33 ареста на митничари на ”Капитан Андреево” (обновена)

Има арестувани митничари при специализирана акция за противодействие срещу корупцията на ГКПП "Капитан Андреево". Извършиха се обиски и конфискации.

Обратно в новината

Коментари - 33 ареста на митничари на ”Капитан Андреево” (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Митничар, лицето на страната ни в ареста, що за парадокс! Срам и позор за аГЕНЦИЯ мИТНИЦИ, кой допусна това безобразие, кой ръководител....... Тези мишоци, продали се и всъщност струващи всеки един под 10 евро, не бива да бъдат допускани до всяка държавна работа, да бъдат глобени с 12 до 36 месечни РЗ и да се обявят публично в списък пред обществото, което представляват! Ако и тези мерки не помогнат, предлагам закона на Сопата, за всяко 1 евро рушвет, удар с пръчка на публично място пред шофьорите, връщане на парите в 10 кратен размер и допълнително финансово опустошение на лицето, вкл. къщи , коли , депозити и т.н. Съжалявам но няма как , другите способи не работят! При тези условия ще пожелая на митничарите ПРИЯТНА РАБОТА!

разбрало се е е част от рекета отива за партийната каса на ДСБ

е обществена тайна още от времето на правителството на И.Костов

Днес 33-мата арестувани митничари ще бъдат освободени, Цацарчето ще се изперчи че предприема някакви самостоятелни действия срещу корумпираните митничари, но нито един от тях няма да бъде виновен.Или прокоротурата ще изготви грешни обвинения, или ще се обади някой от правителството че това са техни хора и т.н.Ще си отрежа хуя пред народното събрание, ако дори и един от тези митничари влезе в затвора.Бати Бойко, Цецо и г-н Кой ги пазят.

Ако не е имало предварително белязани пари - много шум за нищо. Открити при обиска суми от по 3 хил. лв. на човек - това са си жълти стотинки при обвинението.

Искам да видя шефове затворени и изгонени от митниците. Там се влиза само с връзки и подкупи, значи шефовете са виновни за корупцията.

За едно място със заплата 600 лева кандидатите са стотици. Аз търся градинар срещу 500 лева месечно възнаграждение и нямам кандидати....

И ще се видиш в чудо!

В коментарите долу чета: "това е реклама..." "тия 100,000лв нищо не са..." "стига сте ни мазали очите". Ееее нямаме угодия българите :) Иначе мрънкаме "Митничарите само крадат!" "Няма един арестуван митничар" "Митничарите са безнаказани". Ние по-богати и от швейцарците да станем, пак ще си мрънкаме и ще сме недоволни от Бойко. Като чета коментарите от долу и се сещам за вица: Тръгнали да се състезават Американец, Французин и Българин - Кой с колко жени може да преспи. Американската публика поставила задача на техния човек да задоволи 5 жени. Спал той с една, втора, след третата се предал - всички му пляскали и се радвали, "Браво, ти си истински Американски герой". На французинът му поставили задача да спи със 7 - на петата паднал и се предал. Французите доволни и щастливи - "Той е истински Френски мъж! Преспа с 5 жени! Браво!" Дошъл ред на българина. Нашите му дали цел от 10 жени. На деветата припаднал от умора, а българската публика се развикала - "УУУУ! Пед*раст!! Нищо не можеш да свършиш като хората!!" Вижте, 100,000лв са наистина нищо на фона на милионите, които крадат митничарите. Обаче е много важна стъпка в борбата с корупцията. Не забравайте, че Ал Капоне е бил арестуван за неплатени данъци (една нищо причина на фона на престъпната му империя).

Борба с корупцията е ако ги вкарат в затвора или поне им забранят никога повече да не работят държавна работа. А не да ги смъмрят и след 2 месеца пак да са си на митницата да пълнят джобовете.

ПАРИЧКИТЕ НА МИТНИЧАРИТЕ СА В ТУРСКИ И ГРЪЦКИ БАНКИ .... ... ТАМ ТРЯБВА ДА СЕ РОВИ ... А ЗА ПЪЛНО ИЗЛЕКУВАНЕ НА ЗАРАЗАТА , СВИЛЕНГРАД СЕ ИЗЧИСТВА С НАПАЛМ И СЕТНЕ С РСЗО ГРАД ... КАТО СОДОМ И ГОМОР :)))) ГОСПОД ЩЕ СИ ОТБЕРЕ ПРАВЕДНИЦИТЕ АКО ИМА ТАКИВА ТАМ :)))

Това упражнение на изтръскваме на джобовете на крадливите мътничари в джобовете на корумпираните магистрати е български патент, даже намазват и мутрите във властта. Това е индирекно преусвояване на вече усвоени(откраднати) от мътничарите пари, преразпределение на откраднатото.

Хайайайа, тоя номер го знаем, когато данс, проКУРАтура та и съдийте изхарчат парите от рекета, задържат стотина митничари и забогатяват отново.

