Коментари - Париж засега няма да спре сделката с Москва за ”Мистрал”-ите | Днес.dir.bg

Париж засега няма да спре сделката с Москва за ”Мистрал”-ите

Франция отложи планираното посещение в Москва на министрите на външните работи и на отбраната и може да анулира сделка за продажба на военни кораби на Русия.

Обратно в новината

Коментари - Париж засега няма да спре сделката с Москва за ”Мистрал”-ите | Днес.dir.bg

Коментари

Тя работата май започва да става ясна, санкции ще има само от България и някои други измекяри. Ще ограничим визите за руснаците и ще спрем кирливия си износ и после ще пляскаме с ръце. Най - добре е и да поискаме по-висока цена на газа за да ограничим и вноса.

При 30 години живот в България, все още не мога да разбера българите. Хем сме славяни, хем приемате турските ценности. Това ПРАВОСЛАВИЕ-то не върви в анадола. Пожелавам на целия български народ да поставят венците си на паметника до американското посолство, може и костите.

щом русия купува кораби от франция, ясна работата

Какво ти е ясно? Корабите се купуват от Франция за да се засилят икономическите и най-вече политическите връзки между двете държави. Русия не се нуждае от подобни кораби в новата си военноморска концепция. Неслучайно това се дискутира много в специализираните форуми. Отговора е , че Русия и Франция се опитаха да демонстрират отпор на англо-саксонския модел , но Франция много бързо я върнаха на мястото и.

Стана голям скандал, когато стана ясно че Русия купува тези кораби с документация , която отразява последните нормативи на НАТО по отношение на комуникация, архитектура, бойна живучест и т.н. Русия всъщност купи тайните на врага си. Самите кораби не и трябват!

kondofri

Русия притежава най-съвременно оръжие в света Русия притежава най-съвременното оръжие в света, заяви в сряда министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу. Според министъра, Русия притежава мощен ядрен щит, а системите за ПВО и ПРО са снабдени с най-ново оборудване. Шойгу съобщи, че на въоръжение на армията на Русия има няколко хиляди съвременни хеликоптери и самолети. Той също разказа, че завършва строителството на редица заводи за производство на последни образци техника и оръжие. Шойгу подчерта, че продажбите на руско оръжие непрекъснато растат и днес Русия е на второ място в света по износ.

Вярвай си.Сега ми обясни ,че караш руски автомобил и ти е супер гот,защото това е още едно върхово постижение на братушките.

Генадий Шипов, един от теоретиците на "торсионните полета", според мене е "виновен" за потъването на подводният кораб "Курск". Бог Знае, какви оръжия имат руснаците, от поколение/клас/, за който американците имат само бегла представа. В Сирия те не посмяха да се изявят военно, а в Украйна тепърва ще гледаме провалите им. След олимпиадата в Сочи, "нещо" стана в Русия и в следващите месеци ще е все по-динамичен в развитието си такъв един процес. Западащият Запад ГНИЕ, но "миришел" на парфюм. Ние пък си гледаме в небето "химическите следи", ядем си ГМО храните и разни "мърши", като ирландското 20 годишно говеждо месо, гледаме бозите на Холивуд и шоутата на ефирните тЪвизии. "ГЛУХО ДРЪНЧАТ ОКОВИ" и се чака Уолстрийт да загуби парично-стоковата си робска система. Бавно и полека, за 25 години, така наречените "кресльовци", пораснаха на акъл поне с 3000 години /като гърците при Аристотел/.

kondofri

Египет ще купи от Русия оръжие за 3 млрд. долара Русия и Египет подписаха контракти за доставка на оръжие за Кайро на обща сума над 3 млрд. долара, съобщават медии с позоваване на източници в министерството на отбраната на Русия. Египет ще купи изтребители МиГ-29М/М2, комплекси за ПВО, хеликоптери Ми-35, противокорабни брегови комплекси, различни боеприпаси и леко оръжие. По информация на египетски журналисти, доставките трябва да бъдат платени от Саудитска Арабия и ОАЕ. Според един руски експерт, покупките трябва да укрепят ПВО и да разширят възможността на Египет за защита от външни нападения.

kondofri

На руските кораби ще монтират най-нови навигационни системи На кораби на хидрогеографската служба на Каспийската флотилия на Русия ще бъдат монтирани най-нови, нямащи аналози в света, навигационни прибори и системи. Приборите ще дадат възможност да бъде увеличена точността на измерванията на всички данни за извършения от кораба рейс. Освен това, установките от най-новото навигационно оборудване ще позволи качествено да бъде повишена безопасността на корабоплаването и да бъде засилен контрола на работата на механизмите на корабите както време на пребиваването в море, така и на пристанище.

