Коментари - Кораб със зърно от Украйна заседна и блокира плаването през Босфора (снимки/видео) | Днес.dir.bg

Кораб със зърно от Украйна заседна и блокира плаването през Босфора (снимки/видео)

"Лейди Зехма" е имала разрешение да отплава от пристанището в Черноморск за Равена в Италия с 3000 тона царевица

Обратно в новината

Коментари - Кораб със зърно от Украйна заседна и блокира плаването през Босфора (снимки/видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Абе!! Тия украинци един кораб не могат да управляват както трябва , пък Русия щели да побеждават!! Зеления, нашмъркан къде, е? Скоро не съм го виждал, не са го давали тая пиянка , скоро ще я дадат , сигурен съм!! Дали Зеления нашмъркан знае , че народа му по-скоро неговите укро-нацисти не могат един кораб със едно зърно да извозят!! Видях ги що за стока са украинците, за нищо не стават!! Разглезени до няма и къде!! По навика на Краварите от Северна Америка!! Абе имам много неща да ви разказвам за Украинците , какви смешници и какви провали , са!! Просто няма да ви казвам , за глупостите и провалите на украинците в България , че на някой ще му се иска да ПОВЪРНЕ!! Видях ги що да боклуци са украинците , за нищо не стават!!

Симпатизирам на Украйна, но смятам че и двете страни имат пръст в това точно сега! ВОСток - учението буксува. Само 15000 участници - 20% от обичайното…. слаби упражнения - доклад на Ми-6. Войната се затяга.Зимата идва. Храните поскъпват . Все по-малко стоки от бита . Бяла техника под рафта. Позната картина. Русия се връща към познатите времена.

И се опитваш да разсъждаваш, а не ти се отдава. Прости факти, бяла черна всяква техника и чипове-Китай, а не Евросъюза или Америка. Ученията Восток защо да са 1 00 000 след като там участват и китайци и индийци, съюзници на руснаците. Зимата дойде ли увеличава се цената на газта и нефта Европа фалира руснаците се нагушват с кинти а украинците и европейците духат супата. Украйна по време на зимата, студ липса на газ отопление топла вода и ел.енергия...Дърветата са голи и украинските войски няма къде да се крият и денем и нощем цъфват като коледна елха на руските танкови топловизиори, познай какво ще им се случи-Дебалцево, Иловайск и Херсон три в едно.

Козяшка и тъпа

Големият вой, че Путин е виновен за глада в Африка неотдавна претърпя своето англо-саксонско фиаско - разбира се в БГ и ЕС не се каза нито дума за това: Корабите на които беше натоварено житото за бедните страни от украйна (на които руснаците осигуряват коридор за излаз от зоната на военните действия) бяха проследени къде отиват и ... ... не отиват в никаква Африка ! Отидоха в ЛОНДОН ! Освен това се оказа, че повечето от тях превозват основно... слънчоглед и царевица от които ЕС фабриките произвеждат ОЛИО за дебелите търбуси на презадоволените европейци ! Сега корабите се претоварват в Турция , за да не могат да бъдат проследявани лесно, а бедните ... .... да духат - отново изразът е на английските лордове !

Поне 30 000 тона са на този кораб - ДИР са изгубили една нула в превода.

Гладуването няма да е тази година ! Като не произведат нищо тази година в Украйна. Догодина няма да какво да продават в ЕС ! Тогава ще стане страшно ! Нито пари за Украйна , нито жито за ЕС !

Много си тъп Саше... Украинската продукция не отива в Европа, а страни от третият свят, включително Русия. Познай, кой ще гладува, подсказка - няма да е Европа.

Бе то се вижда кой е тъпия - в Русия очакват много добри добиви от зърно тази година и въобще не им пука за украинската пшеница . Айде , напиши откъде купуват зърно в Нидерландия , примерно , да си хранят огромното животновъдство...само не твърди,че сами си го произвеждат ...

Усраинска му работа :)

Да, със сигурност царевицата е виновна, че кораба е заседнал... умен си, като путинофил.

Това,че украинското зърно ще отиде за гладуващите в Африка са пълни глупости , европейските производители на фураж си имат предварително сключени договори , направили са си сметката , нагласили са логистиката и тази разправия в Украйна им сбърка сметките тотално. На фона на засушаването в западната част на Европа недостига на фуражно зърно е особено стряскащ за тях. Допълнително маловодието в Дунав затвори още един евтин маршрут за украинското зърно.Животновъдството в западна Европа е огромен консуматор на царевица и фуражно жито . Особено Нидерландия , Белгия , Дания . Да не споменаваме и комшиите от Гърция . В момента в Гърция масово се предлага украинска царевица , цената на тон е с 50 евро по-ниска от тази,която искат в момента нашите производители .Та западняците са загрижени за собствените си кожи и въобще не им пука за ,,гладуващите" !

па ли руснаците са ви виновни?

Ти си виновен че даваш да те ебт в ушите и че се скпан путинокретен

Неграта ти цепнаха халката в Ново село и я направиха 22 цола кенефаджийски тръба

Кораба е напуснал канала в 22:00 ко сте писали ве?

Аз съм педерас - бийковист. Всъщност аз съм този който лежи до баце на интимните му снимки. Ибрик му правя

Еми.. суша баце, пресъхва Босфора и това е.