100000 лв - 140 участници в акцията . Браво боко!

домовете на тези 140 служители на ДАНС, ГДБОП, ПРБ, ОД на МВР-Хасково. Ще бъдат доста повече от 140 000 лв. и то в различни валути. (При митничарите се получи по 1000 лв. на жилище.) И кво прайм тогава?

Новини за наивници. Днес ги арестуват, утре ги пускат.

Е и какво мислите, че ще се случи, като влезе в играта честния и справедлив български съдия? Да познахте- той ще забогатее, а тия митничари, ще олекнат. И кой откъде е. Какво стана с предните заловени с подкупи митничари, някой да е в затвора?

Тия Корумпирани митничари няма кой да ги осъди. Така че най- добре ще е да почнат да ги хващат някъде, да ги бият докато се насерат и след това да им вземат парите които са откраднали. Няма само тия да богатеят ....

от показни глупости водещи до нищо - я стига театрални постановки и замазване. Съдебната система е в такова окаяно състояние, че не може да излъже вече никой.

Като човек знае броя хора живеещи във въпросните населени места и събере броя всеки път арестувани митничари май.....тия населени места останаха без население;-)Истината е простичка просто това е начин за подменяне на персонала със удобни на.....хора.Не че са невинни хванатите просто се отчитаха на други и сега е ред на.....отчет пред тези.

Не по митниците а в главното управление трябват арести! Там е главата на змията! Тя трябва да бъде отрязана!

"АЛО ВАНЬО" ДА ПРЕСЕЧЕ КОНТРАБАНДАТА :) ВСЕ ПАК Е НАЙ-КАДЪРНИЯ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ! ХВАНИ ТИКВАТА И МЛАТНИ С НЕЯ ВАНЬО ТАНОВ!!!

А при Орешарски и БСП какво беше корупция до шия.

Абе тия кибитки по границите са като златни мини!Бандюгите какво се занивават с обири на магазинчета-да думкат парата с рушовети,кой ще писне-никой.Пари без данъци и безотчетни,камери гледат в полето или в небето-фасулска работа.поне парата ще е в харч-в обръщение,ще носи добавена стойност за радост на финансовия министър,а сега се къта по долапи в митничарските прогимназии!

Разбрахте ли бе корумпирани червени клептомани от БСП.Само ГЕРБ е смел и патриот.

Страшно ми приличаш ми на неокомунист!

Тези наистина ни вземат за тъп матриял.. Да ни пробутват един и същ цирк.

САМО ГЕРБ ДАВА СПРАВЕДЛИВОСТ.

Колко пъти ги арестуват не само тях като се почне от Валю Топлото , Мургина, Бисеров, бившия министър на отбраната Николай Цонев и всички други знайни и незнайни станали жертва на грешка на прокуратурата и после ОПРАВДАНИ по всички обвинения. Защо харчите държавни пари 140 души мобилизирани да обискират да търсят като се знае, че ще ги оправдят. Затруднявате движението по границата недейте така.

Кво стана с Лесово?Същият цирк,но...............?

На местата където може да се краде взимат само срещу заплащане и само ако си корумпиран=Там нормални хора не виреят

Затова има 800 милиона повече събрани от миналата година ама това на сидераст или червен боклук няма как да го обясниш те са за далаверата, те са далаверата

Роднините им да не се притесняват. От понеделник ще почнат да ги пускат и след нова година пак ще крадат.

до като робувате на градски легенди, ще си останете не просветени, но пък адски доволни. Смях....Ти стана ли по-богат от злонравието си?

Тая година само на Кап. Андреево се състояха- поне досега,щото не се знае,147 ареста.

кой не знае?????

100 души за 100 х. лв. А за милиард и половина от здравната каса, защо ББ не е задържан?

с голямо търсене и ровене и с клизма...

PR акция , целяща да покаже един вид как ББ се бори с корупцията, докато с Цацаров и Пеевски си бетонираха позицията

АБЕ те не свършиха ли митничарите?? Все ги арестуват и пак остават Корумпирани. .Явно е че ги пускат пак същите след 24 часаза да ги арестуват след време пак. ПРАХ В ОЧИТЕ НА НАРОДА !!

100 000 е обявено, а може да са с 2 нули от зад и вече пая да е разпределен.

не бееее, това е само за една смяна... умножавай ги по минимум от последната т.н. "проверка"... ето ти го държавният дълг, без дори "оня" банкер да го търсят /не че го търсят, а и той не се крие щом дори журналисти го намират там, където не се крие/

са ги арестували!! туй са кокошкари, 5 евро такса "спокойствие" - тий едно кафе бе! И децата знаят че честта и достойнството са скъпи артикули, а тия ги дават на безценица и позорят държавата

Поредната простотия. При претърсени над 100 жилища открили над 100 000 лв. Ми т'ва прави около 1000 лв. на жилище. Ми аз като взема заплата и изтегля парички да покрия сметките за ток, вода, телефони, кабелна и други режийни разходи има моменти когато имам около 1500 в брой........ Значи ли че съм корумпирана?!!!

