Румен Радев ще разчита и на бизнеса за съдебната реформа

Румен Радев заяви, че като президент ще работи така, че предложенията на българския бизнес да се чуват по-добре, за продължаване на съдебната реформа.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев ще разчита и на бизнеса за съдебната реформа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приятелство с Русия е плюс за България, а минус за злите Русофоби и империалистите от където и да са. Румен Радев абсолютно да не се притеснява ако го определят за про-Руски президент. Про-Руски президент всъщност означава, че не е Русофоб. Не, че приема статуса на васал към Русия. Бойко и Плевнелиев направиха България за срам, като ни приравниха на ниво "васал" на Вашингтон и Брюксел. Като му кажат на Бойко или Плевнелиев да скочат, те скачат та се забравят, че и кълбета правят. Срам, срам са ама не се виждат от страни и не могат да се усетят колко са паднали морално.

Лайньо Радев става все по-неадекватен. дали така го подучват от БСП, или просто нее наясно с пълномощията си, но май си е въобразил че е със статута на Путьо в Русия. Даването на мнения (и то некомпетентни) по въпроси, които не засягат президенстската институция, и то доста време преди да е встъпил в длъжност са израз на пълната неподготвеност на този екземпляр за държавник. Едно е да си шофьор на самолет, съвсем друго - дипломат (какъвто трябва да бъде президента). За това българския народ си има приказка"Кога зтана калайджия, кога му почерня врата (или гъза)

Като президент имаш нужда от съветници специалисти в отделните ресори- правен, образование, здравеопазване, отбрана, бизнес и икономика, финансии и банки, наука и развитие, социална сфера. Решенията обаче ще трябва да ги вземаш сам. Вярвай на себе си.

Решенията ги взимаме Аз, Доган и Путин

А с КНСБ и НАРОДА срещна ли се ?

разчитам тоя - разчитам на оня.... а на себе си май не разчита тоя Кратунчо

За Радев е жизненоважно да спре да говори, преди да стъпи в длъжност. Само ще прецака БСП в амбицията им, освен Президентството, да вземат и Министерски съвет. Пък стъпи ли в длъжност - няма процедура да го махнат.

със "честните"бизнесмени да си изпроси един голям апартамен,както Гоце Архаров получи от Манджуков.

Апартамент!? Аз за два мандата два хотела "вдигнах" бе!

Още си на сърфа и от теб зависи дали ще стане динена кора. Армейските номерца са ти ясни. В политиката те са още по -мръсни, безмилостни и коварни. "Подлагай всичко на съмнение" стара финикийска поговорка. Запази самообладание. Внимавай с Курнелчето и вицето ти. На втората още в края на м. Януари и набий чемберите да не плямпа и да се прави на велика. Ако не и харесва аут, като вицето Блага Димитрова.

Някой да му обясни, че нито сме в Русия, нито той е Путин. Изобще не сме президентска република, че от него да зависят реформите. Това е чист популизъм в момента. От него ще зависи: 1. Обръщенията към нацията в новогодишната нощ 2. Формиране на служебен кабинет, ако се наложи 3. Свикване на КСНС (по нареждане на Нинова, което е малко вероятно)

4. Амнистиране на всички другари които по някакъв начин и въпреки съдебната система са влезли в затвора.

Нека Господари на ефира да наградят Радев със Златен скункс, за това, че заедно с олигарсите и Моника Маковей ще изкове българските закони за съдебната ни система:) ПО-ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ ЕДВА ЛИ НЯКОЙ НЯКОГА ЩЕ КАЖЕ!

С хора за които 300,000 лв. за кола за 1 човек не са много,но 300,000 лв. заплата за 1,000 чавека са много пари.

Г-не ,а тиможеш ли да посочиш в Мутроландия честен бизнес и честен бизнесмен с който ще промениш бг.кривосъдието.

То все едно да чакаш Пеевски да промени прокуратурата . . .

Ами да, що не. То и Волен беше председател на парламентарната комисия по етика!

Толкова пластове мръсотия се е натрупала и загнездила, че ще ти трЕбе булдозер. Милионерите изпълзяха и се присламчиха до тебе да цуцкат. Какво общо имаш с Гергов и костовистката Курнелия ? Тези козината си менят, но нрава НЕ. М.Муховци - пред строя едно, на бюрото второ, по телефона трето, пред медиите четвърто.......

