”Нова Република”: Трябва ли да преживеем и Нинова?

Лидерът на "Нова Република" Радан Кънев заяви, че вече се водят преговори между БСП и ГЕРБ за обща коалиция след изборите.

Обратно в новината

Коментари - ”Нова Република”: Трябва ли да преживеем и Нинова? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с тая антикомунистическа реторика и с нищонеправене докато бяхте патерица на новите червени гербави...оттичаи се в канала..нито едните, нито другите ставате..още малко време ще ви дадем на всичките политици да се налудувате - после ще ви изчистим като хирург тумор..

А трябва ли да преживеем вас? Не съм комуняга, но Вас не ви харесвам, още повече!

Радане и заради твойто неадекватно държане и ламтеж за постове идва Другарката лъжа.Ще ограбят всичко за енти път и ще трябва пак да се рестартира държавата. И така всеки път докато не си мине живота и този на децата ни.

Няма проблем да преживеем и Радан Кънев. Достатъчно е да убеди 51% от българите да гласуват за него. Ама докато коментира какво ще направят другите и колко лошо ще стане, по-добре да говори той какво би направил. Иначе става като във вица - Не знам как да го направя, ама не се прави така.

Виж ся, Раданчо! Смешно ми е малко твоето изказване. Така да се отнесеш към "Синята лъвица" на твоя ментор Иват Костов! А иначе - не се притеснявай! Ще преживеем и Нинова, и тебе, и другите като вас. Ние Костов, Крадлив Дедо Симо и СтанишОFF преживяхме, та вас ли няма да преживеем!

Забележка: Не съм включил в списъка на преживените БоБо, щото още не сме съвсем сигурни, че няма още да го преживяваме!

Вие, тъпите и облъчени с комунистическата отрова българи не преживЯвате , а прежИвяте, защото сте едни диви говеда . За съжаление, сте много и заради вас страда останалият народ !

Не можем да знаем г-н Кънев! Зависи какво ПОРЪЧЕНИЕ Сте получили,но ако ТО е пак като онова с което НАБУТАХТЕ другарката Кунева в парламента,защо да Ви ВЯРВАМЕ?! Но,да ни пази Господ,да не се наложи да ПРЕЖИВЯВАМЕ не само другарката Кунева,ами и ПАК ДРУГАРЯТ Борисов!!!

СПОКО ! КАКТО НИЕ ДЕН СЛЕД ДЕН,В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА БЕЗБРОЙ ВЕЧЕ ГОДИНИ,ВИ ПРЕЖИВЯВАМЕ ВАС ВСИЧКИ !!!

Така е,когато човек не си пие редовно хапчетата! Няколко пъти Нинова официално заяви,че с ГЕРБ не са възможни никакви коалиции. Раданчо обаче си предъвква негови си неща,които той си е сънувал. Колко време ще му трябва за да разбере, ЧЕ БСП НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА СЕ ВЪРНЕ САМА НА ВЛАСТ! ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ, АКО ХОРАТА ПОЖЕЛАЯТ! ПАК АКО ХОРАТА ПОЖЕЛАЯТ "РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК" И ФОРМАЦИЙКАТА НА РАДАНЧО МОГАТ ДА СЕ ОКАЖАТ АУТ ОТ ПАРЛАМЕНТА!

АКО КОСТОВ ПРЪМОВА И БОЙКО НЕ СЕ КЛАСИРАТ НЯМА КОЙ ДА КРАДЕ - А ТЕ СА НЕНАДМИНАТИ В ИСТОРИЯТА НА СВЕТА

И Кирчо Добрев НЯМА да краде ли? Отрепки!

Само не виждам къде е костов в цялата подредба

Анджак! Тоя пак пуска стари изпонадраскани плочи, които се въртят на едно място. Тези факти са известни на всички, но с предъвкването им държавата няма да се оправи.

очертава се да не стигнат до копанкята с лапането и търсят под всички волове телета, белким па некой ги забележи и прибере, до я менистерско, е вице-премиерско и друго място за лапане. Ама Боко се опари и едва ли ги чува сега!