няма а много лаете ама не хапете...то си е ясно де

kondofri

Тук някой пишеше че Ердоган нямало да пусне Руски кораби през Босфора.Турция всяка година печели милиарди долари от Руски туристи.Който е ходил там знае колко Руснаци има.Това което казват нашите медии че Турция е в лоши отношения с Русия не е вярно,просто казват това което искат запада.Истинските Руски туристи ходят в Турция и Египет. При нас идват само долната класа на Русия (пиандетата)В Турция особено в Истанбул почти в всички хотели персонала знаят Руски,също така в цял Истанбул табелите са на Турски и Руски. Така че Ердоган няма да си сложи таралеж в гащите, защото той защитава интересите на страната си за разлика от нашите мили продажни политици.

Помня войната в Грузия. Турция не пусна кораби на САЩ в Черно море. осле при кризата със Сирия руските бойни кораби преминаваха всеки ден през Босфора.

Да не забравим и руските бомбардировачи дето минаха преди няколко месеца на път за Сирия. Нащо ПВО само констатира че вече са се върнали обратно в Русия.

А РУСКИЯ ГАЗ? СПРЕ ЛИ СЕ, СТАМБУЛ Е УМРЕЛ

Да наложат санкции Преди Русия да потъне европейските корпорации ще изринат правителствата си предвид загубите които ще понесат от неизпълнени договори и пропуснати ползи Справка: сделката на Русия с Франция за 2 кораба за 1.2 млрд евро Франция ще налага санкции ,НО НЯМА ДА РАЗВАЛЯ ДОГОВОРА СМЕШНИЦИ

Този вчера гласува за санкции срещу Русия, ама договорите си с нея не разваля, че даже и кани Путин като гост. Смешник. На този хем му се иска, хем му не стиска.....

моля да не се дава право на мнение на другарите с цигански имена ,дира не е обор ,

На руснаците кораби няма да им трябват.Няма да има къде да ги използват.Ердоган няма да даде от утре руски кораб да мине през Босфора.Значи на руснаците им стигат да се движат с лодки...

А кой е казал , че ще ги използват в Черно море ???

Турският премиер Реджеп Ердоган е заплашил руския президент Владимир Путин, че страната му ще блокира Босфора за руски кораби, предаде "Обозревател", позовавайки се на турски източник от дипломацията. Турският лидер е разговарял с руския президент по телефона и е предупредил за последиците от конфликта с Украйна.-Само в Черно море ще ползват около Крим... и до там.Затворени!

По скоро Ердоган ще изчезне отколкото да спре руснаците.Малко оръжие и пари на кюрдите и веселбата започва.

Има си международни спогодби за корабоплаване през Проливите. Досега не са нарушавани. А и Турция няма интерес от конфронтация с Русия за загубена кауза. За пред хората ще кажат няколко осъдителни думи и ще забравят!

kondofri

Bo Andersson уволнен от "АвтоВАЗ" половина чужденци Новият президент на Руската Авто ВАЗ активно се зае да оптимизира разходите. От завода ще бъдат уволнени половината от чуждестранните работници -Bo Andersson установи, че разходите за поддръжка на чуждестранни експерти в централата са твърде високи,. Мениджър разясни че трябва да се откажат от луксозните хотели, билети за бизнес класа и някои пътувания.

Чудя се какво общо имат руснаците с десанта в Нормандия? Да не говорим, че тези гладни и дрипави прошляци не бяха за никъде без помощта на свободния демократичен свят и главно на САЩ, който ги хрантути, облича и въоръжава през цялата война. Мисля че руските мизерници нямат място на тези тържества - спокойно могат да им ударят по един шут, вместо да любезничат

kondofri

Ти или си болен мозък, или си Бойко Борисов

Бяха съюзници бе . При това в две световни войни. Хората се уважават за това което са сторили заедно за един по-добър свят, не заради нечии злобни заяждания!

Провокацията ти е грозна и цинична. И показва само твоята тъпота.

ти си седераст ве ..освен това и гейбераст сигурен съм - пък тва сигурно значи че си бунак

ЕС - МИСЛИ ЕДНО , ГОВОРИ ДРУГО А ПРАВИ ТРЕТО

Всички коментират все едно не са европейци а жители на Крим. Ех тази Фанагория още държи влага. Във всеки случай такъв интернационализъм срещу елементарен патриотизъм още не е наблюдаван на планетата освен в България.

