Кабинетът: Брюксел даде много ясен знак на магистратите

Не може темата за корупцията и това, че очевидно не се справяме с нея към момента, да бъде печат за милиони българи, коментира Меглена Кунева доклада на ЕК.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът: Брюксел даде много ясен знак на магистратите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ и Западна Европа използват различни инструменти в т.ч.купуване на местния ,,елит,,,медийни манипулации ,крайно противоречиви обещания за интеграция .Аналитичните центрове не само не предлагат разумни решения ,но обслужвайки собствените си интреси ни правят на маймуни.Ние сме предназначени за балкано-ориенталски блок.

брюксел за предпоследен път дади последни наставления ... и там са все същите ...

A Bruksel ne znae li,koj e BB,i cie.Ne znae li za partijnite nazna4enija navsjakade?Dori Valentin 4o mamin Geberski bez obrazovanie,stana shef na AEC"Kozloduj' i zashto li to4no tova ,ami zapoznati razkazvat ve4e po TV,kak se iznasja ot tam evtinia tok a na nas ni prodavat skapiat na ivo Prok,bokovata gena i podobni.E,i.?Kak sha sa opravim/!

Ама Кунева, там в парламента и във властта се въртите от 25г. едни и същи хора. Този доклад критичен към вас, че не можете да се справите с елементарни неща 25г. и позволихте така да прогние системата, че ръждата да не може да се оправи. Има само една оправия, да се оттеглите до един от властта. Цацаров?! Има закони бе, действай. Искай имунитети, можеш да докажеш, че всички до един са виновни. Престъпно нехайство, заблуди, лъжи, некомпетентност, търговия с влияние и т.н. Аре бе и в Нигерия вече вкарват в затвора политици за такива неща.

...Не може темата за корупцията и това, че очевидно не се справяме с нея към момента, да бъде печат за милиони българи... Пръмова не е добре! Нали и на нея се "Дължи" всичко това!!!

pompai

Много приказки ,слаби закони.

Загубеняк, плод на тоталитарната система.Неосъзнат манипулатор! Такива "философи" като теб си заслужават мизерията.

Репликата се отнася до потрбителя с ник "Ми да". Извинявам се за неправилната препратка.

само в българия мафията си има депотати и партия в парламента и доган е на свобода

Я да видим: 1. Корупцията - в България, тя не е най-висока, нито пък е най-тежка от страните в ЕС. 2. Закоът и неговото прилагане от съда - кой политизира съдебната система и създава закони в угода на отделни хора - не са съдии и прокурори, а такива като Кунева и останалите. Така че, другарката Кунева на други да ги приказва тези. Ето ви пример - ДПС изключи някакави, защото не спазили "джентълменска договорка" от преди изборите - да не спазят Изборния кодекс и да манипулират резултатите от изборите. Казват го открито, но всички задружно си траят в НС. 3. Организираната престъпност - че тя в България е в степени по-ниска от повечето страни в ЕС (я вижте 160 арестувани само от Ндрагета в Калабрия, и това там се повтаря на всеки 2-3 години - просто си се възражда мафия, камора, ндрагета). Някой да е наплюл Италия? Или Франция за мафията в Марсилия? Или Германия - за Руската, Чеченската, Украинската мафии? 4. Мониторингът няма да спре - няма я! Защото е прекрасно оправдание да ни държат в "задния двор" докато се самозатрием или не измрем от глад и болести. Може още много да се пише на темата...

Загубеняк, плод на тоталитарната система.Неосъзнат манипулатор! Такива "философи" като теб си заслужават мизерията.

Кучи синове ама наши. Щом се кланят до земя да продължават да служат. Народа е толерантен към беззаконието. А това Бог не толерира. Комунистите унищожиха християнската вяра и духа на нацията. Затова ще ни се струпват още беди като народ.

Дано наистина да Ви е за последно!

На тази слугиня на чужди господари не вещае нищо хубаво за България.

Това правителство в момента е най-антибългарското за всички времена ! Продадоха ни за жълти стотинки, унизиха народа и съсипаха бъдещето на децата ни ! Остава само във война да ни вкарат и ще си изпълнят нарежданията ! Това са робите на ЕС и О-бамя - мачкат народа си, за да ги тупат по рамото !

АТОМНАТА МИГЛЕНА И МЛАД ЕВРОГЕЕЦ

за Брюксел. На нас си ни е гот в кочината. Ревем ама искаме наште проблеми да се решават по втория начин. Да "бутнем" и нещата да стават, да не ни глобяват, и да знаем че винаги можем да се отървем по втория начин. Искаме в Евразийския съюз там този манталитет е доведен до съвършенство.

Ако трябва да избирам между "кочина" със себеподобни "прасета" и компанията на Кунева и подобните, то ще си избера моята "кочина", дори и да е селска и да вони на ракия и туршия!

само не разбирам защо ревете. Може би защото сте гладни?

печата е за вашите правителства, а не за народа, колко извратени сте за да сте горди че ограбвате народа -болните,бедните, старите,младите. Mного извратени правителства има бг. е тва е. позор .

