да се обръщат, ако случайно много заподскача;о))

За да не си напрягат мозъчните гънки-всички настоящи и бивши политици,съдии и прокурори да се приберат на топло.Управлението на държавата да предостави на нови и млади хора.И когато някой от новите само си помисли за далаверка или лично облагод.-при другите.

Има разминаване от 10 000 лв - поисках рушвет от 50 000 лв, те ми носят 40 000 лв.

Силно се съмнявам, че и това ще проработи. Има толкова служби за борба с корупцията, но в съвременния свят очевидно тя е непобедимо явление. Всичко е толкова просто - политиците си правят закони, които са им изгодни и при проверка...всичко е законно. Точно затова битките по време на избори са така ожесточени. Ако работата им е трудна, няма да има толкова много кандидати. Водеща е не волята да се направи нещо полезно за народа и държавата, а да се докопа личната изгода. След толкова ТВ разкрития всичко е очевАдно!

С право се съмняваш - просто идват избори и отново ни хвърлят прах в очите.......... Няма един наказан - ама строго наказан ! И все невинни, "честни" бизнесмени и политици.......... Тунеядци мръсни !

Те са всичките за затвор тогава. Има разминаване с милиони в зелено.

СерГЕЙ трябва да се разследва, а партийката му да бъде закрита.

И Бойко...

я стига прах в очите. Знае се,че идват избори. Стига сте се правили на на това, което не сте.Ако искахте да има справедливост, щяхте да последвате ДОСЛОВНО РУМЪНЦИТЕ. нО ВИЕ ВСИЧКИ ВКУПОМ ОТКАЗАХТЕ.

Това е мъртвороден закон ,нашите чиновници отдавна се научиха как да оправдават откраднатото ,по -едрите неща като коли и имоти се купуват с кредити и лизинги ,парите се влагат в чужди банки ,офшорки ,много има в турция и кипър ,в безименни акции ,но другото е по важно самият начин на живот на крадливите властимащи ,никой не може да им хване сметката на скъпите дрехи ,хайверите и 50 годишни уискита ,уикендите в Гърция например където хвърлят по 5-10 хиляди евро ,училищата на децата им където уж са на стипендии ,издръжката на любовниците им и още много неща в този ред на мисли.

популизъм... Ама защо, като се хваща нашият тъп народ на такива балони - Бареков, Сидеров и всички други. Госпожо Пръмова-Кунева да започнат от вас.

Ако това правило се спази, 99.99% от политиците трябва да влязат в затвора. И това всички ние го знаем. Естествено, нищо такова няма да стане. След нещата, които се случиха в Румъния, нашите крадци усещат, че трябва да имитират някаква дейност. Това и правят.

ако стане така, то у нас няма да има друго занимание. Всички на държавна ясла са се облажили поне с 100 000 лв.

Глупости, 100000 са жълти стотинки за крадците в парламента. Толкова им струва само джипа, а имотите, спортните коли, сметките в швейцарски банки, парите в пералните. 25 години ВСИЧКО произведено от българите се краде. Това са много, ама много милиарди.

В такъв случай направо да започват по азбучен ред.

Очаквам 3 отговора ,може и да не са по азбучен ред.

Предлагам да се говори по-малко за ПАРИ и по-вече за красива България и достоинството и!Човеците в България, красивата природа, работливите хора.... Колкото по-вече се говори за лошите дела ,толкова повече те се множат , толкова по-вече ставаме лоши и мрънкащи,бездействащи и оттекчени, безверници.... ЧОВЕКЪТ или ПАРИТЕ? Има Човек, няма пари?! Няма Човек ,има пари?! Има бетон, няма природа! Това правят ПАРИТЕ, ПАРИТЕ и само ПАРИТЕ????

Слушай, човек, в парите няма нищо лошо. Те развалят само този, който вече си е развален! Не са най-важното нещо, но едно от най-важните. Така при човек и пари едното не изключва другото. Въпросът е в ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО за пари, а сме си избрали кметове и политици, готови точно и само на това. Това чудовище в Хасково, кметът им, е за як бой с тояги. А тези по морето... оооо, там мисля дори да не стъпвам! В планините хората са определено по-добри, защото по-трудният живот ги е научил на това.

Парите не са най важното нещо, но едно от най-важните - казвате Вие. Може ли да ми изброите три по-важни неща от тях? Аз съм изброил няколко в моят коментар, но Вие видяхте само ПАРИ и асоцирахте ПРЕСТЪПЛЕНИЕ...Да! За това се говори най много.Лошото не е в парите ,а в тези, които говорят само за пари, тези, които управляват лошо парите, в тези, които са се озъбили от пари и са престанали да бъдат Човеци.Това е СУЕТА! А има толкова добри неща... Виждаме ли ги?

Няма по глупаво нещо от този законопроект.... Егати особенната юрисдикция, такова нещо противоречи на редица правни норми и да не забравяме че Кунева е юрист, ще ни тане ясно че с този ЗАКОНОПРОЕКТ отчита политическа дейност и хвърля прах в очите на хората....

