Коментари - Корнелия Нинова с критики към президента: Г-н Радев, вие вече не можете да бъдете морален съдник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ти беше част от правителството на Киро не бягай по тъча

Курнело, млъквай, жставката ти е задължителна отдавна, но не я подаваш! Кой крепя правителснвото на Киро толкова време? Кой се кълнеше, че няма българско оръжие в Украйна? Оставка, мършо вмирисана! Разсипа социалистическата партия в България....

Е как ще стане с третия мандат - с кого - никой не иска нито с ГЕП, нито с ПП, нито с Въз...еди-какво си... С кого, бе джанъм

Курнело,до сега съм гласувал за теб,но Президентът има толкова висок рейтинг,че с говоренето против него губиш все повече.Мен вече ме спечели Възраждане.

Курнелия не се бутай там ,където не ти е работата.

Корнелче, кой доведе Р.Р за президент? Ти! Ти си виновна и за това, че му позволихте да разпали разединение между народа! Надовлякохте Кокорчо и КироЛена и сега никой не може да им оправи батака дето сътвориха! Забрави ли тези неща? Ти също участва в правенето на батака, нали! Р.Р ги нарече мошеници, ама той ги довлече..., много се радвам, че дето л.@йната дето забъркахте ще трябва да си ги бършете вие с Румен Гадев /Р.Р

Всички обичат Корнелия. ГерП обичат ... вГъзраждане... ППДебъ... Още 1-2 пъти избори и няма да влязат в парламента. Може и паметник да и издигнат

БСП и Възраждане останаха крепости на Нормалността в тази Евроатлантическа Ненормалност и Неморалност на ППДБ и ГЕРБ дирижирана строго от ПОСОЛСТВОТО

Кака Кърти сама се разкърти. На следващите избори под чертата и дузпа във вратата! А,коментарът й за Президента е както винаги свинска супа по Врачански! Баста на село да копаш мамуло!

Да не би г-жа Нинова да смята себеси за едиствения "морален съдник"? Да провери дали не и никнат ангески крилца!

На тази пишман " социалистка " синчето и е ЗАЛОЖНИК за нейната политическа кариера в "братска " Америка , и тя като Киро , Асенчо , Бойко и Ристе ще говори каквото и когато и кажат от даденото ПОСОЛСТВО - иначе ...... и в "демокрацията " се случват много нелицеприятни неща , не всичко е прекрасно и " демократично " !!!

SirBob

Кака ти Корнелия можеше да си спести тези коментари. Не й отива никак да критикува Радев, който единствен в момента се държи като достоен политик на фона на изменниците от ПП-ДБ и ослушващите се шушумиги от ГЕРБ.

Коко, в момента най-добрият коментар за теб е мълчанието.

...съмна бульо...,и децата в квартала разбраха,че цялата ситуация в Бг е ала-бала,а сега какво ще правим?, а в статията забелязах е написано " фейслук", явно всичко се е размирисало...

Корнело, ни имаш ли право да си съдник, като беше в коалиция с ПП и ги защитаваше като Матросов на амбразурата.

Ето я пак фустата загубена! Така и не разбра тая жена, че само около Радев има шанс за нея за някаква власт. Толкова се изложи последните две години, че собствената й партия вече не гласува за нея.

Нинова е права. Радев трябва да даде обяснение за ала бала през президента. Ако е клевета да изпрати сигнал до главния прокурор. А ако е истина?

Тая дрисня се мъчи да изкопчи нещо от ситуацията. Ще гласувам за нея пак, щото гласувам винаги за шушумиги, които ще влязат, но от тях нищо важно няма да зависи.

59 коментара. Тая вече не е интересна. Даче кики и Кокор събират повече от тая.

най- успешния лидер на партията в цялата й СТОЛЕТНА история - давай како, още малко остана и бесепетата ще приключат завинаги.

Ти , да не би , да си майка на киро джуката и асен ануса,Ма , ооооо Че те прости като тебе...МА...

Миришеш на урина и оборски тор, МА ооооо. Селска фиба...загубена. Къде е глиганът гечев...

Седесарска шаврантия Нинива да изчезва от българската политика! Веднъж предател е предател за винаги!

