Коментари - Висши магистрати признаха за корупция в системата | Днес.dir.bg

Висши магистрати признаха за корупция в системата

Председателят на Върховния административен съд Константин Пенчев и представляващата Висшия съдебен съвет (ВСС) Анелия Мингова признаха, че корупция в съдебната система има.

Обратно в новината

Коментари - Висши магистрати признаха за корупция в системата | Днес.dir.bg

Коментари

цялата дъргава е корумпирана това е истината няма държава всичко живо краде .

Поддържам!Съдиите и прокурорите до стената.И докато не ги изправим там ред няма да видим.Темида не е сляпа.Само вижда избирателно-от където идват пачките -натам се накланя.Тия всички трябва да се изправят до стената.Друг начин няма.

Само татко махно и майка анархия може да обуздае самозабравилатат се СЪДИЙСКА СИСТЕМА.... та това не е съдебна сиситема ! ТАМ КЪДЕТО ВЛАСТВА МОНОПОЛ ЦАРУВА ПРОИЗВОЛ.... Работата отдавна е изпусната от контрол щом няма кой да държи сметка на съдиите за незаконосъобразните съдебни решения.... След като незаконно осъден по гражданско дело не може да търси отговорност от съдебния състав осъдил го незаконно то за каква съдебна система се говори тук ? Единствената професия която не носи никаква отговорност за незаконната си дейност по време на упражняване на служебните си задължения... това е съдийската професия . АМИ ЩЕ ИМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КОРУПЦИЯ В СЪДИЛИЩАТА !!! При такава система така.......

Просто една добавка към вече изписаното. Ако някой се хване да проследи и веригата съдии - адвокати, ще открие много интересни неща. За да спечелиш едно дело не е необходимо да имаш доказателства, а подходящ адвокат, който пък си има подходящ съдия и делото да се гледа от последния. Освен това, не пропускайте, че и хората от деловодствата в съда играят не малка роля, за да помогнат някой да спечели дело. И след всичко това, съдиите били стресирани???? Ами стресирани са, защото в един момент някой може да поиска от тях да си докажат доходите, а не заради това, че били подложени на голямо напрежение. Може и да има читави съдии, но нали знаете, покрай сухото, гори и суровото......

Бре,голямо откритие!

Комунизмът и посткомунизмът донесоха на България ПЪЛНА РАЗРУХА - икономическа и морална. Народът беден и оскотял, върхушката надменна и нагла. Където и да надзърнеш, в това число и Темида - воня! Какво да правим? Младите естествено СИ ОТИВАТ В ЧУЖБИНАТА, какво да правим оставащите тук, да мрем ли или да се борим? Аз бих казала да се борим - да отидем пред Парламента и да попитаме що за закон за амнистията са си гласували крадците от тройната коалиция? Защо никой крадец на блага български / курорти, гори, море, заводи и мини, пловдивски панаир и пловдивски стар град, ..../ не е в затвора и не е върната заграбеното на българската държава? До кога ще ги чакаме? Докато никой не остане тук ли? ББ обеща много неща, да видим дали наистина Гагаузов ще влезе в затвора например или някой нему подобен и ако не, от новата година започваме битка - или ние, българският народ, или ТЕ - МАРОДЕРИТЕ.

На тези съдии и прокурори заплатите им ги плащаме ние, българския народ. Като са боклуци, да ги уволним и си внесем читава стока от вън. И по-евтино ще ни излезе, защото ще бъдат по-малко, но ще свършат в пъти по-вече работа. Ами ние футболисти си внасяме, защо не и магистрати.

до крум--- браво круме . стискам ти ръката...

Pisna mi v poslednite meseci vse uj razkrivat dalaveri i naru6eniq i izto4vane na pari a koi e osuden za tazi rabota na kogo e poiskana otgovornost?!?!?! vseki moje da razkrie ami da gi osudqt da konfiskuvat imu6testva i parite da ni vurnat za6toto sa na6i ta bilo to da ni gi vurnat indirektno kato infrastrukturi, detski gradini i drugi i t.n. Systemata produljava da su6testvuva v tozi vid vupreki nedoverieto na naroda na 80%-90% za6toto naroda turpi i ne se vdiga na bunt i protesti kakto v UK za primer sa za6toto samo leko da poskupne ne6to ili ne im se nravi te se nadigat a nie sme sviknali da turpim ot vekove nared i znam 4e ima hora koito organizirat protesti ama trqbva vsi4ki da se obedinim a ne samo stotina 4oveka

На тия по върховете изобщо не им пука за раята и раята трябва добре да го знае. Това е. За да се промени нещо в България, трябва един Пиночет, който да изтреби гадовете и да се почне от началото.

Висши магистрати признаха за корупция в системата? Нищо ново! И са квооо?

