Спецсъдът пусна на свобода Дойчин Дойчев и Руслан Колев

Специализираният съд пусна късно снощи на свобода обвинените за превозването на три тона кокаин на кораба „Свети Николай” Дойчин Дойчев и Руслан Колев поради липса на доказателства. Определението на съда е разбиващо, каза прокурорът.

Обратно в новината

Коментари - Спецсъдът пусна на свобода Дойчин Дойчев и Руслан Колев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще отидат на гости на братя Галеви.

Radostina

"горките хориза"- кои бил психично луд, на кои приятелката му била бременна. ами как да ги вкараш в затвора тези хора??? направо без думи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Или с други думи, нашето ме-е-ре няма и грам участие, няма и капка информация, която да се опита да пробута като някакво доказателство. Така, не специализиран трибунал, а и инквизиция да създаде Цвъчко-пак няма да стане...

има, но няма интерес да го каже. Затова хвърля прах в очите. Не видяхте ли колко скромен беше ЦвЦв когато говореше за двамата задължани. Нямаше стръв, нямаше натягане. И после изчезна!!!!!!! Нещо формално се чувстваше в поведението му. Едва ли е защото се отдал на почивка.

Каква ирония на съдбата! Парата, вместо в колелетата, отиде в свирката! Няма доказателства за участието на двамата в престъплението! Корабът е продаден през юни на друг собственик, значи арестуваният не е корабособственик! Да се смее ли човек, да плаче ли от показаната некомпетентност на обвиняващите и разследващите? За сметка на всичко това "кучетата на ... pumpkin", традиционно и както винаги първосигнално, се разлаяха срещу съда!? Тя глупостта е като шилото в торбата, винаги се "изявява" подобаващо!

E това се казва съд! Браво! Ако 3 тона кокаин на борда не са доказателство, не знам кое е! Ало, съдийте, представете си за колко време се товари 3 тона кокаин и ми кажете къде е бил капитана по това време. В случая не виждам каква е вината на Цветанов, това което е негова работа е свършено перфектно. В Испания обаяе заловиха цялата група, която е трябвало да посрещне пратката. Ръководел я е шеф в полицията в Кадис и никой не е пуснат от ареста заради бременната си приятелка или за това, че е луд!

перфектно!!!! Е, тук за някои може да мине и така. Но там на запад от Драгоман нещата не стоят по същия начин. Там на евтините номерца на ББ и неговият подопечен НИКОЙ НЕ ВЯРВА. И ще си го платим. ТОЙ отново ще хвърли вината на други и отново балами ще се хванат, а такива като теб ще помогнат да лови балъци.

Тези които плюете съда не се ли сещата за друга обяснение? Хайде да порасъждаваме. 3 тона кокаин под български флаг. 3 тона!!!!! За Европа. Само преди два месеца- доклад на ЕКомисия за България. Шамар. Само преди месец- атентат в Бургас с-у израелски туристи. ББ се крие някъде по морето. Той и членовете на неговото правителство с добър морски тен , симулират пред екрана, че работят. Не им пука. Правителствен самолет ДОСТАВЯ на ББ личните му ритнитопковци. Като капак- 3 тона кокаин под български флаг. Проформа- двама арестувани тук. Но съдът може и да е послушен на властта. Сещате се вече нали? Те са невинни. Значи виновни са тези в Испания и някои други по света. България няма нищо общо със случая-!!!. Той е частен случай. У нас НЯМА организирана престъпна група, която да е организирала доставянето на този наркотик. Търсете си го у вас- в Европа. Там търсете и атентатора. ТИПИЧНО ЗА ББ, НАЛИ!!!!! А съдът само е изпълнил политическата му заръка!!!!!!

"Отделно има данни за участие и на други неустановени лица, които най-вероятно са задържани в Испания" Тия не контактуват ли с испанските органи, че не знаят кои са задържани и кои не. та нали излиза че наш човек от ГДБОП едва ли не е в дъното ра разкрлитието?

Някой ще ми обяснили "има данни за други неустановени лица които вероятно са задържани""- данни за лица които не се знаят кои са но пък и вероятно са задържани макар да не се знае кои са???????

ха ха ха. ЦвЦв пак се изср....а на метеното. 3 тона наркотик и у нас никой не е виновен. Гати работата на МВР. А ОНЯ се изцепи- ние знаехме всичко предварително, но нямаше как да предупредим момчетата (т. е. моряците). Е, като сте знаели как така се оказа че набедихте двама за които няма данни да са участвали. Прочее, понеже знам това онова, ще кажа че на Руслан Колев семейството има яки връзки в политическите среди от лявоцентристия спектър, от където ни дойде и ББ. Да чакаме похвали в следващия доклад на ЕС.