Не съм фен на крушевската биволица, но мисля, че е права другарката за Шарлатанският баща!!!

Курни оправи БСП-то и тръгна да оправя президента! Скрий се, глупава жено! Съсипа цяла партия, а тръгнала акъл да дава на други! Изобщо нямаш думата, защото го знаем и твоя морал.

ХАЙДЕ, НА ТАЗИ ПАТОЛОГИЧНА ЛЪЖКИНЯ ПАК ПРЕЗИДЕНТА И Е КРИВ, ЧЕ ТЕ ОТ АЛЧНОСТ НЕ МОГАТ ДА СИ ПОДЕЛЯТ БАНИЦАТА! ВЕРОЯТНО ПАК ПРЕЗИДЕНТА Е ВИНОВЕН, ЧЕ НЯКОЙ Е НАПРАВИЛ ЗАПИС НА ПСУВНИТЕ ИМ, С ХОДЕНЕ В ЧУЖДИ ПОСОЛСТВА ЗА ДА РЕДЯТ КАБИНЕТ И КАК ДА ОБЕЗГЛАВЯТ СИЛОВИТЕ МИНИСТЕРСТВА И СЛУЖБИ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ И ДА ПРИТИСНАТ В ЪГЪЛА ЛИДЕР НА ОПОЗИЦИОННА ПАРТИЯ, БЕЗ ПРИЧИНА. ТАЗИ КАТО ГОВОРИ ЗА МОРАЛ, ДАВА ЛИ СИ СМЕТКА НА КОГО В БЪЛГАРИЯ КАЗВАТ "ГОСПОЖА ЛЪЖА", НЕ Я ЛИ Е СРАМ ДА СЕ ПОКАЗВА ПРЕД ХОРАТА?

Ами няма нито една дума на Нинова, която да не приема като истина! Радев е просто зинал за власт псевдодиктатор!!!

НАПРОТИВ, ВСЯКА ДУМА И Е ЛЪЖА! ЗЛОБАТА И АЛЧНОСТТА И СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА Я ИЗБИВА НА ШИЗОФРЕНИЯ.

На тая кокошка партията. Скоро ще може да се събере в асансьора на Цецо. Ама кудкудяка.

много дълго твърдя че Радев е американофил и не е патриот ..ама само минуси давахте....

Нинова фатално сбърка като в името на печалбите се увлече по продажби на оръжие за Укрорайха. Връщане назад няма.

Веднъж Корнелия Нинова в народното събрание каза на някого ( май на тиквата ): Я ела навън да се разберем като мъже. За това си мисля, че май и нея са я хванали здраво за топките.

Нинова е като пиперосана варена кокошка

Не разбрах какво значи "ала-бала схема за изборите". Изборите госпожо Нинова не се решават със схеми, а с брой бюлетини. Ако бюлетините на БСП са малко, то това едва ли е по вина на Радев. Позицията на Президента е национално отговорна и не ви прави чест безпринципната атака срещу нея. Сигурно е, че ще получите аплодисменти от "Продължаваме промяната" и "Демократична България". Аплодисменти ще има и от някои посолства. Това обаче няма да увеличи броят на бюлетините за БСП. Защо все пак тия бюлетини са малко? По три причини. 1. Съвместно управление с "Демократична България"- лудост за която ще се плаща. 2. Божанков в парламентарната група на БСП. 3. Избор на председател на парламента от ГЕРБ

Баба Корни не разбира, че докато дъвче тая дъвка срещу Радев, губи все повече и повече електорат - или може би разбира, но го прави нарочно, за да ликвидира окончателно тъпото си БСП заради някакви свои лични цели.

К. Нинова: "А Кирил Петков стана министър в нарушение на Конституцията с протекцията и амнистията от президента. Така, че г-н Радев, вие вече не можете да бъдете морален съдник. Вие създадохте проблемите в държавата и няма как да сте част от тяхното решаване." Този път Корнелия се е изхвърлила. Иска да каже, че СЪДЪТ е ОТСЪДИЛ несправедливо за гражданството на Кирчо. Кирчо ПОДАЛ МОЛБА за ОТКАЗ от канадско гражданство и ПРЕДАЛ канадския си паспорт. БЕЗ паспорт КАКЪВ канадски гражданин е Кирчо?! СКЪПИ на триците, ЕВТИНИ на брашното... А ПРОБЛЕМИТЕ в ДЪРЖАВАТА са РОЖБА на ИМПОТЕНТНИТЕ депутати. Щом не ставате за нищо, ще управлява президентът. Просто и ясно!

