Корнелия Нинова: Някой виждал ли е Слави Трифонов и сценаристите му на протестите?

Все повече се шири лъжата, че трите нови партии са партии на протестите, а БСП - на статуквото, заяви лидерката на левицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дребнава и долна,като цялата и партия,кукувица ,сутрин преди да излезеш си изпий хапчетете анадънмо/разбра ли/би трябвало да го владееш езика,щото все с ДПС си правите коалициите..

Госпожо,не сте се провалилили на изборите,дори може да се счита за успех третото ви място-вие сте една компрометирана и отиваща в забвение партия,ако действително искате Румен Радев да спечели втори мандат за президент-не го подкрепяйте,защото всичко до което се докоснете отвращава хората,разберете го, дали ти,дали Сергейчо,или алкохолика ще е начело на партията ви-все тая...и сега какво ще си мерите с другата кокарджа/Галевата/ пут...те ли..противни и долни неврастенички..стига сте размятали президента като чучело и сте го споменавали за щяло и нещяло,не му правите услуга,напротив с такива подръжници като вас е обречен на провал!

Нинова на малко фронтове ли се "бори", че и нови отваря?

Немога да си чета коментарите дирмици. Поправете си сайта

Е точно ти ли си лицето на протеста???? Лицемерие, лицемери и отново лицемерие. Това го може БС(К)П

B O I K O - P R E Z I D E N T !!!

Съгласен

айде стига само развалихте нещата - дори и за себе си, курнелия - с тези протести. дадохте от своя вот на хомодружинката и спонсорираните от САЩ. и на Слави, който спечели, защото НЕ отиде да протестира на порноалкохолните протестите.

за първи път виждам обнуляване на резултат (за-против). нищо, пак го цъкнах.

Тя Корни рече,че не вярва,че Баце е болен а какво се оказа?

Чеки, ма мършо, нали щеше да го подкрепяш за правителство. Кеф ми е сега как мършите се глозгат една друга. Ще ревете вие за Бат Бойко, който при цялата си простотия беше по свестен от всички други мърши, ама няма. Сега години ще духате супата и ще слушате кой бил по-голям патриот и кой-по-голям мръсник. Скоро на тази територия не се очаква стабилно правителство.

Скъпата другарка -Преместихме протеста от Бузлуджа на жълтите павета. А, бе, Другарке, ти постоянно подменяш думите ДЕМАГОГИЯТА НАРИЧАШ ДЕМОКРАЦИЯ! Е то вярно че училището загуби приоритетите си, ама е още рано да решиш че хората не правят разлика Демо... и Дема....

дрогарката сега се усеща, че е преебана от 'спасителите на плажа'.

Протестът беше хилав и неуспешен! Ето защо, дори да има управление на "протестърски партийки", то ще е лигаво, хилаво и краткотрайно! Истината е в "социализъма", "комунизъма" и "бойковизъма"!

Драги умни и красиви, докато вие си доказвате кой е най-по и даже едва ли не въвеждате звание заслужил протестър, по болниците умират по 100 души дневно, днес даже отчетохме антирекорд 217 .Срам и съвест имате ли? Докато си разпределяте депутатски места и мечти за министерски постове, тези дето бяха глупави да ви изберат умират. Или съставете незабавно правителство, което да заработи ,или ви чака протестна вълна пред парламента.Един път вече народа го направи, помислете добре докога ще издържи народната любов.

Кур ни, ами пак демагогия бе драга! Какви протести и ква телевизия. Ам че ТВ 7/8 всеки ден работеше за контакт с електората. Всеки месец печелеха от абонамента за излъчване,И ако част от парите на ИТН са с доказан произход, ти Другарке Кур ми, като изхарчи партийната каса, от къде взе пари за кампанията! Дали да не кажеш поне част от дарителите си (както виждаш аз не визирам дарители на ИТН, щото и книги, и филми, и песни, и концети -все някакъв начин да се "докаже" законен произход) ама и ти бе драга да ни си влагала пари от ТЕХНОИМПЕКС!

