Шарже д’афер на САЩ: Питам за присъди, но получавам усмивки

България има напредък в много области за 25 г., но и две тревожни тенденции - икономическото развитие и борбата с корупцията, заяви временният посланик на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Шарже д’афер на САЩ: Питам за присъди, но получавам усмивки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дължите извинение на българският народ, явно през първите 7 години от вашият живот са пропуснали да ви научат как се държи човек, когато е на гости. Платете на някой преподавател по етика уроци и той ще ви даде нужната основа на етикета и етиката в отношенията!

"Дипломатът" не се държи, като дипломат или е некомпетентен или е неграмотен. Явно поредният роднина на Псаки, толкова са му възможностите. Американците да престанат да ни пращат 3-то качество в посолството!

Питам за мъртви души в предизборните списъци в Илинойс, но получавам усмики от шаржето.

Този ще е поредния нагъл посланик!!!

Не усмивки и въпроси трябват, г-н шарже д афер, а яко начукване на кенчетата. Знаете ,че си имате работа с нагли Депесари, Прасета и Цаци.

Абе Рейви що не си гледаш американските проблеми, ами се пробваш на "краставичар краставици да продаваш", до ушите сте в шит, а сте тръгнали акъл да ни давате!!!

И за последния скапаняк е ясно, така че не се напъвайте излишно, руска сволач.

Поне е ясно че този като лъже гледа надясно. Ами да стане съдия и да ги осъди. Благата в Америка да не се разпределят по равно?

Tи поне усмивки получаваш, а някои ядат бои.

Като се насмъркам и ази се кьорим така

Мур изказа и още едно свое наблюдение - че българите живеят с усещането, че благата от икономическия растеж не се разпределят равномерно. Мур изглежда не е чел за колегата Чърчил, който казва, че по тези места и на Изток не благата се разпределят равномерно, а мизерията. А на Запад се разпределят благата и то според способностите и труда.

От ложата ли така казал? Горкият...

МНООООГО ПРАЗЕН ПОГЛЕД. ТОЗИ ВЕРНО Е ИЗВЪНЗЕМЕН И СЕ СТРЕМИ ДА УНИЩОЖИ ХОРАТА НА ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА. ИНВАЗИЯТА ЗАПОЧНА

хиляда че да се засрами момчето !

Когато поптодорова зададе такъв въпрос към хамериканските правораздаватели за убийствата в страната ви, тогава и ти ще имаш това право у нас!

Брей, не теб пък много ти се иска. Човекът ти казва колко дела има в САЩ за корупция и без да го питаме. Защото това е в нормалните държави, умнико.

Никое правителство в Европа няма да позволи подобни въпроси, освен нашето - колкото и да са съюзени! По скоро ще получи остра забележка за опит за намеса във вътрешните работи на суверенна държава!!! Един най-обикновен чиновник на американската администрация!!!

...един най-обикновен чиновник на американската администрация, който обаче за съжаление е прав...

Какви осъдени,че то у нас няма корупция.Всички управляващи са кристално чисти.Съдиите и прокурурите са неподкупни.Просто нямаме нужда от съд,защото няма какво да прави.

Аз мога да му кажа на американеца защо ги е страх от Ф-22. Защото една бройка е 150 милиона USD, рушистите нямат нищо подобно и през троловете си в България всяват смут. Когато Ф-22 дойдат, руските провокации с въздушното пространство на НАТО и в частност на България също ще пострадат доста!

в качеството си на какъв пита?

В качеството си на посланик на страна, чиито съюзник с в НАТО и която ни поверява военни тайни.

Дано новият посланик на САЩ е по-активен и категоричен от предишния. Максимален натиск трябва за нашите явни и прикрити рубладжии в управлението на страната.

Шегобиец палав! Или поне явно така го приемат управниците ни.

Какъвто и да е тоя, поне е правилно ориентиран в обстановката и освен всичко останало и за разлика от дебилните ни политици, на него му е кристално ясно, какво е мнението на обществото за собствената си "държава" - Булгаристан...

представител на държава просмукана от корупция от 100 години на сам, да дава пример как да се бори др.държва срещу корупцията

И аз питам колко банкера влязоха в затвора за загубите причинени от тях . само един . колко бяха вкарани в затвора за масовите убийства по цял свят? Колко са в зарвора за корупциия ? Колко са в затвора за полицейско насилие . колко са в затвора за неспазване на международни закони ....не си оправят теният двор , вгледал се в нашият. А и най-смешното е че нашите правят точно това , което са им казали точно от това посолство .

Тоя защо не каже как да се справим с бежанците, за които са виновни пак американците!!!!Намесват се във всички страни по света без някой да им иска помощта и след тях "потоп". То не бе "пустнинна буря", то не бе "арабска пролет" и др.такива щуротии! Но да можеше тези бежанци да им се изсипят на тяхната граница да видим какви ще ги вършат.Сутринта слушам някакъв "отговорник" към ООН критикува Европа, че не се справя добре с бежанците. Ами ела ти или дай акъл как да ги посрещаме и да ги интегрираме!По-големи демагози от американците едва ли има на света!Заради тях започнах да симпатизирам даже на Русия!