Ако си оставя паспорта при жена ти сутринта ,дали съм български гражданин ?

Как не те е срам? Ти, която ще заличиш БСП?

И на кой трябва да му пука за някакво бесипе, дето почти унищожи България? Важното е, че кака Кора този път е 100% права

ДА НЕ СИ И СВЕТИЛ ТА ВИДЯ ЧЕ Е ПРАВА

Ох Корни, как обичам закръглени були, ша та скъсам ма, само да ми паднеш.

коя си ти ма???

Нинова каза Нито един патрон за Украйна! Кирчо простото се изпусна: 450 милиона за оръжие за Украйна. Е тази ли ще ми преподава морал?

"В поста си във Фейслук..." ФейсЛук? ФейсЧесън?

Редактор : Аделина Томова. Коментарът е излишен...

Аре, каке още малко напъни и съвсем ще умориш партията..

В това си изказване Нинова е много права в критиките си, но се надявам да се окаже права и за проваления втори мандат. Защото, ако ГЕРБ и ДПС подкрепят тези национални предатели, а те ще го направят, става страшно за всички нас.

Че коя си пък ти ма Курнело да бъдеш съдник и коректор на който и да е?? От коя камбанария ти можеш да бъдеш изобщо някаква??

Имаме много сериозна ситуация, която пряко касае ще живеем ли или ще мрем заедно с тъпите украинци по кефа на САЩ. Вие все едни и същи глупости пишете от години, без никаква връзка със статията. Ами четете поне, не са дълги статиите, а не драскайте "по принцип". На цялата първа страница все безмислени коментари като твоя, които на никого не са полезни и за нищо не стават.

По-страшно е ако мрем с тъпите варяги, не мислиш ли. Че са и мизерни, че са и зли, че са и глупави. Но ако на теб ти се мре с тях, никой от България не те спира. За разлика от Москалското деспотство България е по-свободна страна

Тая па, скрий се бе! Беше им министър на тази пасмина от кирчовци и кокорчовци ...

тя е същата като тях! колко хора уволни и замести с нейни други докато беше министър на икономиката!!!!

Все си мисля, че тази уж вражда между Нинова и Радев си е наужким.Няма как да са във вражда хора, които заедно се кланят на Кремъл. Просто театро!

Но е приятен театър, не мислиш ли? Освен това за тях двамката все по-малко остава като награда за този театър. Така че запази си мнението и не им се бъркай

KUrnelia, ti si nai-nekadarnia politik v savremennata SVETOVNA ISTORIA!

Глупава жена ! Нали беше в правителството тогава защо не контролираше тези предатели , а ги остави да вършат глупости !

Всички недоволстваме и роптаем, но гласуващите са едва една трета от всички нас. Видяхме какво стана в Турция, осемдесет и пет процента гласуващи….а ние спим, за нищо не ставаме. Една малка част си избират предварително избраните, но харчат от общите пари. После ревеме,че няма заплати ,няма пенсии и до кога така …не знам . Не се вижда нищо хубаво на хоризонта, за съжаление ,сега започват по големите проблеми.

Тая па кукумявка като каква се изказва? На другите избори да се постарае да слезе под 4% и да се успокои най-накрая. Нали това беше целта?

Корнелия, личи че си злобен човек ,особено към неблагодарния Радев, но къде беше когато същият този Радев загърби конституцията и назначихте канадеца, който все още беше с канадско гражданство. Сега всички търсите виновния, но виновни сте всички, които явно нарушихте конституцията, но тогава ви беше удобно и проблема остана под килима. Никой не прояви поне гражданската съвест и да се изправи пред проблема. Сега … късно е либе за китка… проблемите се увеличиха, пропаста е огромна. А ти ,другарко ,имаше три мандата в ръцете си и нищичко не направи,от некадърност!