Цачева: НС бламира кабинета със сигналите за корупция

Парламентът бламира проекта на правителството по отношение на подписаните сигнали до новия антикорупционен орган, призна по bTV Цецка Цачева.

Обратно в новината

Коментари - Цачева: НС бламира кабинета със сигналите за корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че аз си мислех, че България е парламентарна република и правителството се избира от Парламента. Ама с Рабфак юрист не се спори.

Ти най добре се скрий и не се показвай.Никой не ти вярва ,ти си непригодна за тази длъжност.

Не пускайте снимки на тоя в....р че получавам стрес.У нейно село я не искат - тоя я сложи министър????

Тетке, тези мурафети не хващат вече дикиш, тъй да знаеш;) Ха стига сте си подавали пасове и сте си играли на доброто (правителството) и лошото ( в случая парламента) ченге!

Не 80%, 100% от герберастките депутати са дебили, барабар с правителството. Скоро за да докажеш сигнал за корупция, ще трябва да представиш фактура с четливо написано име/фирма, адрес, данъчен номер/ЕГН и задължително описание в съдържанието на услугата - корупционна сделка. И да не забравите, с фискален бон! Тези от ден на ден показват колко са ощетени умствено и интелектуално от природата!

ДПС го предложили, а пък ГЕРБ го гласували. Накрая изгрява Цуца, за да ни обясни, че "парламентът бламирал правителството". Цуце, защо ТОЙ не се намесва, ве!? Нали в края на краищата Еднокнижният решава! Вие сте само ходещи балони. Всички сте една партия там, цялата сган - ДПС-та, ГЕРБ-ове, БСП-та, Патриотари, Воли.... На хората им писна от бездарната ви бутафория.

се наблюдава абсолютен синхрон на физическа грозота и умствена недостатъчност. Тая грешка на природата става единствено за бостанско плашило.

Не забеляза ли колко гладко бе обръсната тази сутрин?

другарката да каже кой ще прави разлика между подал сигнал за истинска корупция и доносник, още по-вероятно е някой служби когато си неудобен просто да казват "отстранен поради подаден анонимен сигнал," тази последна точка ви е главната цел да махате неудобните.

Тази пача какво иска ,всеки завистлив цървул да подава анонимки срещу съседа или чукача на жена му ,след това цяла структура да се занимава със фалшиви сигнали а доносникът да не носи никаква отговорност .

Най-хубавото на един закон е да бъде създаден след него нов закон, после след него нов и така до края на света - хахахахах

Тази хубавица почна да си пие редовно хормоните и веднага проима малко женственост.....

Аман от тая дето ката ден е по медиите да си говори глупостите и да обвинява по гербераски все другите.. Ако имахте малко човешки срам нямаше да правите всичко възможно да се обогатявате за сметка на тези дето са ви ''избрали''

Ей Хикимян , до кога ще ни показваш провалени Политици ? Дано след Нова Година не те виждаме на този стол ! Случайно превключих на БТВ и ми развалиха настроението с тази женоподобно същество и характер на Тъпа нахална Селянка с криминални навици ! БТВ махайте този !

Цирк, цирк, цирк - тотален и глуповат цирк !!!

Mии циркът си има достатъчно публика от дебили, които се връзват на номерата на циркаджиите и не искат да погледнат зад маските им /на циркаджиите/..... Така си им е добре на дебилите...., на циркаджиите-също!

Официално България е парламентарна република, но днес фактически е премиерска република. Обединените патриоти са патерица на ББ в Народното събрание. Ето защо, предложеното от техните депутати е в угода на фактическия собственик на държавата и всякакви противоречия между правителство и парламентарно мнозинство са напълно измислени с цел всеки от ортаците да може да загуби по възможност по-малко избиратели.

Ало Цачева,тоя ИВО къде е бе другарко?Защо не се явява в съда?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Като знаем, как приключват разследванията, за корупция с НЕВИНЕН, няма кой да подава сигнали

Кой е тоя смел фотограф снимал дъртия крокодил.

"Гъза си с рози накичи съдраното да не личи!" Толкова актуално и днес звучи...

Га я видех таа грузутия и ми умре хуя!!!!!!!!! Зге шъ гу водя да му бае баба Вуна!!!!!!!!!!!!!!!

Гуньо Гуньо-о-о-о!!!!!!! На умрел хуй и умрел циганини само попа им бае с кандилото над гроба!!!!!!!!!!!!!!

Мама!

Министър,председател на комисия

То и сега подаването на сигнал си е живо самоубийство. Подаваш задължително не анонимен сигнал на мафията, че се оплакваш от мафията.

тази да не я сънувам никогаж!

Изхвърлено от всякъде,прибрано по милост,а напъва да се показва.Що е то?

Слабичка!

Хикимян-поръчковота журналяга.Мазен гаднико,има ли или няма мораториум?

хич да няма сигнали, то като има ...нещо ви направи някой. Крадете си на воля....заградили водоемите, изтрепали рибана, зелена енергия пет пъти по-скъпа плащаме все на такива като вас. Лекарства, ремонти, всичко е схема за крадене...иначе и с и без сигнали..ще дойде видов ден! Ще си платите за този геноцид.

Пита я Хикимян..кой ще подаде сигнал с името си,след като после може да го съдят.... Цецка...ами трябва да има и доказателства.... Хекимян...ами тогава защо да ги дава на вас,а не в прокуратурата? Цецка.....ами ...да.... Е тогава какво ще стане питам аз.... товазвено ще бъде пощенска кутия на прокуратурата ли????

Цеца не е виновна, това е политика на нейната партия, която от благодарност за участието и на президентските избори постепенно я изритва отвсякъде, което е доста грубо но типично за тях.

Гледаме и не вярваме на ушите си. Глупави коментари от негодната за поста министър баба Цоцолана. С нейното срамно назначение Бойко отново се подигра с честните българи. Поредната поява на тази жена буди само съжаление и показна безсилието на ГЕРБ за извършване на истински промени.

Колко да е годна с рабфаг толкова като шефа си дето я назначи на софрата след червения картон за стрина Цецка на изборите.

Сигналът е едно, а доказателствата са работа на антикорупционния орган (СРС , проследяване на задгранични сметки и прочие)...

Аа, колко удобно.... Значи винаги ще е виновен този който подава сигнал за корупция.... Първо не било престъпление, второ - да му мисли този дето дръзне да подаде сигнал.... Това сигурно и в Нигерия го няма - да узакониш беззаконието!

ДИРа имайте милост!стига сте показвали това зомби!!!

"кукумяу-кукумяу"

"Кукумявките са прелестни и непознати създания, които страдат незаслужено заради човешките суеверия." Но тази на снимката е отврат!!!

да се махате и да не гледаме повече такива пишман юристи като теб и Кирилов.