МО: Погрешни внушения за повече сили на НАТО в Черно море

Правят се погрешни внушения за увеличаване военното присъствие на НАТО в акваторията на Черно море, заявиха от Министерството на отбраната.

Обратно в новината

Коментари - МО: Погрешни внушения за повече сили на НАТО в Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я ВЗЕМИ СЕ СКРИЙ БЕ Я В Е Н АМЕРИКАНСКИ. Ш П И О Н И Н О!!!!! НАЙ-ПОСЛЕ ИМ СЕ СБЪДНА МЕЧТАТА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА БЪДЕШ ИЗДИГНАТ В ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЗА ДА МОЖЕШ С П О К О Й Н О. ДА О Т С Т О Я В А Ш АМЕРИКАНСКИТЕ П Р О С Т О Т И И. В. БЪЛГАРИЯ!!!!

Г-н Борисов демонстрира своята амнезия отново. Неговия министър е подписал условията за air policing м.Юли 2016г. а сега БСП са виновни? Много хлъзгав човек, не можеш да имаш доверие.

Всичките които искате адаптирано предно присъствие на НАТО в България и Черно море, не бива да забравяте за НАРОДНИЯ СЪД,който е дал заслуженото на виновниците за въвличане на България във втората световна война. Всички алабалистики които говорите са говорени вече от предишните български политици през 41-42 година карали България на страната на Германия срещу Русия. В днешни дни историята буквално се повтаря. Всеки който вкарва България във война с Русия, и въвлича България и българския народ във война с Русия, който превръща България във фронтова територия, който превръща България в мишена на руските ракети , включително и ядрени, трябва да знае, че го очаква справедливо възмездие,неизбежно, неумолимо, и сигурно. Измъкване няма да има,дори и българската територия да бъде изпепелена,дори и самия престъпник да се е скрил при двоите германски или американски покровители, измъкване и милост няма да има.

Точно и ясно!Нужна е повече от всякога висока отранителна способност на армията ни!Нека военните постигнат самочуствие на подготвени! То не може държавата ни да е с формална армия или неподговена при днешния проблем с теротизма!

.... тримата педераси плювнев, тоя с присадената коса-тракториста и къдравата Сю са платените соросоидни марионетки предали интересите на държавата, неутралитета и спокойствието на хората.... къде е Пиночет да напълни стадиона в Бистрица с атлантици, след това да ги изпрати с една гемия в черно море за мишена на иНАТО.... обрулена, обрана, разпродадена и продадена марионетна държава за 10 сребърника.... Жалко за хорицата, които още поработват и очакваха бял ден - ядец... Банда предатели ликвидираха държавата.....

НАТО казват, че нямало да нападат Русия. По същия начин лъжеше навремето и Адолф Хитлер, че нямало да напада Съветския съюз.

Е да,няма да я напада,въпреки че си го проси! Нивото на руската армия е доста високо,имаме доста да догонваме! А сравнението ти с Хитлер е смешно при положение че Сталин окупира цяла Източна Европа,отне от Германия Източна Прусия ,съсипа границите на Балканите,направи българите татари,гладомор при тях и прочие садизми!

България е НАТО и не е нужно МО да изпада в обяснителен режим пред платените рубладжии и предатели на България!!!

...а някои питал ли е балгарите дали искат HATO?...така както набарзо ни вкараха в този проклет навред по света саюз...имащ за цел военно да отcTоява милитаристичните планове на западнят свят и да утварждава сас сила световната хегемонiя на Aмерика като единствена сврах сила в света , така набарзо може и да го напуснем !...chленуването ни в HATO реално е против балгарските национални интереси !...тази ни принадлежност кам HATO ни тика кам конфронтацiя с Pусiя,която балгарите не желаят с изключение на ShTерев,Dанито Mитов,Moнито Pаси,Pосито Pлевналиев и няколко други балгари с психични разстроиства !..определено тези хора се нуждаят от медицински грижи и лечение...

Русия може да провокира бой между британски военни от НАТО и жители на Естония. Опасенията са на шефа на естонското разузнаване Мик Марън. Според него Москва може да използва метода на медения капан . Това е тактика от шпионажа, при която разузнавателните служби изпращат красиви жени в барове и заведения с цел да провокират напрежение, което да прерасне в бой. По думите ма Марън, този метод може да бъде използван от Русия с цел войниците на Алианса да бъдат представени като хулигани, Не можем да изключим скандали, които могат да бъдат провокирани от противниковия отбор. Например класическия меден капан или други подобни, казва Марън пред The Times. Авторът на материала отбелязва, че властите в Естония и във Великобритания предполагат, че британските войници могат да бъдат въвлечени в шпионски игри от Студената война. Москва може да използва разположените в Европа 4 000 натовски бойци, за да създаде лъжливо впечатление за западната агресия, създавайки фалшиви новини, които ще се разпространяват от кремълските сайтове.

