Нинова: Поздравявам премиера

Поздравявам премиера. Позицията му съвпада с предложението ни за декларация на НС.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Поздравявам премиера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обарках се -даже нинова е с по натовска позиця от боико-а тои да не е останал бодигард на духат на баи тошо-толко му е верен. говорит москва-евала боико

Доживяхме и това , Нинова да похвали Борисов...

отиди да ти леят куршум против уроки.

московските мекерета Радев, Нинова и борисов няма опасност да бидат отровени с новичок. Даже напротив. Ще бъдат нАГРАДЕНИ С РУБЛИ. ЩОТО СА ПОСЛУШНИ. УТРЕ И 16 РЕПУБЛИКА ДА ПОИСКАТ, ЩЕ НИ НАПРАВЯТ С ТАКИВА "УПРАВНИЦИ'!

ГОР ЧИ ВООООО!

явно е имало дълбока оран !!!

Добре, де Скрипал си го е заслужил, защото бил двоен агент, освен това няма доказателства за участието на Русия. Далече е, в чужда държава , в която се говори неразбираем за електората ви език. А в убийството през 1996г. на вашия депутат и бивш министър-председател, шеф на Топенерджи, смесена руско-българска фирма - там пък защо не трябваше да се търси руски връзка? Както и на множеството знайни и незнайни свързани с БСП бизнесмени, избити по време на прехода. И там ли не трябва да се търси руска връзка. За вашите хора кажете. Ясни сте ми - вие дори и вашите приятели няма да пожалите само и само да не опетните името на Русия.

се! Поне да си делкате рушветите, иначе е безмислено...

И ти преди си бил партиен секретар, ама сега се обърна при демокрацията

Искаше да го бие защото и се дърпаше. Сега и пристана на руския акъл и по-добър от него няма.

Spirit

Да те поздравяват Курнелията и Решетников за нещо хич не е на добре. Никога повече за ГЕРБ и Боко!

Искай да станеш английски поданик и за Т. Мей гласувай.

Сладури!Боко и Корни просто са родени един за друг!

ко каза?

МН СА ТЪРПЕЛИВИ ОТ ЕС. И НЕИНФОРМИРАНИ. СЕГА ДА ИМ СЕ КАЖЕ НАПРИМЕР КВО ПИШЕ ТУКА - СПИРАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕТЕ! ДА ХОДЯТ ТИЯ КАВАЛИ В МОСКВА ДА КРЪНКАТ МИЛИАРДИ ЗА КРАДЕНЕ! КОМСНДИРОВИ ДО МОСКВА, ВЪН ОТ ЕС И СИНЪТ НА ТАЯ - В ПЕТЕРБУРГ, ПАЧА ДОЛНА!

Тя Нинова лесно ще отиде в Петербург, при цивилизацията, ама ти какво ще правиш - теб дори и на запад за клозето-мияч не те искат.

цветанов се опитва да държи в ръце горещия картоф-

БЕ ТЯ МЕЧКАТА ЗАИГРА ВЕЧЕ У КОМШИИТЕ - И ДРУГИ СЕ ОПЪВАХА, АМА ПО 1 ИЗГОНИХА ПОСЛАНИЦИ. ОСТАНАХА САМО ТРОЯНСКИТЕ КОНЕ НА ПУТИН. АМА КАТО ИМ СКРЪЦНАТ СЪС ЗЪБИ, ЩЕ ПОЧНЕ ЕДНО УСЪКВАНЕ... АМА ЩЕ ГОНИМ И НИЕ ДЕ. КЪДЕ ЩЕ ХОДИ БОКО/ ЩОТО ТЕ ОТ КРЕМЪЛ ЕВРОФОНДОВЕ НЕ ПРЕВЕЖДАТ... ПОСЛЕ ОТКЪДЕ ЗА АСФАЛТ И КРАДЕНЕ/ НАЛИ юК СА ГЛАВЕН ДОНОР.

Да, прав си, от Кремъл не са корумпирани, от Брюксел са.

