Нинова: Вот на недоверие за корупцията, крадат по 10 млрд.

Председателството е шанс да изчистим образа на България – БСП ще бъде конструктивна, но не мислете, че ще мълчим, закани се Корнелия Нинова на управляващите.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Вот на недоверие за корупцията, крадат по 10 млрд. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горката кокошчица Нинова! Тя продължава да мисли,че слънцето залязва на изток!

А измислете други обвинения! Тези ги четем от 1990година. От тогава в управлението на тази държава бяхте всички, които и сега в НС. Никакво новаторство в обвиненията. Чак е досадно, че и комично!

ь.ц.ц нещо завист се е прокраднаха в редиците на партията. :-)

Значи така курни. Крадат по 10 милиарда и за вас няма поне едно милиардче. Тази съвсем я подкара на ангро. Ако откраднат 10 милиарда на година няма да има за нищо.

Нинова, като приватизатор на Булгартабак, доста се е нагушила и парите за които говори, явно са в нейния джоб. И може да и се иска част от Бг да премине към Русия, според допуснатия лапсус. Но е изпратила и плаща на сина си да се мъчи в Америка, не в Русия...

Проблемът на герберите е в това, че срещу безкрайният списък от скандали, в които техните хора са забъркани от горе до долу, могат да противопоставят само един Техноимпекс и само него повтарят.

А управлението на луканов и лукановата зима? Управлението на Жан и Гечев и сие и докарването на заплатите до 5$? А триглавата ламя и тройната коалиция. А Фалита на банки? Последния път за няма и една година пак фалирахте банка. Кой каза, че няма нищо срещу БСП. Ти може да си забравил, но ние народа не забравяме.

На теория има предпоставка за крадене на 40 милиарда, защото толкова е бюджета! Вече кой от където може да дръпне си дърпа. Примерно болниците от 2,5 милиарда бюджет за 8 години вече имат 4,4 милиарда. По-това, което виждаме - 2 милиарда направо потъват МВР, МО . . . . . всеки може сам да продължи

АЗ НЕ ИСКАМ ДА МЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ КЪМ ВАРВАРСКАТА ФАШИСТКА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО-РУСИЯ!!! ДА НАПРАВИ ТОВА Е БЕЗУМНАТА МЕЧТА НА ВСЕКИ ВЛАСТ ИМАЩ КОМУНЯГА!!!ДА, АМА НЕ!!! Корнелия да хваща пътя натам, А ПРОДАЖНИТЕ ГЕРБЕРИСТИ КЪМ ЗАТВОРА И ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО ОТКРАДНАТО ОТ НАС!!!!

" правителството създава условия 10 млрд. лв. да се крадат годишно." Нищо не казва това. БСП говорят общи приказки, нямат конкретика, дали е така или не е, знае че няма да и потърсят отговорност за казаното дори и да е невярно, дрънка и не спира. Има имунитет, но няма срама у тази жена.

Другари, ГЕРБ крадат без нас! ПОЗОР! Предлагаме да се крадат 15 милиарда: 5 за ГЕРБ 5 за ДПС 5 за БСП

Курнелия, а ти колко открадна от Техноимпекс? Как от бедна мишка за 2 г. успя да си купиш 2 апартамента, хиляди акции и какво ли още не? От къде тия пари, бе Курнелия? НАП защо си затварят очите за тебе за скрити доходи, а не те разследват до дупка!

Що не питаш Цецо как купи 6 апартамента?

Корнелий

3 купени преди демокрацията 3 апартамента струват 600 000 лв. То само Йончева е отмъкнала 2 000 000 лв . . . .

Борците срещу корупцията от БСП: 1/Курнелия Нинова - криминална приватизаторка. 2/Курчо Добрев - граничен трафикант. 3/Еленчето Йончева - смукало на стотици хиляди левове от държавната и бюджетна хранилка БНТ. 4/КОРУМБАШЕВ - ЕВРОДЕПУТАТИНА,собственик на ВЕЦ-ове и ВЕИ-та,"честен" бизнесмен.

тия политици!Не виждате ли, че Цветанов го боли още за 2013г., нищо, че ГЕРБ управлява вече 10 години!

МИЛАТА КРАДАТ СЕ МИЛИАРДИ В ЕВРО ,А ТЯ НЕ МОЖЕ ДА УЧАСТВА В КРАЖБИТЕ,КАКТО В СДС !?ТОВА И Е ПРОБЛЕМА НА НИНОВА НЕ,ЧЕ И ДРЕМЕ ЗА НАРОДА!! КАКВА НАГЛА КРАДЛА, НАПАСТ КОМУНИСТИЧЕСКА !!!

