Нинова: Прокуратурата и съдът да решават за „Техноимпекс”

Нападките срещу мен и БСП по случая с приватизацията на „Техноимпекс” са единствено политическа атака, целяща смачкване на опозицията.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Прокуратурата и съдът да решават за „Техноимпекс” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това от прокуратурата няма да ти го кажат!

Законно може би да Съдът ще прецениНо да твърди че за 70000USD е морално-ще прощава Нека не се държе като бай те Ганя-имала бол пари-купила Перефразирам-могла съм на сметка беше ,купих го И тая ще ми говоре за морал Боже Боже!

че е крала крала е но смешното е като я разпитват да мълчи като бит педер*с...

Кой задигна Кремиковци?Къде е младият " купувач"?

Нинова,а?Техноимпекса,а? А когато задигнахте за жълти стотинки магазините в София мълчахте,като лисунгери.Една мутра" купи" 27 салона на ПУ"Хигиена" из центъра,фризьорките останаха под наем,с половината наем си изплащаше кредита, а с другата половина си ранеше курволяка,сега е баровец.....Нинова....мамицата ви и боклуци.

Виж фактите: 1. Преватизацията е через РМД разбойническ-менидж... 2.Външно-търговско д-во за милиони се оценява само за 700хил. долара /половин къща в Европа Люкс. / 3.Тези 700хил са намалени!? на 600, а тези 600х са намалени с 300хил, 4.След певитационния контрол на- мира, че 300хил инвестиций няма!? Ужас, Ужас, Ужас и г-жата показва нагло някакви листя Наглост, а съ- що вече зам.министър !!?телефонно подло въздейства на следствието!!? Какво става, сама или мафия дейст- ва Кой и защо става зам.министър! Как момиче от село си купува не- движими имоти 148квм в София??

Момичето то село без нужния стаж точно на 27год е следовател, а на 28г. е Генерален Директор на ВТД и Председател на съвета на директори назначена лично спусната от Костов На 30год момичето от село вече има 148квм недвижими имоти в София! След указаните Факти г-жата е Зам. Министър по външно икономически и... на М-вото на Икономика и Енер- гетика без необходим стаж и образо- вание / образованието е Право/!

Че е крала, то е ясно както и сега , че лъже нагло.. И престъпление няма щото следите са заметени..

Дори председател на парламента беше.... Приватизира си каквото и хареса, развива сега ЧАСТЕН БИЗНЕС, НО ИМАШЕ ДОБЛЕСТТА И ИЗЛЕЗЕ ОТ ПОЛИТИКАТА!!!! ИМЕТО И Е Н.....А......

От девет години управляват боковчетата, корупцията достигна невиждани и нечувани размери, а те ни занимават с приватизацията от преди 20 години?! С други думи, искат да ни убедят, че те са крадливи/всички си го знаем/, ама и другите не падат по долу! Гнусна история! Да не говорим, че ако тръгнат да я разследват каквото и да е, едва ли ще стигнат до някъде! Както до "престъпленията" на Станишев стигнаха - съдиха го за две - три изгубени папки, че накрая май го оправдаха... Пародия и прах в очите - гарантирани от герб!

...пак,си пусна вонята!

и тя ,се разквича!

Като помня как в предизборния ден през 2013г. прокуратурата подкрепи публично изявленията на дудука по телевизията в драстично нарушение на Изборния кодекс и в полза на БСП, няма как да очаквам разкрития относно приватизационните бесепарски грабежи. Истината е, че точно за да могат да ограбят безнаказано всичко създадено от българския народ и да съсипят държавата и нацията ни в интерес на чужди сили, другарите Луканов, Лилов, Джуров, Пешо танка, Станишев старши и пр. основатели на БСП, по инструкции на американския шпионин Горби, извършиха антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., след което създадоха нечувана безработица, обраха и спестяванията на хората, прокудиха трудоспособните и ни унищожиха наполовина. Ето и най-точното според мен обяснение за т.нар. "демократични" промени: ".... Неслучайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов.

++++++++++++

Нинова ,на ГЕРБ и сие ,много им се иска да си безлична и вяла като Миков ,давай напред и не се обръщай ,в теб ни е надеждата .

Какво им се иска на гербокомундетата не е важно,не разбрахте ли бре чугуни.Народът иска Нинова в затвора и това е важното.

Дивата селянка от село Крушовица врачанско, на няма и 30 години си Приватизира с главно П едно българско предприятие, нагушва се с няколко стотин хиляди долара и после става Социалистка с главно С! ТАКА ДЕ, ДА СЕ БОРИ ЖЕНАТА СРЕЩУ БЕДНОСТТА И КОРУПЦИЯТА!!! ТОВА И ВЪВ ФИЛМИТЕ ЗА МАФИЯТА НЕМА ДА ГО СРЕЩНЕТЕ!