Пързулнат ли те от БСП-то ще станеш най-омразния човек в страната. Бизнесът, ама какъв е той - партийно комсомолски. Ситуацията е тежка , стъпка по стъпка. Нарушиш ли им ИНТЕРЕСА и вкупом ще се обърнат срещу тебе. Пази се от големи думи избрахме промяната и т.н. кухи фрази. Внимавай с кои ще се обградиш и ще ти бъдат съветниците. Сега започва поредното пребоядисване.

Румен Радев , събра Моника Маковей и БЪЛГАРСКИТЕ ОЛИГАРСИ, ЗА ДА НАПИШАТ ЗАКОНА ЗА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА;))) Радев, недей да говориш, без да си чул какво те е казала Корнелия Нинова, излагаш се!

"Румен Радев ще разчита на бизнеса .." Много добре знаем че само на бизнеса разчиташ, много добре знаем и кои са "бизнесмените" на които разчиташ. Това на първо и последно място са Пееевски и Доган!

То се разбра ,че и ти като всички останали ще си едно голямо нищо,ами кажи в личен план какво си решил да си напазаруваш докато си "президент"Колко хотела,колко апартамента,къде ще идеш на екскурзия?Кажи ?Поне президентшата ще е доволна,е не е малко.

Генерал Радев да се пази от орг престъпници които се опитват да го НАХЕНДрЯТ с опАСНи спЕц диВЕРсионни Разработки. В случая став а въпрос з а НАГЛА диверсия целяща обемно пси препрограмиране на съдии ,прокурори и адвокати .. Събират ги на семинари поят ги със спец наркотици ,облъчват ги през камери и пси активни спец екрани и ги включват на обемно следене през лични документи с холограми и чипове.

Тоя явно е решил със стари курви нов бърдак да прави в съдебната система и като резултат е ясно че нищо няма да се получи.

Избраният за президент Р.Радев реши пред бизнеса, че ще се опира на три основни точки: подкрепа на бизнеса във вътрешно и външно политически план, съдебна реформа и борба с корупцията! Устойчивата фигура за надстрояване е квадрат, т.е. липсва му четвъртата опорна точка социалната в която той беше масово подкрепен от 90% от избирателите . Внимавай новоизбран президенте да не изчерпиш доверието на хората преди да си встъпил още в длъжност. Не забравяй, че си избран за президент на социална държава по конституция. Времето от "ОСАННА" до "РАЗПНИ ГО" е много малко дори при ХРИСТОС е само пет дни. Покажи че все още можеш да мислиш, а не да повтаряш заучени фрази! Време е за конкретни действия!!!

За какви 90% подкрепа лъжеш като 70% от избирателите отказаха да отидат до урните? Няма как и да отидат, защото няма как да избираш вечно от всички злини по малката.

да говориш и нищо да не ти се разбира,с недомлъвки и неадекватни позиции.

О боже какво ни дойде на главата от умен по умен учи се да говори Курс му трябва да говори.Нищо да не му се разбира

Че иЗпичели,бе?...и поздрави от село...

На другарите-товарищи от БиеСиеПиеТо!...

разликата между Тръмп и Радев.И двамата ще станат действащи президенти през м.01.2017 г.Те това е приликата.А разликата е тая,че Тръмп обикаля щатите и се произнася по всички вътрешни и външни политически въпроси,дори не се говори почти за Обама.Взема отношения,очертава приоритетие си,абе говори сякаш е вече в Белия дом.А нашиот "президент" ходи на пленуми на политическа партия и се изказва,води президеншата на опера ,среща се със "честните"български бизнесмени,ще посреща някаква румънска прокурорка и прави неадекватни изказвания.А това,че държавата е притисната от бежанска и политическа криза,това не е в приоритетие на генерала наш и президент.

Румене моделЪТ ???? Комбрадорско - олигархичен в интерес на децата и внуците на ЦК. Хората гласуваха за тебе а не за милионерското Насрано 20.

Заплатата на един един български съдия е средно около 7500 лева - значително повече от заплатата на един румънски съдия и два пъти по-голяма от заплатата на един сръбски съдия. Сравнете сега вашите заплати със заплатите на вашите колеги в Румъния и Сърбия. Всели от тях взема повече. Извод: България притежава свръхбогата олигархична каста от корумпирани съдии, но не притежава съд и прокуратура. Те липсват,

Това са само заплатите на съдиите, а сумите, които вземат българските магистрати/съдии,следователи и прокурори/за "правилни решения", кофти обвинения и компрометирани доказателства. И, накрая сумите, които получават депутатите за да прокарват закони в полза на мафия, монополи и убийци.

