САЩ: Корупция, подслушване и маргинализиране на ромите в България

Влошаването на медийната среда заради политически и корпоративен натиск, злоупотребата с подслушването, корупцията и безнаказаността са главните проблеми пред България, сочи годишният доклад на Държавния департамент на САЩ за състоянието на правата на човека в страната ни, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Корупция, подслушване и маргинализиране на ромите в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не си гледат работата американците- с нищо не са ни помогнали-само ни вредят. Искат да се месят във всяка държава- Да си гледат собствената страна, че май никак не е добре! Много са се загрижили за нас- искат само да имат влияние.

На американските ни съюзници известно ли им е ,че у нас за предпочитане е да си траеш ,а не да задаваш въпроси или да пишеш "сигнали"за огромните далавери в енергетиката ни?Не защото ако им е известно ще подходят по друг начин към нас,ще снемат своето доверие !

Маргинализация има сред всички в България. Маргинализацията на ромите(какво има в предвид - не знам точно - те винаги са си били маргинални, дори преди да има българска държава) не е изключение. Просто българите толкова обедняхме, че не можем да им обезпечаваме повече благополучието - самите ние сме неблагополучни. Нека ги демаргинализират в САЩ и Европа. Но нещо във Франция, люлката на съвременната демокрация говорят, че не подлежат на интегриране. Какво, резервати ли да създаваме, що ли? Айде нека чужденците си изяснят какво имат в предвид, а после да ни поучават нас.

Първо - пръдльото си ти (да ти имам обръщенията..) Второ - оцелял/а съм щото дедото е бил хайдутин от класа - първо сам си, после в четата на Бенковски, после - на Шипка, където е оцелял, и пр. - това ти стига (щото ишмам и други дедовци - също достолепни)! И трето - за теб нещата се изчерпват с чифт по-така потури - сам го казваш! Така че бегай зад локвата, каквато ти е мечтата и бъди щатлив....там си ти е мястото...

Добре казано дядо. И да ти кажа, ако вземат циганите ще я вкарат в крак тая пасмина. Там демокрацията е в дулото на пищова. Влезе ти някой в къщата... куршум, и никой нищо не може да ти каже. Прави се някой на интересен или не дай Боже нападне полицай... хехе стой та гледай... На нас проблема ни е, бъркаме свободата със свободията

Ти май си даскал. Тогава можеш да погледнеш нещата различно - винаги изглежда подготвена, но със сигурност ползва пищови;)

ТАКА ЛИ БЯХМЕ ПРЕДИ 23 ГОДИНИ? Нали всичко това което описват е плод на демократизацията, кято ни внесоха новитени "братя". Преди имахме не богат но сносен живот и имаше сигурност и гаранция за утрешния ден. Според американците това било лошо, след като приехме тяхта философия пак сме лоши.Защо сега сравняваме всичко с "лошото" преди.

Това, което се случи след промените 89-та година, е ПЪЛНО отражение на състоянието на нацията ни до 89 г. Ако ни държаха в България и в града, в който живеен (местожителство) под пряко наблюдение на партиен секретар ((кретен) и поилиция, и спец. служби, нямаше как да видиш истинскяи образ на българина. След като отпаднаха тези ограничения, се показа истинският образ точно за някокло месеца. Мислиш ли, че за тези няколко месеца е протекла някаква особена промяна у хората?! А мислиш ли, че е възможно при диктатура изобщо тези хора да са се съхранили нормални?! Ако всичко това си го въобразяваш, си една отпричините за сегашното състояние на нещата. Простотията (умствената нищета) не прощават никому, нито на нация, която е позволила така дълбоко да се пропие в нея работническо-селските разбирания за света, а интелигенцията да е "работническо-селска". та това е оксиморон! Хем работническо-селска, хем интелигенция. с ето такива лайна са ни пълни главите, ти искаш да обвиниш демокрацията или промените за кенефа, който днес е Рдоата ни? Амо кенефът е от лайната в главите ни, но не от демокрацията, а от диктатурата. За справка: онези, които са си били демократични, са си много добре. Слеователно не ти е виноена демокрацията. Онезии, които са киснати в комунистическа помия, 26 страни по целия свят - са на това дередже, на което е България. Следователно не е проблемът в демокрацията, а в комунизма. Дано загрееш, че в умствения дефицит, в който си расъл, дори и този очевиден факт ще ти е труден за възприемане.