Разликата между Румъния и България е в това че в Румъния нема руски кавали а в България е пълно

ЗА съжаление и Македония изгони руски дипломат - явно и там са по-малко отколкото при нас. А сега им кажете, че сме един народ. Българите явно са в Македония, тук е пълно с руснаци.

че кой те спира, заминавай за Румъния !

Хайде всички дружно си сложете ръка на сърцето и кажете - в Русия има по-малко убийства при спор за бизнес отколкото в Германия. Аман от хора без мозък. Доказателствата, че Кремъл е замесен в убийството е защото нямат брой поръчковите убийства, свързани с разпределението на съветската баница. Навсякъде стават убийства, но в такъв размер са само в руските бизнес среди. Чудовищен. И тъй като при тях политиката и бизнеса са оплетени като черва най-вероятната версия за убийството е , че Русия е виновна.

ИНАЧЕ СЕ ДЖАФКАМЕ, АМА КОГАТО ВЗИМАМЕ РАВНИС КЪМ НАЧАЛНИКА ОТ КРЕМЪЛ ТР ДА СМЕ НА 1 МНЕНИЕ... МЕКЕРЕТА РУСКИ. ЗА ТВА НЕ МОЖЕМ ДА ДРЪПНЕМ ВЕЧЕ 30 Г! И РУМЪНИЯ НЯМА ДА СТИГНЕМ ДАЖЕ! ЗА ПОЛША ДА НЕ ГОВОРИМ!

ъ??!!?!? ББ твори нов тип дипломация.... Да видим дали ще му се получи.

Не съм фен нито на Борисов, нито на Нинова, но в случая поздравявам и двамата. А онази подлога- Цв. Цв да се омита, защото на подлоги никой не се радва , а само ги използва. Разумно решение днес!

Англичаните имат пълното право да подберат сите българи, дето са се замъкнали там и право у дома..При съветофилските им родители с по двеста лева пенсии...Да ходят да заработват в Русия, че да им пращат рубли

колко българи ще се зарадват, ако това стане. Ще се отърват от кенефите дето мият, и нямат пари за обратен билет.

ти миеш руските кенефи нали

ГЕРБ И БСП СА ОТ ЕДНО КОТИЛО -КОМУНИСТИЧЕСКО! НИЩО ЕВРОПЕЙСКО НЯМА В ТЯХ! ПОКАЗАХА ГО ЯСНО,НА ЦЯЛ СВЯТ!

Това се казва слаба позиция. Да тръгнеш срещу светът за да угодиш на Русия, която те спъва в развитието ти и се държи с теб, като с длъжен. Много много слабо поведение.

за достойното поведение на ПРЕМИЕРА!Усещам неговото трудно управление!Трудно за моралните и мъдри политици!Има много какво да вземе от РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ,но го спъват шизофрениите на ЗАПАДНИТЕ ПСЕВДОДЕМОКРАТИ!Бъди жив и здрав,мъдро гледай с години напред,УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР,БОЙКО БОРИСОВ!

Бойко за да угоди на руските изтривалки от БСП, много разочарова държавите от ЕС с про-руската си позиция...МНОООГОООО !!! Как да ни вярват, след като виждат, че ние все към кочината гледаме и я обслужваме, каквото ни каже. Не бих се учудил, ако това решение с отзоваване на посланика в София, е взето в Кремъл и спуснато да София за изпълнение. Бойко много ме разочарова с тоя предателски ход !!!

Как си преддтсвяш, че е възможно в България някой да стигне до властта без подкрепа от Москва?

бе я си глей твойта кочина и не се обаждай, като не са те питали

МНОООГОООО важно,че западняците били разочаровани от нас!Не сме длъжни да сме солидарни с лъжци.Териза Мей да покаже доказателствата,че руснаците са замесени,обаче не разполага с такива.Всичко е един фарс,за да имат извинение да налагат още санкции на Русия. Не сме само ние,ами австрийците,швейцарците и останалите 200 и кусур държави,които не се хващат на въдицата на англичаните.

Напълно заслужено поздравление. Позицията на Борисов е единствената възможна правилна позиция в момента.

наи голимото доказателство че умирисаните евроатлантици са пълни боклуци , е че дъщерията скрипал се оправия ... ха ха ха ...при това от бов което е пъти по страшно отколкото танк да те прегази ...

