Нинова и Цачева в задочен спор за антикорупционния закон

Нинова обвини Борисов в лъжа, че с президента са се разбрали за антикорупционния закон. Цецка Цачева твърди, че това е опит за противопоставяне на институциите.

Обратно в новината

Коментари - Нинова и Цачева в задочен спор за антикорупционния закон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нинова като официален говорител на ушатко ли се изказва? Днес е понеделник. Нормално. Понеделник и сряда за президент имаме Нинова, вторник и четвъртък - Йотова, петък, събота и неделя - деската. В останалите дни може да чуем и ушко.

Цецка е човек без достойство и юридически познания ама е на всяко гърне мерудия щом трябва тоя дето я направи за две стотинки с думите си ''не искахме да спечелем затова цецка я предложихме'' да го защитава и да му забърсва осрания за пореден път задник

Миличките. Наше село има 3 ма кметове - двама са в затворо, третия чака някой да излезе дам го замести. Не знам само дали аз ще дочакам такова време.

Емоционална и груба грешка на ГЕРБ е да се връзва и коментира изявления на Нинова... Разберете, че Тя съществува в общественото пространство чрез Вашяте теакции и коментарии!

Пацо, това че някой си завира главата в пясъка, не значи че около него не се случава нищо. Трудно е да живееш с измислена истина.

Нинова проста злобна селянка. Президента е мъж под чехъл на 3 жени. На него не може да му се вярва. Просто е един посредствен човек попаднал случайно на този пост. Предлагам, да се намали бюджета на Президента на половина, за да спре да си развява гъзъ секретарката на Слави, а той да разбере че има само представителна власт. На г-жа Кури да се поиска да се извини пред целят народ за безчинствата на БКП към собственият народ И БСП да се откаже че е наследник на БКП. Ако не го направи да се направи референдум за обявяване на БСП извън закона и да се отнеме всичко на синовете и дъщерите на активистите на БКП придобито преди 1998.

За чехло ли говориш? само дето много жени му преписа.

Едно казва на Борисов, друго на Нинова.

На боко освен ''звездите ми говорят'' друг няма какво да му говори защото завалията само собствения си глас чува...На боко лъжите му са ежедневно ама завалията нали е обгрижван от медии и подлоги така и неможе да схване че в очите на мнозинството българи е само едно посмешище..На тия дето ще рекнат ''винаги печели'' ще да им кажа да преговорят математиката за 2 клас та да разберът че с 15% ''гласували'' за теб не е никаква ''победа''

Аз мога да предложа един много прост тест за новия закон - КТБ! Една голяма кражба на големи суми пари и активи, особено когато става дума за десетки, стотици милиони и дори милиарди, може да се разследва и "хване" и на "входа", и на ... "изхода". Тоест - така както може да се разследват всички престъпления, кражби, респ. документи и транзакции, активности в КТБ за да се идентифицират престъпниците, така може и да се разследват те за притежанията им, за придобитото от тях и техни авери и кръгове пари и активи. Всъщност когато става въпрос за толкова огромни, нагли и фрапиращи кражби като КТБ не само може, но бих казал че е задължително да се използват и двата подхода едновременно, ако имаше държава и истинско правораздаване И затова казвам, че кражбата на века КТБ е прекрасен начин да се проверят в действие смисълът и ефективността новият закон! Другото просто са обичайните приказки и простотии на политици и управници, просто поредният шум в системата.

Много добро предложение, но уви няма как да стане .... защото е ясно. "разбута" ли се както ТРЯБВА "случката" КТБ /може да се погледне и чия собственост са фирмите от кръга на банката СЕГА/, накрая ще стигне до .... СУДЖУКА .... за това и само "тупкаме топката" ....

Ами те законите трябва да се правят за да вършат някаква работа, а не за да се оправдават и отчитат някаква дейност някои! Народният представител представлява, трябва да представлява народа, избирателите си, а не неговите собствени и разни групови, кланови и партийни интереси и лобита, особено престъпни!

"Противно на някои твърдения, чернова на законопроект още няма. На сайта на Министерството на правосъдието и на платформата за обществени консултации link всъщност са публикувани два документа в нетипична форма за обществено обсъждане: единият документ е съдържанието на бъдещия закон, т.е. наименованията на глави и раздели на страница и половина; другият е "Консултационен документ относно проект на Закон за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество", в който се обяснява каква е целта на обществената консултация върху този законопроект, който обаче тепърва трябва да бъде публикуван, за да може да има същинско и смислено обсъждане. Задава се нов мегаорган! От публикуваните предложения става ясно, че новата Комисия за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество ще се изгради на основата на сега действаща Комисия за отнемане на незаконно придобитото имущество (КОНПИ). Този орган ще инкорпорира и другите досега съществуващи органи за борба с корупцията, въпреки, че те са доказали своята неефективност - Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси (КПУКИ), прословутият Център за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност към Министерския съвет - познат като БОРКОР, и съответното звено от Сметната палата, свързано с дейността по отменения Закон за публичност на имуществото на лица, заемащи висши публични и други длъжности.