Не я дишам Нинова, но тук е права относно ИТН и конкретно Славчо. То и сега никой не го е виждал само поства във фейса от време на време. Хубаво болен си от нещо, което отричаше,че има, ама има технологи можеше поне лично да се появиш и да благодариш на гласувалите за теб хора. Със сигурно не си смъртоносно болен, за да не можеш да кажеш 2 приказки за благодарност.

Под карантина е момчето блядо, Като онази, дето в началото на миналият век караха кандидатите за АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА са прекарвали на остров ЕЛИС

Напълно излишно - гласоподавателите си казаха думата. Сега трябва да решават какво ще правят , вместо да си ги мерят.

госпожо Корнелия, да виждах ги и по телевизията и на жива на протестите ,но ти не си ги виждала защото не си протестирала а през това време сигурно си мислила схеми с мутрата с най много минискуси в света

То пък вие бяхте част от протестите. Хората май не ви искаха там. Тази започва да си показва рогата. Явно Радев ѝ е обещал нещо по време на консултациите. Сещайте се какво, беше толкова доволна, любезна и усмихната пред журналистите, чак да не я познаеш. Е, сега ще има кръстосване на интереси с мутрите на Мая и на Христо Иванов. Както е казал Н. Фурнаджиев: "И страшно е, майко, и весело".

В реторичния въпрос на Корнелия Нинова,дали някой е виждал Слави и сценаристите му на протестите,изплува завист,пренебрежение,нещо което не прилича на лидер на една системна партия, да говори по този начин.Вместо да си съсредоточи вниманието в собствената си партия,Нинова се опитва да подрежда процесите около протестите,които така и не дадоха нещо кой знае колко положително за обществото ни.

glavoci

glavoci

Не съм ги виждал ама и тебе не съм тевиждал

кой какъв е и дали е протестирал, най-важната стъпка е да се промени закона за изборите така, че да се осигури достъп на възможно повече хора да участват в изборния процес!

В България е осигурен достъп на ВСЕКИ бълг. гражданин до местата за гласуване. Живеещите в чужбина българи са направили своя избор - къде да живеят, работят, плащат данъци и отглеждат децата си. Ако тези българи искат да гласуват да заповядат в РОДИНАТА си и да гласуват в избирателните секции, но в България. В Гърция могат да гласуват всички гърци, дори и тези живеещите в чужбина, но гласуват - избирателни секции има само в Гърция. Нашите сънародници като държат толкова много да определят как да живеем ние останалите в България могат да си купят билет , да дойдат да гласуват и да си се върнат там където са избрали да живеят. Или нямат 100 Евро за билети или не искат да си нарушават спокойствието и да дойдат до Родитата си?

тая басня с уреждането я слушам предимно за турското население, което отдавна не живее тук, но гласува под строй.

За партиите от протесите БСП се свива и губи, ИМВ на Манолова врещяха като луди и блокираха крастовища при това с подкрепата на парите на Божков и резултата им е 4,8% на изборите, повече от скромен при това ако Манаолова не се беше закачила за тях нямаше да минат бариерата за НС. Тези които разпознават хората като алернатива на ГЕРБ и печелят са хората на Слави и ДБ, независимо колко са били предатсвени на проетеста.

Да, ама им се търси отчет за парите! За което Мазолова моли Резидента, третият мандат да е за протестърите!

ИТН прави много правилен ход да не се сдружава с тези, те винаги са срещу мажоританият вот, винаги срещу проемни в съдебната система и конституцията, винаги са срещу субсисдия от един лев. Освен това са провалена и компроментирана партия, дваж пъти по-прогнила от ГЕРБ. Просто БСП иска да се качи на вълната антиГЕРБ и да извилича дивиденти от това, ни и тя и ДПС са еднакво токсични за новите партии в НС.

А някой виждал ли е Дончева или Маналова.....на протестите??!!

това, всъщност, говори добре за тях.