Надпреварата продължава--кой от кой ще измисли и предложи още по-голяма простотия,така че да се дообърка още повече всичко.Би следвало всички компетентни органи да си вършат работата, за която получават заплатите си от нашите данъци.Иначе всичко са обещания и симулация за правене на нещо равни на ХАОС

Неудобно ми е някак да го кажа, защото пак ще скрият коментара ми, както направиха с предишният. Тия офшорни фирми, за какво са направени. Според мен, за да се крият парите точно на тия, които мислят да разследват. При премиер, включен в списъка на Уйкилийкс и президент офшорковец, какви ли резултати може да се очакват?

До 9999лв никакъв проблем. Няколко пъти по толкоз и - богат, без да те разследват! Честито на печелившите (политиците) и кураж на загубилите (данъкоплатците).

докато не се пролее кръв смяна на системата няма , справки в историята ??? 3 март 1878 г. .... 9 септември 1944 г..... а на 10 ноември 1989 година а и след това имаше ли кръвчица и една капка? изводите си ги правете сами имало ли е промяна на властта и кой ни управлява през последните 45 + 25 години, като пролееме кръв ще има смяна на системата и промяна в мисленето на хората, а до тогава всичко си е по старо му , едни и същи муцуни управляват , смениха си само ценностната система - от комунисти същите станаха капиталисти

Пълни глупости. Всички, които са заели местенца до "поточето на парите" крадат. Всеки, според местенцето си. От премиера, до портиера. Няма човек от Държавната, или общинската администрации, който да не топи поне пръстче в благинката. Елементарен пример са служителите в НАП. Най-обикновен инспектор-ревизор /даже не старши/ с около 800 лв. нетна заплата, твърди, че ако не прибере поне 5000 лв. месечно, се поболява...:)

Съдебен министър с отнети адвокатски права, Вицепремиер Пръпова със заслуги за ликвидация на атомната ни енергетика и комсомолски секретар с партиен билет на БКП на Дондуков 2.

Крадецът вика : "Дръжте крадеца"!

Корумпираните сред нас първо трябва да бъдат събрани в ареста,а едва след това да се доказва колко "честно" са натрупали капиталите си.Да се поучим от Румъния,затова в ЕС гледат на нея с добро око.

Тия двамката на снимката са толкова жалки и смешни, че даже и не ми се коментират....Какъвто министър председателя им, такива са и те-въздух под налягане!!!

Какво стана със Комисията Кушлев,нали показваха едни палати от въздуха със хеликоптер,има ли конфискувани във полза на държавата,то не бяха ''СЕЛСКИ КЪЩИ''сега така е модерно вече да му се вика на имението да не бие много на очи.всички които са на високи длъжности пълно разследване и да влизат във затвора.стига крадоха от тази бедна Държава,за това положението никога няма да се оправи на добро за обикновеният Българин,докато такива кметове и депутати минсистри президенти патриархи попове и др не спрат да крадат като за последно все едно ще са безсмъртни.

не, защото всички са законни, земята е закупена законно. Тук на морето се случват такива неща - подава човека заявление до Общината че е крайно нуждаещ се, безимотен, безработен и т.н. общината му отпуска 2 декара на първа линия по 60 стотинки на квадратен метър и човека си построи хотел на 10 етажа + 2-3 малки къщички. Няма закон, който да забранява от безимотен да станеш милионер, особено като заявлението за земята го одобрява брат ти ;))

Колко Агенции, Комисии, Бюра и не знам какви още има, дето трябва с корупцията да се борят и какво...?! Едно голямо НИЩО.

- В него ще влизат досегашната комисия за конфликт на интереси, отделът от Сметната палата, който обработва имуществените декларации на политиците, и БОРКОР. - Шеф на комисията беше Филип Златанов - обвиняем за длъжностни престъпления за забавяне на преписи т.е. сигнали за корупция, недекларирани милиони, както и тефтерчето пълно с имена като И.Ф. Ц.Ц. Б.Б. и т.н. ;)) Бахти комисията разбираш ли..

Пак ша дрънкат за стотинки и за подробности! На нас ни отмъкнаха 250 милиарда за 25 години! А тези ша проверяват касовите бележки от баничарниците!! Всякак ни будалкат!

От Роско тапета и Кунева-Пръмова, за тях 10 000 са си джобни пари, а доста съвместни имотни сделки извъртяха в суматохата с добронамерените и красиви протести.

Нещастници!!! Отново циркове!!!

Нещастник

Браво, поздравления! Дано!

Ей говеда, напишете имената на тези, които ще разследват! И не ги търсете много, много - всички в парламента са в нарушение! Докажете го! Иначе и вие сте като тях!

са по-зле и от царистите, дето "оправиха" България за 800 дни.

Всичко звучи толкова добре стига да е вярно и да го приложат Затворите ще станат повече от училищата

До тук добре звучи, но да видим изпълнението ........и не само за политици е нужно, а преди всичко за съдиите и прокурорите по всички етажи на съдебната система, там се крие голямата далавера и корупция от която се вижда очевидната липса на правосъдие или по точно наличието на кривосъдие........

не знам дали е за смях , но на мене просто ми се реве и ме е яд , че не съм се родил лъв, а човек....

Политиците в Япония си правят харакири, защото не са успяли да си изпълнят програмата, заради която са ги избрали.

То и в България е така, само че си правят "секуро" с нас...

но Ицко протестера, ако си направи ще ни залее с лой, че много се охрани на бойковата трапеза.