Всичко в България е следствие от Големия Взрив от преди 13 милиарда години. ПРЯКО следствие. Обаче кое породи Големия Взрив? Така и не се изясни проблема на днешна България.

Когато конгресът на САЩ, предостави безвъзмездно 10 милярда долара на Р.България, ще слушам много внимателно какво ми казват!А, сега - бегайте бързо към Норд Корея!

Конгресът на САЩ е предоставял пари на България и я е канил да се включи в плана Маршал, но комунягите са отказали... От 1989г насам пък, безвъзмездната помощ на САЩ за нас е повече от 1 милиард.

Те и немците и французите още си со плащат подарука от план Маршал ... Но това е друга тема !

Колко пъти да им казвам на тези хамериканци,че Станишев е виновен.Българските медии ме разбират и слушкат,а тези хамериканци не искат .Като спечелим изборите ще пратя Цецко да им набие канчетата.Може ли такива работи?

Феновете на Левски издигнаха плакат с поздрав към Адолф Хитлер. Това засне екипът на БЛИЦ TV в Ловеч на двубоя между Литекс и сините. Агитката на гостите поздрави Хитлер, който е роден на днешния 20 април през 1889 година. Ултрасите на Левски разпънаха транспарант с надпис Честит рожден ден придружен с нацистки елементи. Друг плакат с думите Той беше прав също се появи при феновете на Левски.

Другарите от зад локвата вече са отсвирили будистите и е даден картбланж на Цацаров и Чехльо да действат ..... и те си действат спокойно вече. Въпрос на дни е да се задейства и "Ало Ваньо" или некой нов будиски бисер...

През турско такива като мен са клани, а като теб са останали и и вече са много, затова залязваме - а ти, щом ги намираш за свърх велики бегай там - тук да се очистим..

Може и да грешиш, щото до сега точно тези драскат навън - нали е модерно да си меркантилен и егоистичен - те не мислят за държавата - ако бяха на мястото на дедите си по турско и тогава щяха да драснат, че не е било много хубаво де - те са такива...умни ама без морал и с един идол - парите да са ми много и на мен да ми е добре..който не мисли така е глупак (демек - ляв!)

kgb777kgb

Прав си , но разберете , че единствената причина на циганите непрекъснато нещо да се дава е не човеколюбие или велик демократизъм - комуноидите и ДПС го създадоха , за да могат на всеки 4 години да си утвърждават кражбите "представлявайки " народа !!! Мен не ме е страх да го кажа - циганите НЕ СА народа , циганите са тези които убиват и ограбват точно този народ който ги храни с данъците и осигуровките си и това ВЕДНАГА ТРЯБВА да СПРЕ !!!!!!!!!!!! Този народ не работи по 40 години , за да взема накрая 200 лева пенсия , а мангала без нито един трудов ден да взема колкото него !!!!!! Не може циганката да е фабрика за деца , за които ние да плащаме , и същите тези деца после да избиват майките и бащите ни за 5 лева !!! Не станете ли да се преборите срещу това , България ще загине !!! Ако това е война , значи на война , като на война !!! Българинът поне знае как да воюва и да печели битки !!!

при ""комуноидите" всички цигани работеха, пееха и си спокожйно живееnа, а децата им бяха длъжни като всички да завършат 11 клас - и нямаше гета, и пр., и пр. - ама това демократична глава като твоята никога няма да го признае..

вземете мангалите в америка.не се баркаита в нашите работи,терористи долни

Котлето е гола водичка като юрист, защото има много неадекватно виждане за света и действителността. Механичното назубряне и цитиране на законите не конституира добър правист. Правото е оръжие, но оръжието в ръцете на неоприентирани и неадекватни хора е опасно нещо...

Брато ти направо си я свали

Горкия! Такова чудо сигурно започва да цитира параграфчета и алинеи всеки път като види член...

Я, урода с правилните мисли Ханку брат е изпълзял от дупката си. Мизернико, още ли си жив?

Дискриминирането на циганите например. И тенденциозното премълчаване на дискриминирането на българите.