Каква присъда бълнувате бре,та вие знаете ли колко мангизи са това?Та това са 3 тона кокаин бре!С тези мангизи ще се купят още 10 съдебни състава и тези пак ще са чисти,като светена водица!Тука става въпрос за БГ съд!

Прав си парите са 3 тона кока - са пари за 3тона и си е сума доста сериозна не само в БГ. Но нашенци печелят ако я продадат или доставят. В случая има вече само загуби и гаранция ще има и отстрел на едър дивеч

Да живее "независимият и хуманен" български съд! Как може да остави в панделата толкова "болни" и семейно ангажирани "бизнесмени"? Но има голяма надежда - испанците няма да си затворят очите. И после идва видов ден - метла на изборите и ново правосъдие до дупка.

Ха,ха,ха,ха - ловният сезон е открит. За три тона заловен кокаин друг специализиран съд вече е издал ефективни присъди и бъдете сигурни че ще бъдат изпълнени. Тези двамата ако бяха останали в пандела можеха да поживеят малко повече

Няма по-голяма отврат от правосъдието на българсия съд!!! За 10 кг. открадната сланина - 2 години затвор, за няколко тона дрога - ами свободни са хората. Какви доказателства, какви пет лева - българските съдии дори да станат очевидци на убийство, пак ще кажат, че няма доказателства. Добре, че има чужди държави, на които институциите си вършат работата, че да видим и окошарен престъпник-нашенец. Иначе ако чакаме на българското правосъдие, ще се окаже, че у нас освен кражба на компоти и сланина, никакви други престъпления не се извършват!!!

БРАВИСИМО-БРАВИСИМО.ТОВА СЕ КАЗВА "СЪД".НЯМАМ ДУМИ ЗА ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА В БГ.ДОГОДИНА ПАК ЩЕ "ГЛАСУВАМ ЗА ГРОБ"ДА ПРЕБЪДЕ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ "БГ-СЪДА"

Ами това е Чалгаристан.Мутри и престъпници на свобода.Чалга и простотия до дупка.Бягайте от тази помийна яма докато е време.Нека да останат само цигани и мутри. Да видим как ще се оправят......Да живее БКП :)

Специализираните и те като другите

Специализираният съд изцяло е назначен по времето на Бойко, избраха за съдии и прокурори тези , които управляващите посочиха! Ха да видим сега, как ще извъртят нещата и Тройната коалиция пак ще им е виновна?

Изглежда инспанците са хванали три тона кокаин на приятелите на Бат Бойко и сега съда гледа да оправи нещата легално и отреже всички връзки на дрогата с България (някаква чужда фирма била наела кораба и отговаряла за товара) :)

и сега тука както и се очакваше ги пуснаха да се надяваме че пак испанците ще свършат работата на БГ съда! Просто да се чудиш колко нагли са станали управляващите!Така е и така ще си продължи защото те си знаят че и да загубят на изборите никой няма да им търси сметка защото и те не я търсиха от предишните!

залавянето на кораба"бургас 3" или "св.николаи" е гаранция за приемането ни в шенген,те разбраха че са напълно зависими от доставката на наркотици от бълхария към запада и без наша и на правителството помош ще изпаднат в кокаинова криза....и това ще е краят им.

Отново некадърността на полицаите в действие!

"Общи з адължения и пълномощия на Капитана: 4.3.1.1 Капитана е представител на корабособственика/корабопритежателя и е отговорен за целия екипаж. Той управлява кораба на принципа на единоначалието и е директно подчинен и отговорен пред корабособственика/корабопритежателя и пред СИЙБОРН ТРЕЙД ЕЕООД като Мениджъри. Капитана издава заповеди и те са задължителни за всеки на борда." Това е извадка от документите на компанията.Същите ги има в офиса и на кораба и са цяла папка.Учудвам се на некомпетентността на нашите служби да събират доказателства.Ами трябваше да се обискира фирмата и да се изземат документите.Тогава щеше да лъсне всичко.Как си представяте собственика да не познава капитана на неговия кораб, и да няма власт над него.

Добре си го написал но идвали тези съдии от специализирания съд ще го прочетат някога Капитана не може да разхожда кораба по целия океан без товар без заповед на собственика на кораба Той е отговорен къде отива кораба и какво товари Но при тази съд отново ще се размине на Дойчин както при предните два кораба Елена и Ванеса

Още нещо, най-вероятно в същите документи има отбелязано изрично каква е политиката за алкохол и наркотици на борда на кораба, издадена именно от Менъджерите!!! Ще е хубаво ако я намерите да я споделите тук...А, май ще се окаже, че ако капитана е знаел за пратката е нарушил правилата на Компанията - ОПАААА!!!

