17-11-2017 20-11-2018

Коментари

латентния педераст путин не подписва- БГ слугите следват опорните точки

Нинова лъже, защото е обещала пред ПЕС, че вземе ли властта в България, Истанбулската Конвенция ще бъде приета, като преди това се напаявят малки корекции в конституцията. Това е причината да няма никакви обвинения против БСП – хората трябва да гласуват за БСП а после щат не щат, ще започнат да се джендеросват, сал така е повелила партията майка.

България е пример за целия свят! Така се защитава една нация, принципите и законите в нея. Нека се поучат другите народи и да вземат пример от нас.Дълго време ще се говори за България. Радостен и щастлив съм , че съм българин!

А бе чета тука някои коментари, те джендърите вече се взимат за малцинство. Малцинството се основава на расова или етническа принадлежност, не може генна или психическа малформация, като тяхната, да се разглежда като такава. Ако продължим би означавало, че хората с диабет, онкологични, сърдечно-съдови, психически и т.н. заболявания всичките формират по някакво малцинство.

Този нарцис историята ще отмие и заличи следите от съществуването му.

По противна жена от тази няма,повръща ми се само като я видя...до кога ще плаши и децата като я видят по телевизията...спрете да я показвате...!!!

Аз пък не споделям усещанията ти.

ЖЕНО, ТИ КАК ИЗГЛЕЖДАШ, МА?

ПУКНИ СЕ ОТ ЯД! Корнелия Нинова е родена на 16 януари 1969 г. в село Крушовица, област Враца[2]. Завършва с пълно отличие Националната гимназия за древни езици и култура в София. Дипломира се в юридическия факултет на СУ „Климент Охридски“ отново с пълно отличие.

Кой разум победи, г-жо Нинова !? Да не мислите,че българите знаем, какво всъщност е "Истамбулската конвенция" !? Що не си направите труда, да се поинтересувате по темата !? То е повече от ясно, че БСП-БКП, ще пречи на всички други управляващи, с цел да вземе властта, но това, което правите Вие, да омаскарявате всичко по пътя си, без да се интересувате,дори от това , че пречите на България да се развива, е просто ненормално !!!

"ИстаМбулската конвенция"?! Научете поне името на Конвенцията!

Гледам, нещо си недоволен. Да не си джендърче?

Кой разум победи, г-жо Нинова !? Да не мислите,че българите знаем, какво всъщност е "Истамбулската конвенция" !? Що не си направите труда, да се поинтересувате по темата !? То е повече от ясно, че БСП-БКП, ще пречи на всички други управляващи, с цел да вземе властта, но това, което правите Вие, да омаскарявате всичко по пътя си, без да се интересувате,дори от това , че пречите на България да се развива, е просто ненормално !!!

"...Екатерина Захариева и .. Цецка Цачева са дали положително становище, че Конвенцията не противоречи на Конституцията, което показва отношението на цялото правителство." "Няма мърдане". Факт! ББ едно говори - съобразявал се бил с материала, а на практика си изпълнява заповедите на началниците. Популист, та дрънка. ... Корнелия Нинова е единственият български политик, опълчил се на евродиктата. Евала й казвам заради упоритостта, последователността и смелостта. ЕВАЛА! Даде нагледен урок на гражданите за европейски развитие как се прави национална политика.

Интересно е че БСП първи усетиха вятър на промяната от хамерка и заеха правилните позиции. Комбинацията Корнелия Нинова - Иво Христов засега работи почти перфектно. Едната е устата, наперена и с опит в политиката, с не големи ознания но с умения да води цивилизовани дебати, другия е свръхинтелигентен и начетен с нюх и познания в геополитиката. Ако симбиозта продължи, предвещавам солидни успехи на следващите избори....

пенсии

Веднага си личат платените тролове, които поставят минуси за коментарите и плюсове за "любящите" другарката Корнелка Нинова, която не може да си затвори устата от популизъм... Не ми трийте коментара, копирал съм го и пак ще го поставя. Давайте тролове да подобрите рекорда.

кой разум бре лелко балканска -този ли с който всеки ден биват убивани и бити десетки български жени и момичета а на вас не ви пука за това? този ли разум с който четете ежедневно новините за тормоз над българските жени?очевидно нямате съвест и морал а единственото соето ви интересува е да правите фойерверки че защитавате нечии интереси -това което ще се учи в училище е хиляди пъти по-маловажно и нищо няма да промени от убйствата и побоя над хиляди български жени -затова се топим като нация защото жените нямат права и не искат да раждат в тормоз и малтретиране!тъпа партия с тъп вожд!

Не сте добре. Приемането или отхвърлянето на един документ няма да промени домашното насилие. Трябват силни закони, ефективна позиция и отговорни граждани, конвенциите могат да си събират прах някъде, с тях и без тях все тая.

Май вие не сте добре и може би като пребият вашата дъщеря ще го осъзнаете.Точно ист коне прави ефективна защитата на жените!

Да напомня: 1 - ИК демонизира мъжете 2 - ИК увеличава влиянието на малцинството до степента в която действаше Диктатурата на пролетариата 3 - ИК налага спорни норми, които могат да бъдат въвеждани при значително по-голямо обществено съгласие 4 - ИК разрушава Римското право, като налага санкции само по заявление/донос 5 - Ик гази национален суверенитет и налага в държавите регламентиращи органи с права на окупационни Какво по-конкретно ЗАЩИТАВА ИК ?

