Секретар на национална комисия получи обвинения в корупция

Обвинения в корупция са повдигнати на секретаря на Националната комисия за борба с трафика на хора Антоанета Василева.

Обратно в новината

Коментари - Секретар на национална комисия получи обвинения в корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имало три начина за такива като тази да напредне във кариерата - два отпред и един отзад. Чудя се с кой от трите е напредвала или ако е ползвала и трите, във каква последователност?

Още има да ровят прокурорите, ще види Сливен от вътре.

"Услуги в приюти за жертви от трафик на хора"-това са избягалите от публичните домове в чужбина с риск за живота си и върнати с помощта на полицията в чужбина.Тук на местно ниво такива "жертви" няма,дори и да висят по магистралата,не са "жертви".няма и разбити местни публични домове,що тъй?Ако тези сдружения са помогнали с психологическа и лекарска помощ на тези жертви,без конкурс,станало е "голямо" престъпление.А сутеньорите,които са ги извели и продали,сигурно си живуркат!

Тази девойка е протеже на депутати от БСП.

И за това все се кипреше с Цвъчко, до като беше министър? Назначена 2012 от БСП - ГОЛЯМ смях! Поредната герберска калинка...

Е-е-е-е, ами какво да се прави с Молов от храните,който платил за двудневна работа на адвокат 85000 лв хонорар.Това на какво прилича,нали всички са равни пред законите?

Горката! След толкова "употреба" и отново пак там, от където я взеха - канавката.. Вероятно е отказала НЕЩО на неподходящ човек, защото на всички е ясно, че обвиненията са смехотворни. Срещу тази смешна сума, максималното, което може да получи вероятния "мераклия" е усмивка

Мале, ама тя си става отвсякъде...

всички до един в БГ управлението КРАДАТ,такива са до един по върхушката

Тая пикла се взела много на сериозно!! Ямболският затвор и лесбийките биха я вкарали в пътя!!

Майтапчии! На тази спиралата и само струва 3 600 лева!

Хахааааа това е смешна сума пари, нещо не е дала на някого и са решили да я посплашат малко.

Ох на мама сладкото в буркана, какъв мухъл хвана...

тия деца от малки се научиха на далаверки, кои са родителите

Хайде да видим какво ще направи прокуратурата. Като се вижда че става въпрос за 3 600лв. може и да успее нашта мила прокуратура. Готина си ама май туй няма да ти помогне ще те похарчат за назидание, кат не могат да ловят рибите, хванали жабето Нема лошо...

Хубавелке..къде си тръгнала и ти на майсторка да се правиш?! Толкоз ли не можа да удържиш на тая скъпа италинска чанта в магазина :)

Не разбрах добре... корупция или проституция? Както я гледам каква е младичка явно добре владее занаята, за да се издигне толкова бързо, че и алчно.....

Не съдете по себе си за другите! Срамно е колко ограничен хоризонт демонстрирате.

Мила, ти си обречена на празнота! - Празнота в главата; - Празнота в портфейла; - Празнота "там" - много си ръждясала и никой вече не ти е навит отдавна! Стани от компа, излез навън и си потърси работа, а може и някой да се смели и да те "позабърше"... от праха

И казваш, че да се издигнеш на най-високата професионална длъжност в държавна комисия, на видимо млада за преодоляване на йерхичната стълба възраст, може да се случи само на база неоспоримите ти лични качества? Не ме разсмивай!

Започвайте да ги вкарвате в затвора както румънците.

И какво била направила секлецарката?

Каза ви се вече веднъж , ен е нужно да триете коментари.Няма да си наваксате по този начин големите пропуски в образованието. Става дума в материалчето ви за жена , следовбателно ТЯ е секретарКА.Толкова безплатни уроци за днес.

Голям смях пада! Някаква си свила 3-4 хилядарки! А големите риби лапнали няколко милиарда си нанкат спокойно! Е това ако не е прах в очите на Брюксел здраве му кажи! Нашите шарани що не вземат пример от Румъния да видят как работят там, че тогава да се хвалят!