"Правят се погрешни внушения за увеличаване военното присъствие на НАТО в акваторията на Черно море..." да разбираме, значи, че внушенията си се правят от самосебеси. според мен, това изказване също е едно внушение. защото фактите говорят друго. та, на кого да верваме ние, в края на краищата? всички ли вече са под влиянието на внушенията на руските хакери? :-))))

Откога "увеличаване на планираните тренировки", "засиленото провеждане на учения" и "адаптираното предно присъствие" са "Погрешни внушения за повече сили на НАТО в Черно море"!? Поредния лъжец и национален предател се опитва да ни измами, като си играе с думите и ние все едно трева пасем! А тоя лъжепатриот Каръккачанов, какво се прави на ударен, били ли питали Радев - хахаххаха! И малките деца знаят че БЛАТО-вския дженеръл Радев работи за Америка и БЛАТО! Явно Каръккачанов е голям глупак или нарочно се прави на такъв и играе театър! Незабавно излизане на БГ от БЛАТО, изхвърляне на всякаква техника и войски на БЛАТО от БГ или Черно Море! Да започне процедура за отстраняване на мошеника Радев като президент! Курнелия и Рамбо да напишат 100 пъти "повече няма да лъжа"!

Значи Пулер може, а Чичо Сам не? Бре, мааааму стара! Морето чие е?

и да има бази на нато,какво странно от това,нали българия не в сюз със русия,а е член нанато,значи натовси военни бази са нещо съвсем нормално за днешна българия,друг въпрос са бившите останки на бкп времената!

Щом си гост траиси и не давай акъл.Вятъра духа в обратна посока друже!

ОТ МО ДА ОБЕСНЯТ ДАЛИ В СЛУЧАЙ НА ВОЙНА , БАЗИТЕ НА НАТО В БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДАТ ЦЕЛ ЗА РУСКИТЕ ЯДРЕНИ СИЛИ :))) ...

в западна посока край Ниш има С400.

А РУСКИТЕ ИСКАНДЕРИТЕ, КОИТО МОГАТ ДА СА И С ЯДРЕНИ БОЙНИ ГЛАВИ И СА ПАК КРАЙ НИШ, , .... ВЗИМАТ НИШ - СОФИЯ ЗА 60 СЕКУНДИ . НЯМА ПВО КОЕТО ДА РЕАГИРА :))

От кога , Бг - МО има право на изявления ? МО изпълнява заповеди на НАТО , и не може да има ,.... собствено мнение .

партия.

Идиоти гадни. чувате ли се какво говорите. "Борисов дал бил съгласието си МИНАЛАТА година за подкрепата на НАТО". Ако не ви е ясно България е член на НАТО. Но кой разпореди на днешни дати да дрънкат оръжие в Черно море и на полигона в Ново село. Това е червената измет-да носят зараза и проказа.

Сега трябва да се извьрши най важната операция за подготовката кьм конфликта в Черно море да се мобилизират всички мьже /роми или римляни/ от 18-36 год бьзраст и да се изпратят в предните редици на НАТО. Само те са способни да измият всички грешки на нашите упрабляващи

ПО ВРЕМЕ НА ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР НЯМАШЕ ЧУЖДИ ВИЙНИЦИ В БЪЛГАРИЯ .... КАТОО ИМАШЕ УЧЕНИЯ , ДОЛИТАТ САМОЛЕТИТЕ ОТ РУСИЯ , ОТРАБОТВАТ , КАЦАТ ЗА ПРЕЗАРЕЖДАНЕ , НАПИВАТ СЕ С НАШИТЕ ОФИЦЕРИ И ДРУГИЯ ДЕН СИ ТРЪГВАТ НАТОВАРЕНИ СЪС СЛЪНЧЕВ БРЯГ И ПЛИСКА В КАБИНИТЕ :))

А ДРУГИЯ МОМЕНТ Е НАШИТЕ ПВО, РАДАРИ И ПИЛОТИ РЕДОВНО ХОДЕХА НА УЧЕНИЯ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ПОЛИГОНИ В РУСИЯ .. ЦЕЛИ ПОЛКОВЕ СЕ ОБУЧАВАХА :))

Моля да ми кажете КОГА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ДАЛ СЪГЛАСИЕ, БЪЛГАРИЯ ДА Е ЧЛЕН НА НАТО? Сигурно съм пропуснал този РЕФЕРЕНДУМ.........

А на СИВ и Варшавския Догавор?

ТКЗС, АПК и НарКООП.