Бойко и обкражението му от измикяри не могат да живеят ,че Радев е президент ,а БСП не се подведе за коалиция.Вижте как ГЕРБ и лично Борисов пуснаха в атака срещу БСП-Нинова демагозите и политически проститутки,Тома Биков инАнтой Тодоров ,предвождани от вечната лайкучка ,лъжкиня ,манипулаторка и проводник на чфалшиви новини Деси Атанасова.С тези простоти ,злоба и насаждане на омраза личната партия на Борисов ГЕРБ ,само губи.

фанфара че герб щели да губят,важното е червените алчни фашисти мафиоти да не спечелят.Малко е сложно да го осъзнаете но ако някой не е с вас то не е задължително да е с герб,

цаката от ГЕРБ за да те елиминират, но ако се окаже вярно - подай си оставката.

Чак се просълзих от умиление по клетите сиромаси от другите партии!А за охранители и застрахователи от трибуквените направо ме е обзела носталгията.

Омаскаряване на опозицията - Там сите са МАСКАРИ, начело с безгрешната др. Нинова - и платения й защитник. Айде няма нужда

Всички сме крадци и далавераджии, но сме наши крадци и далавераджии! Хубавото е, че и Цацаратурата е от нашия отбор и досега няма никой изгорял. А вие ми говорите за съдебна реформа! Всичко си работи перфектно! Кой иска да клати стабилността и държавата! Всичко си работи перфектно!

Знаеш къде ги решаваме нещата на по кафенце. Подготви "документацията" и ще решим по съвест!

Корнелия,крадлива циганка (КОЙТО ЛЪЖЕ,ТОЙ и КРАДЕ)

Вониш на лъжа отвсякъде... Да бе мирно седяло ,не би чудо видяло! Като вадиш мръсни ризи и твоята ще извадят... Тюх яланджи гели!

Да "прокуратурата и съдът ", много удобно , да използваш разбъркването в държавата за да откраднеш законно. Това е комунизма, пълна липса на морал. Всеки комунист драпа за висок пост за да открадне нещо тлъсто. Румен Овчаров, големия комунист , си използва властовите позиции да се урежда с изгодни сделки от продажба на ток, други с петрол, списъка е безкраен. Затова няма да се оправим никога. На Запад може да е капитализъм, но там морала е запазен. Там хората казват "Тук не можем да даваме заплати като в България, защото толкова са ни равни разходите за кучето тук". В България умишлено се подтискат заплатите на хората, за да има политиците какво да крадат.

Всички престъпници в един момент казват: "Има съд, има прокуратура! Ние сме правова държава."

Чочоолу навремето казваше: На който не му харесва да грабва шмайзера и в гората, като мен! Сега времената са други, ама май-май без изрязване до здраво на гангренясалото ще се затрие цялата държава?!....

ама на Чочоллу му дават автомат от СССР и го хвърлят с парашут при попадията в Трявна. А за да се свали гейберастката банда няма нужда от автомати. Достатъчно е Цецо Кратуната да е в затвора. НАРОДЪТ ще реши на изборите.

А защо госпожата в прав текст не иска разследване на престъпното минало на тиквата.

Щото за прав текст съдят. И без това и трепери под лъжичката за Техноимпекс, ти искаш хептен да не заспива вечер?

Вчерашното интервю при Цв.Ризова постави краят на политическата пародия наречена Корнелия Нинова.Този път и Данаилов не може да я спаси.

съгласен.Не искала да отговаря,а защо не каза ,че ще ги осъди тя за клевета.Ходом марш към паанделата,заедно с всички останали. Трябва да се премахне давността на сделките и разледване на всяка една подробно

Много важно е Корни , вземеш ли властта да си сложиш гл.прокурор и чисти Корни чисти !Толкова много боклук за изхвърляне , те дебилчетата предугаждат какво ще им се случи , за това вият знаят , че като свърши топлата вода в бойлера идва студената !

Имаше един на когото викаха крадлив дядо а на тая и подхожда крадлива леля. Препраща към съд и прокуратура защото разчита на давност, но има ли давност за морала и?

Комунист с морал е като водолаз с астма!

Курнелио,ако искаш съда и прокуратурата да решават за кражбите ти,първо се откажи от давноста и амнистията за приватизацията до 2009 г. която гласува твоето крадливо правителство с премиер Хамстера Станишев.

