Доклад на ЕК предупреждава за корупция в Западни Балкани

В доклад на ЕК за напредъка на държавите кандидатки за членство се предупреждава, че престъпността и корупцията остават синоним на държавите от Западни Балкани.

Обратно в новината

Коментари - Доклад на ЕК предупреждава за корупция в Западни Балкани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Старата болест на Балканите Корупция ! Там както и тук , Държавите се управляват от Мутри с изключение на Сърбия и Гърция ! Как никой не каза за Менте Президента Плювню Офшорков !

Корупцията на изток и на запад е една и съща! Тези инсинуации не са в интерес нито на запада, нито на изтока! Европейският Съюз трябва да си създаде обща армия и да приеме повече държави!

ами ако тези държави се окаже,че са ни изпреварили икономически и по хуманно въпреки,че българия е член на евросъюзът и нато!

България е в пъти по-добре от избраните държави! И България е на светлинни години по-добре от Русия!

Навсякъде има корупция. А това са приказки отсега, защото няма никого да приемат в ЕС. Само ги лъжат. Ще ги приемат в НАТО, ще си разположат американците бази там и дотам. После 20 г. ще ги лъжат, ще ги "наблюдават", ще ги приватизират и няма да ги приемат ! Украйна колко я приеха ?

Докладът на ЕС много ясно показа отдалечеността на Западните Балкани от евроатлантическите ценности, демокрацията и реалните глобализационни политики. Единствено г-н Борисов като пламенен демократ, евроантлантик и политическо-социален медиатор е в състояние да помогне на Западните Балкани по отношение на евроантлатическата и натовската им интеграция! ЕС разчита на г-н Борисов като на най-удачния посредник в тази констелация, тъй като освен умен, образован, тактичен, мислещ за народа си, той е и изключително добър евроантлантически дипломат, резонно мислещ учен и адекватно действащ политик. По тази причина е любимец на широките и тясноинтелектуални народни маси, избиран поради незаменимите си качества няколко мандата напред.

има опасност бойковивчетата, да Ви схванат коментара буквално, и после да се чудим на Боко 4 как управлява пак с 17-18% "доверие"

ЕК докладва,че е изключ.доволна от нейните корупц. системи на балканите и ,че всичко върви по техния план .

за корупцията?Те ще унищожат европа корупцията им пречи!ПРАВЯТ СЕ ЧЕ РАБОТЯТ!Нещо ново за кривите краставици и канелата?

Щото в държавата на Тиквата, Гуменката и Тетка Рабфака корупцията е изкоренена от дъно.

Та то ако нямаше наш боко щеше ли да се вре там???защото за него корупцията е ''далавера'' кога участва той в нея...

саркози, да речем, е ярък пример. няма кражби - сметката на Кадафи замразената е почти източена. иначе да, има корупция на Балканите. Понеже процъфтяват на трета скорост.

Най-корумпираната държава България не я споменават, защото вече е 11-години в Евро съюза, и стана още по-корумпирана и с престъпно управление. Но важното е, че техен послушко управлява 10 години, а народа кучетата го яли!

Но си прав,,народа кучета го яли,даже и реално ни ядът ,,Бедност,смъртност и престъпност ,,нито ЕС нито Великият ти Боко не ги интересува.Само около избори се мазнат.

Предупреждават ни за нещо което ние знаем че от 29 години е ллегализирано? Откакто се съюзихме с тях станахме по техен тертип- корупте, но по западен модел, криминални по американски модел и т.н.