Е с какво сме по-демократични сега, СЛЕД КАТО ПОВТАРЯМЕ ГРЕШКИТЕ ОТ СОЦИАЛИЗМА?

Това е било при тоталитарното управление, при демокрацията се пита народа дали иска. Явно дермократите са взели тоталитарно решение и не са се допитали до народа!

Жабата-лилипут Соломон Паси и Иван Костов.

Нали си Мунчо, какво се чудиш. Когато народа избира дадена партия да го управлява значи е съгласен с нейните прокламации. С друг думи, когато някой идва на власт с обещанието, че ще вкара страната в НАТО и ти гласуваш за него, значи си съгласен с това.

Що не вземеш да се грумнеш бе комунистическо изчадие и лъжец на лъжците.Ти и Ниновица сте позор за България.Как не ви е срам да говорите едно пред хората ,а да вършите съвсем друго на запад.Няма как да се скриете че сте Путинови подлоги и родоодстъпници.

А този цървул на снимката откъде го извадиха ??

Така , така....да трепери Шутин

трябва да го питаме дали помни ?

Кое е внушение ?! Обяснете за да разберем...кое е и кое не е ... което и да е, е грешно...и двете са грешни...сами си влязохте в капана малоумници такива...На ви сега с БСП на власт!

Хи-хи-хи-хи-хи!... Путенчо е нахъсал и насъскал всичките местни и вносни помиярчета да лаят срещу НАТО и България! Вяликая и Магучая Межгалактическая Армия се е оцапала под долните гащи от един-единствен американски кораб на НАТО и от нашият славен "Дръзки"! Вярно, щях да забравя и непобедимия мамалигарски боен черноморски флот! Не е зле някой да напише, поради каква причина Путивото късаче държи в Черно море около 300 бойни кораба и ескадра чистак нови подводници клас "Варшавянка"? Някой направил ли си е труда да пресметне какво томно се плацика в НАШЕТО Черно море по кейовете на ВМБ в Новоросийск и Севастопол?

Не може да се очаква от Соросоиден дебил, който даже войник не е ходил, да знае какво ни подготвят НАТО и Американците. На теб ясно ли ти е какво е това ВОЙНА? Впрочем, защо да се кахъриш, те вас, педалите, не ви вземат на фронта. Освен като медицински сестри.

Ей Пешо, остави го този инфантил да диша, докато може, че гръмне ли първия снаряд ще напълни гащи !

Такааа ,ето да разгледаме този абсурден цитат от изказването на Министерството на Отбраната :"В съобщението се допълва, че на Срещата на върха, в която участват Плевнелиев и министрите на отбраната и на външните работи Николай Ненчев и Даниел Митов, е изразена подкрепа за адаптираното предно присъствие на НАТО и засиленото провеждане на учения в Черноморския регион с цел възпиране и предотвратяване на конфликти." За предотвратяване на конфликти значи???? Кого лъжете бе скапани мизерници?Мене? Тони Монтана?От кого ше предотвратявате конфликти бе лешпери с лешовете ви не едни? Америка ходи и ръси долари на такива продажници като Росен Плевнелиев и Даниел Митов в България и всички тям подобни в останалите страни, гадове не раждани от майка.Америка създава конфликти и твори кнофликти.Само, че светът вече не е този,който беше преди 5 или 10 години,вече сме готови за война ,след като искат война ще я получат мръсните американци и техни протежета.

виновен, по-виновен, най-виновен, всеки друг но не и Нарциса.

Я боко пак бил в ''невидение'' за подписите на министрите си какъвто си му е принципа на него.. Значи ходят , подписват, обещават, след като стане напечено подават оставка като се правят на ''жертви'' и като започнат да се изпълняват техните договорки новите този път са виновни.. Боко лъжеца вече от предишните се прехвърли на сегашните ама все друг му омирисал гащите

Не знам дали изобщо е имало възможност и дали е имал право министър Янев да изрази несъгласие на съвещанието или формално е бил поставен пред свършен факт от предшественика си. НО!!! Знам, че ако Боко не беше подал оставка, на съвещанието Перуката щеше да постъпи по същия начин, по който е постъпил Янев. Само че тогава или нямаше да се разчуе, или Боко щеше да ни баламосва с други приказки. Всеки от тях има съвест - нека тя да го съди! Аз казвам само МАЙ-НАТА МУ НА БЕЗРОДНИКА, който и да е той!

те по-добре да вземат да поправят парната турбинa на техния единствен "самолетоносач", та да може да тръгне към морето.

простотиите ти могат да впечатлят само такива тъпи тролчета като теб!

ама е вярно.

варшавският договор, доколкото си спомняте, умря много отдавна. как да участваме в него?