Бивши реформатори и нови републиканци да ме учат, за кого да гласувам, е все едно пeдoфили да ме учат, какво сексуално възпитание да давам на децата си.

СЕ НАПЪНАЛ ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ?!?! Я МАРШ В ИЗРАЕЛ БЕ, ГАД МЪРЗЕЛИВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Групата -РБ,видяхме ви що можете и струвате.Видяхме ви какво направихте във вашите министерства.Не бленувайте власт.Няма да се случи,въпреки неистовия ви ламтеж.Да ви имам демократите.

НИНОВА КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС НА БУЛГАРТАБАК ХОЛДИНГ СКЛЮЧВА СДЕЛКА С ОФШОРНА ФИРМА ЗА НЕЛЕГАЛЕН ИЗНОС НА ЦИГАРИ ЗА БЛИЗКИЯТ ИЗТОК.СРЕДСТВАТА ОТ ТАЗИ СДЕЛКА ОТИВАТ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ТЕРОРИСТИЧНА ГРУПИРОВКА.СМЯТАЙТЕ КАКЪВ ЧОВЕК-ЧЕРВЕН ОЛИГАРС ИСКА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ.

Щом една мутра и наркотрафикант,зависим от тъмни сили можа да получи доверие от българското стадо ,не виждам какъв е проблемът за Нинова. Напротив ,нейното е детска игра(ако е вярно)в сравнение с "дейностите"на Тиквун(че и прост).

Това от Прокопиевата ли фабрика за фалшиви новини е ? Стига измишльотини!

е, по-добре да я преживеем, отклокото да не я преживеем. Щото и тази опция я има.

Луканова и Жанвиденова зима, в която 70% от българите си накупиха ведомствените апартаменти за по две заплати....!

Луканов е Премиер от 8 февруари до 22 септември 1990 г. ,после от 22 ноември до 21 декември...Зимата е от 22 декември до 22 март...Коя е по-точно Лукановата зима, в която е бил Премиер?

Или си късопаметен или смяташ, че никой не помни. Кой обяви мораториум върху външния дълг и какво се случи след това? Луканов го обяви и след това ние му сърбахме попарата заради неговата неинтелигентност. А ни втълпяваха, че Луканов е единствения който можел да е министър председател. След тона видяхме че не е така. То не беше Виденов , Костов , "Царя", Станишев, Орехчето ....... Абе ако има някой добър сценарист може да напише сериал в 20 сезона.

След като превивяхме вас защо да не опитаме и с Нинова???Нещо за повече ли се имате след като доказахте че не сте???

Ако сте видели кандидатите за президент на всички, виждате как изглеждат, какво са постигнали или просто с какъв имидж идват, може ли да не се съобразите с това и насреща да предложите Цецка Цачева или Трайчо Трайков? Нямате хора? А какво правихте 4 години Ако играете на тото и знаете какво е да се играе на загуба ще ви е по- ясен отговора на въпроса. Играта на по- висок коефициент е с предизвестен победител и висок коефициент за "изненада в мача", Нито е мач, нито е изненада. Тогава се пита защо играеш на загуба? Ами защото имаш интерес да спечели другия отбор...Защо ГЕРБ бутна на БСП президент? Защото не искат повече влияние на проевропейски партии и се преструваха на ангажирани с европейските проекти. На практика всички саботират ЕС и искат падане на валутния борд, но ги е шубе, че хората ще ги избият, както и ще се случи неизбежно при следващата банка, която ограбват усилено и пръскат пари за лотарии. "Нова република" е подобна на комунистическите формирования Д21 и АБВ- има за цел да обира гилзи и да проваля основните играчи. Те не са от играта, а агитки, които разсейват играчите.

"Трябва ли сега да преживеем и Нинова?, попита лидерът на ДСБ?" Нямаш избор Радене, ще трябва да я преживееш, щом не щеш ГЕРБ и Бойко! Ама може и да не я преживееш! Ако БСП отново докопа властта, най-напред ще те закопае тебе заедно с твоята имитация на партия!

Повече от очевидно е, че ще трябва да преживеете Нинова. Но още по-смешно е, че ще трябва да преживеете всички други, докато сте последни на опашката.

Защо ни занимавате с тази файтонджийска партийка???