Я, да се поровим малко в морското право и съответните конвенции, също така и в договорите за отдаване на кораб под наем. Каква роля има Менъджерската компания? Във въпросната извадка пише изрично "като Мениджъри", нали? Тази изватка най-вероятно е от системата за безопасно управление (ISM - International Safety Management) - в случея се визира единствено и само безопасността на хората, както и безопасното плаване. като Мениджъри на кораб отдаден под наем те нямат касателство с това какъв товар се товари, още повече сигурно в договора за отдаване под наем на кораба е упоменато че всяка контрабанда или пренасяне на хора е в разрез с договора...!!! Абе не са простички тия работи, за това не пишете като не знаете!!!

Цветанов, такива тъпотии ли ще плещиш в Испания, където те праща министър- председателят заради кораба с трите тона кока? И въпреки особената форма на главата си, все още ли не си наясно, че ТАМ, НАВЪН са напълно в час КАКВА Е СХЕМАТА И КОЙ Е ЗАМЕСЕН В НЕЯ. И ЧЕ ТОЙ НЕ СЕ КАЗВА НИТО БРЕНДО, НИТО РУСЛАН, НИТО ХРИСТО, НИТО ДОЙЧИН, АМИ ВИСОКО, ВИСОКО, ВИСОКОна върха на държавата. link

ха,ха, то подкупния съд ги пусна ,ама отвън ги чакат едни хора дето няма да им простят издънката ащо повече че в испания нема начин да не се разприказват нещастниците

3 тона кокаин и "нямало доказателства"!!!!Е това се казва българско "правосъдие".

това се казва специализиран съд

Отново за стотен шарлатанската ни държава изгаври със света. Цял кораб с 3 000 кг наркотик - и никакви виновни! Съдът продължава да взима милиони , за да пусне на свобода очевидни , очевадни пристъпници. Един път корабът им потъна и уби моряци, втори път моряк разстреля командата на борда, трети път превозват наркотици - е, какво още трябва да се случи, за да вкарат зад решетките този Дойчо? Демокрацията по тези земи и дойна крава за корумпирани магистрати. И слепият видя, че и ГЕРБ е с престъпниците, рамо до рамо. Заедно против обществото, против народа и Европа.

То виновни че има има ама не сатези дето се опитват да ни ги пробутат Бойко и Цецо. Да не вземе да се окаже накрая че крадеца вика дръжте крадеца

Чест прави на спец. съда, че все пак обуздава безумията на Цветанов - нямам и грам съмнение, че именно той е разпоредил ако ще земята да се обърне, ама тия двамата да бъдат задържани....Интересно ми е с какви аргументи ще обжалва Андреев при положение, че самия говори за оскъдни доказателства, разбиващо определение и т.н.....А пък факта, че анонимния свидетел е служител на ГДБОП не се нуждае от никакъв коментар....И само не си мислете за американската практика - за съжаление нашите и техните агенти нямат нищо общо - нито интелектуално, а още по-малко пък от техническа гледна точка. Там хората се внедряват и документират технически деянието, след което нещата стават годни за съдилищата им. Тук най-вероятно нашият е чул някаква информация през пета ръка и я е отразил / в най-честия случай / в докладна.....Жалкото е, че с този ръководен състав на министерството все по-често ще ставаме свидетели на подобни "разбиващи" определения, дори и от "нашия" спец съд!!

Ей, човече ( грешка, исках да кажа "абе, идиот такъв" ) ти малоумен ли си... мне плащат ти за да пускаш такива постинги. Такъв празноглавец не би имал достъп до компютър... Та - това е въпрос на държавна политика. Боко Тиквата и неговата мафия лично получават комисион от тези сделки. Но в Брюксел това хич не го харесват и в момента го детронират. Малко му остава на този безочлив главорез...

Абе комуняги такива ,Вие само това ли знаете? Защо да не е например Пикаещия в Шадравани? Той има къде къде по "топли" връзки. Ама нали трябва и ти да си вадиш хляба.. Да ти простим ли? По скоро прости им Боже, те не са виновни и те семейство хранят". Нищо, че баха войнсващи атеисти преди 23г.

Напълно справедливо е решението на спецсъда, няма съмнение че тоновете кокаин на кораба, както и земетресенията в пернишко, наводнението в с.Бисер, рекордните горещини и повсеместните градушки са дело на турските спец служби.

