Борисов: Срещу корупцията трябва да хванем бика за рогата!

"Трябва да хванем бика за рогата! Догодина по това време да имаме такъв спад, съизмерим с този при контрабандата - от 34 на 8 процента", е заявил премиерът.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Срещу корупцията трябва да хванем бика за рогата! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Години, години, години празни приказки и лицемерие. Вместо рогата най-често му хващате топките.

ДА ХВАНЕ ЦВЕТАНОВ ЗА РОГАТА, ТОЙ Е КАСИЕРА

По-голям ефект ще има ,ако вместо за рогата ,хване бика направо за ташаците,та "корупцията да се гърчи като луда крава!

Ацоцияция на млекоцоцащите: Борисов е пасал само свине, и, какъвто е припрян в работата като нищо може да натръшка първо кравите за да станем за ташак, и да правим сиренето с биче млеко, и рибено брашно!

Бойко, пусни рога между кърката на приятеля ми, да не кажа кви работи вършите със Цветко и вашите "Каки"

явно без трепане нищо няма да стане . хващаите и разстрелваите

Ако е за разктрели,те трябва първи да ритат камбаната

90% от корупцията е ПОЛИТИЧЕСКАТА корупция, т. е. ТИ и партията ти.

значи гербаджийските управници са все рогати?!

Боце, пак се изказваш неподготвен.Та самите вие раждате корупция.По--добре не я подхващайте тая тема.

Конкретен въпрос. Какво стана със соларните паркове? Боце,тикво, колко прицункахте с Цветелинка тогава? Не се прави,маймуняк.

Корупция в България - няма. Има подаръци.

Интересно как може да бориш контрабанда, без да си преборил корупция? Всеизвестен факт е, че контрабандата се реализира чрез корупция, е как се запазват нивата на корупция тогава? И къде са стотиците осъдени митничари и всички по веригата - за съучастие в контрабанда?Къде са стотиците и хиляди дела за контрабанда?

на Мобуто витае над България.

Ха-ха ! Циркът "Борба с корупцията" подновява представленията си в шатрите на Дондуков и 1 и 2 !

Аз

Се си мисля... Що за държава е тази, дето правителството ѝ е в задните помещения на некъф мол, а президентството - на хотел...

ха-ха-ха....

А ще обърнете ли внимание на "услужливите момченца", коитовисят пред всяка областна КАТ - - регистрация на МПС? Те са свъзани със служители на Пътна полиция и "спестяват време" на гражданите, срещу 50-100 лв. Системата за регистрация на МПС е много остаряла, бавна, неефективна и никой не желае да я модернизира - все предпоставки за корупция.

Посланията на Бащицата станаха съвсем неразбираеми! Уж нямахме осъдени за корупция, колкото в Румъния, защото просто нямаме такава, пък сега ще я борим мощно и безпощадно и ще я довеждаме до приемливи размери! Това ще изглежда, май, отстрани като Дон Кихот срещу вятърните мелници! Но някак си не ми се връзват образите на Дона с този на Бащицата! Защо ли?

Начи, да вкараме в затвора точно толкова корумпирани, колкото контрабандисти вкарахме!На борба госпожи и господа!

"Срещу корупцията трябва да хванем бика за рогата!" - каза ББ и посегна към главата си.

Полицаи убили чернокожи в Луизиана и Минесота

Абе Борисов като искаш да се бориш с корупцията въведи електронна система за търговете. Украйна вече имат такава , а ние дето сме в ЕС още нямаме. Я ни кажи кой е виновен за това?

Преди да хванем бика за рогата, не е ли време да хванем мутра от СИК за яйцата и ... да го вкараме в затвора? Иначе ще се получи "Крадецът вика: Дръжте крадеца!" И защо не отваря думичка за разпространението на наркотиците в страната и преминаващите пратки през България? Кой ги охраняваше и продължава да охранява?

В моето село за такива празни приказки се казва че са излезли от ДЖУКИ САМО ЗА ФАСУЛ Медиите все си измислят тема за която да изтипосат Мутрата в цялата му тъпънарщина!!!!!!

Борисов хващай корупцията за рогата и хвани рогатите от Фащ които са окопирали България и смучат народна кръв!!!!!!!!!!!!!!!

Аз,ако се хвана за рогата,мога и коремно да направя!

Бичето говори че щяло да се хване за рогата :)

Не знам Бойко за къде ще го хване бика, ама да внимава, че не е хубава работата

Боко, знайш ли я шопската мъдрост: И Вуте може, и Нане може, ама кравата си сака бик?

А има и друга приказка: Кой за к'во е учил! Тебе като не те бива за министър, по-добре е да се фанеш да гасиш горски пожари. Ще има нужда сигурно и това лято!

Боко хващай се за рогата и дим в гората защото вече отвръщаваш не по малко от роско с глупостите си

Е ХВАНЕТЕ ГО БИКА! КОЙ БИК? Просто е. Отидете в делничен ден пред ДЪРЖАВЕН ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ и вижте автопарка на служителите. От една заплата какво се пръква.