и Нерушимия съюз СССР тоже.

гнусно американско мекеренце, ти нас за идиоти ли ни имаш? Направихте ни фронтова държава, продадохте ни суверенитета, направихте ни колония на най-престъпната държава в света ФАЩ, допуснахте да ни окупира същата тази престъпна държава, а сега искате и нейната маша НАТО да прави каквото си иска в района, без да правите сметка, че покрай тях ще загиват и нашите деца, когато някой американски боклук реши да ни направи бойно поле. Де Гол има една фраза, казана много дипломатично: "От американците може да се очаква всичко!". Вие обаче служите вярно на американските престъпници, против интересите на България и българите. Каквото и да приказвате, това което направихте, е налице и се вижда от всички. Дано дойде време, ще хвърчат продажните глави на всички национални предатели!

типични крясъци на путиноид червен боклук.

Ушанке мазна, всичко което си изхрачил в пълна степен важи за матушката ти Россия! Кретен смачкан, внимавай със заканите срещу човешкия живот!

това са факти, ако не са истина - кажи кои не са! Когато няма аргументи и мисъл, тогава идват квалификациите, типично за такива прости и продажни същества като теб. А националните предатели се съдят навсякъде, включително и с най-тежката присъда.

Dir, вместо да ни разказвате за НАТО, дайте нещо за ключовия съюзник на Мутрата - Израел. Днес израелски съд осъди на 18 месеца затвор израелски войник, който, публично, пред камери, уби лежащ на земята палестинец в безсъзнание. За това се дава 18 месеца затвор. Помислете колко ще даде израелски съд, ако някой богоизбран ви разстреля вас или вашите деца? Навярно не повече от 2 - 3 седмици.

КОЙ подписал - Борисов,Плевнелиев,Митов и Ненчев какво служебно правителство,какво БСП какви пет лева.

парламента и подписали през 2016.. Борисов се прави че не знае... Подписалите питат служебните какво става.. Служелните им отговаря....изпълняваме каквото сте подписари...

Ясно. И тия са боклуци. Поредните троянски коне. Консолидират се с действията на Плевньо, Митов и Земеделецо, които са престъпление и национално предателство. Добре, че има хора като К. Каракачанов и ВМРО, че от толкова демагози и популисти, все боклуци се домогват до властта и изпълняват чуждите поръчки и нареждания, в ущърб на нашите интереси. Просто е време ВМРО да се явят сами на избори и да си вземат полагаемият, патриотичен вот. Защото с патерицата на еничарите от ГЕРБ - Симеонов и неориентираният наркоман Сидеров, само ще докарат проблеми и хаос.

Руското мекере и измислен патриот Каракачанов пак ли защитава руските интереси? Нали е българин - презентира се като голям патриот даже

Кога дебелия е казвал,че трябва да сме с Русия?!

Нови руски подводни лодки, нови ракетни катери, но Черно море не е само руско, така, че стига сте плакали. Малко по ведро - хахахаха

Ако някой друг,го беше направил-грешно,а когато е Партийката-баба,винаги е правилно и...като съгреши,дори!...Ах,гиди...

Като НАТО няма второ тъй могъщо на света то е нашата опора то е нашта висота!

Всичко е било договорено от Тиквеника и неговото магаре -президент Плевньо.Сега пита ,явно като неразбира чужди езици не е разбрал горкия какво подписва.Тъпакът си е тъпак ,вари го печи го все тая.Питам се тия глупаци кой ги оторизира да подписвет документи без санкцията на парламента зад гърба на народа?

Клепоухият катър знае езици-перфеКтено!...Крантата,го изпитва всеки ден...

Тиквеника винаги пита кой е срал в гащите му .Това е негова запазена марка .От това миризмата не става по-малко

Знаех си аз, ЧЕ такава "екологична катастрофа" няма да допуснем за ивицата ни през този сезон!!!

Е,, що ти е памперса?

Страхува от ръшите, бе!

искаха преди ден обяснения от служебния военен министър???? Егати!!!Бая са нахални!

Hикога повече герб.HATO няма от кои да ни пази на исток.

Най-много да прогонят цацата и ...сафрида!

иСток, иСток ? Неграмотен глупак !!!

Чувам, че Каракачанов минава за патриот. Тома грозно човече, освен, че е пиянде и чревоугодник е хайдук и продажник!

И доносчик на ДС .

Това е по наследство- поровете се кои са баща му , дядо му .....

koe сега е фалшивата новина?

В Българската политика, всеки се опитва да привлече колкото може повече избиратели, като се заиграва със страховете им. :)) Щом българите са толкова прости, не мисля, че има да се оплакват, че нещата не им вървят. Дори много добре им вървят, предвид това какъв е материала. :))