"Освен това България е суверенна държава и сама решава за разполагането на чужда военна техника на нейна територия. Това не се случва без съгласието на властите, заяви временният посланик.

Този е представител на империализма, но е прав.Тези изпърцани магистрати ,дето са охранявали крадеца на коли дето бил с домашен арест,защо не са със дисциплинарки? Тези крадливи кметове- черноморските и даже и беловския кмет дето продал 30000 дка и мрънка вече три месеца по ТВ, а прокуратурата блее,като коза--- кво става,бе!Империалиста е прав!

Този е представител на империализма, но е прав.Тези изпърцани магистрати ,дето са охранявали крадеца на коли дето бил с домашен арест,защо не са със дисциплинарки? Тези крадливи кметове- черноморските и даже и беловския кмет дето продал 30000 дка и мрънка вече три месеца по ТВ, а прокуратурата блее,като коза--- кво става,бе!Империалиста е прав!

Така е.Мафия имат всички държави, а в България МАФИЯТА си има държава.

американските танкове, тези усмивки се изкривиха!

мажоритарната избирателна система може би щеше да отговори положително на въпросите и без усмивка но но но - с тази това е положението

нашите политици може да са ,,криви,, но важното е че са ,,удобни,, за кого??? знаете!!! при четиридесет процента гласували??? да живее ,,демокрацията,,!!! останалите шестдесет процента не гласуват за ,,криви,, и ,,удобни,, политици!!!

Най големият износител на насилие в света е моята държава.Аз не мога да мълча ! Мартин лутър Кинг

я виж ти до къде сме я докарали с комундетата.... наш червен бантускот станал нигър

ко прайм сяя....???? ЪЪЪЪЪ....????? 1- Зарин в предградията на Дамаск - НЯМА ОСЪДЕНИ 2 - Виетнамската война в периода 1961-1972г. САЩ пръсват над 20 млн. галона с вредни химикали. - НЯМА ОСЪДЕНИ 3- По време на конфликта с Газа Израел използва забранени муниции с бял фосфор. Редица организации като Червения кръст, Амнести интернешънъл и Хюманс райтс уотч предупредиха за зверствата- НЯМА ОСЪДЕНИ 4- Американските военни са отговорни за избиването на стотици жители на Фалуджа през 2004г., тъй като са използвали бял фосфор срещу тях. Отначало Вашингтон отричаше. - НЯМА ОСЪДЕНИ 5- През 1988г. ЦРУ помага на Садам Хюсеин в избиването на иракчани и кюрди с химически оръжия Документи на ЦРУ доказаха, че САЩ са помогнали на Садам Хюсеин в Ирано-Иракската война през 1988г.- НЯМА ОСЪДЕНИ 6-Няколко квартала на чернокожи биват подложени на химически атаки от самите американски власти, които твърдят че тестват камуфлажен газ, който да ги защити от евентуална руска атака. Няколко квартала в Сейнт Луис, в някои от които 70% от жителите са деца, са опитните зайчета. Властите изпомпват във въздуха стотици литри от радиоактивния zinc cadmium sulfide. - НЯМА ОСЪДЕНИ 7-Когато държавите убиват стотици хиляди невинни хора говорим за престъпления срещу Човечеството. Само в един въздушен рейд над Токио през 1944г. пускат толкова Напалм, че над 100,000 души изгарят на място като факли. През 1980г. ООН най-накрая обяви използването на Напалм за военно престъпление. Но защо позволиха на американците да сеят смърт с него и във Виетнам преди да го забранят?!- НЯМА ОСЪДЕНИ

си4куто трол е на амбразурата и пак няма хилядо комента....ама слаба рубла- слаби тролове :))

Е няма хората да карат нощна смяна я. То само на вас Сорос плаща извънредни.

на ,,гладен,, трол , тролове му се привиждат!!!

1. Америка е окупатор, а Русия е освободител. 2. Нещо с някой от ХV век оправдава Русия през ХХІ век. 3. Българските интереси са руски. 4. Само руските подлоги са български патриоти. 5. Срамуваме се, че сме неблагодарни българи-келеши, а не руснаци-молодцы. Абе що не си.....!

Аз считам, че с всичките си кусури, в настоящия момент Русия е единствената сила, която може да противодейства на безумствата на американския империализъм. На десетки места се водят войни запалени от американците, хора, които живееха в добросъседство сега се избиват помежду си. Всичко това от алчност и от стремежа да поробят света. Затова съм за Русия!!!!