Истината е, че просто в България няма способни прокурори. Прокурори станах бивши милиционери със спорно образование и никакви познания по право. За тях да си прокурор значи да вземаш подкупчета, за да прикриваш нещо.При липса на къдърни обвинения, то е ясно, че няма как съдът да осъди някой.

ЦЕЦО ЛЪЖЕЦО-МАЗНИЯ ШЛИФЕР.

Защо да тормозят добрите хорица, то трябва да им върнат и кокаина :))

То може и това да стане като полицията не е способна да осигури годни доказателства на прокурора. Най-вероятно са виновни, но какво от това когато Цецо не може да докаже, а? Освен на липсата на подготвени кадри и ръководители това се дължи и на тоталното разбиване на системата за информация. Никой няма да помогне, защото утре ще го развяват като агент въпреки, че е работил в интерес на Родината си.

... с извинения и парични компенсации за забавянето на доставката... парите - от държавнич бюджет да се вземат и лично в сметката на Боко Тиквата да се приведат, за да се избегнат по-нататъчни усложнения :)))

Правилно е решението на съда. Та тези хора нямат нищо общо с кораба и корабоплаването - как ще знаят какво е натоварено? Пък и пак са болни. Нашето правосъдие не случи на здрав обвиняем......

Така и просто в България нямаме закони.

Той Б.Борисов им каза че няма страшно да си возят кокаина и да си карат корабчетата ,нищо че ще ги хванат . То никой не е знаел и никой няма доказателства само той знае. Поредният цирк за народа .

Точно тия съдии са верни на Партията /ГРОБ/ и правителството, тъй че недей да знаеш много

да питаме бразилския съд

Пореден провал на тъпана Цвинокио и на тъпата,проста, неграмотна, некадърна и дива Бг милиция. Спецсъдът - дори и той, вече не може да съди с безумните обвинения на куките и абсурдните им доказателства. Цвинокиоооооооо!!!!!!!!!!!!!! Цитирам: "Определението на съда е разбиващо", каза прокурорът.

Леее, ами сега - дори милиционерския спецсъд не се връзва на простотиите на куките Срам голям. Цвинокиоооооо. Цитирам: Определението на съда е разбиващо, каза прокурорът.

Определението на съда е разбиващо, каза прокурорът. Стана безпощадно ясно - и този път кретените от милицията са се оцапали до ушите с миризливи неща Четете: - Специализираният съд пусна късно снощи на свобода обвинените за превозването на три тона кокаин на кораба Свети Николай Дойчин Дойчев и Руслан Колев поради липса на доказателства. Определението на съда е разбиващо, каза прокурорът.

РЕКЛАМА В ЗАПАДНИ МЕДИИ СЪДЕБЕН ТУРИЗЪМ ,ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ ТУК ЩЕ НАМЕРИТЕ ПРЕКРАСНИ УСЛОВИЯ ОПРАВДАТЕЛНИ ПРИСЪДИ, ПЕРФЕКТНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО

Не винете съда,тук се искат железни доказателства.Не може да се съди на рекъл-казал. В България няма вече кой да събира доказателства.Тези които можеха са освободени, останаха само мижатурки.

Значи испанците може да се доверят на тези доказателства и да "закопчеят" кораб, барабар с 30-те моряка екипаж и да ги шибнат в предварителния арест, а нашите съдии искат по-убедителни доказателства, а?

Ами сега какво ще правим? Цветанов пак ще трябва да обяснява че съда е корумпиран и трябва нов. Опааа извинете обърках се, ми че това нали е баш специализирания съд направен от Герб

да задържат целият съд, и никога да не излезе от какамангата!!!!

Sis Pol

Защо пък да не ги освободят? Те са невинни като момина сълза. За пореден път става ясно какъв съд и каква държава имаме. Овратен съм.

smirn0ff

какъв съд какви 5 лева??? че то цялата държава знае, че тоя Дойчин е роднина на Брендо! Е аре сега ми обяснете няма ли връзка с 3-те тона кокаин????

Flioink

Естествено че е невинен човека, той откъде да знае ,че на неговите кораби се пренасят наркотици за милиони чрез престъпна група,която всъщност не съществува... Сегашните съдии всичките са гнусни продажни копелета и заслужават най малкото доживотна присъда!

ами откъде да знае,нали по цял ден брои пачките от наркотрафика и ги разпределя-на боко,на цвъки,на цика,на фидоска,няма време да знае кои кораб какво пренася.

Е откога е новина това, че съдът ПАК е пуснал престъпници на свобода?

Баси съда!!!

Баси прокуратурата!!!

Естествено,че няма виновни,няма и да има!!! Виновни са тези,които все още си мислят,че България е нещо по-различно от...кочина!!!