от т. нар. Истанбулска конвенция? "Стрейт" хората не се притесняват. Значи има нещо друго. Манипулация с цел разкол в обществото. Когато за всичко изкарват виновни малцинствата, значи някой ви "работи".

Тоест сега вече можем пак да си бием жените, така ли ?!

винаги е можело - изглежда това е записано и в Конституцията, че ония с тогите са намерили противоречие

БСП=ГЕРБ=ДПС=Атака=Оруелова животинска ферма

Не другарко Нинова, у нас победи отново безпросветието и просташкия бабаитлък. Воден за кой ли път от вашаата, иначе имаща се за лява партия. Гледаме, обаче, че чаавето си сте го записали за виШо из баш Джендърско. Що така?

Ха ха джендърите нещо май, май са недоволни или само така ми се струва???

какво е джендър точно?

Защо коментарът ми е скрит, дираджии?! Не е извън темата, нито е спам! САЩ е създала т. нар. джендър идеология през 60-те и всичко , което е в ИК го има вече отдаван в САщ! Та по този повод, лицемерката КУРнелия да изтегли сина си от прогнилата САЩ и да го изпрати в Русия-на сигурно място където няма да бъде нападнат от “джендъри” (каквото и да значи това)!

То и вожда ти да си изтегли щерката от САЩ .

Да изтегли спешно сина си от САЩ!!!!

Колкото по примитивни са хората толкова повече се боят от нови начини на мислене, от иновации и прогрес. Кои са комунистите, сега социалистите - те са тинята на обществото: некадърни, слабоумни, мързеливци, паразити, които не могат да създават сами материални блага, а искат създадените от другите такива блага да се преразпределят и за тях. Убиваха и грабеха чуждото добро, и до днес копелдаците им живеят в заграбени от богатите къщи, в построени от народа ни палати..т.н. АБПФК са търтейте, които трябваше да очистим до крак, защото живееха на вересия, а народа ни им плащаше за всичко.

Победа на примитивизма над логиката и прогреса. Идиотите от КС се мислят за последна инстанция преди Бог, а са просто дебили и мегаломаниаци. Кои идиоти им делегираха правото да са последна инстанция за всичко?

Надушвам джендър да негодува... Отвъд окена има цяло течение което набира голям сила срещу джендър идеологията, така че до 10 години тая лъжа ще изчезне.

Третия социален пол и джендър идеологията са само в болните ви болшевишки мозъци, но не и в Истанбулската конвенция, която без съмнение защитава жените и се бори за равноправието на половете. Дерзайте, червени мерзавци и продължавайте да залъгвате безмозъчния си, озлобен, неграмотен и първосигнален електорат! Между другото, не трябва ли либералната ви нещастна партийка да е толератнтата в случая???

Наистина ли си толкова тъп или само за пари се излагаш?

Нещастно човече, не забравяй че болшевиките първо такива като вас ще подкарат. Историята го доказва.

Конвенцията пише social gender, очевидно се изказваш неподоготвен и очевидно си бил излъган

тия ли бяха "социалната партия" в бг? тия ли би трябвало да защитават слабите и онеправданите? тия ли говорят за равенство между половете? за какъв разум говорим при 80 % дебили? и кое право - комунистическото? поне сега вече цяла европа им видя сеира хи хи хи

Сега е интересно дали ПЕС ще изключат БСП от редиците си.

Неграмотници, защо тук натискате плюсчето. Това според мен е за минусчета:))) ПЕС наистина трябва да изключат комунистите като свои членове.

изпълнихте повелята на москва! Молодци!

И добре, че го направиха, да защитят и вашите задници. Или ти точно за това съжаляваш?

Че и злобен! Тая женица и до кенеф не ходи без Решетников да и каже, ама нека спасявала задници

браво на г-жа Нинова, но браво и на КС, една изродщина не мина, браво и на Бойко че се опомни на време, ясно е и той под какъв натиск е бил от извратеняците от брюксел

- Конспиративни теории или реалност са опитите на БСП, Корнелия Нинова и президентът Румен Радев да клатят кабинета чрез малки и локални протести, като тези на животновъдите в Странджа, хората с увреждания, гладната стачка на Босия? - Грозна реалност. Без да предлага никакви решения, БСП се прилепя към всеки протест и всяка кауза, които биха донесли провокации и нестабилност. Мечтата на БСП и техния опозиционен президент е период на хаос, безвремие и служебно управление, в което да довършат старите сделки и да изсмучат каквото могат от публичните ресурси. Това е и таванът на възможностите им.

Боже, опази тази държава от популисти, демагози и манипулатори. По-страшно нещо от това в политиката няма. Увеличете парите за образование, подобрете качеството му и само тогава ще може да се отървем от подобни партии като БСП!

редакторката Е КАЛИНКА,КВО ПОВЕЧЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗА ТОВА МОМИЧЕ КОЕТО МАЙ СИ ВЗИМА ЗАПЛАТА ОТ БИВОЛИЦАТА ЩОМ ВЕДНАГА ИЗТРИ КОМАНТАРА,ТАКА ЛИ Е КАЛИНКЕ ИЛИ СИ ВЕРНО КАЛИНКА