17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотно! Една отлична новина! Кирил Петков спечели моя глас! Ако Нинова не е в тая "коалиция" още по добре - това дебело, бузесто, неприятно руско парче трябва да изчезне въобще от политиката. Нечистоплътна и откровенно антибългарска. Довиждане Нинова. Няма да липсваш никому. Но се съмнявам, че ще "пуснеш кокала". Русия ти е най въжна, ама кинтите - още по важни. Долна гняс!

За Корнелия руските шпиони са по- важни! Над 150 човека руски дипломати в БГ а ние само десетина В Русия .Браво на Кирил Петков!Ние не сме губерния!

tonk11

"Недоумение буди несъответствието в цифрите, тъй като Русия има 32 дипломати в София и още 8 в консулствата в Русе и Варна, според отговор на външната министърка на депутатски въпрос от края на месец май, тази година. В същото време България гони общо 70 дипломатически служители." Ти какво четеш бе?

Вигенин намекна, че БСП може и да не участва в сформирането на ново правителство. Вигенин,като не си съгласен стягай куфарите и заминавай за Москва при Путин и не забравяй да вземеш и Корнелия,.

Кирето си свърши работата за която една чужда държава го лансира. И, понеже му личат ментални проблеми е по- добре да си иде, преди да е направил още по- голяма беля. Защото, това момче очевадно не осъзнава, какво прави.

И е време да си дойде нашето момче/момиче назначено от Руската държава, нали! Защото най обичаш да си пускаш мехурчета в руското блато, където има доволно тиня за всички. Повече ви идва демокрацията на неудачниците.

Ако преди 2 години от ЕС не се беше чуло за огромните пари за възстановяване от ковида, ГЕРБ още щяха да управляват.

тази продажница унищожи БСП приберете си я да не унищожи и България да каже колко пари и плаща киро за да го подкрепа това е кроя на БСП

Краварския му шеф му е наредил. Така или иначе политическата му кариера приключи, направи так, че да те забележат и в космоса.

А ти го плюеш безвъзмездно, в угода на Блатния си шеф от Масква!

С какви очи БСП продължава да преговаря с ПП не знам.

Някои вярва ли на нинова ...

Тази пача беше против продаването на оръжие също. Фейк си ти, писнахте ни.

Лъжеш Корни. Както излъга за износа на оръжие, за оставката, за стипендията на Рафаилчо и ред други неща. Абе само лъжеш и крадеш.

Лъже тая комундела. Ако е против веднага щеше да напусне коалицията,но тя се натиска за ново правителство. Мръсница.

тая е пътник цяла партия ще тотурчи

БСП,това са си БКП,филиал на КПСС на Москва!

на торористите от САЩ

Ако не виждаш какви ги върши путин, жалко за тебе.

какво ще говори това за теб а?

Днес нещо белоглавите русофилски изперканяци сте се превъзбудили! Питай внуко си защо по му харесват американските терористи от руските "миротворци". Ще ти открие истината за съвременния свят.

Нинова уж против изгонването на руските дипломати.... а някъв трол вика.... Тя Нинова работи за Херо Мустафа.... хахахахахаха ПО МАЛОУМНИ ТВАРИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ТРОЛОВЕ.,,, НЯМА!!!!!

Мършиииии, чака ви народен съд, а ако зависи от мен и съд няма да получите.

защото не иска да гоним руснаците ли? Ти КГБ ли си се писал или ЦРУ?

Остана ли някой неразбрал, че Нинова играе по свирката на Херо. И оръжие в Украйна пращаме като невидели, и "евтин" американски газ купуваме (Булгаргаз чак изтеглили заем), а сега и цялото посолсрво гоним. Корнела все е против, все заплашва, не е съгласна, ама не излиза от коалицията и паричния поток. Ами тя ще погребе БСП, истинските десни трябва да й построите един паметник някой ден.

Да можеше и БСП и Вгъзраждани да изгони.. уххх

Сега ще ни спрат нефта и всичко ще е идеално

Къв нефт? Танкери - бол плуват си напред назад! Нефта не е газ! Черно море ни дава голяма възможност за внос напнефт от където си искаме! По времето на другаря Тодор Живков е имало години, когато само 40% от преработвания нефт в Нефтохима е бил на СССр, останалите 60% са от други държави! Дреме ми за нефта на Русия! Щом толупа Живков е успял и сега 21 век пак можем без нефт от СССР

беше ПОЛИТИК, който беше класи над сегашните, мислеше эа БГ и не окраде пари эа себе си, сегашните са друга порода...