Имах в предвид, че прокурори и политици пак не са си свършили работата както трябва. Всяка съпруга /съпруг/ или гадже на митничар ще каже, че парите са нейни /негови/ събирани за Коледа и нова година.

хмм ти къде работиш бре ??? или май само , и аз да напиша нещо ? 1500 за сметки и още 100000 за храна !!! хайде вземи се у ръце

Абе, а някой да е чувал за вкаран в затвора митничар!? Аз не съм...

Много се разработиха тия от разследващата прокуратураа..,брей..!?Като ,че ли тия корумпирани митничари от вчера взимат подкупи и правят яки пачки,Неизпълнявайки си задълженията ....!?Мен да ме бяха попитали..-щях да им кажа...Ноо явно сега трябва да се покажат ,че вършат ..нещо...!?

Андрешко, Андрешко си, спор няма. Абе, как Андрешко знае всичко и е компетенция голяма???

ама, като ти кажат, че дължиш мито и ддс на държавата молбите започват с кършене на пръсти до компромиса да платиш 10 пъти по малко, а после митничаря бил корумпиран.

Naj posle razbraxa kakvo stava v k.andreyovo. Tolkova mnogo koruptsiyon vzimaxa, bse edno minavash afrikanska granitsa. Mnogo piti sim zadala vipros, dali Bojko Borisov raboti s tiyax. Radvam se che i nasite blasti imat otgovornost.Bravo!!!!

Ние ги хващаме вие ги пущате!!! А кашончетата с парите от едни собственици към други!!!

СУПЕР .ВРЕМЕ БЕШЕ ДА ИЗЛОВЯТ ТЕЗИ КОРУМПИРАНИ ИДИОТИ.НО ТРЯАБВА ДА СЕ ПРОДЪЛЖИ ПО ВСИЧКИ ПУНКТОВЕ И ДА Е ВСЯКА СЕДМИЦА С ИЗНЕНЕДВАЩИ ПРОВЕРКИ. А КОЙ ЩЕ ПРОВЕРЯВА АДВОКАТИТЕ,СЪДИИТЕ,ПРОКУРОРИТЕ?

Най-вече адвокатите трябва да ги скъсат от проверки, даже мен ако ме питаш няма нужда и да ги проверяват, направо до стената и дупка в тиквата, дори и това не е достатъчно - няма защо да се хабят патрони за тия, направо като Ислямска държава - главата на дръвника. На българския народ адвокати не му трябват, те са виновни по презумпция.

Защо не пишете за тиквата която даде фитосанитарния и ветиринарния контрол на частни фирми под законови промени и вместо в държавата да влизат минимум по 50- 60 милиона на година вече 6 години герберско управление влизат в джобовете на мутрите респективно герб Направете си сами сметка какво прави това за 6-7 години!

бойко какъвто началника такива и работниците Танов-Борисов, мисля че танов ти го назначи, а не орешарски

"Генерала" е засекретения прякор на Танов в митниците. Всички в системата го знаят. И всички се отчитат. Ама това не е обществена тайна.

ако на границата няма далавера,то няма да има кой да работи там.с 600 лв как се кара цял месец.

кой цели сс вносните цигари да трови българския пушач. Отворете всички вносни цигари и вижте какво пушим.Откриите разликите!

Алоооооооо,Ванъооооооооо!!!К"ва стана тя в МИТНИЦАТА ??? Но,каквито НАЧАЛНИЦИТЕ,такива и ПОДЧИНЕНИТЕ,нали ??? КРАДЕЦ до КРАДЕЦА !!!

Новината за арести на Капитан Андреево вече е в немските новини ! Засега с арест само на 14 митничара и претърсване на 100 адреса...Нервността на комунисти и цялата опозиционна паплач е от сляпа омраза към ЕС...

Абе, галфон, дръж се за фустата на баба Меркел и забрави за България. Какво толкова са те хванали немските комунисти за топките, та се обаждаш неподготвен.

Абе галфон Как до сега не разбра че всички са маскари Няма сини няма червени Всичко са там да крадът Останалото е театър

събираме бе, за на баба ви Меркел кефа, нали ще внасяме в европейската хазна, солидарно дет се вика, от къде да дойдат? Тук ги спираме, после ви плащаме. Няма да дойдат от 3 млн. от безработни и пенсионери. Тоз заем трябва да се връща, ей...

Да де, ама то от събиране /събираемост имааааа/ до даване /митничар да е "почерпил"???/ разлика има...

Ккво ви говори това: Арестувани са 33-ма митничари. Между тях е и началник-смяна. Та останал ли е някой да работи? За кой път има такава новина, вече не ги броя. Трябва моментално глави да хвърчат на големите началници - първи да си ходи великият везир на митниците Танов. Останалите в затвора.

Наистина, материала е скапан. Един, двама корумпирани, да речем, че влиза в нирмалността, но болшинството?