Този доклад няма да стигне до очите и ушите на хората в България! Тук ще го прочетат най-много 1000 души. Половината от тях, или повече ще са зависими служебно от ГЕРБ. Народа ни се осведомява филтрирано, без да се акцентира на такива заключения, а ако попаднат в някоя по масова медия, веднага виден ГЕРБ-аджия прави коментар, че това в наследство от Станишев и неговото правителство, с което те се борят и им трябват още няколко правителствени мандата, за да се справят! Направо сме станали за смях пред света!

kgb777kgb

Писна ми от хленченето и реването , на разни псевдодемократи , НПО и всякакви подобни крадливи организации !!! Българите разбраха , че накрая трябва да се вдигнат срещу циганите и да си решат проблемите ! Когато някой иска да има деца ПЪРВО ще намери начин той самият да се издържа и тогава ще прави деца , а ако мангала иска да прави деца на 15 и съответната Айше да ражда на 15 проблемът си е само техен и на техните деца !!! Ако някое дете е гладно вината е на неговите родители и ничия друга !!! Тези хора , които НАИСТИНА имат проблеми не се повече от 1 % !!! Циганите превърнаха децата в инструмент за пари и тези пари така и не стигат до децата !!! Като не искате да правите нещастници НЯМА да правите деца !!!! Никой в тази държава не ви дължи нищо , нито на вас нито на децата ви - това е истината !!! Докато 1 милион цигани изсмукват социалната и здравна система , няма да има нито пенсии , нито заплати нито здравеопазване !!! Не желая с моите данъци да се хранят мангали , които правят деца , защото им се дават пари и защото не им дреме какво става с тия деца после !!!

Предизборна заигравка!

То не е БИГ БРАДЪРСКА грижа за циганите, не е чудо! Де да имаше някой така да се погрижи и за гладните и мизерстващи българи, ама немааа! Защо ли?

"... годишният доклад на Държавния департамент на САЩ за състоянието на правата на човека в страната ни" Моля? В качеството си на какви собствено американците обсъждат положението на "правата на човека" у нас? И как определят "на кой човек" правата да обсъждат? Ние дали можем да правим такива доклади за САЩ, Азербайджан, Лесото, Бряг на слоновата кост или къде да е другаде? Би трябвало да можем, щом други могат, не е ли така?

те са държава на 2 века и им е позволено - ние сме на 13 и кусур и щем не щем - разбираме - мислят се за велики.. (ама те си го мислят)..преди хиляда години ги е нямало и на чертеж, а ние сме били трети в света - Рим, Византия, България; преди още хиляда - още по-така..какво да говорим повече..едва ли има американец, който го знае.. (те не се славят и като много ученолюбиви..)

го правим и ние Врано! На взаимна основа! И ние питаме САЩ : " вие защо си биете негрите" - нали? Човеците - сме еднакво устроени в света! Нуждаем се еднакво от труд/ работа- според способностите, храна за съществувание, образование , култура , с цел - духовно израстване... Народите са пъстри и различни като цветята , но с едно и също предназначение на Земята. Ще си по-полезен, ако помогнеш на ближния с добро- да го "изведеш до своето ниво", ако смяташ, че си еволюирал на по-горно ниво разбира се! Всичко друго е от Лукавия! Целта на Живота е Духовно израстване- но затова трябва да си нахранен, облечен , образован , трудолюбив и пр. ..Някой от човеците са решили, че са на Живот , за да властват над други човеци! Вселената не е създала такъв филм! Ние-човеците на Земята сме сътворили този "грешен" филм!Не пише глупости!

Само не разбрах какво общо има написаното от теб с моя коментар. Или искаш да кажеш, че американците се опитват да оправят филма, а ние се дърпаме и им се нервим или?

Ааа бате не така интеграция , интеграция пък като ви дойдем на гости марш от тука ша та е.....а в сиганина

Американците като толкова жалят нашите роми, защо не ги вземат при тях?! Те си изолират чернилките и мексиканците в гета, а съдят нас, че сме отделяли циганите! Разбира се, че няма да допусна циганин в дома си, в работата си или пък да общува с децата ми!