Ето вече е факт ,че и ти ще си едно голямо НИЩО.Не разчитай на престъпниците ,ами въведи военен режим и всички на пангара.Иначе ще затъваме още и още .Няма изгледи да се оправим.11лв.субсидия ,да не крадат ,а легално да ограбват бедния народ,а кражбите са им първи приоритет.Жалко,жалко ,че до тук се докарахме и излизане няма.Терминал 2ще е.Лошо лошо,но от тук по лошо няма.

"Румен Радев ще разчита и на бизнеса за съдебната реформа" По-смешно нещо не бях чувал от години! Бизнеса са парламентарно предсатевни и могат да генерират 2/3 вот, койта да променя Конституцията в нужната посока!

президент ще се противопостави на това,че дупетатите си гласуваха същата субсидия от 11 лв. на гласувала електорална единица.Дали има нещо общо със бизнеса и съдебната реформа.Нали и той говореше за социална насоченост и той като Гоце Архаров се пише за социален президент.Ама може ли по един и същи начин да се лъже народа вече 27 год.

Започвам да си задавам въпросазащо гласувах за тебе?От липса на нещо свястно разбира се.Г-не ама точно бизнеса ни е най престъпен ,как ще подкрепи реформа в съдебната система.Как?Дай пример за честен бизнесмен и за бизнес започнал с честност.

Да си мислил , когато е трябвало . Сега каквито и въпроси да си задаваш , Радев ти е президент , лицето представляващо всички българи .

Руски политици: София е наша 14 ноември 2016 "България и Молдова днес показаха, че евроинтеграцията съвсем не е пътят, от който двете държави се нуждаят". (Леонид Калашников председател, на руската парламентарна комисия по въпросите на Общността на независимите държави (ОНД). Против евроинтеграции. Молдова и Болгария избрали пророссийских президентов 14 ноября 2016 "Эксперты считают, что население Болгарии устало от европейской политики, а также фактически признало провальность курса на евроинтеграцию". Болгария и Молдавия: победа пророссийских кандидатов пощечина Западу 14 ноября 2016 "Это новые дистанционные победы Кремля против Запада, где только что фактически сменился лидер. Это серьезные потрясения для ЕС и НАТО, а также для всего Запада".

кой ще да е приоритета на бъдещия ни"наш" президент.Генерале,генерале едно време ако си фърчал в облаците,сега хвърчиш в червената мъгла.

Един клепоух катър ,може само,да носи самар и нищо повече!...

приземил и фърчи в небето.В небето може да прави страховите лупинги,ама на земята сега е като прохождащо бебе.Няма ли ги двете каки от двете му страни,оставят ли го сам и се осира.

Този се скъса да обещава ,обикновено такива хора не изпълняват обещанията си ,много скоро ще видим как Радев ще повиши пенсиите ще спре мигрантите и българите ще се усмихнат с по големи доходи.

Този човек има повече заложби от Плевнелиев и може да ни забавлява повече.. Дано да го опазят от гафове, че никак не подхожда на един генерал да прави неподходящи изказвания като това. съдебна реформа могат да правят квалифицирани за това хора, а търговците могат да я превърнат в буламач, какъвто започнаха политиците. Не е подходящо и да се изказва по подобни събития сякаш е встъпил в длъжност като президент, въпреки, че е избран и е адекватно да встъпи в длъжност по- скоро след избора си.

Лъжеш, Гумо! Всеки може да прави смислени добри предложения. Нали досега съдебната реформа я правят все квалифицирани? Докъде я докараха? И в какво са квалифицирани? Може би да намират причини и основания за разхвърляни, а не структурирани, взаимнопротиворечащи си, маловажни и неводещи до ефикасно и ефективно работеща система?

причини да се чете поводи

след маловажни е пропусната думата норми

мръсни комунисти колко вина имате за милионите разбити човешки съдби, кражбите на имущество и попарените от доносничетво унижни души, ако имаше правосъдие в тая държавичка всички трябваше да гниете в тъмницата

Радев е тъп и примитивен.Имам чувството че гледам някакъв сътрудник на бай Тошо отпреди 30 г.

точно като от Политбюро на ЦК на БКП

Еееххх генерала , подкрепих те със свита душа , направих го само заради теб ,,отвръщайки гнусливо глава от твоята съекипничка и тези които те номинираха ...Мислех си че си отговорен ,честен суров човек можеш да преценяваш нещата ,ама с това си изказване , че ще правиш реформа в най-корумпираната с-ма с помощта на ..."бизнеса" ме разочарова ... Ами какъв "бизнес" у нас през последните години бе брат ,кои оцеляха ...ами най-големите далавераджии бе ... на кого ще разчиташ? Банев,Гергов,Златев и цялата плеяда крадци и мошенници ли ? Разчитай на ...НАРОДА бе ... дето ти гласува доверие и страда от всички тези тунеядци ... "бизнесмени" ...айде де ...