Та не беше ли Борисов човекът, който пребори корупцията на думи, като каза, че сме изпреварили румънците. Продължаваме практиката у нас престъпността и корупцията да я борим на думи, с настояване, строги погледи, заръки на премиер или вътрешен министър, законодателна козметика в парламента , А НА ПРАКТИКА НИКОЙ НИЩО НЕ БОРИ, НЯМА НАКАЗАНИ, НЯМА ИЗРИТАНИ ОТ РАБОТА И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВО, което говори сама едно - властта няма никакво намерение да бори корупцията и престъпността на практика!

ХА ХА, КОЙ ГО КАЗВА, ТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ТВОЯТА ГЛАВА И ТВОИТЕ РОГА, ЧЕ И ТЕ НЕ СА МАЛКИ КАКТО СЕ ВИЖДА! ДЕЙСТВАЙ НЕ НЕ СЕ СПИРАЙ ДА СВАЛЯШ РОГАТА ОТ ТЕБ И НА ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ, ДЪРЖАВНИ ЛАПАЧИ! ЗА СЕГА НЕ СЕ ВИЖДА ДА ПРОВИШ НЕЩО ФРАПИРАЩО, ЗАПОЧНИ ОТ ВСИЧКИ МАФИОТИ, ПРИ ТЕБ И ОКОЛО ТЕБ!

Борисов ще ме хване за "РОГЪТ" ако ме разбираш ...

НИЕ ОТСРЕЩА СТОЯЩИТЕ , ВИЖДАМЕ СЛЕДНОТО ........................... РОГАТА ЗА ХВАЩАНЕ СА НА ГЛАВАТА ТИ

Др. Борисов, Вие като човек който е живял на се...( пардон в провицията) би трябвало да знаете че слабото място на бика не е отгоре (рогата) а отдолу (т...те). Който се опитва да хване бика за рогата лошо му се пише ...

ТРЯБВА ТОВАААА , ТРЯБВА ОНОВАААА И КРАЙ ДОТУК - ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА КРАДЕМЕ

...недодялан простак,учи се и говори като сподвижника си цецко,а именно: Това, което имаме като тема, която ще бъде дискутирана от министрите, ще бъде дискутирана и от парламентарната група, и тема, която ме питате, тогава мисля, че ще може вече да имаме яснота по темите, които не смятам, че трябва да превръщаме в едно свободно говорене в публичното пространство, защото виждате какво се случва, но все пак се придържаме към едни нормални теми, които не биха могли да провокират някакъв дискомфорт или напрежение по подобни теми в тези конкретни сектори. Ето така можеш да се издигнеш като оратор,нещастнико!!!

да изпълним Петилетката за две години! асоциация със старите лозунги. Браво Бойко! "Добре свършена работа", както обичаш да те хвалят от Козяк 16.

Ужасяващ изказ, неподобаващ за един министър председател. За съжаление човекът е такъв, точно на нашата родина. Резултатите са налице!

"Колега внимавай какви глупости говориш на бедните и недохранени хорица, ше спрат да ни Верват и един ден твойте лакардии ше ни излезат соленко и на двамта през лъжливите ни носленца. "

И кой го играе бикот в циркот ? Леле Боце па и рога да имаш , па и да се фащаш за тех.

"Трябва да хванем бика за рогата!" -------------------------- Значи трябва да започнем с теб, Цецко, Лилянчето, оня дебелия дето изчезна в чужбина, Овчаров и онач дебелата от Монтана дето се изживява за губернатор на Северозападнала България!

Борисов: Срещу корупцията трябва да хванем бика за рогата! Засега държим бика само за средният " рог".

боко тиквата проста и неграмотна, най-тъпия премиерин в галактиката, отново ръси мисловня дрисня за оскотелия, изпростял, озлобял и обеднял суверен. мутра, ти си прост чиляк, паляк, селски бек и тарикат.всички, ама всички твои политики са пълен, тотален провал. държавността отсъства навсякъде, само лапачите около тебе, също толкова неуки примати, богатеят и си ползват екстрите, а скотовете блеят и се пенявят на парцуца пред риалитито. приятен ден.

Значи нива на корупция: - ЕС - "обичайните" 10 %; - БГ - 34 %! Виж, с'я, Баце, тези нива няма да ги пребориш само "с хващане бика за рогата". Нужно е здраво хващане - освен за рогата , трябва и за опашката и дори за ... да хванете корупционния бик!;) Тъй де - колкото повече го държите, толкова повече ще го омаломощавате! Макар че, по моето скромно мнение, тая работа само с държане няма да ви се получи!

БГ- ОБИЧАЙНИТЕ 34%.

someone

със всяка нова новинарска статия ми идват все по-цинични коментари наум. все повече осъзнавам в каква държава живеем и с какви хора.

тоя лъжльо не мога да му повярвам да ходи да хваща за рогата нещо ??? ама какво ... еднорог ли???

Така така както бъчварова пребори битовата престъпност/Без пресъствие на полицаи по селата където все още мърдат родителите ни,без сигнали защото разбраха ,че смисъл няма никакъв/така и ти ще пребориш корупцията.То Държава не остана ,а само кланове като в турски сериали с бейове с охрана и прислуга.Такава "демокрация "сътвори ти.

Какво стана с ЦИКЛОТОРОНА в Александровска ? Ще го отривате ли пак с Москов и Павлова?

Бикът вика : ' Да хванем бика за рогата ! '

Той не е Бика бе хора, той е Кравата! Дойна Крава при това.... И човекът си има НАЧАЛНИК !! Там трябва да се търси Бикът!!!