НЕ на тройната коалиция! Борисов = Пеевски = Нинова

ДА на имигрантите, бежанските лагери, гейските бракове, гей-парадите!

Радан имам чувството, че присъства на всяко "заседание" на ГЕРБ и БСП. Много добре е информиран този човек! Или тези "заседания" между всички различни от него са само в главата му? ;)

Нинова? Трябва ли да преживеем Нинова, Радан Кънев ти кажи, защо се бореше против политическото мнозинство? Ти си един от виновниците. Що за идиоти има в нашия политически живот бе да го еба?/ или как се изразяваше "копелето" дето си говорел с другите на "копеле"/ Защото никой в центъра на София не говори на "копеле". само подражаващите някога на майните опитаха, видяха че не става и се отказаха, но Радан Кънев понеже е с нула идеи, опитва да е интересен и готин, докато е само невъзпитан и прост. Едно време ФД докара Жан Виденов с нула предизборна кампания, сега се вижда, че само РБ искат победата, защото не са провокатори.

вярва ли си на бръщолевенията? Няма ли кой да му свитне тиквата? Последното в ДАЕШ го умеят.

не е готино да му желаеш смъртта, защото той на никого не желае смъртта. Изглеждаш много зле. Иди пий едно кафе, че ти мирише устата.

Ех, радо .Радо,!Как да ти вярваме?Толкова категорично бе срещу Бойко преди предишните избори,че се хванахме на въдицата ти,а после го прегърна иму осигури възможност да състави правителство.Даде ви толкова много министерства.Ти защо не пожела да станеш министър?Изпусна влака Късно е чедо

Господин Кънев замини за Занзибар.Махнисе от България тя не е твоята родина.

Добрееееее! Кажете един свестен човек в тази България. Не искам да ми излизат некакви "мекотели" и да се лигавят по медии и др. средства.

Първо Радан Кънев, след него Христо Иванов, а после ВМРО и ГЕРБ направиха всичко възможно, за да може днес Нинова да смята, че ще дойде на власт. Те са пълни негодници и никога не трябва да имат доверието на хората.

Управляващата "опозиция" смята, че всичко е забравено - отказът от гласуване в парламента, пазарлъците, министерските постове.

Няма. Хорате вече лягат на релсите.

Ми по време на управлението на тиквата е така-хвърлят се от радост от 6 тия етаж от радост експериментират със силно запалителни средства върху собственото си тяло защотто са забогатели-по тиквата нали ни го повтаря в к ая на всяка година от неговото управление, хората изпробват якостта на колелата на локомотива със собствения си гръбнак и те така...

Ей тюфлек, не се знае дали и опозиция ще бъдеш в следващия парламент.Дори паричките на Цв. Василев и посредника му Иво Прокопиев няма да ти помогнат..Нали си поредният им проект заедно с "дай България" Защо поне не се коалирахте да ви видим "силата".Плюването е безсилие.А премиер можеш да си само в сънищата си

"Комунизмът" не си е отивал, в последните 73 години. С Нинова или с Нинова и Бойко, ще си е все същия комунизъм на МАСОНИТЕ. "Задругата" от ЕС оценява като неспособна за министър председател Нинова, а на Бай Ууй вече му знаем табиета. Така че, пенсионерите да си поръчат веднага ковчези, след като гласуват "носталгично" на 26-ти март. Пенсии и ЗАПЛАТИ ще има, едва след като алчната чума пукне или след бурно всенародно недоволство каквото е в Румъния.

Ако знаеш колко "комунизъм" има в Християнството !!! Не бъркай комунизма , като идеология , с "практическото" му прилагане от кофти човешки материал или иначе казано -гюбрета.

Жалко че ти като си атеист ме съветваш да се събудя, а не ти е ясно какво представлява ОПИУМЪТ ЗА НАРОДИТЕ. "Дрогата" на атеизма, е НАЙ-МОЩНИЯТ НАРКОТИК. /така нареченият "комунизъм" = несъвършена демокрация в САЩ и България/

А как да ви имаме доверие на вас, като непрекъснато се цепите и роите, ставате все по-малко.