Ти пък.... Тя не иска съдът да решава. Иска само хората да си мислят, че иска! То, ако се откаже, много лесно може да се докаже, че няма как 28 годишна пикла да извади 35 000 долара по онова време, ако не е подставено лице или дащна /меко казано/. Като съдя по физическите и данни - лека жена със сигурност не е била, щото никой няма да плати за такъв секс! Но по темата - въпреки, че по медиите ще крещи, че иска справедливост, никога няма да подкрепи закон, който ще я вкара в затвора и ще и отнеме имотите!

След вчерашното интервю корнелия е политически труп.Боко все пак спечели.

И хиляда минусу да нацвъкате червени рептили,това е положението.

Точно така Корни , с чепове за зеле не се занимавай , който иска информация пращай ги към шайката простакеса и оня подмазвач !Това че интелекта на тримата взети заедно се доближава до твоя не трябва се притесняваш , смрадта си остава смрад !

КУРНЕЛИЯ ПРЕД САЩО ДИКОВ СИ КАЗВА ЧЕ НЕ Е ДАВАЛА ПАРИ ЗА ТЕХНОИМПЕКС.ЦАЦАРОВ ДА Я ПОПИТА КАКВО СЕ ПРОМЕНИ ОТ ТОВА И ИНТЕРВЮ?:):):)

вън от Парламента и страната!Време е да ги прогоним с развалени яйца.

...да изгоните ,няма как да стане ....очаквайте нов "9-ти септември "...Нинова ,от силните всеки се страхува !На прав път си .

разбира се че няма да даваш обяснения на деса герберастката простакеса, а и това е стар трик на Боко Вожда да търси как да мачка опозицията че да не го бият на изборите, защото знае че стадото шарани лапа на такава стръв, такъв му е мат'ряла, иска дъвки и занимавки и не се интересуват какви ги върши Боко на техен гръб. Ако схващат добре, ако не- скоро няма да има следи от тях по тези земи, така че като Воленчо си гледай живота, и остави стадото да мре, света трябва да се прочисти от тъпаците, от такива мърши дето крепят мутрите, иначе ние загиваме.

Загивайте червендали ,за да не ни се налага ние да ви ТРЕБИМЕ.

аха, загивате вие герберастите защото вожда ти работи за чужди интереси и не го интересувате, скоро и от избори няма да има нужда, аре прости шарани в тигана, времето ви изтече, достатъчно ви чакахме да се събудите, да поумнеете, ама не става, затова бегом в тигана, бачкайте за жълти стотинки и като се разболеете или остареете, или искате по-високи заплати, директно евтаназия, да е по-хуманно, прости и тъпи герберасти, добре ви води Тиквата към тигана, чао.

Толкова слабоумна и нагла за пръв път я виждам кака Корни. И тя направо си призна, че и лев не е дала за 42% от Техноимпекс.

Как да и търсиш отговорност на Нинова, като права се наси.а, но не кляка. Сега си давам обяснение,защо Пиночет подходи по друг начин. Явно по мирен начин няма оправия - ще има да чакаме. Тази жена рано или късно ще свърши в лудницата.

Техноимпекс има да взема стотици милиони долари стари дългове от Африка и Латиснка Америка. 10% само да събере и собсвениците му ще станат най-богатите хора в България.

тя милата сама не може да разбере като как изведнъж е станала собственик на почти 50% от техноимпекс, който е трябвало да приготви за приватизация!

се вклюват медиите.... Чета 24 часа....заглавие-"Борисов като Меркел на Балканите......ЪЪЪЪ??????

КРАДЛА.

на възицата,а ги сиктердоса набъро.

Тази селянка много си въобразява, не вижда ли, че вече за смях става. Това чудо, ако страната ще управлява, Терминал 2 ще трябва да се разширява.

За сетен път миши тупордии за омаломощаване на скапания електорат. Скоро ще плеснат с ръце Бочко и Кури и в привидна кавга за пер на публиката ще и го нахъркат с Белене над 30 милиарда и Руски газ на високи цени. О заспалий бугарино цял живо Батю ти го нахърква,Хак ти е!!!!!!!!

курнелчето още става... извади бозка. още може да се драпат ластиците...

Хем много лъже и знае много да краде, тя царица на лъжата, Корнелия се зове. Бедното селянче от село се довлекло и веднага в далаверите се въвекло. Всичките. други депутати обвинява, себе си за виновна, не се признава. Корнелия сега Европа ще променя, а нея кой друг крадец ще я заменя? Това селско чудовище не се укротява, Премиерското седло, мира не й дава. Какви идиоти България ги е народила и в държавната управа ги е хвърлила.