Румене Румене, прост шапкар си беше, прост си остана.

браво Румба ,само така ...мачкай простата булгаристанска сган те това искат да ги пасеме и стрижеме като овце и да гласуват за овчар като требе

Браво! Крайно време е да се отменят почивните дни и да се въведе 12-часов работен ден и право на собственика да уволнява и глобява по усмотрение. Да сложим край на работническия рекет, узаконен в кодекса на труда!

Бе тоя се закръгли още преди да се е оял,както се полага!?Заприличва на тиквоч...

2 + 2 = 4 ! Школовка в САЩ+НАТО+генерал+БСП=?

Г-н Радев, ВИЕ НАИСТИНА ЛИ смятате да следите и подбутвате чрез закона съдебната реформа? Наистина ли сте готов да ВЪВЕДЕТЕ ПРАВДАТА? Наистина ли сте готов да разрушите олигархичния кръг, за да се случи? Та голяма част от тези хора са от издигналата Ви партия? НАИСТИНА ЛИ ЩЕ СЛУЖИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪДЕЩЕТО Ѝ? Наистина ли съзнавате, че България си отива? Наистина ли не се страхувате от капаните на тези хора, превратите, платените бунтове и стачки, платените компромати и жълтини????? Ако е така , то ВИЕ, Г-н РАДЕВ сте НОВИЯТ, ВЪЗРОДЕНИЯТ В. ЛЕВСКИ!

Всеки политик, пренебрегнал бизнеса е неуспешен и неадекватен. Не говоря за грешно забогателите и работещи с мръсни пари. Нито за тия с вечно спечелилите държавни поръчки. Говоря за всички гърчещи се да създават и удържат работни места от 2-3 до поне 100, чудещи се на кой Господ по-напред да служат - заплати ли, социални ли, работни облекла ли, кредити и лихви на банките ли или данъци. За реинвестиции изобщо не говоря, защото тези хора са забравени от държавата. НО СА ГЕРОИ. Макар и мразени от работниците и съседите си. Те са двигателите на днешния живот, макар и за своя сметка. Познавам десетки такива - едва оцеляващи, но длъжни да поддържат някакво ниво за чест и авторитет в очите на работниците им оцеляващи. А КАДРИ? НИКАКВИ КВАЛИФИЦИРАНИ. МОН СПИ И ТЪРКА БЕЛИ ПОТНИ РЪЧИЧКИ С БЕЛИ ЯКИЧКИ. Още се учи по учебниците преписвани от 1949 г. насам в специализираните технически училища, обслужващи икономическия живот - още се учи от руските комбайни до пръсканите с метла мазилки в строителството със задължителни топлоизолации по закон. ГОЛЯМ СРАМ. ДАНО ИМА ДВИГАТЕЛ ДА РАЗМЪРДА ПАГУБНОТО ПОЛОЖЕНИЕ!

Дали с такива ще се види Радев или с Ковачки, Гергов и другите бизнесмени на БСП?

не ви вярвам г-н радев.след края на вашия мандат,да сме живи и здрави,пак цялата номенклатура ще говори за съдебна реформа и тя пак няма да я има,защото системата е корумпирана и се управлява от една клика,която няма да си отиде,освен със истинско проливане на кръв

"Очередная геополитическая победа Путина: Молдова и Болгария избрали пророссийских президентов" Понедельник, 14 ноября 2016 "Россия вернулась в Юго-Восточную Европу. На президентских выборах в Болгарии и Молдавии победили пророссийские кандидаты" 14 Ноября 2016

Мустафа Карадайъ 17 септември 2016 ДПС ще подкрепи кандидат-президент с профила на Ахмед Доган "ДПС би подкрепило кандидат за президент, който се вписва и в профила на Ахмед Доган." Четин Казак: ДПС допринесе осезаемо за избора на ген. Румен Радев 23 Ноември 2016 ДПС допринесе осезаемо за победата на ген. Румен Радев на втория тур на президентските избори. Това обяви в предаването "Тази сутрин" на Би Ти Ви депутатът и зам.-председател на ДПС Четин Казак. "По думите на депутата генералът е получил "огромна" подкрепа от избирателите на ДПС.

вие го подкрепихте генерала с 200х гласа...не се надувай,ние обаче от РБ го подкрепихме с 220х.гласа..Нъц!

На тази снимка радев прилича на врабец, не на летец