че то кое в Булгаристана е наред?? вие сте се хванали за съдебната система. там е печатница за кинти. за много кинти.. бедна ви е фантазията за какво става въпрос.

Държавата и Съдебната система са лицемерни т.е. искат да се ползват с добро име и ако на всяко фрапиращо нарушение се даде необходимата публичност чрез медиите тогава лицемерието ще си свърши своето и шанса тромавата система да заработи в полза на обществото се увеличава. Но трябва да има разследваща журналистика и предавания като тези на Маргарита Михнева и Валя Ахчиева.

Ясно е че хората от съдебната система няма сами да се откажат от този бизнес наречен българско правосъдие, даже ще дадат всичко от себе си нещата да вървят по същия начин! Съдебната система е един от големите виновници за сегашното състояние на страната!!! Ако не искаме прехода да продалжи още 120 години трябва или да се борим за промяна или да се махнем от тази прогнила държава :(

Как е въсможно 80% - 90% от народа да нямат доверие в съдебната система и тя да продължава да съществува в този си вид??? Съдебната система не защитава нито законноста, нито справедливостта и не разбирам как е възможно народа да ги търпи тези паразити които на всичкото отгоре се самоизбират :(

Най-важното е да се създадат правила които да гарантират прозрачност, липса на събективизъм в действията и да затруднят до максимална степен всякакви далавери и нарушения от хората които представляват държавата!!! Трябва да има и орган който да извършва проверки на всяко ниво в държавата! Съдебната система не защитава нито законноста, нито справедливостта и не разбирам как е възможно народа да ги търпи тези паразити :( Освен че всичко трябва да се разруши и започне отначало в тази прогнила и корумпирана държава,трябва и да не се допускат хора участвали във властта през последните 20 години или бивши членове на БКП!

Корупцията отдавна е преминала брутална ПРОСТИТУЦИЯ !!!

Тия Висши магистрати само това си знаят: Грубо вмешателство. Грубо вмешателство... Ами то и малките деца вече ви се смеят на дебелоокото кадруване на наши хора. Дори не се криете, когато избирате този или онзи, за които предварително се знае, че ще бъдат избрани. Дума не казвате в защита на действията си... Кои сме ние, останалите извън ВСС, та имаме наглостта да ви питаме Защо?... Ами ще ви го кажа просто: НИЕ СМЕ ОНИЯ, ОТ ЧИИТО ДАНЪЦИ ВИ ПЛАЩАТ ХИЛЯДАРКИТЕ В КРАЯ НА МЕСЕЦА... И като такива имаме правото да Ви питаме... А ако закона Ви е определил като богоизбрани, то имайте достойнството на такива. А не да се държите като надути пуяци, мекерета такива... Предлагам комисията Кушлев да се самосезира и да ви направ проверка на благосъстоянието - Не знам защо, ама ми се струва, че ще излязат доста несъответствия с трудовото ви възнаграждение... Вие как мислите? Дали и това ще е грубо вмешателство, а... Не плюйте ръката, която Ви дава хляба...

Абе кой ви пита има ли няма ли корупция че се прозявате! И да има и да няма моля не пишете по форума тая работа не е за вас?

От ЕВРОПА многократно повтаряха, че преди да си осъдим корумпираните висши политици, първо трябва да си осъдим корумпираните съдии, които пък вървят в комплект с корумпираните адвокати ...

Всичко трябва да се разруши и започне отначало в тази прогнила и корумпирана държава, за да има минимална надежда след 50 години за следващите поколения.

Добро утро вий се продавате на ляво и дясно

ВССАли Баба и 40-те разбойници!

добро утро. и лека нощ.

ами то и на децата им е ясно,че съдии и прокурори вървят ръка за ръка с престъпниците . я марш в затвора всичките....

Само адвокатите и производителите на зеленчуци са извън търговския закон. Няма фактура, няма ДДС. Защо. А за лекарствата не може? ЗАЩО?

Ами като ви е шубе да назовете имена от приятелския кръг, аз ще ви кажа : Кантората на Батков. При това тази кантора обслужва интересите на Доган. Беше голям шок за Доган и Батков смяната на Председателя на СГС, той беше техен човек.

Цяла България знае, че има корупция те сега я открили. Смешници!!! И не само до кадруването, а при решаването на делата. Да се провери имотното състояние на всички магистрати и техните близки, защото строят огромни къщи за три месеца. Пример Чуйпетлово. Как се получава това само със заплата господ знае.

Пенчев започна да говори и да негодува след като не избраха дъщеря му за виш магистрат - и той е един мишок. А иначе ясно, че съдебната система е корумпирана.

и не вярвайте, че имотите поскъпват, това е платена реклама на спекулантите..

Анелия Мингова е изключително интелигентна жена и вероятно е реплИкирала, а не реплЕкирала. Пак питам - на кой адрес да ви изпратя правописен речник?