Назначавам е веднага в моята "фирма" да отива за четалче с два по-големи памука.

Ше й пръснат точката в затвора.

СТРИНКА ГЮРГЯ,ОТ ЗАТВОРА В СЛИВЕН КАК САМО,ЩЕ Я ПОСРЕЩНЕ И ЩЕ Я ВЪЗПИТА ТАЗИ НЕВИННА ДУШИЧКА!!!

Ммм,да идва да работи при нас,ще бъде назначена моментално!

Тя е партиен кадър, така че ще и намерят работа, няма да опре до теб Ценителю !

Таквизи другарки не ги назначават точно за работа - синеКУРните длъжности по им прилягат, че да имат време и за основната си дейност:о)

Калинка, вероятно просто не знае какво прави......Дете на демокрацията ! Свободни да правим каквото си искаме.

3600 лв. Хм. Пак са хванали някой косъм от опашката. За да свършиш работа трябва да започнеш от главата. Другото е ПР.

То така се започва.............. ако не я бяха хванали, щеше да стигне до милионите.

познаваме се но аз я помня много, много смътно. беше достатъчно наивна за да бъде лесно манипулирана. не смятам, че обвинението е обосновано с реални факти. някой пак забърка буря в чаша вода, Kой ли има интерес да не се занимават с крадците на милиони, а да се ловят вещици !?

Крадците на милиони, очевидно.

А председателя на комисията какви ги е чепкал, нали там, на документите се слагат разни подписи.Той за какво е получавал и поличава заплата.Тази да не се окаже гръмоотвод?

Ще стане като с шефа на митницата в Свиленград. Новината също е тук. http://dnes.dir.bg/news/arest-mitnitza-svilengrad-todor-karaivanov-18748249?nt=4 И като много други. А дребни ли са, едри ли са, калинки ли или специалисти в държавната администрация влизат хора явно с изкривено мислене: само схеми за крадене са им в главите. И малките риби се задоволяват с каквото докопат, а големите играят на едро. Не е до румънската система, а до това, че нашата държавна машина е отвсякъде прогнила.

Ще стане като с шефа на митницата в Свиленград. Новината също е тук. http://dnes.dir.bg/news/arest-mitnitza-svilengrad-todor-karaivanov-18748249?nt=4 И като много други. А дребни ли са, едри ли са, калинки ли или специалисти в държавната администрация влизат хора явно с изкривено мислене: само схеми за крадене са им в главите. И малките риби се задоволяват с каквото докопат, а големите играят на едро. Не е до румънската система, а до това, че нашата държавна машина е отвсякъде прогнила.

По д-р Чезаре Ломброзо/не очаквам момичето от снимката да е чувало за него/ девойчето е без всякаква подготовка и опит за длъжността на която са я "качили",поради известни на мъжете причини. За последните 25 години такива кадри се навъдиха навсякъде. Човек може толкова,колкото знае. А тази май не я ползват съгласно длъжностната и характеристика. Сега да и скъсат камизолката и обратно на село от където е дошла.

Това изказване е много злобно.

Да - изказване на нереализиран и озлобен мъж с късо мъжко достойнство.

интересно ще е някой да направи албум с всички "висши служители" от стотиците напълно безмислени служби.Калинизация на корупцията...

Май ще трябват немски адвокати? link

Ама каква е тая пикла, на колко години е за да бъде на това място. Кой и по кое време е назначена. Какво й отбира главата от работата която върши. Поне сумата за облага да е голяма, а то 3600 лева. Пълна глупачка във всяко отношение.

Е да, но може да свири!

... опа, извинете, исках да кажа: туту-руту-туууу :)

Тази,определено е от семейство КАЛИНКОви и ДИСТИБУТОР - ГРОБ !!!

кокошкарски изпълнения. къде са активите на КТБ?

Вашите добри пари са в нашите добри ръце, споко.