Новината е от вчера и не е пълна. Политиците са казали, че е възможно да анулират сделката с корабите. Отговора на бизнесмените е-договора ще бъде изпълнен. Още сутринта писах коментар по тоя въпрос. Освен това и заглавието е подвеждащо и не точно. Има разлика, между думита "стопира", която изразява нещо, което реално се върши в момента. И последвалото го в текста "може да анулира". Държа бас, че сделката няма да бъде анулирана. Тия франсета, още от Де Гол водят независима политика. Казват я "алтернанса".

Пак си точен,ама ще те засека аз-да знаеш... Къде ще отидеш.......

ДО ВЛАДО-ПРИ ТЕЗИ СДЕЛКИ, НЕ Е ТАКА, КАКТО СИ МИСЛИШ КОМСОМОЛЕЦО!!!

Нищо, Русия ще ги получи като трофейни...;-)

Ей, супер ме развесели! Браво!

Ще спестят 1.2 милиарда евро на Русия. Лошо няма. Тези корита франсетата да си ги бият от главите.

Да му мисли Франция, тя е вътре с парите по строежа на тия кораби :)

Присъединяването на Крим към Русия е като обединението на ГДР със Западна Германия!

ЧУК

По скоро присъединяването на Украйна към Русия!

ЧУК

...и как по-точно франция ще действа с сила срещу Русия?

Пише че"ще има реакция-включително със сила".... Правописна грешка...Правилното е, "ще има ЕРЕКЦИЯ-включително със сила"... Тоест,ако руснаците не го вдигнат сами за да е..ат французите,те(французите)ще използват сила за да им го вдигнат!!! П.П. Според последна информация,Путин дезинформира французите и се отказаха от разправии с Русия!!Пусна слух че ония тримата българи с пръчките(`дето размазаха парашутистите в Плевен)са постъпили като доброволци в руската армия........

както се противопостави на хитлер, сас свалени панталони *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В същото време Франция обяви, че Владимир Путин остава поканен на възпоменателните церемонии във Франция по повод 70-ата годишнина от дебаркирането на съюзническите сили въпреки украинската криза.

Е,сега без френските кораби-няма да е същото....Въпреки,че накрая ще им ги продадат!!Проследете продажбите на френско оръжие през годините...Където НАТО(и по-късно и Европа)наложат ембарго,французите се присъединяват,и след това започват да продават като луди!!! Относно поканата която"за сега важи заради историята",е,малко гротескно ще стане-точно руснака да не поканят-нали??Освен ако го изнервят и се самопокани!!.Но това е лош сценарии защото ще означава-че"заради историята-историята се повтаря".........

Сега почти фалиралия Париж ще трябва да връща почти 1.5 млрд евро с лихвите Смешници

ЧУК

...Русия не иска френските кораби!Така щеше да е по-вярна информацията!

Как не могат да разберат,че най големият губещ, ще са именно ЕВРОПЕЙЦИТЕ..............не Русия.

Ако искате да направите услуга на Русия, спестете и френската техника. Тези корита ще се ломят постоянно при руските условия и ще се превърнат в черни дупки поглъщащи средства, само и само за да не потънат. Кой не верва да си купи френска кола.

Напротив!!Руснаците ги избраха по две причини... Първо са много добри,и второ ще им излезнат по-евтино да ги купят от французите отколкото да ги произведат!!Защото французите имат вече производствената база за такъв тип кораби...Ако руснаците направят такава-само за два кораба-не могат да си"избият"парите!!(не че не могат да ги произведат ако се наложи).

Вече имат Крим, там са правени руските самолетоносачи навремето. Ако украинците не са пуснали заводите на металолом.... имат вече базата.

на френска кола ве тъпанар....аз доколкото знам първото серийно производство на автодвигатели (немски) е почнало във Франция обаче ама то ти си тоя дървен Гоуф дет ти троши зъбите кво да ти ги приказвам ....

Аз имам Ситроен Ц5, мощна машина, комфортна и вози прекрасно. Но..... скъпа за подръжка, капризна, ломи се често. Ако и военния кораб е такъв... ше се наплачат руснаците. Преди това имах стара Шкода Форман и това беше много здрава и ефтина за експлоатация кола. Ма Ситроена ми го подариха и немаше начин да го откажа.