Има ли още някой неразбрал,че "великата демокрация САЩ" до 1980г.!!!! си е затваряла очите пред полигамните мормонски бракове, допускала ги е и с това е осъществявала нарушаване на върховенството на закона в самата САЩ? И тези хора тръгнали да правят констатации за държава от друга правна система- романогерманската правна система, чиято правна система от 1879г. до 2013г.- и в настоящият момент НЕ ТОЛЕРИРА И ЗАБРАНЯВА полигамията и я въвежда в престъпление ?!? Алоо- къде отивате хамериканци;)

Мормониската църква още през 1904г. е забранила полигамните бракове, което е обявено от тогавашният президент на църквата Джозеф Смит пред Конгреса. Отделен е въпросът, че непрекъснато се пръкват разни сектички, които се отъждествяват с една или друга църква и някои от тях пропагандират многоженството. От тях църквите се разграничават официално, а закона ги преследва. Не ти отива на претенциите да правиш генерални заключения по теми от които имаш съвсем бегла представа.

стандарт.бг - Мормоните се бият за харемите си - 1 Юни 2008 Те са под един покрив, дамите делят един съпруг и гледат огромната челяд Те живеят под един покрив, делят един мъж и се грижат заедно за многобройните си деца. От поколения те са съпруги на полигами и скандализират мормонската църква, която отлъчи техните общности. Независимо дали са жени, поели отговорността за начина си на живот сред моногамни съседи в изисканото предградие на Солт Лейк Сити, или тихи домакини от затворената в себе си общност на Сентениал парк, тяхната борба е една и съща: депенализирането на полигамията, с други думи полигамията да не се преследва от закона... В Ривъртън - полигами на свобода Ели, Вики и Валъри си делят Джо и живеят в полигамия пред погледа на съседите си. Четири дузини яйца, разбити от главата на семейството за гигантски омлет, пирамида гофрети със сладко и крем шантили, приготвени от съпругите, и купища картонени чинии, за да се спести миенето! Това е обикновена неделна закуска в семейство на полигами близо до Ривъртън, южно предградие на Солт Лейк Сити. Неделя е специален ден за това домакинство от 21 деца от 3 до 17 г., три майки и само един баща. Единственото време през седмицата, когато се хранят в пълен състав след традиционното неделно училище: два часа, през които патриархът, заобиколен от своите три съпруги, чете на потомството си откъси от "Книгата на Мормон". Това е заможен дом: девет спални, пет бани, огромна площадка за игра. Ели, Вики и Валъри са привлекателни, децата им весели и безгрижни - нищо общо с насаждания сектантски образ за полигамията. "Животът ни не е по-различен от живота на стандартно американско семейство, ако не се броят мащабите", обобщава положението Вики....

Направо е смехотворно - покрай няколко истини са изтипосани толкова лъжи, че чак Макиавели би завидял! Айде нема нужда от тая помощ голема...и навременна! По-добре да си гледат малоумняците дето стрелят на поразия и да се грижат по-добре за правата им..

Ха- какъв материал намерих;) Нямало полигамия в САЩ ,а;) Блиц.бг- Властите в САЩ съдят градове, практикуващи полигамия;) 24 юни 2012...Лидерът на църквата Уорън Джефс бе арестуван през 2008 г. по обвинение в сексуален тормоз на деца и полигамия и бе осъден на лишаване от свобода. Въпреки ареста, се твърди, че той продължава да има значителен контрол върху членовете на сектата. Основното течение на мормонизма защитава полигамията до 1980 г.!!!!!, когато практиката е отхвърлена като условие за признаването на Юта за щат на САЩ. /БЛИЦ

Уикито"Правовата държава (на немски: Rechtsstaat) е способ за организиране на обществото за реализация на следните задачи: спазване на гражданските права и свободи; - върховенство на закона - всеобщо равенство на всички пред закона БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ/ т.е. обхващане и на мормоните -американски граждани под юрисдикцията на американските закони - бел. е моя/ - конституционно закрепване на принципа за разделение на властите; - разрешаване на споровете чрез справедлив съдебен процес.

България: Бомби, взривени заводи и убити чеченци в САЩ!