Най-първо взел Овенът думата и казал ... да я карат УМНАТА! След туй Свинята говорила за ЧИСТОТАТА. Петелът в миг изперперял от ритлата и със шумотевично самовъзпяване Най-РЯЗКО порицал БЕЗПРИНЦИПНОТО ВЪЗГОРДЯВАНЕ!

"Магарешка критика" на Христо Радевски https : / / bglog. net / Poetry / 31698

ДА, навремето българското УбразУвание беше на ниво. Това произведение беше част от програмата и се учеше наизуст. А сега учат, че Левски бил криминал заловен и съден от турското присъствие или съжителство... Затова такива кат КУРопционелия Техноимпексова, Винету тиквунков, Черепа, Мозъка, Еврейчето Костов и т. н. си развяват байраците, щото знаят, че насреща има само дебили.... 99.8% са, професоре, не са 80, лъжец толерантен :D

Крушовица и цигойнерите на нинова роднини ще се отделят ли

Като обвиняваш и посочваш,че 10 милиарда лева се крадат по корупционни схеми,а сега докажи,източници,потоци,сфери,фирми,лица и т.н.То и баба ти Гюргя от с.Долно Поройно може така през плета да каканиже на комшийките.НЕЩО ДА СИ ДАЛА НА ПРОКУРАТУРАТА,ГИДИ ЛЪЖКИНЬО.

Нинова, не видях тези 10 млрд в предложението на БСП за бюджет - никъде не видях тези пари - сигурно и вие ги предвиждате за кражба?

Нинова,ще гласувам веднага за БСП,ако представиш разпределението на тези 10 милиарда,като инвестиции в бюджета и поемеш лична гаранция с имуществото си и това на БСП,че ще ги има. В противен случай,просто е поредната партенка и като дойдете на власт,пак ги няма тези 10 милиарда.

и майка на талантлим математик! Пожелавам и успех!

Демек е от третия пол.

Не давайте Пирин на прошляка подставено лице Георгиус.

направила лапсус.Просто лелейните си мисли ги изказа на глас,че не да се присъедини част от България към Румъния,а цялата страна да се присъедини към Русия.Тя с това става и ляга вече години.

Баце краде милиарди от европейските фондове, но ЕС не му спират парите. Колкото пъти БСП са на власт, те не крадат, но ЕС им спира парите. Лош, лош ЕС, който мрази БСП. То затова дрогарете искат в Евразийския съюз при Путята. Там наш човек ли си, крадеш безконтролно на воля.

Само като чуя ГЕРБ крадяли европари, а БСП не крадяли и ми става ясно що за червен комуноиден шизофреник стои насреща :(

ЕНП е на власт в ЕС и пълни гушата на своите. Какво се чудиш?

На дебили да обясняваш е безмислено.

Няма странно! БСП не краде европари, защото за да крадеш европари, трябва да свършиш нещо и да го отчетеш. Т.е може да откраднеш 10-20% от европарите. Това за БСП не е достатъчно, защото те могат да крадат само по 100%, поради простата причина, че не могат да свършат нищо! За това крадат от бюджета - по-лесно, по-чисто, по-изпитано, по-доходоносно!

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Вземи се замисли дали ти не си от простолюдието. Или от Карлуково сте решили нов световен ред да налагате щото този не ви харесвал!!

Във всяко следващо поколение непрекъснато се усилва естествената егоистична човешка склонност към удовлетворение на потребностите си за сметка на ближния. В днешно време хората се стремят с всички сили да изградят успеха си върху развалините на чуждите надежди и доста преуспяват в това. Нетърпимостта, отчуждеността и ненавистта между хората достигнаха ужасяващ апогей и поставиха под съмнение по-нататъшното развитие на целия човешки род, не само в нашите географски ширини, но и по цял свят...

Ще е голям цирк на вота на недоверие да слушаме Нинова и Кирчо Добрев по темата корупция. Види ми се все едно слушам Гьобелс да защитава правата на ервеите в Страсбург!

Ако кака Курни искаше да бъде точна, трябваше да каже: "заедно с ГЕРБ крадем по 10 млрд годишно".

докъде я докарахте една дропла да ви замотава и без това празните глави ха ха ха

Е да , Ама мълчи като пръднала ,за решението за незаконни строежи в Пирин защото и тя участва в далаверата !

коалиционен на Баце,не на Нинова.

няма по-крадливи от българските комунисти/социалисти.Тази партия трябва да я забранят.

Няма по крадливи комунисти от гребаджиите.

Моля кажете какво са откраднали тези от ГЕРБ, защото аз мога един час да ви изборявам какво откраднаха и какви бели направиха БСП/ДПС целият преход!!!

