Коронавирусът в Италия е истински благодат за мафията, която става... благодетел

Организираната престъпност изкупува фалиращи фирми и раздава храна на хората, защото държавата няма ресурс и възможности да се справи. Опасността е голяма.

Обратно в новината

Коментари - Коронавирусът в Италия е истински благодат за мафията, която става... благодетел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като ги траят десетки години, а не ги смачкат като дървеници... Съвсем естествено и логично е да им се качат на главите. Такъв е законът на джунглата.

срещу нас не могат да ни стигнат ... раздават топла супа, а ние по 75 милиона ... къде са те, къде сме ние

Това не чак толкова странно ако се знае историята на мафията. Все пак тя започва своята история като национално освободително движение срещу австрийците. Подобно развитие в нашата история има и ВМРО. Не един път в своята история мафията се е явявала защитник на най бедните слоеве от населението

"Благодат" е в женски род.

Само там ли????? Та той и короната е по принцип в услуга на тези дето преразпределят благата в момента...

Аме копието е във БГ и е по добро от оргинала.

Дават милиони на колекторски фирми.

Пир по време на чума,ужас армията кво чака да ги окаушват.

а, а то колко е различно тука като че ли пеевски не си е изкарал шпека, а домусчиев намери начин и да го напомня всеки ден

вие хубаво сте описали мафията, но защо не напишете, че тази игра я играят и банките. Те предизвикват кризите и после идват да "помагат" с кредити. И тяхната помощ е дотогава, докато фалираш и ти присвоят всичко.

Ясно е, че много хора ще загубят и малкото, което имат! В криза едни губят - други печелят. Кои и как печелят!?! Ами видяхме как се прави по една схема с едни 75млн. отпуснати от ББР. Нищо ново под слънцето! Честито на матряла!

Ще потънат тези, които досега са успявали да се справят с разходите си от заплата до заплата. Тези, които се докопат до пари от кризисните милиарди ще станат милионери. А тези, които ще ги разпределят - мултимилионери.

Гледам и слушам фон дер Лаиен, и чета тази статия! Не разбирам това може ли да е вярно, държава в ЕС да се оплаква от организираната престъпност!!!

ти верно си льольо

То и българската Мафия дарява - Пеевски, зализания домус, дупетати, министри - цялата мафиотска сган дарява с едната ръка, с другата си отпуска милиони заеми, заплати и рушвети. Идеално време за далавера :)

Точно така г-н Смит! Прав сте! Абсолютни мафиоти управляват България и не скрито, а явно! В момента обират още повече България, затова се и махнах и аз от ДАНС

В такива времена се трупа богатство, нищо ново!

богатите се обогатяват скорострелно..... а доброволното робство става все по апетитно...

"Организираната престъпност разполага с неограничено количество пари. И започна да ги влага в подпомагането на фирмите и частните лица много по-рано."

Коронавирусът в България е истински благодат за политиката, която става... благодетел. Тук думичката е по-друга. ХА-ХА-ХА