Като руски човек може да разсъждаваш така ,но ние сме българи и не сме ви притурка или подвластни ! А защо тези претенции не ги отправите към гърците ,защото тях КАТО ПО-ГОЛЯМ БРАТ ГИ ОСВОБОДИХТЕ 50Г. ПО-РАНО ,А В НАШИТЕ ЗЕМИ УМИШЛЕНО ЗАСЕЛИХТЕ ЧЕРКЕЗИ ОТ КРИМ И НЕ РАЗБРАХТЕ ,ЧЕ ТУК ЖИВЕЯТ БЪЛГАРИ , ДЕМАГОЗИ !!!! нЕ ВИНАГИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ СЪВПАДАТ С БЪЛГАРСКИТЕ ...!

Е така е но то реална промяна през 1989 година нямаше , а се извърши дворцов преврат или смяна на караула както някой го наричат - все едно е! Сложи се началото на криминален преход , извърши се пладнешки обир от комунистите С АКТИВНОТО участие на българското ДС! СС НЕ Е ПРОМЕНЕНА от тогава , ако има промени там то те са козметични!!!

А бе нали докато си бил заместник шефа ти е писал секретни писма до Вашингтон, че тука има един дето се занимава с трафик, наркотици и бандитизъм. Защо не вземеш да го питаш него, ама не знам дали ще ти се усмихне.

Прав си е шаржето , но статуквото у нас е такова , затова ще му се усмихват още дълго! Кокала не се пуска така лесно , повече от 60 години едни и същи!

АМЕРИКА ОЩЕ НЕ СХВАЩА ЯСНО, ЧЕ КГБ И ДС УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ!!!

Просто КГБ и ДС не са заплаха, само глупава пропаганда. Самата България също не им е важна.

Така е, обаче това стана с пълния съпорт на американските другари. Изведнъж ти ДС-КГБейци се оказаха много близки и скъпи и добри партьори в бандитския бизнес и окупаторската политика на САЩ.

след следващия въпрос не се знае кво ще получиш

Вижте в - youtube - Речта Стратфорт на Жорж Фридман ...

Нещо интересно ли е? За какво става дума, накратко?

АБСОЛЮТНО Е ПРАВ АМЕРИКАНСКИЯТ ПОСЛАННИК,НА ТОВА НЕГОВО МНЕНИЕ СА ПОЧТИ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!! ТУКна българска територия българският политикоикономически елит може да мами обикновенните простосмъртни българи,на зад граница на развитите икономики и нормални демократични народи техните измами са очебийни !Искаме осъдени пилитици от комунистическият преход!Иначе ако мамим някого то мамим дамо себе си но не и международната обществеост1

А бе прочети в дясно, какво са правили елитните компании на тия демокрации в Гърция и ще видиш, че капитала навсякъде е бандински.

Като са бандитски капиталисти защо работниците им живеят в пънти по-добре от нашите, от руските, от китайските и бежанския поток напира натам, а не в посока Евразия? А-а-а сетих се - сигурно са мазохисти. Мюсулманите много обичат да се бият с бичове до кръв.

са българите в Щатите! Те намериха там по-доброто място! Крайно време е и България да стане по добро място!

Няма да стане, защото ако в другите държави е добре Америка ще го закъса. Затова дрънкат оръжие, а не предлагат инвестиции, икономическо партньорство или подкрепа.

Какво ще кажеш за ГЕРМАНИЯ например!????

Докато американците "оправят" света страната им се тресе от проблеми, конфликти, размирици и убийства! С какво основание ни дават съвети?! От мъдростта на нашият народ: Присмял се хърбел на щърбел!

Изказване на поредния самозабравил се т..ак от "най-демократичната" държава САЩ по всички небесни кълбета. Тия като него май ги правят по калъп като тухлички и черепните кухини им пълнят с всичко друго, но не и с мозък. Е това е "елитът" на "демократичния свят".

Е, да, корупция в България на всички нива нямаме и политиците са ни патриоти, които докато не подобряват още повече живота на българите се грижат за планетата и световният мир!

Корупция има на всички нива и в САЩ, но Българите не подпалихме света, за разлика от САЩ!

А какво му е сега на г-н Митов и на г-н Борисов да се справят с проблемите, които ни създадохте?! Вместо да се фокусират върху икономиката и други важни проблеми на страната, трябва да спасяват България от емигранти!

Защото нито на нас, нито на нашите политици, заради вашите глупости изобщо, ама изобщо не ни е до смях?! Да се чудим как да си охраняваме границите, защото ни разбихте армията, а сега хем Турция е пред гражданска война, хем огромни потоци от бегълци ни притискат отвсякъде! И всичко това заради вас!! Кога ще ни се извините и изобщо какво правите да ни компенсирате?!!!!!!!!!!

Момент ! - Кой режеше подводници ?! - Кой 'приватизира' Военната-Ни индустрия ?! - Кой подписваше 'покупки' на Доказано-Непродаваемости ?! - Кой Бе гепсан Многократно да КРАДЕ ?! - Кой 'създаде' катеБейщинката ?!

Е ми българския слугинаж на американските господари.