Друго си е да имаш четвърти клас образование.

този удар е насочен към ГЕРБ, да му подкрепят правителството, защото така и не можа да събере достатъчно ренегати, може и да го подкрепят и започва трагикомедията за наша сметка, разбира се - ще провалят кворума, ще отхвърлят предложенията на правителството, в комисиите също, ще им се подиграват, скандират.

Добре, но БСП подаряват гласове на Възраждане. Уж сериозна и лява партия, дефакто купени от един клоун смешници и жалки крадци. Това е БСП!

Браво на правителството на ПП. Това трябваше много отдавна да се случи, но никой друг нямаше топки. Сраснали са се с всички политически и бизнес кръгове. Вън, лайнари!

Тъпо копеле

Хе хе, що бе, и ти ли стягаш куфарите, мижитурко?

Хе хе, единственото тъпо копеле тук си ти! Лапай руския бахур и потъвай.

Всички беди на България след освобождението са в резултат от русофобите управляващи държавната. България отдавна щеше да е на три морета ако беше с Русия но целуването на западни задници е генетично заложено в българската политическа класа

От Освобождението досега всеки във властта, който е обръщал поглед към Европа и САЩ е бил оплюван, отровен, убит при атентат, но най-малкото бързо свален от власт. Черната болест, чумата дето ни затрива, Русия, няма да остави прозападна партия на власт. Вижте как вършеят чумавите в Украйна, при братята им, дето бяха най-доброто от СССР. Пращат кадировци, на нас щяха да пратят анадолци ако не бяхме в НАТО и ЕС

ние винаги сме били против Русия и какво - две национални катастрофи, загуба на територии и стотици хиляди убити във войните, само след ВСВ не сме загубили територии защото сме минали на страната на Русия и Сталин не позволил, Гърция е искала до Стара планина, Сърбия искала Вардарска Македония и Западна България до София, а Чърчил е искал заличаването ни като държава, поделяне между Турция, Гърция и Сърбия, мразел ни заради Дойран, където са загинали 30 хиляди английски войници, не мрази Турция въпреки че при Галиполи са загинали много повече около 150 хиляди английски войници, мрази нас, защото ни считал за предателски народ - народ, който който воюва на страната на поробителката си срещу освободителката си няма право на държава

Даже и заклетите русофили би трябвало да се замислят като гледат този филм, ако наистина обичат България. От 140г е едно и също, историята се повтаря до безкрай, все сме разделени и все се караме помежду си, но истината е, че трябва да сме преди всичко българи. Руснаците изтриха родолюбието ни и го замениха с болна благодарност и раболепие към всичко руско, трябва да оздравеем най-накрая от тази черна болест https://www.youtube.com/watch?v=uqAM3Y-tEC8

Патко ама много си проста ма ,как те търпят още в бесепето. Ами лично Радев му се обади от Мадрид да свърши тази работа Киро. Как знам ли ,ами работя в президенството.

Браво! Само това да беше свършил г-н Кирил Петков като премиер и вече заслужава паметник да му се издигне като на български герой наравно със Стамболов - друг един велик Българин. Огромна благодарност и на българското разузнаване и контраразузнаване. С такива Българи БЪЛГАРИЯ ще пребъде. Пазете България, тя ни е една-единствена.   

Надърви ли се малкия? Колко пъти ше сереш тая идиотия?

По скоро му се отвори оченцето отзад долу. Сънува как Киро му го поставя и се изпразва с викове Бай Дън Бай Дън

Е , и ще промени ли нещо !?

Да, пич. ЩЕ ПРОМЕНИ.

НАЙ ДОБРЕ В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО СЕ ДЪРЖИ КОРНЕЛИЯ НИНОВА. ЗА СМЕТКА НА ОСТАНАЛИТЕ МИСЛИ ДЪРЖАВНЕЧИСКИ.

Верно ли ?

Цар Киро (също като циганския барон) нали е в оставка, какви еднолични решения взема той, а и министърът на външните работи е в оставка. БСП ако иска да спаси кожата на следващите избори да организира утре един протест срещу това налудничево решение на цар Киро.

Ще вата , ще ама друг път :)

БСП са руски курви + бивши активни борци.

кои са американските курви?

Майка ти пита ли ?

Първо Кире не може да взима самосиндикално такива решения. Второ ако ще мерим с такъв аршин, трябваше да изгоним и всички от френското, заради френското предложение, което по същество е национално предателство, но го гласуваха. Четвърто, сега ще ни върнат и дипломатите от Русия и ще останем без посолство там, а в Русия живеят много българи. И забравяме за руски туристи на черноморието, защото няма да има кой да им издаде визи.