Коментари - Висши магистрати признаха за корупция в системата | Днес.dir.bg

Висши магистрати признаха за корупция в системата

Председателят на Върховния административен съд Константин Пенчев и представляващата Висшия съдебен съвет (ВСС) Анелия Мингова признаха, че корупция в съдебната система има.

Обратно в новината

Коментари - Висши магистрати признаха за корупция в системата | Днес.dir.bg

Коментари

цялата дъргава е корумпирана това е истината няма държава всичко живо краде .

Поддържам!Съдиите и прокурорите до стената.И докато не ги изправим там ред няма да видим.Темида не е сляпа.Само вижда избирателно-от където идват пачките -натам се накланя.Тия всички трябва да се изправят до стената.Друг начин няма.

Само татко махно и майка анархия може да обуздае самозабравилатат се СЪДИЙСКА СИСТЕМА.... та това не е съдебна сиситема ! ТАМ КЪДЕТО ВЛАСТВА МОНОПОЛ ЦАРУВА ПРОИЗВОЛ.... Работата отдавна е изпусната от контрол щом няма кой да държи сметка на съдиите за незаконосъобразните съдебни решения.... След като незаконно осъден по гражданско дело не може да търси отговорност от съдебния състав осъдил го незаконно то за каква съдебна система се говори тук ? Единствената професия която не носи никаква отговорност за незаконната си дейност по време на упражняване на служебните си задължения... това е съдийската професия . АМИ ЩЕ ИМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КОРУПЦИЯ В СЪДИЛИЩАТА !!! При такава система така.......

Просто една добавка към вече изписаното. Ако някой се хване да проследи и веригата съдии - адвокати, ще открие много интересни неща. За да спечелиш едно дело не е необходимо да имаш доказателства, а подходящ адвокат, който пък си има подходящ съдия и делото да се гледа от последния. Освен това, не пропускайте, че и хората от деловодствата в съда играят не малка роля, за да помогнат някой да спечели дело. И след всичко това, съдиите били стресирани???? Ами стресирани са, защото в един момент някой може да поиска от тях да си докажат доходите, а не заради това, че били подложени на голямо напрежение. Може и да има читави съдии, но нали знаете, покрай сухото, гори и суровото......

Бре,голямо откритие!

Комунизмът и посткомунизмът донесоха на България ПЪЛНА РАЗРУХА - икономическа и морална. Народът беден и оскотял, върхушката надменна и нагла. Където и да надзърнеш, в това число и Темида - воня! Какво да правим? Младите естествено СИ ОТИВАТ В ЧУЖБИНАТА, какво да правим оставащите тук, да мрем ли или да се борим? Аз бих казала да се борим - да отидем пред Парламента и да попитаме що за закон за амнистията са си гласували крадците от тройната коалиция? Защо никой крадец на блага български / курорти, гори, море, заводи и мини, пловдивски панаир и пловдивски стар град, ..../ не е в затвора и не е върната заграбеното на българската държава? До кога ще ги чакаме? Докато никой не остане тук ли? ББ обеща много неща, да видим дали наистина Гагаузов ще влезе в затвора например или някой нему подобен и ако не, от новата година започваме битка - или ние, българският народ, или ТЕ - МАРОДЕРИТЕ.

На тези съдии и прокурори заплатите им ги плащаме ние, българския народ. Като са боклуци, да ги уволним и си внесем читава стока от вън. И по-евтино ще ни излезе, защото ще бъдат по-малко, но ще свършат в пъти по-вече работа. Ами ние футболисти си внасяме, защо не и магистрати.

до крум--- браво круме . стискам ти ръката...

Pisna mi v poslednite meseci vse uj razkrivat dalaveri i naru6eniq i izto4vane na pari a koi e osuden za tazi rabota na kogo e poiskana otgovornost?!?!?! vseki moje da razkrie ami da gi osudqt da konfiskuvat imu6testva i parite da ni vurnat za6toto sa na6i ta bilo to da ni gi vurnat indirektno kato infrastrukturi, detski gradini i drugi i t.n. Systemata produljava da su6testvuva v tozi vid vupreki nedoverieto na naroda na 80%-90% za6toto naroda turpi i ne se vdiga na bunt i protesti kakto v UK za primer sa za6toto samo leko da poskupne ne6to ili ne im se nravi te se nadigat a nie sme sviknali da turpim ot vekove nared i znam 4e ima hora koito organizirat protesti ama trqbva vsi4ki da se obedinim a ne samo stotina 4oveka

На тия по върховете изобщо не им пука за раята и раята трябва добре да го знае. Това е. За да се промени нещо в България, трябва един Пиночет, който да изтреби гадовете и да се почне от началото.

Висши магистрати признаха за корупция в системата? Нищо ново! И са квооо?

