Роднини на Понта замесени в тежък корупционен скандал

Семейството на румънския премиер Виктор Понта е замесено в тежки злоупотреби с еврофондове и укриване на данъци.

Обратно в новината

Коментари - Роднини на Понта замесени в тежък корупционен скандал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незабавно да се откажат от Румънско гражданство и да вземат Българско! Тук за такива лудоирийки от масончето Сотирчо и подходящ "съдия"- максимум половин година УСЛОВНО! Пей сърце!

Интересно кога ще видим в затвора следните лица: Доган, Пеевски, Станишев, Милен Велчев, царя,... абе то у нас списъкът е почти безкраен...

Ако Ася Петрова беше ГЛАВЕН ПРОКУРОР, сега щяхме да сме по - напред от румънците ...

Семейството на румънския премиер Виктор Понта е замесено в тежки злоупотреби с еврофондове и укриване на данъци. Кога ли ще прочетем , че за последните 25 г., семействата на всички премиери в България се разследват за корупция в особено големи размери.

..ОТВЛИЧАТ ВИ ВНИМАНИЕТО, А ВИЕ ИМ ВЯРВАТЕ!!!!! НЕ МЕ ИНТЕРСУВА КАКВО ПРАВИ ВИКТОР ПОНТА!!!! ИНТЕРЕСУВА МЕ КОГА ЩЕ ОПАНДИЗЯТ СЪСЕЛА И ДРУГИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ В БГ!!!!!!

jingiby

Румънците навремато разстреляха Чаушеску и жена му по бързата процедура. Гледам напоследък отново придобилат форма, но сега политическите мафиоти не ги убиват, а само ги вкарват в затвора. Ние определено нямахме преди, а и нямаме сега подобни проблеми с нашите политиците, поне според съдебната ни система...

Това медиите са голяма работа. Изкараха че Румъния се е преборила с корупцията , а не казват дали някой от тези хубостници лежи в затвор и връща ограбеното. Важното е купон да има , също като в Дебалцево. След час дано не чуем друго , след като се обади някой" наш човек".

"Моника Якоб Ридзи бе осъдена на 5 години затвор заради злоупотреби със служебно положение. " Или искаш първо да лежи, а после да я Осъдят.

Трудно ще ги стигнем румънците.Тази сутрин имаше интервю с журналиста Владимир Береану ,който каза ,че в България още поне 50 години нищо няма да се промени и смятам ,че е абсолютно прав.Защото "B другите държави има мафия, а в България мафията си има държава ... "

у нас корупция няма. Бизнесът не пуска под масата, държавните служители не ходатайстват, министрите не се подават на подкупи, винаги се ръководят от закона, МВР не шантажира, следствието намира винаги годни доказателства за корумпираните, но нали казахме, че такива няма, съдът има неопровержими доказателства за корупция и не си затворя очите, но нали такава няма. У нас е както трябва. Някакви посланници искали нещо. Да си искат. Това е клевета с/у България.

В България медиите сана същите политицикрадцимафиози как искате да чуе народа истината когато те решават какво да се чуе и види а простия народ само въстание ще го оправи да се избият всички които притежават от милион на горе и кара кола от 100 000€ на горе това е жалката картина на народо предателството

А какво стана с Христо Бисеров???? Ще го видим ли изобщо някога в панделата????

каквото с Цветан Цветанов и Лупи. Или с Богомил Манчев и онзи от Литекс.

Въх! к'ви са крадливи тез' румънски политици! У нашенско нямаме таквизи корумпета - нашенските са от ангел нагоре! Е, според правосъдната ни система няма, според доклада на ЕК, посланиците на разни стари демокрации и 98% от народа - има, но в случая важно е мнението не на мнозинството, а на "абсолютно независимата ни" правосъдна система!

Пипи, малка си още и не знаеш, че български министър подкуп не взима. Има си специален чиновник за тази работа, който само се отчита.

Бая чиновници ще да са назначени само за взятките;о) А какви са условията, на които трябва да отговаряш за тази престижна длъжност - интересува ме, значи;о)))

Абе, не го знам Понта какъв е, ама като гледам жена му и министърките му - разбира палавникът! :)))))

румънците уж удрят корупцията, а са забъркани микрософт, фуджицу и т.н. Скоро от ЕС ще заплачат стига борба, че ни дойде в повече

Бе бивши , бивши ма осъдени , от настоящите дето и те един ден ще са бивши . Важен е първият оборот на колелото .

В Румъния протича истинска операция "Чисти ръце". А кога У НАС ??

Като се направи реформа в съдебната система и се сложат наши хора и като се реформират службите, като се сменят шефовете също с наши хора. Тогава, по български, всички наши престъпници, ще се изчистят.

Империята на злото се поддържа по такъв начин. Всички са замесени в престъпна дейност, има доказателства за повечето политици и партии. Доколко са послушни и изпълняват никой не ги разследва, в противен случай изваждат доказателствата и арестуват.

Все бивши?!! С един куршум 2 заека за управляващите - разправа с политическия противник и имитация на борба с корупцията по високите етажи!

не ги е срам! оплюват другаря, неблагодарници!!!!!

Пхахахаха близнакът на наш Станишев отече! ЗАЩОТО СМЕ ЦОЦИАЛИСТИ!

Румънците надминаха гърците, нас , скоро и други.Защото Путин и хората му не са я превзели.

Защо ти се привижда Путин тука - тука има Борисов, Цветанов, Бисеров, Доган, Бири, Пури, Фисдоски, откраднати тефтери, невинни подслушвания, президентче с имунитет срещу далаверки, Яненце с флашки, Трактори дето се снишиха и се разбраха с бившия ортак, банки дето раздадоха кредити пък никой не търси на кого, щото народът ще плаща заемите, ще има и едни 16 млр. за папане и т.н.

Вече можем да се откажем да мечтаем да стигнем американците. Мечтите ни се свиха до това да стигаме румънците. Колкото и да е жалко политиците и съдиите са тези които са най-големи длъжници на народа. Освен най-големи длъжници са най-вероятно и най-големите престъпници и затова си живеят в уникална за Европа симбиоза и непукизъм.