Коментари - Париж засега няма да спре сделката с Москва за ”Мистрал”-ите | Днес.dir.bg

Париж засега няма да спре сделката с Москва за ”Мистрал”-ите

Франция отложи планираното посещение в Москва на министрите на външните работи и на отбраната и може да анулира сделка за продажба на военни кораби на Русия.

Обратно в новината

Коментари - Париж засега няма да спре сделката с Москва за ”Мистрал”-ите | Днес.dir.bg

Коментари

Тя работата май започва да става ясна, санкции ще има само от България и някои други измекяри. Ще ограничим визите за руснаците и ще спрем кирливия си износ и после ще пляскаме с ръце. Най - добре е и да поискаме по-висока цена на газа за да ограничим и вноса.

При 30 години живот в България, все още не мога да разбера българите. Хем сме славяни, хем приемате турските ценности. Това ПРАВОСЛАВИЕ-то не върви в анадола. Пожелавам на целия български народ да поставят венците си на паметника до американското посолство, може и костите.

щом русия купува кораби от франция, ясна работата

Какво ти е ясно? Корабите се купуват от Франция за да се засилят икономическите и най-вече политическите връзки между двете държави. Русия не се нуждае от подобни кораби в новата си военноморска концепция. Неслучайно това се дискутира много в специализираните форуми. Отговора е , че Русия и Франция се опитаха да демонстрират отпор на англо-саксонския модел , но Франция много бързо я върнаха на мястото и.

Стана голям скандал, когато стана ясно че Русия купува тези кораби с документация , която отразява последните нормативи на НАТО по отношение на комуникация, архитектура, бойна живучест и т.н. Русия всъщност купи тайните на врага си. Самите кораби не и трябват!

kondofri

Русия притежава най-съвременно оръжие в света Русия притежава най-съвременното оръжие в света, заяви в сряда министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу. Според министъра, Русия притежава мощен ядрен щит, а системите за ПВО и ПРО са снабдени с най-ново оборудване. Шойгу съобщи, че на въоръжение на армията на Русия има няколко хиляди съвременни хеликоптери и самолети. Той също разказа, че завършва строителството на редица заводи за производство на последни образци техника и оръжие. Шойгу подчерта, че продажбите на руско оръжие непрекъснато растат и днес Русия е на второ място в света по износ.

Вярвай си.Сега ми обясни ,че караш руски автомобил и ти е супер гот,защото това е още едно върхово постижение на братушките.

Генадий Шипов, един от теоретиците на "торсионните полета", според мене е "виновен" за потъването на подводният кораб "Курск". Бог Знае, какви оръжия имат руснаците, от поколение/клас/, за който американците имат само бегла представа. В Сирия те не посмяха да се изявят военно, а в Украйна тепърва ще гледаме провалите им. След олимпиадата в Сочи, "нещо" стана в Русия и в следващите месеци ще е все по-динамичен в развитието си такъв един процес. Западащият Запад ГНИЕ, но "миришел" на парфюм. Ние пък си гледаме в небето "химическите следи", ядем си ГМО храните и разни "мърши", като ирландското 20 годишно говеждо месо, гледаме бозите на Холивуд и шоутата на ефирните тЪвизии. "ГЛУХО ДРЪНЧАТ ОКОВИ" и се чака Уолстрийт да загуби парично-стоковата си робска система. Бавно и полека, за 25 години, така наречените "кресльовци", пораснаха на акъл поне с 3000 години /като гърците при Аристотел/.

kondofri

Египет ще купи от Русия оръжие за 3 млрд. долара Русия и Египет подписаха контракти за доставка на оръжие за Кайро на обща сума над 3 млрд. долара, съобщават медии с позоваване на източници в министерството на отбраната на Русия. Египет ще купи изтребители МиГ-29М/М2, комплекси за ПВО, хеликоптери Ми-35, противокорабни брегови комплекси, различни боеприпаси и леко оръжие. По информация на египетски журналисти, доставките трябва да бъдат платени от Саудитска Арабия и ОАЕ. Според един руски експерт, покупките трябва да укрепят ПВО и да разширят възможността на Египет за защита от външни нападения.

kondofri

На руските кораби ще монтират най-нови навигационни системи На кораби на хидрогеографската служба на Каспийската флотилия на Русия ще бъдат монтирани най-нови, нямащи аналози в света, навигационни прибори и системи. Приборите ще дадат възможност да бъде увеличена точността на измерванията на всички данни за извършения от кораба рейс. Освен това, установките от най-новото навигационно оборудване ще позволи качествено да бъде повишена безопасността на корабоплаването и да бъде засилен контрола на работата на механизмите на корабите както време на пребиваването в море, така и на пристанище.