че то кое в Булгаристана е наред?? вие сте се хванали за съдебната система. там е печатница за кинти. за много кинти.. бедна ви е фантазията за какво става въпрос.

Държавата и Съдебната система са лицемерни т.е. искат да се ползват с добро име и ако на всяко фрапиращо нарушение се даде необходимата публичност чрез медиите тогава лицемерието ще си свърши своето и шанса тромавата система да заработи в полза на обществото се увеличава. Но трябва да има разследваща журналистика и предавания като тези на Маргарита Михнева и Валя Ахчиева.

Ясно е че хората от съдебната система няма сами да се откажат от този бизнес наречен българско правосъдие, даже ще дадат всичко от себе си нещата да вървят по същия начин! Съдебната система е един от големите виновници за сегашното състояние на страната!!! Ако не искаме прехода да продалжи още 120 години трябва или да се борим за промяна или да се махнем от тази прогнила държава :(

Как е въсможно 80% - 90% от народа да нямат доверие в съдебната система и тя да продължава да съществува в този си вид??? Съдебната система не защитава нито законноста, нито справедливостта и не разбирам как е възможно народа да ги търпи тези паразити които на всичкото отгоре се самоизбират :(

Най-важното е да се създадат правила които да гарантират прозрачност, липса на събективизъм в действията и да затруднят до максимална степен всякакви далавери и нарушения от хората които представляват държавата!!! Трябва да има и орган който да извършва проверки на всяко ниво в държавата! Съдебната система не защитава нито законноста, нито справедливостта и не разбирам как е възможно народа да ги търпи тези паразити :( Освен че всичко трябва да се разруши и започне отначало в тази прогнила и корумпирана държава,трябва и да не се допускат хора участвали във властта през последните 20 години или бивши членове на БКП!

Корупцията отдавна е преминала брутална ПРОСТИТУЦИЯ !!!

Тия Висши магистрати само това си знаят: Грубо вмешателство. Грубо вмешателство... Ами то и малките деца вече ви се смеят на дебелоокото кадруване на наши хора. Дори не се криете, когато избирате този или онзи, за които предварително се знае, че ще бъдат избрани. Дума не казвате в защита на действията си... Кои сме ние, останалите извън ВСС, та имаме наглостта да ви питаме Защо?... Ами ще ви го кажа просто: НИЕ СМЕ ОНИЯ, ОТ ЧИИТО ДАНЪЦИ ВИ ПЛАЩАТ ХИЛЯДАРКИТЕ В КРАЯ НА МЕСЕЦА... И като такива имаме правото да Ви питаме... А ако закона Ви е определил като богоизбрани, то имайте достойнството на такива. А не да се държите като надути пуяци, мекерета такива... Предлагам комисията Кушлев да се самосезира и да ви направ проверка на благосъстоянието - Не знам защо, ама ми се струва, че ще излязат доста несъответствия с трудовото ви възнаграждение... Вие как мислите? Дали и това ще е грубо вмешателство, а... Не плюйте ръката, която Ви дава хляба...

Абе кой ви пита има ли няма ли корупция че се прозявате! И да има и да няма моля не пишете по форума тая работа не е за вас?

От ЕВРОПА многократно повтаряха, че преди да си осъдим корумпираните висши политици, първо трябва да си осъдим корумпираните съдии, които пък вървят в комплект с корумпираните адвокати ...

Всичко трябва да се разруши и започне отначало в тази прогнила и корумпирана държава, за да има минимална надежда след 50 години за следващите поколения.

Добро утро вий се продавате на ляво и дясно

ВССАли Баба и 40-те разбойници!

добро утро. и лека нощ.

ами то и на децата им е ясно,че съдии и прокурори вървят ръка за ръка с престъпниците . я марш в затвора всичките....

Само адвокатите и производителите на зеленчуци са извън търговския закон. Няма фактура, няма ДДС. Защо. А за лекарствата не може? ЗАЩО?

Ами като ви е шубе да назовете имена от приятелския кръг, аз ще ви кажа : Кантората на Батков. При това тази кантора обслужва интересите на Доган. Беше голям шок за Доган и Батков смяната на Председателя на СГС, той беше техен човек.

Цяла България знае, че има корупция те сега я открили. Смешници!!! И не само до кадруването, а при решаването на делата. Да се провери имотното състояние на всички магистрати и техните близки, защото строят огромни къщи за три месеца. Пример Чуйпетлово. Как се получава това само със заплата господ знае.

Пенчев започна да говори и да негодува след като не избраха дъщеря му за виш магистрат - и той е един мишок. А иначе ясно, че съдебната система е корумпирана.

и не вярвайте, че имотите поскъпват, това е платена реклама на спекулантите..

Анелия Мингова е изключително интелигентна жена и вероятно е реплИкирала, а не реплЕкирала. Пак питам - на кой адрес да ви изпратя правописен речник?