"...Сега какво-да треснат вратата и да кажат,хайде сега които вече сте тук да ви подкастрим..."- И какво се получава тогава - има ли в САЩ върховенство на закона спрямо мормоните- американски граждани или няма;) Няма как един юрист да разбере и да приеме за юридически издържано което и да е било основание за нарушаване на върховенството на закона - било в САЩ, било в България. Вижте какво значи "върховенство на закона" и тогава пак да си говорим!

Тъй ли, господа американци?! а Бойко казва, че се скъсвате да го хвалите!

Както винаги Бойко и хваленето от Америка излъга , сега да видим народе дали ти дойде акъла в главата и как ще гласуваш ? Пак ли ще избереш мутрата , ако го направиш не се оплаквай после !

като са толкова загрижени за престъпници и цигани да им ги изпратим щом могат да ги обгрижват подобаващо

ТЕЯ ОТ АМЕРИКА СЕГА ЛИ РАЗБРАХА ЗА 4-те ГОДИНИ ДИВА КОРУПЦИЯ И КРАДЕНЕ ОТ НАРОДА ОТ ПОДСЛУШВАНЕ! САМО ЗА ЕДИН МАЛЪК ПЕРИОД В НАЙ-ТРУДНИЯТ ПЕРИОД - ПЕРИОДА НА КОСТОВ НЕБЯХМЕ ПОДСЛУШВАНИ! ТОЗИ ЧОВЕК С НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОСТАВИХА НА ДЪРЖАВАТА ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ - ТА 3-ПРАВИТЕЛСТВА КРАДНАХА! ЗАЩО НИКОЙ НЕДАДЕ ПОД СЪД НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ - КЪДЕ БЯХА ЯНКИТЕ ТОГАВА - ТЕХНИЯТ ЧОВЕК УНИЩОЖИ ЕНЕРГЕТИКАТА В БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С М.КОВАЧЕВ! ЗАЩО ВСИЧКИ СЕ МЪЧАТ ДА НИ ИМПЛАНТИРАТ АНТИОТНОШЕНИЕ КЪМ ЕДИНСТВЕНИЯТ ДЪРЖАВНИК В Б-Я И ТОВА Е КОСТОВ! ТА НИ ЗАНИМАВАТ ,ЧЕ ЧАК СЕГА ОТВЪД ОКЕАНА РАЗБРАЛИ ЗА КОРУПЦИЯТА! КЪДЕ БЯХА КОГАТО ИМАХМЕ НУЖДА ОТ ИСТИНСКА ПОМОЩ АМИ НИ НАТРЕСОХА КРЕТЕНА КОБУРГА С КРАДЛИВИЯТ СИ СИН И АНГЛИИСКИТЕ МИТНИЧАРИ? ПОСЛЕ ДОЙДЕ ТРОЙКАТА А НАКРАЯ И ГЬОНСУРАТ КРЕТЕН - БОРИСОВ

"Четирте"???

и Елена не може да го хвали като теб . Пий си хапчетата редовно .обясни за Олимп , В. Захариев , БГА Балкан , СО МАТ ,Дядя Миша , фондация ,,България"

Кой ще защити 20те избити деца в американско училище през Декември 2012г. Нима тези деца нямат права???? Къде бяха американските власти, политици, медии и защитни организации? В САЩ загиват, стотици хиляди техни граждани от това , че нямат здравни осигуровки и нужната медицинска помощ. Когато си осигурен тогава си О.К., но не си ли осигурен това означава едно единствено нещо - пътник. Кой защитава правата на милионите неосигурени здравни американци, КОЙ?

Доходите и здравното осигуряване са индивидуален приоритет на всеки гражданин. Държавата НЕ Е благотворително дружество. Хората не са равни и никога няма да бъдат. Всеки трябва да полага максимум усилия за да оцелее в днешно време.

А ако се беше родила циганка или беше изпаднала доположение на клошар - дали щеше да проумееш, че ако се родиш умен и предприемчив, заслугата не е твоя.. и че всички трябва да имат поне равен старт - ама като гледам какмо пишеш си давам сметка, че е безсмислено да ти се обяднява..