Нинова е същата измамници. Не разбирам как някой свален от власт може въобще да издава някакви решения

Киро вампиро е ходещ труп. Дали си мисли чее недосегаем и че руснаците ще ги прави на маймуни. Този ром от столипиново давали си сметка че до девето коляно ще му унищожат семката. Това знаели го или няма кой да му каже.

ама продължава да сее зараза мършата!

вместо 70 руски дипломати ще дойдат 70 от МАКЕДОНИЯ !!!!!

Комунистическа пача! Важното е, че с всеки изминал ден все по-сериозно късаме с империята на злото. А и младите не говорят руски, така че и да искат да правят пропаганда или на английски трябва да я правят, или да научат български. :)))))

скоро пак щемумиш руски

Ами нали по същите причини Слави напусна коалицията. Ами ти стоиш че няма къде да ходиш.

Ами като не си съгласна какво правиш в това правителство. Излез от него, подай си оставката в знак на протест. Къде ти отидоха червените линии. Това правителство води яростна анти руска политика. Ти и БСП какво правите в него.

"Къде ти отидоха червените линии." Корнелия Нинова е далтонистка Тя вижда "червените линии" като зелени! Трябва и преглед от офталмолог!!!

Тук. е пълно с руска гнус

пълно е с ЛГБТ гной

сте достатъчно гнусни! америка ще се разпадне септември!

Ще, ще И те така вече 50 години ми го приказват това руските подлоги. През това време се разпадна Коминтерна, разпадна се Съветският съюз, а сега и Руската педерация се разпада пред очите ни.

нормално всички на амбразурата

НАТО да арестува Курнелия, че да престане да прави сечено и да я дадат на вълците. Да я стиснат за гушата, да я изтръскат да връща парата, която е откраднала. С парите да се купят гаубици за Украина.

те руснаците не могат да смогнат да ги товарят тия гаубици бе. Вече почнаха на място да ги претопяват, че на листове по-лесно се транспортират до леярните

НАТО е военна организация, а не полицейска. Полицията си има Интерпол и други организации с които работи. Не са ти съвсем ясни нещата май?

Искам в москваааааа.

не искам да съм лош пророк, но.... това беше. До 2025 година (най-късно) идва косовският сценарий. Година-две след това - Южна Румелия, КърджалийскиВилает (под турски протекторат) и Източно-сръбска провинция (от Калотина до Ловеч. Тия от Благоевград до Пазарджик може да имат късмет гърците да ги вземат. Другите горят. Намерихте с кой да се ебавате.

Аз и без това искам в Сърбия да емигрирам, че от идиоти в бг-политиката ми дойде до гуша. Сърбия ми харесва, защото е хем близо, хем има разумна политика и пътища (магистрали) има и езикът им се разбира лесно. Според твоето предричане, тъкмо няма да ми се налага да се местя и ще емигрирам барабар със жилището си.

матриошка можеш и в тайгата никой не те спира

Самолет и за Славуча

а маймуняка дали ще вземе

Да купим билети за Масква на всички които са за ааапуитн и да се преселят там! Няма да харчим народна пара - ще платим от сърце с лични вноски!

А може и Русия да дойде тук, що ние да се разкарваме до там !!

Нищо няма да им купувам! Натирваме ги в Черно море... ако искат с плуване да стигнат до любимата си Рассссия, ако щат да се давят... Ние и на двата варианта сме съгласни! :)))))) Мурзилки скапани! Курнелка и Румката Решетников първи във водата! Той е атлет :)))) може някое коремно да врътне или друг фокус, като Мойсей да преведе мурзилките през морето. Ама да му напомни, че 40 години трябва да се мога, за да умре и последната мурзилка...

И ния сме съгласни русофилите да ходят в Русия... Останалите тук сладко ще ни шибат турци, гърци и най-паче-негри.... И ние да намерим себе си.

Киро, Кироооо,, Кироооо

Лека- полека се отърваваме от руското влияние. Няма, как да не сме последни, след като сме прости и толкова зависими от Расия. Следващата цел е да изчистим комунистите.

КирчУ закопа България.

243Win

Точно обратно! Това е пътят към просперитета!

Айде и вие комунистчета барабар с руските ченгета при Путин!

хитрата сврака с двата крака

БСП са импотентни.

Червената вещица беше издебната и прекарана по всички параграфи! Оставката помогна! Петков с фалцов удар изпрати топката в мрежата зад гърба на свещената червена крава!