Тече нова битка : кой е по-протестър... Каква простотия! Ами първото място разбира се е на Парашутиста с малкото юмруче! А тези от "мутрите" са великолепни сапунени балони, кефгат ме с първичността си в стил "animal planet"...

Тук съм съгласен с Нинова! БСП от 11 години е в позицията на "протестиращ". Лицето Станислав Трифонов прилагаше същата тактика при протестите, както и преди изборите, както и сега - мълчеше си! В резултат, обра протестният вот на хората, защото нямаше кой друг. Това е началото на края на анти-герб коалицията. От самото начало го казвам - омразата и анти-позицията не могат да ви вкарат в парламента, но не могат да ви задържат там! Без съмнение трябва да се смени моделът "ГЕРБ", но не сте вие ПРОМЯНАТА, маймуни такива! Политически търгаши без грам мозък и отговорност в името на хората!

*могат да ви вкарат в парламента

Да! Само рушахте всичко, само да се добере те до властта. Е, народа ви показа среден пръст. Трети глух коловоз.

Това е поводът с които се ''скареват'' БСП И ИТН , за да се провали коалицията. Това е за пред хората .Целта е служебен кабинет на Румен Радев!

Битият- бит, Корнелия - хъм, хъм, както казваше трифуня.

Си дигнеш рейтинга връни Импекса и фани горътъ то така не мое и цоциалистка и капиталиска.

Аз съм по-чиста от сълза , винаги говоря правилно, другите винаги ме нападат, аз само се защитавам, работя за доброто на партията, друг път за нарада, трети път работя за президента, понякога за Румен Овчарова работя,....дори за Доган и Иван Костов работя, ...недейте така да говорите за мен лоши неща.....аз съм добричка и безпогрешна .;)

.....

Друг голям абсурд е, че Мая, Татяна и Капон се пишат за нови лица и за носители на промяната и протеста. ГМО!

Съгласна съм. Това са хората на подмяната, изгладнели и озверени. Спряха им кранчетата и те полудяха. сега са се приготвили да грабят с пълни шепи, че иначе как ще живеят. Жалко за тези, които гласуваха за тях!

ицко също е едно 'ново' дупе... както и останалите печално известни купени и продадени лица.

Bay Bay!

Корни и Митко - мъжа й под чехъл, толкова са изпознели завалиите, че мило и драго дават да са във властта. Но тя...властта им се изплъзва, като омазнено прасе на селски събор!

Нинова и нейната партия беше от тия, срещу които се протестираше. Славчо си правеше шоуто и го запълваше по телевизията си с мнения и репортажи от протеста. Президентът Радев си вдигна юмрука и вдигна народа, но не се разбра точно по какви причини. А комуниста Бойко си вдигна шкембето за да си види умрялата работа.

айде няма нужда да обясняваш как още преди да почнат протестите, от дададем България почнаха цепенето. плажуващите втвърдители на ДПС електорат.

E няма що, БСП партия на промяната!

Говори за протестите,като че ли са положително явление .Да си спомним,как започнаха.Президента Радев,обезумял защото прокуратурата разследва негови сътрудници излезе на площада с вигнат юмрук и започна да призовава за революция.В резултат на тази лудост в момента в парламента има едни депутати,които си нямат идея,какво е действителното съдтояние на държавата и не знаят как да я управляват.Тяхната компетентност е само в рамките на негативизма.Когато трябва да се направи нещо хубаво,те не могат да се справят

ама разбрахме, че само Бойко знае какво е състоянието на държавата и че само той знае как да я управлява. Бастуни. Дори колелото може да се управлява в различни посоки, по бързо, по бавно, наляво, на дясно. И освен членове на ГЕРБ в тази държава има още милиони хора с квалификация и потенциал,значително по висок от този който демонстрират твоите кумири.

