Корнелия Нинова пред пленума: БСП запазва четирите си министерства

Асен Василев уведомил соцлидерката, че ако до довечера осигури подкрепа, утре ще внесе проект за състав и структура на правителство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво запазваш, като сте аут?

благодаря ти Курнело, новина ,че си запазваш министерствата е най-важната за българския народ! И после някои казват,че не си мислила за народа! Ами не е така!Ти само за него мислиш!

Махайте Крум Зарков!!

Отива в канавката. Никога вече няма да помиришете власт.

Не съм очаквал,че тая госпожа ще падне толкова ниско за няколко месеца власт и лапане.

ico_all

Услади и се на КУРнела вицепремиерството ама скоро ще падне от всички столове и ще отиде на бунището на Историята заедно със столетницата, което по принцип ще лиши много леви хора от представителство в Парламента.

Споко, те още няколко месеца на власт и ще си осигурят пари за следващите 10-15 години, след това пак един преврат и така

КУРнелия си оправдава името. Такъв КУРнелин заби на БСП, какъвто и най-големите им врагове не можаха за 30 години. Тая е внедрена от някъде да сложи край на “столетницата”.

Пътници сте.

БСП са вече едно купе, могат всички да са министри.

Вече съм спокойна, Корнелия запазва министерския си пост. Още една безсънна нощ за министърката. Ще има възможност да смени пак ръководството на някоя оръжейница.

Корни ще продаде и майка си за малко власт и пари. Да се хвалиш, че си лесен за купуване ? Какво падение!

да не ви дадат и 1 от минитерствата на ИТН?

Корнелата и БСП приключиха трайно с министерствата :)

4 министерства сега и ВЪН от НС скоро скоро и за дългоооо.

Тая вечер ще пия една ракия с много кеф: Корнелия си отива! След нея педераст номер едно! След тях,държейки ги за гъза канадският курварин! В редичка след тях лена, малките клиторчета Миро, божинката, Гюров и всичкото гюбре! Кеф да го еба!

Нинова, къде останаха червените линии? станаха розови сякаш и сега съвсем избледняха. Бързо, бързо се върна на масата на преговорите. Но! Правителство няма да има, конфликтът между К. Петков и Василев е голям, но ти едва ли знаеш.

ПП те закопаха. Ще видиш на изборите септември!

Тъпа, нагла, охранена, продажна, селска биволица.....!

Изобщо не ви пука за хората.Всички сте големи лицемери,лъжци,крадци и мижитурки.И всичко лошо за което си помисли човек.Ако има възмездие,всички български политици трябвяаа да страдате жестоко.

Кат Русия няма втора, тъй могъща на света. Тя е нашата подпора, тя е нашта висота. Идете на църква и запалете свещичка за победата на руското оръжие и за здравето на ИМПЕРАТОР Владимир Владимирович Путин. Комуняги прости, когато дойдат руснаците, че ви обесят с връзките на обувките ви.

К.Н. ще успее да занули БСП.Винаги ми е било интересно защо я избраха, след като знаеха, че беше в СДС ?Сега прави всичко възможно да остане като вицепремиер и министър. Защо се разбърза да прави смени в 12 без1? Защо се съгласява за хоризонт от 6 месеца?Какво направиха предните месеци тя и другите министри-винаги говореха в бъдеще време-защо?

Кое е по-ценното- политическия капитал на една партия която в най-ново време е печелила над милион гласа или стискането на държвнта цицка още 2-3 месеца? Апропо от таз цицка цоцкате броени семейства.

Вазов от русофоб изведнъж стана русофил.веднага след влизането на воъйите по Дунава при Свищов

трова е била целта. кар=то спяща агентура,

Какво стана с необлагаемия минимум бе смешници?

Просто "Киро" ликвидира БСП ползвайки техните лъжи за пенсиите и т.н. Та според вчерашните обяснения за преизчисление на пенсиите във вестник "Телеграф" всички пенсии отпуснати преди 2008 г.се намаляват,т.е.пенсионерите са виновни че са живи!Къде е морала?

Курнелоооо, ах ти продажна кОрво, не ти се пуска кокала, ама ще го духаш под вода. БСП е вече в историята, а ти ще останеш като най жалкият социалистически лидер

Тая мастия няма ли да я махат,майка и да еба.Не се ли наяде ,дърта курво?

Кво ми се правиш на много социална, ма маймуно! Ти крепиш Подмяната, която ни резна газа, гони руски дипломати за да няма връщане назад! Какво му е социалното на (минимум!) 36% скок на газа? А на една война - като в Сирия, Либия, Ирак, Украина - КАКВО И Е СОЦИАЛНОТО???? "Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." :)

А синчето къде е? В Америка,а?

Корнела закри БСП.

Оставка!

Аре у лево!

Не, поне докато дъртите фъшкии не изпукат.

Само Нела може да затрие БСП.

Следващият път римляните да ти се изсерат в путката, че дано родиш спасител.

Реално БСП са вкарали и наложили 80% от всички добри за хората политики в това правителство. Обаче... ПП и ДБ са толкова прогнила предатели в очите на българите, че взаимодействието на БСП с подобна измет афектира негативно и избирателите на бсп. БСП да по ислят върху това.

КОРНЕЛИЯ Е РОЗОВИТЕ ПРАШКИ НА ИЗЦЪКЛЕНОТО ДЖУДЖЕ ФАШИСТ АРАНАС

Не се наядохте на пари и власт и само лъжете хората. Нинова с големите обещания и с това, че не пуска кокала съвсем отврати даже своите привържениици. Излъгахте отново пенсионерите. Вдигнахте най-високите пенсии със 1900 лв или 126%. А наследствените пенсии забравихте. Едва ли сте се замислили колко много хора преживяват сами само с наследствена пенсия. Получих днес огромното увеличение на пенсията, което дори не е 10% , а 9,5% което се равнява на 44,65 лв. Много бе, какво ще ги правя толкова пари? Как не ви е срам, като цените на някои стоки се вдигнаха дори повече от 100%.А обещавахте , обещавахте 21-22% и накрая едно нищо. Все със пенсии се оправдавахте. Подигравате се с народа, с възрастните хора, алчни и ненаситни продажни твари. Да гласувам повече за вас ли? НИКОГА

Е да запази 4 министерства. Не се е наяла7да я еба в дебелия гъз.

Днес крушовската биволица изпя лебедовата си песен като министър у нас, повече няма да има власт, ако не получи в любимата русия за заслуги и национално предателство в полза на русия.

Не е нормален брака между отявлени русофили и отявлени русофоби.

долна кучка, няма да седнеш повече на мин. стол,достатъчно си се награбила, баста

Тая лакома женица само за министерства и пари мисли! Нещастница! Ама за съжаление обърква живота на много хора!

Референдум за Еврозоната искат масовата част от хората ама кво значение има това след като една шепа хора са решили че масовата част от населението няма право на мнение ?! Незнам в Канада някой има ли идея по тая система на запушената уста ли работят или там е по-различно?

Ще бъде запомнена с тва че закри Партията Столетница без възможност за завръщане преименуване и прочее чалъми.

нали за това си там! за министерствата! а 1200/170 = 6 или ежанците са ти 6 пъти по-скъпи от туземците и 1200/42 = 30 или ежанците са ти 30 пъти по-скъпи от туземците ... и къде е социлистиесчката партия? ами лапа заедно с каиталистическите, а туземците да го духат за да се стоплят!!!!

Много скоро БСП ще изхвърчи от властта задълго.

паразит..поредно доказателство за какво са там тези..