17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Работи без парламент и задачата му е да организира изборш и нищо повече.Защо се занимават с банката за възстанэвяване и развитие.Не е сигурно,че казаното от комунистите е вярно.Ако е така, къде беше до сега Корнелия Нинова.По скоро това са предизборни оплювки,които след това няма да се докажат. Преди години комунистическите измамници казаха,че Стефан Софиянски е занижил 300 пъти цената на халите,народа повярва и не го избра за кмет.След няколко месеца излязоха едни малки статии по вестниците в които се казваше,че това не е вярно и Софиянски беше оправдан,но вече беше политически труп.Сегашната кампания на очерняне на ГЕРБ не е с цел да се помогне на обикновените хора ,а да се влезе във властта,където всички крадат.Проблемите няма да си решат с протести и протестни партии,а като отидем на избори и гласуваме за тези които ни харесва какво реално правят за хората.При голяма активност на изборите купения вот остава малък процент.Народе мисли и гласувай!

Ами така е, вместо да се дадът 980млн на 8 човека, Що не дадоха по 1 млн на 980 малки фирми??? Питам ГЕРБАДЖИЙТЕ

Е затова се провали цоциализЪма. С политически декрети не се управлява икономиката. Икономическият интерес на страната трябва да определя политиката на правителството. Не вярвам да сте толкова тъпи. Просто изпълнявате указания от Москва. Искате срив в банковата система. Хаос и предизборни балони. Комунисти, сър!

ББР Е ДА ПОДПОМАГА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС... 1 МИЛЯРД ОТИВАТ В РЪЦЕТЕ НА 8 ЧОВЕКА? Тука няма комунисти... ИМА КРАЖБА И ЛЪЖА ОТ СТРАНА НА ГЕРБ

Ма жено, недей да побъркваш хората, тъпаците ей сега ще си помислят, че на всяко ЕТ, ще раздават по един милион! За същински бизнес 1 000 000 е касова наличност!

Нинова, за част от работещият бизнес 500 000 са касова наличност в края на работещият ден! Примерно голяма верига за хранене, или хранителни стоки, а за оборотни средства, за покриване на спада в корона кризата ще им трябват 10 000 000, да няма само бакалии в тая държава!

какъв пост в държавата заема, та се изказва?

Брей, май за първи път я регистрирам да предложи нещо, и то свястно, вместо просто да вряка по тоя и оня.

не трябва ли този който дава кредита да решава утре некой ще каже това е много и така до безкрай

Обкръжението от партии, което създаде бсп се компрометира! И герб, и дпс и вмро. И гечев, курнелия, и овчаров, и шкембе войвода , и агент гоце, и агент савА , и много знайни и незнайни ченгета и служители на бившата и настояща дс са в управлението. Българите в чужбина показаха, че суверена решава! Нанесох ме първият удар. Българи от България, живеещи в родината, подкрепете ни. Мизерията идва от комунистите Корупцията идва от комунягите Нека покажем ,че има такъв народ- Мата хари е сексуално зависима от Тиквочев

Що не попита и мистър Пропър(културиста на НАП), дали ще одобри тази идея?! Ако той не може, сигурно има и други културисти в нашата държава с нужния ценз.

Нинова е най-подходяща за премиер на България от всичко с което разполагаме в момента. Начело на коалиционен кабинет например.

Надявам се, че това е сарказъм

Предложението е интересно, но лесно може да се заобиколи лимитът от един милион за кредит на отделна фирма – чрез свързани фирми, поставени лица, прехвърляне на фирми адвокати или на базработни и нищо имащи физически лица. Кучето е заровено на друго място – в самия Закон за българската банка за развитие – липса на прозрачност и отчетност за налятите пари от държавния бюджет в банката, банката се контролира единствено и само от министър, един човек, член на правителството, преди беше на финансите, сега е на икономиката. Тази банка, която е 100 процента държавна, следва да се отчита пред Народното събрание. Може би, не само Банков надзор, тъй като контрола на ББР не е в приоритетите му, а и Сметната палата би следвало да одитира какво се случва там – та нали милиард и половина е основния капитал, държавни средства, даже скоро от държавния бюджет се дадоха едни пари 700 млн. лв. за увеличение на капитала на банката, а основната задача на Сметната палата е да контролира законосъобразното, ефикасно и икономично управление на публичните средства и дейности. Отделно през ББР минават за финансиране държавни политики – саниране, ковид кредити и др.

Кой те пита ма? Какви познания имаш ти?

Ама с един милион в бизнеса не можеш нищо да направиш, това не е сума

Таа па, откакто Приватизира Техноимпекс, и от финанси зе да разбира. Тя проституцията не е като банкирането

Щом предлага, жената, да си вземем тогава.

Ето това е великата социалистическа простотия ама на ента степен! Чула нещо Нинова и тръгнала на секундата да прави предложения и да иска да се работи по това. Ама Нинова ти просто животно такова това е работа на Редовното правителството да решава, не на служебно!!! Горката както обикновено на принципа "след дъжд качулка" очаква другите да и изпълняват исканията. Навярно се е объркала съвсем от всичките рокади за отговорностите на служебното правителство!?

Вярно че ББР дава много пари само на няколко човека . Трябва да има ЛИМИТ 75 милиона дадени на кредиторска фирми без никакво покритие само няколко офиса .Вече веднъж махнаха директора такава е политиката на банката ако обикновен човек поиска кредит няма да вземе .

Вероятно ще може да си повтори въпроса в шоуто му тази вечер и да получи отговор и без да е там.

Единствено Курнелия курвата води война срещу Слави и Има Такъв Народ Мата Хари застана срещу референдума Мата Хари участва в криминалната преватизация Мара хари участва в кредитните милионери Нара хари беше срещу протестите Ало стажанта!! Мата Хари е създателя на ГЕРБ и полицейските мутри БЪЛГАРИТЕ в чужбина показаха, че има такъв народ. Детронираха тиквочев. Ред е комунистите. Българи в България, нека заедно с българите в чужбина да унищожим комунистите Мутирали като бсп, ГЕРБ и ДПС. Нека покажем, че има такъв народ. Вече го направихме. Вече сме силни. Нека смажем рака на България- комунизма Долу мата Хари Стажанте, стажанте

започна навъртането на другарету около банките ... ха ха ха .

Вече ми става лошо... Още нещо да се ограничи с някоя идея, например мисленето на глупости.

Сега ли се сети?