Я да беше Нинива на власт, да видите кражби тогаз. Видяли сме я вече, когато ошушкаха държавата при управлението на БСП и ДПС. Пази боже да дойдат отново. Таман сме почнали да си стъпяме на краката, пак ще ни подкосят и загробят за десетки години напред.

че на Баце му оставиха 8 милиарда резерв! Я да си гледате !

Тая все едно пада току що от Марс. Да се чудиш кой всъщност е в дъното на днешната ситуация. Всички са невинни!

Герберските тролове като видят Нинова и пълнят гащите

аз като я видя пълня гащите отпред не отбирам

Зомбираните герберасти само като видят Нинова изпадат в истерия,а пък като им шибне някой шамар, направо бяс ги обзема... Що така бе? Не са ли при вас в ГРОБ НАЙ БЕСНИТЕ КОМУНОИДИ БОКО,ЦВРЪЦКО,ЦЕЦКА,СВИНЕТКА ПАВЛОВА,ОНОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ПРЕЦЕДЕНТА ЧЕХЪЛ И КОЙ ЛИ НЕ ОЩЕ?!?

Нинова казва истината. Краде се като за световно.

Курнелия може да си отваря устата само след като направи смислено обяснение защо синът е в САЩ, а не е в Русия!!!

е умно момче.Питай Цачева защо й нейният син е в америка.

Искаш да кажеш, че само тъпите ходят в Москва? Другарю?!

Когато купувахме ЦУМ за 5 лева нямаше проблем. Ама сега, изведнъж, решихме, че не бива повече така! Е, поне, докато пак не докапаме властта.

10 милиарда на година се крадат! Чакам да чуя аргументите на Нинова при вота на недоверие!

Не и обръщай внимание на кухата,тя толкова си може... Капацитета на гробарските зомбита е толкова!

Една жена в трамвая даже каза, че за 30-40 милиарда. Нинова ли не знае?! Да подаде сигнал в Прокуратурата! Ама не за назначение на съученик от детската градина, а за поне 3-4 от тези 10 милиарда.

Кухарнице колко лапаш за пропаганда на гербераските мутри? 10 млрд имате да разпределяте, ама някои ги гърмят щото взимат повече. Инетресно колко плащат на такива като вас, интерент мърши?

Аз под 12 милиарда годишно не падам. За другите не знам.

Г-жа Нинова толкова е яд, че не може да краде. Комунистите са най-голямото зло на света. За тях няма никой друг. Няма ли някой просто да ги очисти

ровече от гербаджиите... те си имат закваска.

Брей, ти от Марс ли падаш! А 97-ма при Ж. Виденов, кои бяха на власт? При тройната коалиция, КОЙ беше на власт? Сега пак #КОЙ е на власт. Едно и също са всички - само лай и лакардии.

И когато държавата не смачка комунистите, те я смачкват. Пример в световната практика сме.

"Русия упражнява влияние върху България основно чрез доминиращата си роля в икономиката ѝ, главно в енергийния сектор, както и чрез пропаганда, отношения с политически партии, културни връзки и силно влияние върху българската армия, която продължава да разчита на въоръжение от съветско време". Това се казва в доклад на Конгреса на САЩ, изготвен по инициатива на сенатора от Демократическата партия Бен Кардин.В специалния анализ детайлно са посочени усилията на Кремъл за ерозиране на демокрациите в САЩ и Европа. "Българското правителство трябва спешно да намали зависимостта си от руското оръжие в светлината на Закона за противодействие на противниците на Америка", се препоръчва в доклада. "БСП поддържа добри отношения с Москва, а лидерът Корнелия Нинова призовава за падане на европейските санкции срещу Русия, а прокремълската партия "Атака" настоява постоянно за по-близки отношения с Русия и се противопоставя на членството на България в ЕС и НАТО. Волен Сидеров започва предизборната кампания на партията си през 2014 г. в Москва, където критикува "содомитите от НАТО", се посочва в документа.

и ортак на герб. Днес от НС Волен Сидеров говореше за неговите евро-атлантически партнъри. Чакам некоя медия да го отрази.

Волен Сидеров започва предизборната кампания на партията си през 2014 г. в Москва, където критикува "содомитите от НАТО", се посочва в документа.

Под енергиен сектор за Американските ТЕЦове ли имаш предвид или за нещо друго?

Курни, ама Боко е дявол, като прибира, после разпределя, включително и на фирми гравитиращи около твоята партия.... КАТО един Гергов, който вече е лоялен към Баце, не към теб! Само със Симчо и Зарков, дето се изхвърлят с благи думи по разни медии НЕМА ДА БУТНЕШ БАЦЕ! ПОЛИТИКА СЕ ПРАВИ СО ПАРЕ!!!! Иначе кучката си лае, керванът си върви...!!!