Не подкрепяме Великобритания по случая Скрипал, заради липса на доказателства, но гоним руски дипломати, защото имаме предостатъчно доказателства за антибългарската политика на Москва

Най-доброто време на следосвобожденска България е в периода 1918-1934 година, когато България е с прекъснати дипломатически отношения със СССР. Време това да се повтори.

Твърдението ти е само до някъде вярно,наистина икономиката на България в този период е във възход ,но причината за това е икономическия подем на Европа.Но за разлика от другите европейски държави където БВП нараства десетки пъти ,нашия бележи ръст десеторно по нисък.В този период Европа става идустриално развита,а България остава на етапа на манифактурата.За това Русия няма нито вина или пък принос.Икономическите отношения с Русия в този период са незначителни така ,че на са влияели на развитието ни.

Категорични решения трябва да се вземат само при 100% сигурност. Не може да се впряга "каруцата пред коня", само защото някой е казал. Истината или вината трябва да се доказват!

Сега казал така.........ама утре ще се извърти......за кой ли път!!

Първо и за да е ясно:Смятам че Русия стои зад атаката срещу Скрипал.Второ:Никога няма да има категорични доказателства предвид факта, че опита за покушение е извършен от професионслист.Същевременно мисля че реакцията на българското правителство е премерена и правилна.

Ние трябва да успокоим Тереса Мей, че нищо не е станало, щото Скрипал е руски, а не английски шпионин, и следователно на Тереза въобще не трябва да и пука за него.

"Поточно да подкрепим (уж) Великобритания,но да си останем руски мекерета.Така хем ще продължим да получаваме субсидии от ЕС,хем няма да ни спират издръжката и от Кремъл."

Големите политици са тези, които умеят да балансират интересите.

По какъв начин е редно да покажа, че се разграничавам от позицията на Българското правителство. Предпочитам да изразя солидарност пред британското посолство, а не да протестирам пред руското. Т.е. да наблегна на положителните емоции. Не отива да полагаме цветя - все пак никой не е умрял все още. НЕ искам да участвам в протести - натоварват ме негативно. А и не вярвам, че на продажниците в правителството им дреме от протести.

Какво е направил, че да го поздравява - видял накъде духа вятъра и .. взел решение. За какво подкрепяме Великобритания - няма нито едно истинско доказателство, че Скрипал е отровен от руски служби. Напротив всичко много намирисва на често западна провокация. Май и Бойко и Нинова са от един дол дренки. Трябва ни нещо ново и по-различно иначе с тези ще е све същото.

ТО и доказателства за избитите по време на прехода българи, които са правили бизнес с Русия няма, ама всички знаем, че не марсиаците са поръчали убийствата. Колко българи, които имаха неблагоразумието да влязат в голямата руска игра оцеляха? И защо все с руските капитали са свързани убийствата? Защо не с немските?

Господин Борисов! По- голяма обида от това - да те хвали Нинова не бих могъл да си представя. Оттук-нататък пътят Ви ще бъде само един - надолу! Тръгвате да ни нареждате до най-отчаяните отрепки на цивилизования свят.

ГЕРБ и БСП са двете страни на един и същи медал, медалът на комунизма!

КГБ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! СТРАХЛИВИ ПОЛИТИЦИ,ПРОДАЖНИЦИ! КАКВА ЕРОПА ,ТУК Е АЗИЯ!

Това което направи българското правителство е все едно 30 години да купуваш от някого стоки, той да отказва да купува от теб и в момента в който имаш възможност да се включиш в съюз срещу него да заявиш,че той ти е приятел. Съмнявам се, че ще наречете нормален такъв човек.

Всъщност ти съвсем умишлено лъжеш! Не са 30 а са 40 години и не ние от тях а те от нас купуваха! Цялата ни селско стопанство / докато не го унищожиха/ работеше за тях! Всичко вземаха и си го плащаха! И сега пак вземаха и си плащаха! Ма наложиха санкции и сума ти земеделци фалираха!

jingiby

Ние вярвай на данайците, дори когато ти носят дарове...

Всички сте за обесване!