то пъ един народ..

Abu Talib

България няма да се оправи, ако не се откаже от поетия път от Търново през 1879 г. И да се смени столицата.Най-много корупция има в София, мисля, че не се заблуждавам.Изобщо избора на Търново за столица е емоционално взето решение и за това нещата понакуцват доста оттогава насетне.

Българите не са против корупцията, те завиждат на тези, които си пълнят гушите с подкупи и далавери и искат да живеят като тях, без да работят, само някой да им дава пари ...Само с далавери и тарикатлък истинска нация и държава не се градят...

МОЛЯ ВИ ЗА РАЗБИРАНЕ! КУНЕВА Е БОЛЕН ЧОВЕК. БОЛЕН ОТ НАРКО-ОЛИГОФРЕНИЯ. ИМАЙТЕ ГО В ПРЕДВИД МОЛЯ.

Западна Европа заложи на лош човешки материал, които с думите и с делата си прави мощна агитация против нея! Например, след няколко слушания на изказвания Кунева, много хора си казват, че никога няма да влязат или да останат в организация, в която не само членуват такива, но и я ръководят! И Москов също и други!

Ще има кво да се яде и даже да се преяде!

Майната му на Брюксел! Да вървят по дяволите Борисов с гробарите си, Кунева и другите гнусни предатели и убийци на българи!

Гърците вече дадоха червен картон на Брюксел, сега е наш ред.

Рибата и РБ се вмирисват от главата! И наистина е така! И от снимката се вижда!

законът се прилага "с вяра и строгост" Сериозно ли са писали така?!!! С вяра... то да не чета натам... а допълнението на премъдрата Кунева направо ме доубива: " Доверие в политиката". Без коментар!

това антибългарско продазно правителство цялото в затвора

Toва са последиците от фасадната декмокрация на бившата БКП,нейната репресивна апаратура,милицията и ДС от 1989год.Всеки народ си заслужава управниците- мошенници или почтеннни и съвестни граждани,така че България такава каквато е днес-това сме ние!

........Вицепремиерът Меглена Кунева и зам.-министърът на правосъдието Петко Петков..... --- да се чете: ...Българската Темида Меглена Кунева и нейната кукла Петко Петков.... ----

Меглена Кунева - ПРЪМОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОДАЖНИК. ТЯ ЗАТРИ АЕЦ КОЗЛОДУЙ.

Я МОО ДАСЪМ ПРОС, АМА ТАКА МИСЛА : - Полицията лови айдуцита, съдо ги пуща - Прокурорете ги обвиняват, съдо не верва и па ги пуща. - Е они ли са най-умни бе, мама му де..ба, или они си зимат пачките и еб..ават мамата на целата дръжава. СЪД НЕМА. САМО ПАРИ И АЙДУЦИ.

Отново Глупост на квадрат. Какво значи изявлението на правосъдния министър- "вдъхване на нов живот и засилване на Инспектората към ВСС"Е, то бива човек да е глупав , ама чак толкова не бива.

Я ЛИ СЪМ ГЛУПАВ БЕ МУНЬО ???

Хайде стига с този Брюксел! Като знам, че там е Бареков, беше Слави Бинев, беше и синът на Сидеров..... Сигурно и другите богопомазани избранници са същите. Те ли ще ни казват какво да правим с Родината си?

избирателите и обществото ви дават последен шанс и колкото по бързо го проумеете толкова по добре

Днес е забележителен ден! Ще намерим ли сила да кажем: ДА РБ СЕ ВМИРИСА ОТ КОРУПЦИЯ! Тя започва от КС, който вкупом "КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ"!

Мисля да се кандидатирам за предсрочни избори, като Алексис Ципрас съм, същите идеи, същите убеждения , същият чар, българска гражданка, ще изберете ли една жена с топки да ви измъкне от това блато :)))

Жена с топки! А НЕ!

В смисъл , че съм сериозна и с лидерски качества:)))

много лаеш нещо, това ме води до мисулта, че лужеш за "огромните си качества" или просто се надценяваш *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ако имаш убави цици, може

не се казва "послеседен шанс", а "в дванадесет без пет". Започна да забравяш какво ти каза американската посланичка.

В момента сме най-бедното население в Европа и напълно корумпирана политическа прислойка, която не се занимава с проблемите на хората, а как да се овладее цялата власт от една партия. Няколко стотици "избрани" живеят в пълно охолство, а другите в мизерия

Добре, че сме в ЕС, та да ни указват правилната посока и недъзите, иначе изобщо нямаше даправиме тези коментари.