от върха на партията.....приятелите на Баце в БСП.

Нинова и Кирчо Добрев,невинните душици на бсп

Тая е подходяща само за Звеноводка. Жалко, че в Крушовица няма ТКЗС.

Другарката приватозаторка как знае по колко се краде

сикаджийка.

Сикаджиите си ги знаем що за стока са,а тая е бояджийка от класа,ту синя,ту червена,ту приватизира

ама затова ли било бе Курни? Значи с Кирето Добрев за това се точите, та толкоз пушилка вдигате! Демек искаш ти да ги крадеш тези 10 млрд. Вярно е, че ти си окрала по-малко, ама нали пусто каца без дъно няма напълване та, колкото повече, толкова повече, т.е. винаги може още!

А нещо такова като доказателства ще представите ли, или лъжеш на едро? Я кажи, колко пъти вече те хванаха в лъжа? А за Техноимпекс нещо няма ли да кажеш, както и за синчето в САЩ? На Боко дъщеря му защо не е учила в САЩ?

Аууу, крадат милиони ? И скоро след напускането на родните места /някои с име на плод/ купуват кеш апартаменти, безпроблемно плащат прескъпото образование на синчетата си в университети на загниващи капиталистически страни /а не в академията във Витебск/ . . . Лоша работа. И лоши хора.

от воле,ама ти на Нинова единия апартамент завидя.

Нямало ДПС да помиришат властта ? Ами те са участват в управлението , те крадат заедно с герб и патриотите!?Миналия месец Доган заяви че дпс и герб заедно управляват само патриотите им пречели!

Wnasqjte, пък дано и да върнете накраденото от БСП, СДС, ДСБ, ДСП, ГРОБ, ДКЕВР, ЧЕЗ, ЕВН, ЕОН, ЕнергоПро, Веолия, Дънди, Аурубис, Марица Изток 1 и 3, ТоплоФЪК, ТехноИмпекс, БГА Балкан, Кремиковци, Девня, ЦГМ, НАП, НЗОК, НОЙ, ДПФ и ДЗПФ, КТБ, ПИБ, Първа Частна Банка, ТуристСпортБанк, КредитнаБанка, Банка Славяни, Виктория, БНБ, Златния Резерв, Житния Резерв, АЕЦ Козлодуй, АЕЦ Белене, ТЕЦовете, ВЕЦовете всички без изключение. КУРупционелийо Техноимпексова, кажи на твойо комунист Костов, че Луканов ги вика спешно на оня свят! Да взима Гаражната Надежда, ченгето Иван Иванов и с оня доносник и куфарен милионер Христов да лягате в ковчега!

обяснете ми,след като контрирате това,че г-жа Нинова говори за 10милярда кражба,одобрявате ли усвояването на европейските пари в джобовете на наши фирми и отделни индивиди?Друг е въпроса,че там горе са оплетени в мрежа за кражби.И това е започнало от кукловодите преди 89 с ограването на българите няколкократно и продължава и сега.Няма сини,червени,пембени-всичко е едно,цветовете са за простолюдието.

Вие знаете ли как се крадат европейски пари?? Имаш ли въобще представа какво говориш? Слушате глупостите и лъжите на Нинова и ги повтаряте. Нали при най-малкото съмнение за корупция Нинова ти ще вдигне такъв шум, че ще разбере цялата държава. Сега само общи празни приказаки. Аз ви казвам, че сте прости хора вие не ми вярвате!!!

Е Петър Христов нагледно ви го показа как се краде , ти за овце ли ги имаш тия хора , изключвам зомбираните от герб и такива като тебе !Що за наглост и простащина , видно е че само ваши хора обират обществените поръчки , горите се изсякоха пак от такива партийни фирми ,ами със санирането как е ... по 470 ЛЕВА на квадрат , ТОВА КАКВО Е ?!

Предпочитам нея,пред суджуците!

Какви суджуци те гонят бе комуноиден изрод и дребен престъпник? БСП-то ти с ДПС няма да помиришат власт в близките 20 годни. Само тогава тази държава има бъдеще!!!

виждаш ли бъдеще?

Ти винаги ще предпочиташ, когото ти посочат от червената партия, щото си безмозъчен.

ТАЯ ЗАБРАВИ ЛИ КАК КРАДЕШЕ ОТ ТЕХНОИМПЕКС? КАК Я УВОЛНИ СТАНИШЕВ ЗА КОРУПЦИЯ? ИЗТРИВАЛКА КОМУНЯРСКА. БИВША СЕДЕСАРСКА.

Може да е всякаква, но не комунистка като батката цецката все бивши червени плазмодии !

червен плазмодий казва кои са червени плазмодии, хихи,