Истанбулската конвенция е новогодишният подарък на Нинова

Най-лошото, което можеше да се случи на ГЕРБ, е, че с Истанбулската конвенция, дадоха невероятен коз в ръцете на г-жа Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Истанбулската конвенция е новогодишният подарък на Нинова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Марков. Смело говори, точно. Да не повярваш, че беше от СДС. Ама така е, като остави примитивния антикомунизъм и ето, намира приложение на професионалния си опит !

Браво, г-н Марков! Като бивш конституционен съдия разбихте на пух и прах лъжите на Цецка Цачева и на Екатерина Захариева, че ОМРАЗНАТА на българския народ Истанбулска конвенция би могла да се ратифицира с резерви или с някаква интерпретираща декларация/ юридическа фантифлюшка. Понеже Истанбулската конвенция отваря вратите за СОДОМ и ГОМОР, трябва да се потърси отговорност на ГЕРБ и на бившия правосъден министър Екатрина Захариева, която подписа гнусната конвенция в Истанбул през лятото на 2016 г. Кой даде мандат на бившия правосъден министър Захариева да подпише конвенция за легитимиране на содомизма? Добре е, г-н Марков, че в ГЕРБ има юрист от най-висок ранг, като Вас, за да им наливате в празните кратуни на герберите! Дано да успеем, всички заедно срещу сатанистите/содомидтите/антихристите/ купените предатели на България, които елементарно пробутват ОМРАЗНАТА Истанбулска конвенция - първо за подписване, а сега и за ратификация! ОСТАВКА ЗА ЗАХАРИЕВА И ЦАЧЕВА! ИЛИ ОСТАВКА НА БОРИСОВ И ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ!

Гърневски са от рекордьорите по партийно членство, вероятно едва ли някой друг има по-богата колекция от партийни членски книжки от тях двамата.

Обиколи няколко партии и винаги им беше верен. Защо да не обиколи всичките 84 пола признати в САЩ и да не им е верен.

Грешката на ГЕРБ е, че оставят бивши агенти на Държавна сигурност (то при тях няма бивши), да говорят от името на Партията.

Отвръщавам се от този Мозък само като го видя, камо ли да го слушам или да го чета. Просто остава слуз в съзнанието ми когато се покаже.

Що така бе, Фори? Он човекот беше цел конституционен съдия, а ти се отвръщаваш? Делан камик е он, дека го туриш, става.

И ти си от ГЕРБ, защо не ги спря.

...но поне не може никой да обвини България, че психичноболните не са добре интегрирани.

...даже са на власт...

Ей маймун продажен , нямам никакво уважение към такива помияри ! Ние сега ще видим какво посещение е направил Мутрата Борисов при Ердоган , това е началото на омърсяването и завладяване на България от Османлиите ! Разрушиха Паметника- 1300 Години България за да направят Нова Джамия освен другата в Малинова Долина ! А такива Фейкови мислители трябва отдавна да са в затвора за лъжите , кражбите, Унищожаване на Армия и Граничната Ограда , Умишлено !

да не препуши с този невероятен коз в ръцете си

Българската църква се интересува от ролекси и мерцедеси, християнските морални устои и ценности са на последно място за нея. Същото голямо лайно е и катол.църква. Когато милион и половина мамелюци нахлуха в Европа папата отиде на посещение в ... Куба, като че ли това беше най-важно в момента. Преди да замине той каза само, че всяко християнско семейство трябва да приюти "бежанци" и че самият Ватикан ще даде подслон на / цяло / едно сирийско семейство. Това ако не е най-Великото падение на Християнството за цели 2 000 години !?????????????????

БПЦ още нищо не е казала, но джендърите вече активно я атакуват. И те, както и всички останали не таят илиюзии, каква ще е позицията на и' !

Ей, оттук нататък ще видите вие - Кура в градивността на саботажа! Всеки ден - убийство, бомба, взрив, шумкарин - НИЕ сме наред!

мнението на умрели седерасти, на самопредложили се царедворци и на присламчили се герберасти. А този е 3 в 1. Този е гнусен, смешен и безполезен.