Бойко има много грешки и си е диктатор, но си подбра кадърни хора, поне повечето. И тези, които го плюеха, би трябвало да оценят и използват тези хора. А те искат да изчегъртат всичко. Така не се прави! Те вероятно няма и да успеят да го направят, но ще се загуби много време. Как ще се справя държавата зависи най-вече от хората, които ще свършат работата, а не от политиците. И повечето проблеми отново идват от хората. Вижте какво става с ваксинациите - хората ги е страх. Да, до скоро нямаше достатъчно ваксини но вече има. А ваксинираните отново са малко.

Тази явно не е разбрала за какво са бии протестте. Ако мисли че протеста е бил срещу ББ ... да е жива и здрава. Протестът беше не само срещу ГЕРБ, но и срещу тях. Явно не го е осъзнала все още.

Че що не казахте!

Много са нагли. Протест срещу партиите в парламента. И след 6 месеца ... Бойко Борисов се вижда, като част от протеста на младите, а пък после и Корнелия Нинова била с протеста. WTF

Нинова, с това анти всички и всичко отношение ще загубиш и малкия си електорат.

Това че на са били на жалките протести, донякъде повдига имиджа на чалгаджийската сбирщина.

Ненова, ако питаш за протестите ръководени от вдигнатото юмруче на президента Румен Радев- НЕ не са били там.

Бяха, бяха и още как!

Корнелия Нинова казва истината! ИТН, ДБ и Мутри вътре да не си приписват чужди заслуги! Славчо си стоя в студиото и сега се прави на голямата работа! Господа ЛЪЖЛИВИ ПОЛИТИЦИ - народа помни и не можете да го излъжите! Не се самозабравяйте! Колкото и да Ви е мъчно - без БСП никакви политики не можете да правите! И не се опитвайте да крадете идеи, като за МОРАТОРИУМА! В противен случай ще сте много жалки и ще бъдете изхвърлени!!!

Заслуги ли рече? хахахах

Да така е. БСП трябва да съществува макар и скромно в парламента за баланс. Колкото до Славчо, той и сценаристите му не стават за нищо. Някой друг концерт и това е. Липсата на експертиза у тези хора се видя още в самото начало. Голям борец, голямо нещо няма що.

Партия,която успя сериозно да притисне комунистите е ГЕРБ и за това са оплюти.Промяната за която говори Нинова е връщане назад, а не крачка напред.Нинова може да направи много за България,като си подаде оставката. В ръководството на БСП има хора,които са съвременни ,модерни и могат да извадят партията от болшевишкото й поведение.

Единствено се питам, защо един можещ интелигентен човек трябва да се оприличава с компроментирана порочна партия.

Много правилно другарко Нинова, качете ги на рогите, Славчо, пребоядисаната Мая.....и дим да ви няма, вкупом всичките! Да българският народ не иска ПОДМЯНА, иска ПРОМЯНА и вие, и всички останали КЛАКЬОРИ, не можете и не искате да я дадете на народ! Факт е, че Борисов НЯМА повече място в политиката, жалко е че години наред беше лицето на България пред света както е и факт, че ще заменим една жалка личност с друга! В българската политика влизат само недоразумения, ако някъде се появи читав човек, той ще бъде умело заглушен от кресливата посредственост! Видно е, че КОКАЛ с демократични методи не се пуска, единствената надежда на хората е, рано или късно да ви приседне и да се задавите в лакомията си....!

Аре бе гербаджий, защо се правите на толкова тъпи. Кой направи Бойко политик.....ДОГАН С КОГО СЕ ЦЕЛУВА БОЙКО...С ДОГАН и вече с Ердоган Има снимки на всякъде в нета.

Кой е този "гербаджиЙ"? А, неграмотнико? Учил си само марксизъм-ленинизъм май!

То итях ако беше учил щеше да му влезе нещо в тиквата

на трети мандат и Корни се накокръжи да го не изпусне... :)

Не така Кори,всички сме от ОФ-то

Да мълчиш, че ще станеш омбуцман без време!

Момичета, ще ми услужите ли със самобръсначка, че пак ми порастнаха мустаците.

ха ха ха ха