Парите ВИ са ни скъпи! Затова ги прибрахме на сигурно място! От съображения за нашата сигурност, не казваме на скъпите ни клиенти къде им прибрахме парите!

Най-после . Цяла армия полицаи които повече от половината са излишни.Трябва да се съкратят да се оправи Държавата. Още 19 олигарха хванете от къде им са парите?

Както се казваше "Миже да те лажем". Така е и сега. Защо подписка и свобода срещу заплащане? Най- порочното още се поддържа в съдебната система вместо да бъде премахнато. "Калинките " на ГЕРБ се появяват в ранния пролетен сезон. Те са навсякъде. Как да вярваме ,че МУТРИТЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ В ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВОТО? АБСУРД Колко още има като започнем от МЕ, НЕК, ДКЕВР ще колко ли безброй? Ако се размърдат и направят истинска порверка финансова на колко е използвала Столична община и прилежащите и общини -2ч ще открият как се прехвърлят сметки от общините на техни служители и после след минаване на 3 годишни япогасителен срок отпадат, но не отпадат ако Топлофикация София е открила фалшива сметка на несъществуващ абонат на топлофикация София ЕАД ,който не и иска услугите тогава много неща ще излязат наяве. кой краде от гражданите, а не гражданите от Топлофикация София с измислени сметки и все на ръба на оцеляването и.е п"пре скъпата ни Топлофикация - София ЕАД.Има ли контрол в тази държава ? Няма. МЕ отказва проверки 20години е там Куюмджиев .Нищо не е свършил и си получава заплатата. В ДКЕВР е същото.Назначени момичета с мини полички асмо да се фръцкат и получават големи заплати.Не правели проверки на място, а само порно проверки на мъжете.Нямали правомощия.Защо ли ? Ами просто обслужват аферите наречени злоупотреби на Топлофикация София.Ко йстои зад тях? Разбиар се Столичатн общиан в лицето ан Й. Фандъкова.Тя оправда Топлофискаци яза 870 млн. лв в КТБ, ,но уволни Директора. Сегашни яе пак в услуга на СО без да мисли и проверява ЗАВИСИМОСТИТЕ СА СТРАШНИ.

Ти не си "гост" ,а си "прост"! За много!

Я сега първо да се провери КАКВО образование и стаж по специалността е имало това девойче при назначаването й? КОЙ я назначи на подобен отговорен пост? Въз основа на КАКВИ знания и умения? ......

не знам дали е корумпирана, ама определено е "кУрумпирана"

СИГУРНО И Е ТАТУИРАНА

Изгоря бушон. прекъсна веригата... Дето викат Изгори за да свети боса!

Почна се:)Сега ще стане като в Румъния:)Всички в затвора:)

ДАЙ БОЖЕ !!!

Ейй, отпушиха се нещатаааа :)

Ех за тези които окрадаха милиарди никой не смее да пише.За 3600 голяма пушилка се носи

Това не е оправдание........ Мисли си, че като е секретар на комисия, всичко й е позволено. Трябва да се чете, моме, да знаеш конкурди и ОП как се правят. Аман от неграмотници с протикции. Ама заплатка от бюджета, нали ?

Секретар на национална комисия получи обвинения в корупция Това младо девойче е било по-скоро назначено , да изпълнява розовите сънища на някой власт имащ, но май са му объркали длъжностната характеристика и позицията , която да заеме.

Схемата навсякъде е една и съща. Калинки, подставени лица, повечето хубавици и хубавци с измислени дипломи, дайте, за да дадем. Всички политици го правят, но най-изявено е при герберите. Те просто са си такива, такава им е партията, такива са им вождовете. Чудя се на ЕНП, как ги приемат и как ги подкрепят. Вероятно там е и заровено кучето.

Всичко е заради ГЕРБ! Толкова добре се развивахме преди тях и между двата им мандата!

Мене ме прати Гандалф белият да крада...ВИЕ нисшите нищо не разбирате ;)