Позьорката Курнелия и мошеника Радев пак се опитват да правят някакви скандали. Не им ли омръзна да занимават всички с циркаджилъците си!

Дирчо, странното е че единствено г-н Борисов говори различно от твърденията на Раадев и Нинова. Това не е скандал, а за пореден път са пуснали Борисов по пърлзалката неговите хора.

Борисов среща Нинова и я пита учтиво: -Как си? Тя му отговаря троснато: -Не ме интересува.

Госпожата при Костов,а сега другарката,толкова е притеснена,че не знае какво говори.Важното е да лаеш,като кучка на селски мегдан.Вие за кокала.На гладно ще да е.

в действие

Вече е уволнявана за корупция.

Това че повтаряте една лъжа непрекъснато няма как да стане истина защото архивите говорят друго.. За разлика от боко дето държи чадър над подлогите си макар и с обвинения Станишев ''освободи'' Нинова докато си изчисти името през съда...

на Тодор Живков бодигарда стиска ръка на летеца незаконното копеле на Живков, Цачева с дългонсата физиономия като на Живков със сигурност е резултат на това че се е изпразнил в майка и по време на безкрайните му пътувния из страната ... стана като в главата на Джон Малкович, и портрета от стената вечно ме следи

КАК допускате такива коментари? Това вече минава всякакви граници-това е ГАВРА С ИНСТИТУЦИИТЕ! /без значение кой ги оглавява/

Защо ми се струва че една пишман привътизаторка, нещо се притеснява!?

МАЧКАЙ Герберастите г-жа НИНОВА!!!!! НАРОДА е с ТЕБ!!!!!

докато умните се наумуват лудите се налудуват с тази поговорка напомням, че не може, не бива ... но след като Българина си ги избира, то нека и да надява Да, ама нада ли! НАРОДЕ ????

щом и мама цуцка се изказа компитентно, значи не само вече сме вързали, ами и нацъфтели!

Ако не беше много кадърна,нямаше да я приберат от Кайлъка

ще се пукна от яд като гледам как най големите престъпници се преструват на борци за справедливост

са ми писнали...Този рабфак не разбра ли, че е по-добре да си мълчи,за да не се излага...Не виждам как ще се приеме този закон, защото той просто не е желан-познайте от кого...И защо е цялата тази дандания, като и сега има достатъчно текстове-главно в НК, които директно се отнасят за корупция...Само дето не се прилагат....там е проблемът....И това се отнася и до останалото законодателство...законите ни са си много добри-реципирани са главно от немското и френското законодателство...но все пак трябва да се прилагат, нали...Та...сега като го няма този прословут антикорупционен закон, корупцията разрешена ли е? И като толкова им се иска ново законодателно уреждане на въпроса....ами просто да приемат готова уредба/напр. от Германия/, която при това ще е проверена в практиката...Явно не им се иска...

крайно време е да дойде някой да ни превземе то се е видяло че с добро няма да се освободим от родните поробители, тия в парламента крадат повече от циганетата, те ромите вече взеха да се цивилизоват хората само нашите в парламента си останаха непоправими лъжци и мизерни крадци!!! с радост ще посрещна като освободител всеки който дойде да ни окупира,поне ще се промени всичко.

кой да ни превземе и оправи, като с който сме се събрали, все сме го ритнали!

Защо сте сложили фотка на КАФЯВИЯТ СУДЖУК.

Като ги слушаш, другите лъжели като цигани. Борисов казва - Нинова лъже. Нинова казва - Борисов лъже. Защо обаче, и двамата не смеят да влязат в съд за да защитят честта си и да се изясни, кой лъже?

Кобрата кога ли не е в спор , без значение с кого и за какво , само да я има в новините Ако знаеше само колко е досадна ...

Не може да има истински антикорупционен закон при неслучила се дълбока и всеобхватна декомунизация. Само след дълбока и всеобхватна декомунизация може да има истински закони и те да се прилагат.

"Алтернативният проект на закон на БСП се намира на страницата на партията." Не успях да намеря този щедьовър.

Когато се надлъгват две комунистки печени се получава яко печена лъжа. а на практика в реалният живот нищо не се получава.Дондуркане и то яко на нашият гръб и за наша сметка.

Цецка Цачева дърта комунистическа пачавра създава закони за чобаните как по лесно да ги бъзика да снасят мангизи, баси гнусната комунистическа кочина, американците ще се побъркат докато успеят да я разчистат, за да ни спасат от корупцията

Нинова пък какво се заяжда, всички знаят че Борисов не лъже... той, горкия, като види микрофон просто си говори каквото му падне, та и затова оставя грешното впечатлениe че не си държи на думата;)

Всичките сте КОМУНЯГИ Руски но се правите на западнопоклоници да гепите мъни. Сите сте шити госпоици.

американците им дигнаха мерника, скоро вече няма да ги има тия подли комунисти или поне няма да са на власт