Уважаеми господин Марков, Борисов не е направил подарък на Нинова а е показал некъръността на избраните от него министри.И Борисов не е подведен а му е казано че трябва така да гласува.С две думи, министър-председателя ни е марионетка с министри ГЪ-ЗОЛ?ИЗЦИ, без собствено мнение

Tози дърт е психично болен ако не знаете и за да компесира лигави мръвката на Боко.

За пореден път ни пробутват тази мазна физиономия, която няма няма достойнството да каже, че всичките тези години България се управлява от МАФИЯТА създадена не без негова помощ.

Време разделно е, Гого! С горното интервю Марков с достойнство застана срещу мафията и лансираната от нея содомия. А ти заставаш срещу достойната му позиция... Марков застана на страната на Народа на България, а ти, Гого, заставаш срещу Марков и Народа.

БРАВО !!!! Това е достойно поведение ,като на истински мин. председател !

Тоя пуяк е типичният ревльо, еволюирал от седераст в консерватор-демократ, НО в случая, е напълно прав в анализа и изводите си... Най-малкото, не е глупак...

Явно са прави за неграмотносста на българите. Човекът, какъвто и да е, казва верни неща. А тук повечето хора нито са прочели какво казва, да не говорим за Конвенцията. Подписвайте от неграмотност и глупост и после си отглеждайте деца с разбъркани от неопределеност мозъци. Защото на това ще са подложени в училище. На Господарите им трябват неосъзнати и неграмотни роби. А нито положението, нито заплатите на жените ще се нормализират. Да не говорим, че се дава и оръжие срещу невинни мъже.

Тоя с тая мазна доносническа мутра предизвиква желание да го изриташ във фейса между рогата точно.

Защо? Защото изказва очевидни истини ли?!... И аз не го харесвам, но това което казва в случая е точно така...

Когато такъв доносник на ДС ти каже добър ден винаги гледай дали е изгряло слънцето. На този може да му вярват само дебилните 80%.

Горката дантела доносническа. Той, моля ви се, щял да гласува отрицателно. Кой си ти бе ?

Дебили много...

Явно не си добре информиран. Традиция е университетите в САЩ да приемат блестящи студенти от целия свят за да си вдигнат нивото. Русия няма тази традиция, може би защото е сама срещу всички. Освен това Русия е не по-малко капиталистичеса За това синът на Нинова, спечелил много международни олимлиади по света следва в САЩ.

Миризлива,подла,слагаческа,предателска,доносническа душа!

Агент николай и агент буда са рамо до рамо в краденето! Николай по-надалеч от жълтите павета не вижда! Крадат и лъжат като за последно гробарите! Освен това той и не парле ву франсе!

Фекалната гнида пак изпълзя от външния кенеф. Не знам вие от дир-а мазохисти ли сте, какви сте, че само ни го навирате този мръсен доносник!

ксенофоб с ксенофоба му - долуу. Искаме си Сорос.

Т.к. този стана депутат, не е обикновен пед...ст. Затова му казвам. Скрий се, бе, гей!

Докога доносниците на ДС ще задават темите за дискусии?

Добре е Нинова да не бъде повече коментирана от агентите на ДС, докато не даде смислено обяснение защо синът и е в САЩ, а не в Русия!

Сам се досети!

Той и Делянчо Добрев е учил нещо в американски университет, ама за чеп на каца за зеле не става!

Не на Истанбулската Конвенция!!!

Стига сте ни тикали този човек в носа с неговият по принцип скапан мироглед! Та, той е бил доносник на Държавна Сигурност, след това стана виден СДС-ар, после Царистъ, сега ГЕРБ-аджия! Неговият статут ми прилича на статута на професионален футболист! Според мен той може дори и в БСП да играе, ако му платят повече! Давам идея партиите у нас да направят нещо като асоциация и да се споразумеят и изготвят правила за покупка продажба на политици, по подобие на футболистите!

За "конвенцията" е прав! Да гласуват против!

Баси, не съм вярвал че някога ще бъда съгласен със всяка дума на Георги Марков!! Значи, не бил толкова тъп, плащали са му да изглежда....