А драгалевски мангал твой шеф какви ги свърши? Я да вземеш да разкажеш за него първо пък после надничай в чуждата паница!

ЧЕСТИТО ЗАВРЪЩАНЕ НА БСП И ДПС С ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ И ЮЖЕН ПОТОК НА ВСИЧКИ ДЕФОРМАТОРСКИ ОТРЕПКИ И РЕСТИТУТСКИ ММАСТИИ В СОФИЯ,КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА НЕЗАВИСИМИЯ ФАТМАК,ЗАЩОТО НЯМАЛИ ДОСТАТЪЧНО ГАРАНЦИЯ ,ЧЕ ЦАЧЕВА НЯМА ДА БЪДЕ ЗАВИСИМА ОТ БОЙКО!

Явно трябва. Народа обича да му е гадно.

Народът не вярва на нищо, дори на "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ", приета на московския ционистки конгрес 1988 г., въпреки крещящия геноцид и демографска криза и мизерия днес. Забрави за "Голямата екскурзия" 1989 година, за "Програмата на Ричард Ран и Роналд Ът" от 1990 г., за под"масовата приватизация и куфарчетата" ... и всички други "ЕКСТРИ" на неговите душмани. Но кой каквото прави другиму, на себе си го прави, защото всички хора сме взаимно свързани и зависими от индивидуалните си действия. Като пример мога да посоча заглавието в дир-а днес: 09:06 20 февруари 2017 "Василев за синдиците на КТБ: Ояла се Профанизирана Глутница". ДАВАЙТЕ МОМЧЕТА! НАДУВАЙТЕ БАЛОНЪТ НА ЛЪЖИТЕ И СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ СТАТУКВОТО Е БЕЗКРАЙНО. Едни бедни хорица ги сполетя някога "Кристалната нощ" и преекспонирания холокост.

Демократът Радан зорлем помогна да ни натресат непознатия Радев за президент. Говоренето 80% срещу ГЕРБ и 20% срещу БСП помага само на БСП. Електоратът на БСП не се влияе от фалиране на банки от партията им, от Пеевски шеф на ДАНС, от закони за заменки, от корупционни проекти като Белене, от фалиране на държавата и от приказките на Радан. Докато при електоратът на ГЕРБ ако последните направят Пеевски шеф на ДАНС на другия ден Борисов и 1% няма да вземе на избори!!

Aбе клоуне герберски, известно ли ти е че фирмите на така руганият от ГЕРБ Пеевски са взели над 70% от парите отпуснати за пътно строителство. И то не по времето на Орешарски а точно по времето на Борисов?

Този пък ли..ч с какво намерил да ни плаши. Видяхме ви вашите "демократични напъни и кражби". А пък другаря Костов успя да загроби държавата с милиарди

Ще се повторя. Кънев, според мен, е прикрит комунистически агент. Вижте как умело раздроби дясното. В момента нито той, нито Иванов имат достатъчно подкрепа, за да влязат изобщо в парламента - много под четирите процента. А Кънев продължава да ни занимава с ГЕРБ и БСП, вместо да се концентрира върху собствената си нищожност и да се опита да спечели повече привърженици.

На този политически труп защо още му дават място в медиите. Ясно е, че българинът е наивен. Веднъж го лъжат, втори път, предупреждават го, че пак ще го излъжат и той продължава да си гласува за БСП. Точно като телефоните измамници, които след всички предупреждения продължават да лъжат наивният българин и той продължава да си хвърля парите през прозореца на непознати!

"Нова Република" са май най стойностните

6 гласа от нас Смърт на комунизма свобода на народа

Сещам се за края на едно стихотворение, забравил съм автора- "Живейте вие, наживейте се! А ние ще живеем подир вас." За съжаление май няма да ни се получи...

Много тъпа предизборна платформа ...плюй , хвърляй кал и помия по опонента !!!Само това ли можете там от остатъците на Ваньо Костовата партия?К.р.е.т.е.н.и!

Само да се гръмне - ще я преживеем някак си.

И теб ще преживеем и биби и всички познати муцуни, ама вие нищо не правите по въпроса.

Много жалък. Лъжеш и мажеш повече от Корнелия Нинова.