Полуциганинът Тодор Живков, "внасяше цигани" от където можа и сега ние българите ги превърнахме в НАШ щурмови отряд. Пръв "изпищя" Тургут Юзал, с голямата екскурзия, която предизвика самият той през 1989 година. Една по една "заплакаха" и старите членки на ЕС. Остава малко джипсита за САЩ да изнесем ... и на Новият световен ред - NWO да видим края. ЕЛАТЕ НА 12 МАЙ, КРАЙ УРНИТЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ И С БЮЛЕТИНА В РЪКА НА ЗМИЯТА-САТАНА ДА ПРОКЪЛНЕМ И СЛОЖИМ КРАЙ РОБСТВОТО НИ. С Божията Помощ, свободни от греховете си, ще да станем.

Из Уикито:"Мормонският коридор (на английски: Mormon Corridor) е регион в САЩ, характерен с високата концентрация на последователи на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, по-известни като мормони. В академичната литература се използва и терминът Мормонски културен регион, а разговорно е познат и като Пояса на Книгата на Мормон - културна препратка към Библейския пояс, който обхваща югоизточната част на Щатите. Друг популярен сред американците термин е Jell-O Belt (Поясът Jell-O) поради стереотипната представа, че желираните продукти Jell-O са залегнали в съвременната култура на мормоните.Коридорът включва целия щат Юта, продължава северно през Западен Уайоминг и Източен Айдахо до Национален парк Йелоустоун. На запад достига до южната част на окръг Сан Бернардино, Калифорния, а на изток прекосява района на град Мейса, Аризона и достига чак до границата с Мексико. Извън коридора се намират множество изолирани мормонски комуни в САЩ, Западна Канада и Мексико..."

Въпрос към хамериканците и техните поддръжници- в САЩ живеят мормони. Мормонството се характеризира с полигамия. Моля , обяснете как в една немюсюлманска държава се допуска съществуването на такива социални групи, в които НЕ ВАЖАТ ЗАКОНИТЕ ЗА САЩ ! ТОГАВ И САЩ СА ДИСКРИМИНАТОРИ СПРЯМО ЛГБТ, ЗАЩОТО НА МОРМОТЕ СЕ РАЗРЕШАВА ПОЛИГАМИЯ, А НА ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ И ЛГБТ- НЕ СЕ РАЗРЕШАВА! ТЪПАНАРИ С ДВОЙНИ СТАНДАРТИ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА НЕ МОГАТ ДА СА КРИТЕРИЙ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ В ЧУЖДА ДЪРЖАВА!

МОРМОТЕ т.е. мормоните

Не се допуска полигамия. От много отдавна мормонската църква е отрекла полигамията. Друг е въпросът, че в някои общности е прието един мъж да съжителства с няколко жени, а да е женен само за една. Тъй като това става доброволно и е въпрос на морална преценка, държавата тук няма нищо общо.

Опитите за интеграция на ромите са от 70-те години, че и отпреди това. В Русе заселиха роми отнякъде в нови апартаменти - само да живееш и да работиш. След 8-10 месеца комисия (Лелинчо ми участва в нея) констатира - масово кранчетата за вода демонтирани. Паркета избит и изгорен,ама пален огън в стаята. Без печка. Кон на 6-тия етаж вързан за парното. Клана овца на терасата и кръвта навсякъде... В същото врее колко млади семейства имаха нужда от тия жилища? Този начин на живот продължава и сега на много места. А някой спря ли роите да учат? Спря ли ги да усвояват професии? Училището е задължително а колко от тях не ходят... А иначе немалко от ромите са интегрирани - живеят културно, работят, учат... Не говоря за елитарните изключения като Софи Маринова. А като видя Виолета Драганова или Деница Михайлова Идето игра в Стъклен Дом) направо окото ми се радва Или роското моиче - WEB дизайнер у които Фънки ходи в предаването "Шатрата" те как ожаха да постигнат това, а като им гледам годините - те едва сега започват да постигат и иа още много да направят. А Мануш Романов? А проф. Чирков? А Венци ( цигуларя) ? Просто никой не ги е спрял, но и никой не ги е качил на "бъзия влак" към успеха.

има крадци, зли хора във всяка народи, и тези, които присвоил обществен фонд, дори и в Америка, Англия и Германия, но силната им право винаги да ги дръпнете от ухото си. но обратното в България, вместо да го защитава на вина и накаже този, който открадне пиле и царевица

Това са хората, извън групата на Маргините!