щом се доверяваш на Г.Марков ...САМОДОКАЗАЛ СЕ с думи и дела ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ и МАНИПУЛАТОР! Или и ти си като него?!... Всеки, който не следва ПЪТЯТ НА ИСТИНАТА, а манипулира, заблуждава, лъже , маже заради лични "гювеч-интереси".... е ОБРЕЧЕН! За нищо не става! Такива... "а ла Г.Марков"ци- трябва да се натикат в "ъгъла"...там ,където им е заслуженото място! Провалени политици, министри, властимащи ... нямат нито думата, нито повторно място в управлението!

ОТ СВОИТЕ !! ДОКАТО РАТУВА ЗА МИР ПО СВЕТА И ГО ОБИКАЛЯ НЕУМОРНО , НЕГОВИТЕ ПРАВЯТ ИЗВРАТЕНЯШКИ КОНВЕНЦИИ И ГО ЛЪЖАТ ЗНАЧИ ! ЕТО ПОВОД , АКО СЛУЧАЙНО НЕ МИНЕ НОМЕРЪТ С ТОВА ПЕРВЕРЗИЕ, ДА СЕ СМЕНЯТ МИНИСТРИТЕ КОНВЕКЦИОНЕРИ-ЛЪЖЦИ ! Б.Б. Е МАЧО !!!

Марков е казал без да иска една истина. Турският султан е с твърд характер и вероятно харесва да мели с меки камъни. С една дума Бойко е с "мек характер", което в никакъв случай не е добре за България!!!

А, бе, манете го тоа пе..рунгел от тука!

айде разни будапещенски таратупняци родени в дантели и със сребърна лъжичка да не ни ги пробутвате моля...как е такъв отворко прав му път ко додйде да цоца и от тиквата тоя "съдия"

селската дебилна пасмина пак се е развихрила,че ще има бонуси за най-много храчки.....ЩЕ ВИ ПОГРЕБЕМ И ЩЕ СЕ И.......ЕМ НА ГРОБОВЕТЕ ВИ СЕЛСКИ КОМУНОИДИ!!!

Аз съм на същото мнение! Идола ти боко тиквата още яде филии със свинска мас! Затова тези комуняги в Сибир!

Каква "еволюция" може да претърпи един бивш седесар,който подскачаше по площадите и пееше как комунизма си отива,а сега славослови един бивш комунист,бодигард на бай Тошо,само и само да не изпусне кокъла!!! На какво са "способни" някои ,просто не е истина.

Разкарайте го тоя пед.л и стига сте го лансирали. Би ме било срам и гнус да го показвам по моя медия. Това ЛА.НО надуши келипира и облиза за.дника на банкянската тиква, върна се от Унгария и пак се нареди на масата. Гнусен плазмодий! Конституционен съдия ... позор позор ... ей това е съдебната система в БГ вижте го тоя е типичното лице нагаждаческо, долно, мръсно, нагло слугинажно... Дантеления Жорко ...

"Виктор Орбан беше председател на Европредседателството. Тогава беше най-голямата истерия срещу Унгария, тъй като той свали цените на тока, на водата, на газа, това бяха едни 25% в полза за гражданите, нанесе тежък удар на банките, които бяха направили едни много злонамерени договори. Спаси 1 милион унгарски семейства, зарибени със заеми в швейцарски франкове, обяви края на ерата на банките. Въобще натисна монополите, банките и интересите на много монополисти. "... АКО НАПРАВИ ТОВА БОКо-КРАТУНьо ЗА БЪЛГАРИТЕ - ЩЕ УПРАВЛЯВА ДОКАТО Е ЖИВ...!!! НО ПОНЕЖЕ ПРАВИ ТОЧНО ОБРАТНОТО - НЕЗАБАВНА ОСТАВКА И В ЗАТВОРА...!!! Дааа...!!!

Стига лиза и обгрижва банкянският селяндур и шайката му, към която и ти се присъедени, след ДС и 10-на други партии, засрами се от годините си, за кога се натягаш,отрепко?!Ти, дъртият пловдиски травестит Гърневски и едно друго мекотело, пишман социолог, Антоний Лизачев, сте най-отвратителните герберски подлоги!!

настоящ депутат от ГЕРБ? Ма верно Боко и Цветанов следващия път трябва магаре да сложат в някоя своя листа, това заслужава българския електорат.

Правилно!

Лекарю изцели първо себе си