няма а много лаете ама не хапете...то си е ясно де

kondofri

Тук някой пишеше че Ердоган нямало да пусне Руски кораби през Босфора.Турция всяка година печели милиарди долари от Руски туристи.Който е ходил там знае колко Руснаци има.Това което казват нашите медии че Турция е в лоши отношения с Русия не е вярно,просто казват това което искат запада.Истинските Руски туристи ходят в Турция и Египет. При нас идват само долната класа на Русия (пиандетата)В Турция особено в Истанбул почти в всички хотели персонала знаят Руски,също така в цял Истанбул табелите са на Турски и Руски. Така че Ердоган няма да си сложи таралеж в гащите, защото той защитава интересите на страната си за разлика от нашите мили продажни политици.

Помня войната в Грузия. Турция не пусна кораби на САЩ в Черно море. осле при кризата със Сирия руските бойни кораби преминаваха всеки ден през Босфора.

Да не забравим и руските бомбардировачи дето минаха преди няколко месеца на път за Сирия. Нащо ПВО само констатира че вече са се върнали обратно в Русия.

А РУСКИЯ ГАЗ? СПРЕ ЛИ СЕ, СТАМБУЛ Е УМРЕЛ

Да наложат санкции Преди Русия да потъне европейските корпорации ще изринат правителствата си предвид загубите които ще понесат от неизпълнени договори и пропуснати ползи Справка: сделката на Русия с Франция за 2 кораба за 1.2 млрд евро Франция ще налага санкции ,НО НЯМА ДА РАЗВАЛЯ ДОГОВОРА СМЕШНИЦИ

Този вчера гласува за санкции срещу Русия, ама договорите си с нея не разваля, че даже и кани Путин като гост. Смешник. На този хем му се иска, хем му не стиска.....

моля да не се дава право на мнение на другарите с цигански имена ,дира не е обор ,

На руснаците кораби няма да им трябват.Няма да има къде да ги използват.Ердоган няма да даде от утре руски кораб да мине през Босфора.Значи на руснаците им стигат да се движат с лодки...

А кой е казал , че ще ги използват в Черно море ???

Турският премиер Реджеп Ердоган е заплашил руския президент Владимир Путин, че страната му ще блокира Босфора за руски кораби, предаде "Обозревател", позовавайки се на турски източник от дипломацията. Турският лидер е разговарял с руския президент по телефона и е предупредил за последиците от конфликта с Украйна.-Само в Черно море ще ползват около Крим... и до там.Затворени!

По скоро Ердоган ще изчезне отколкото да спре руснаците.Малко оръжие и пари на кюрдите и веселбата започва.

Има си международни спогодби за корабоплаване през Проливите. Досега не са нарушавани. А и Турция няма интерес от конфронтация с Русия за загубена кауза. За пред хората ще кажат няколко осъдителни думи и ще забравят!

kondofri

Bo Andersson уволнен от "АвтоВАЗ" половина чужденци Новият президент на Руската Авто ВАЗ активно се зае да оптимизира разходите. От завода ще бъдат уволнени половината от чуждестранните работници -Bo Andersson установи, че разходите за поддръжка на чуждестранни експерти в централата са твърде високи,. Мениджър разясни че трябва да се откажат от луксозните хотели, билети за бизнес класа и някои пътувания.

Чудя се какво общо имат руснаците с десанта в Нормандия? Да не говорим, че тези гладни и дрипави прошляци не бяха за никъде без помощта на свободния демократичен свят и главно на САЩ, който ги хрантути, облича и въоръжава през цялата война. Мисля че руските мизерници нямат място на тези тържества - спокойно могат да им ударят по един шут, вместо да любезничат

kondofri

Ти или си болен мозък, или си Бойко Борисов

Бяха съюзници бе . При това в две световни войни. Хората се уважават за това което са сторили заедно за един по-добър свят, не заради нечии злобни заяждания!

Провокацията ти е грозна и цинична. И показва само твоята тъпота.

ти си седераст ве ..освен това и гейбераст сигурен съм - пък тва сигурно значи че си бунак

ЕС - МИСЛИ ЕДНО , ГОВОРИ ДРУГО А ПРАВИ ТРЕТО

Всички коментират все едно не са европейци а жители на Крим. Ех тази Фанагория още държи влага. Във всеки случай такъв интернационализъм срещу елементарен патриотизъм още не е наблюдаван на планетата освен в България.