Би трябвало още при произнасянето на присъдата веднага да се задържат подсъдимите, а не да се пускат на свобода докато техните адвокати обжалват. При нас изглежда е оставен избор на осъдените сами да решат - да влязат в затвора, да обжалват или да избягат. Така изчезнаха безследно много престъпници, други пък заплашиха и подкупиха когото трябва. Т.е. трябва да се променят законите и процедурите. За съжаление обаче, докато четох статията, една стара поговорка все ми се въртеше в главата - Със стари курви нов бардак не се прави. Какво да очакваме от старите алчни и корумпирани властимащи? Сами да си затворят хранилката? И защо да го правят? Надеждата ми е само в младото поколение. Дано те успеят да променят нещо, защото с тези, които вече са от 25 години... забравете.

В т.нар. доклад на ЕС-ЕК се открояват много важни опорни точки. Основната е, че в съдебната система на РБ работи единствено прокуратурата, ръководена от любимеца на ДС-САРАИТЕ Цаца Копърков. В Доклада на ЕС-ЕК-то, НАПИСАН в ДС-САРАИТЕ пише: "Положителни са оценките за главния прокурор Сотир Цацаров и в трите глави от доклада - по съдебната реформа, корупцията и организираната престъпност. Най-критична е частта за работата на ВСС и там няма никакъв напредък". Публична тайна е обаче, че сегашният ВСС се командва от Соти-Цаца. Предложение: ЕС-ЕК-то да разтури ВСС завинаги, да назначи отличника ЦАЦКО с ранг АКУЛА и да го пусне да ни доизяде.

Егати кабинета! Иран ще строи 8 реактора от тези, които ние отказахме. Турция ще строи 4 броя от същите. За нас те бяха гьолове за шарани. Южен поток също се оказа гьол за шарани и поради тази причина ще мине през Турция! Кой е шаранът? Не е ли най-големият шаран Тиквата? А ние какви сме след като си избираме да ни управляват Тикви? Ние сме си абсолютни шарани!

Абсолютно точно казано.Браво

Абе какъв шанс, какви глупости бе... Докога ще се робува на господари, каква работа има България в ЕС, освен изгодата на крадливите ни политици... Вместо приоритет да е мизерстващия народ, те се кланят и лижат задници! Но и робите са виновни, че позволяват шепа глупци да ги управляват.

Но е някак си демократично да има корупция в правителство, оглавявано от мутра, подкрепян от милиционери и от реаниматори като куневица ! А докладът е ясен - корупция по политическите върхове - мутрата и цветелинка, плEVNелиев и прокопиев, цецко с шестте апартамента, фидосова и тефтерчетата, ваньо танов и ало ваньо, митко каратиста, красьо черния ... Ако този доклад беше излезнал при предишното правителство - денонощно хасан генов и проституираща мрежа щяха да лаят по медиите, сега послушно нахранени мълчат, защото техните вождове виждали "положителни" знаци !

Вече съм решила да не пея "Осанна!" дори и на политиците от партията, за която съм гласувала! Ще ги гледам какво правят за МЕН! Сега чакам да видя ще ми дигнат ли тока от 1-ви юни, или най-асетне ще се отърват от неизгодни договори, ще спрат ли изтичанията от НЕК, ще направят ли нещо за свободен пазар на електроенергия и услуги в този сектор! Писна ми от монополисти и да плащам за нещо дето не съм потъчвал!

Брюксеските зелки ги знаем - заплашват с наказателни процедури, ако България започне да строи Южен Поток, а после (когато Путин им каза да овъзмездят България с по 400 млн. евро годишно за пропуснати ползи от спирането на проекта) излезе говорителката на ЕК и каза - ама ние не сме страна по договора! Е, тогава защо се месите?!?!

И не е само това! Путин дава милиони на Партията и Златния пичага, те дават по парче пица и 30 лева, а Брюксел какво ни е дал?! Асфалт, дето не става за ядене!

Брюксел ни "дава" предимно високи лихви, които ще плащат и децата ни ! Не твоите деца разбира се, те са от герб и са защитени с държавна работа на топло място и премии ! Досега Брюксел не ни е дал нищо, което да доведе до по-добри доходи ! Ако ние не си го направим - Брюксел няма да ни го даде, той само взима ! А катилите си въобразяват, че Брюксел дава ...

То до сега беше тайна,че БГ е корумпирана,ама виж,сега като ни го казаха от ЕвропаТА,друга работа,сега знаем и ще се справим с проблема!Не знам по какъв ред ги карат,ама дано скоро ви кажат,че в БГ всяко неразбирателство,не проблем,се решава с убийство,че здравеопазването ни е на ниво баячка,образованието започва с Азис и свършва с Николета,и въобще толкова много неща има да ви казват,че след 2 поколения може и да започне жъзраждане в България!

Хай Кабинет! Хай комици!

кривоустова пак дава акъл....брях

уж критикуват правосъдието а адмирират и легитимират типичен престъпник като цветанов!

В общество, в което парите са в основата ценностната система, то и корупцията е в основата на това общество.Това е като да отнемеш водата на рибите. Привидната борба с корупцията цели да се отстранят неудобните и непослушните.

Иначе казано - отървете се по-бързо от неудобните и непослушните. Все едно си в армията - пълно единоначалие - каква ти свобода. Свобода за мъртвите - живите под контрол!