истината е винаги горчива. може ли някой да отговори на този въпрос. какво се случи с москвич монтажния завод в Ловеч, как така Велико Търново телевизията е не повече, какво да кажем за Правец компютъра и Кремиковци, гордостта на България, циганите съсипа всичко? тези, които съсипаха страната ви живеят с вас, защо да не ги държат отговорни. действията говорят повече от глас.

А не се искаше много за да се защити всичко. Само да се забрани изкупуването на вторични суровини от Сульо и Пульо преди 20 години. За това не трябваха и никакви пари, за да бъде направено.

"...дискриминация срещу....срещу лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални лица (ЛГБТ)" ТОВА ЛИ КРИТИКУВАТЕ,САЩ? НЯМА ДА СТАНЕ! НАШИТЕ ТРАДИЦИИ НЕ СА КАТО ВАШИТЕ И НЕ ПРОТЯГАЙТЕ МРЪСНИТЕ СИ РЪЦЕ ДА ГИ ПРОМЕНЯТЕ СПОРЕД ВАШИТЕ СИ КРИТЕРИИ!!!! КРБ Чл. 46. (1) Бракът е доброволен съюз между МЪЖ И ЖЕНА. Законен е само гражданският брак. (2) Съпрузите имат равни права и задължения в брака и семейството. (3) Формата на брака, условията и редът за неговото сключване и прекратяване, личните и имуществените отношения между съпрузите се уреждат със закон. Семеен кодекс Чл. 5. Бракът се сключва по взаимно, свободно и изрично съгласие на МЪЖ И ЖЕНА, дадено лично и едновременно пред длъжностното лице по гражданското състояние.

Ооооооффффффф....АМАН!Дръж си членовете и алинеите....моля те!

Котле, изпусни парата, че ще гръмнеш;) Хората имат право да си пишат каквото искат за тяхна вътрешна употреба. Или не си съгласна? Нито налагат на някой изводите си, нито изискват някой да се съгласява с тях.

Така е,докато има Тарикати,ще има и Балъци.

САЩ що не си .... гкедате атентаторите и показните разстрели в училищата ами се занимавате с ромите в България. П.С. Вземете си върнете 10-те трилиона външен дълг смешници нещастни !!!

"антисемитски вандализъм"?!?!?! САЩ, КОГА БЪЛГАРИ ИЛИ БГ. ГРАЖДАНИ РАЗРУШИХА СИНАГОГИ ИЛИ ПРЕЧАТ НА ЕВРЕИТЕ ДА ИЗПОВЯДВАТ РЕЛИГИЯТА СИ?! КОГА?! ЕТО КОЙ НАСТРОЙВА БГ. ГРАЖДАНИ ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ! ХА СЕГА КАЖЕТЕ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА И СЕГРЕГАЦИЯ НА ЛИЦАТА ОТ НЕБГ. ЕТНОС И МИ ДАЙТЕ ШАНС ДА ВИ СЕ ИЗСМЕЯ- ХАХАХАХАХАХА:)

Освен че сме спасили блгарските евреи ( нека не разказвам телевизията отпреди есец), ами и според предаването "Памет Българска" в българия преди 3-4 години живееха едва около 3000 евреи. Колцина от вас познават жив евреин, че и погром да му правят?

Мангализация бе шапшал!

IQ146

Ето обещанията на ГЕРБ 2009 г. ако иска някой да го излъжат отново, да гласува за тях. ПРОГРАМА ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ 01 юни 2009 г. Пет приоритета на управлението Възстановяване и гарантиране на справедливостта в българското общество Превръщане на България в основен фактор на стабилност в региона и света, уважаван член на Европейския съюз Благоденствие и просперитет за българските граждани и българската икономика Подобряване на социалната сигурност. Създаване на благоприятна и здравословна среда на живот Развитие на човешкия капитал...... още още на нацията за по-високо национално самочувствие.

защо обърна резбата?

васко

Остави го,никой не му се връзва,този пише от два рега,единият е тоя,а другият е IQ146,и др.

Доклада е показателен по отношение на следващите управляващи у нас. С Буда Борисов очевидно е свършено, изхвърлен е на боклука! Край и на лъжите какво признание са получили за дейността си Цецко и Буда!