Новината е от вчера и не е пълна. Политиците са казали, че е възможно да анулират сделката с корабите. Отговора на бизнесмените е-договора ще бъде изпълнен. Още сутринта писах коментар по тоя въпрос. Освен това и заглавието е подвеждащо и не точно. Има разлика, между думита "стопира", която изразява нещо, което реално се върши в момента. И последвалото го в текста "може да анулира". Държа бас, че сделката няма да бъде анулирана. Тия франсета, още от Де Гол водят независима политика. Казват я "алтернанса".

Пак си точен,ама ще те засека аз-да знаеш... Къде ще отидеш.......

ДО ВЛАДО-ПРИ ТЕЗИ СДЕЛКИ, НЕ Е ТАКА, КАКТО СИ МИСЛИШ КОМСОМОЛЕЦО!!!

Нищо, Русия ще ги получи като трофейни...;-)

Ей, супер ме развесели! Браво!

Ще спестят 1.2 милиарда евро на Русия. Лошо няма. Тези корита франсетата да си ги бият от главите.

Да му мисли Франция, тя е вътре с парите по строежа на тия кораби :)

Присъединяването на Крим към Русия е като обединението на ГДР със Западна Германия!

ЧУК

По скоро присъединяването на Украйна към Русия!

ЧУК

...и как по-точно франция ще действа с сила срещу Русия?

Пише че"ще има реакция-включително със сила".... Правописна грешка...Правилното е, "ще има ЕРЕКЦИЯ-включително със сила"... Тоест,ако руснаците не го вдигнат сами за да е..ат французите,те(французите)ще използват сила за да им го вдигнат!!! П.П. Според последна информация,Путин дезинформира французите и се отказаха от разправии с Русия!!Пусна слух че ония тримата българи с пръчките(`дето размазаха парашутистите в Плевен)са постъпили като доброволци в руската армия........

както се противопостави на хитлер, сас свалени панталони *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В същото време Франция обяви, че Владимир Путин остава поканен на възпоменателните церемонии във Франция по повод 70-ата годишнина от дебаркирането на съюзническите сили въпреки украинската криза.

Е,сега без френските кораби-няма да е същото....Въпреки,че накрая ще им ги продадат!!Проследете продажбите на френско оръжие през годините...Където НАТО(и по-късно и Европа)наложат ембарго,французите се присъединяват,и след това започват да продават като луди!!! Относно поканата която"за сега важи заради историята",е,малко гротескно ще стане-точно руснака да не поканят-нали??Освен ако го изнервят и се самопокани!!.Но това е лош сценарии защото ще означава-че"заради историята-историята се повтаря".........

Сега почти фалиралия Париж ще трябва да връща почти 1.5 млрд евро с лихвите Смешници

ЧУК

...Русия не иска френските кораби!Така щеше да е по-вярна информацията!

Как не могат да разберат,че най големият губещ, ще са именно ЕВРОПЕЙЦИТЕ..............не Русия.

Ако искате да направите услуга на Русия, спестете и френската техника. Тези корита ще се ломят постоянно при руските условия и ще се превърнат в черни дупки поглъщащи средства, само и само за да не потънат. Кой не верва да си купи френска кола.

Напротив!!Руснаците ги избраха по две причини... Първо са много добри,и второ ще им излезнат по-евтино да ги купят от французите отколкото да ги произведат!!Защото французите имат вече производствената база за такъв тип кораби...Ако руснаците направят такава-само за два кораба-не могат да си"избият"парите!!(не че не могат да ги произведат ако се наложи).

Вече имат Крим, там са правени руските самолетоносачи навремето. Ако украинците не са пуснали заводите на металолом.... имат вече базата.

на френска кола ве тъпанар....аз доколкото знам първото серийно производство на автодвигатели (немски) е почнало във Франция обаче ама то ти си тоя дървен Гоуф дет ти троши зъбите кво да ти ги приказвам ....

Аз имам Ситроен Ц5, мощна машина, комфортна и вози прекрасно. Но..... скъпа за подръжка, капризна, ломи се често. Ако и военния кораб е такъв... ше се наплачат руснаците. Преди това имах стара Шкода Форман и това беше много здрава и ефтина за експлоатация кола. Ма Ситроена ми го подариха и немаше начин да го откажа.