Като има суша , що още го виждам красивия Босфор , а?

В момента Владко праща водолази да го взривят!@&!

Праща едни чичковци с бели престилки да ти оправят ризката по-скоро :)

Укри и рашки - топ галфоните на Европа!

от украинското черноморско пристанище Черноморск за Равена в Италия с 3000 тона царевица. ................................... Реваха за глада в Африка...че заради Русия щели да измрат милиони...в ООН съвети свикваха... Разбраха се със руснаците да не им пречат да изнесат зърното...и!? От 34 кораба минали Босфора досега ...само един е отишъл натам...към Африката Ей го и тоя за Италия...баси двуличните боклуци

Всички лоши неща за хората на Земята, днес идват от Украйна. Това е прокълната от Бога държава. Защо никой не го разбира това?

Сигурно защото всички виждат , че тия неща извират от рашка говняшка ?

е купена от американците, и яко садят ГМО и всички други боклуци за експеримент - кви деца от Африка, кви пет лева

Там и си земеделец или звездите ти го говорят

Мунчо ша опрай работата. Он е с опит!

А така минаването от тръбопроводи на танкери и от сухопътен транспорт на кораби до тва ще доведе до пренатоварване на морските пътища което ще удължи времето за корабоплаване и увеличаване на цените

Ей, ти си голям гений, бе! Айде бягай да пишеш сега благодарствено писмо до Путин.

3000 тона са 3 000 000кг. Я земи 10 кила царевица или квото е и ги занеси пеша на 1км...А ся кажете ми, що ще чиним, кога се свърши петрола на света как ше мъкнем хиляди тонове насам-натам. То да е злато пък то - царвица някаква дето и да я боднеш, расте

Аз само да попитам, нали уж глад застрашаваше Африка и Азия, там хората умираха по улиците...А танкерите с зърно от Украйна вместо към Африка и Азия..пътуват към Европа?! Как става така, нали руснаците уж бяха виновни за глада по света, а се оказва че са виновни американците и европейците, а?

Ами те една трета от Африка са мигрирали в Италия ! От друга страна , за това което умуваш е виновен единствено хер путлер !

Май, май твоя мозък е емигрирал нанякъде..............

Точно така! И за измирането на динозаврите пак той е виновен! Слава Украине !!! Да живее международното положение !!! И последно: какви са въпросите в теста за идиоти?

Дори него не можеш да издържиш полуидиоте и търсиш подсказки ?

Ъчуден, виновна е на майка ти вулвата че е изкарала подобен помяр!

А ти вечно си учуден, когато хамъриканските негри те опъват отзад, ама те винаги плащат само няколко цента а?:)

Цялата статия е една журналистическа мозъчна пръдня ! Първо , как такова корабче би блокирало Босфора ? Второ , нали вече е изтеглено и закотвено ?

Знаете ли че Китай продава руска газ на европа на надути цени като я доставя с кораби надолу покрай ЮАР и оттам към европа. В същото време евродебилите плащат сметки за ток по 2000 евро и си мислят, че не купуват руска газ.

Линкове някакви? Колко газ, на кого, и с какви кораби? Или ти го прошепна една жена на пазара Или ти го връчиха сутринта с другите путлерастки опорки?

Полента нанайци.

И защо им е на жабарите тази царевица? Украинската царевица е радиоактивна и токсична. Към химическите остатъци от техните торове може да се добавят и тези от военните действия, тежки метали, взривни вещества...Освен това, в Украйна всичко им е ГМО - американците са превърнали страната в гигантска лаборатория за всякакви експерименти. Може би Италия ще дари царевицата на някоя африканска държава да се отчете пред ЕС и Червения кръст?

а защо за Италия ??? Нали щяхте да храните Африка ??? Или не ??? Помпео знае. но няма да каже

Ами хранят мигрантите от Африка . Май не си минавал през Италия да видиш за какво иде реч ?

Павка да не си тираджия бе дебил?

За теб връх в жизнь е тираджията защото не можеш да си представиш някой да ходи редовно на почивка н Италия ?

Даааа, да........всички знаем! Путин е виновен!

Че в случаят кой друг бе смешник ?

Вчера говорих с хора от Одеса. Там по новините им обясняват как армията напредва и всеки момент се очаква падането на Херсон. Та и с тоя кораб така, уж повреда в руля, уж заседнал, пък на клипа той тъмен като пещера

Е, какъв трябва да е? Светещи гирлянди, цветомузика и кючеци до зори?

плаващ кораб май само на картинка си виждал, а байо?

И пак към западните пристанища.. И пак със ЦАРЕВИЦА - фуражно зърно.. От глад животните ли ще се спасяват сега? А ХОРАТА В ГЛАДНА АФРИКА?? Ама важното е вой да се дига.. Колко величествена е Украйна, дето още през януари и февруари си продаде и изнесе хлебното зърно..

Както в Украйна, така и в Русия, най-големите производители на зърно са западни фирми. Зърното и заводите са си техни. Рашистите не успяха да откраднат всичко с танкове.

За руското зърно не са безпокой.. Факт е, че го няма по пазарите сега.. Та да са поохарчи фуража на Зелето.. И си виж сам как през 2021 Русия е на ПЪРВО място по износ.. А УКРИТЕ са едва ПЕТИ.. Кат ги смяташ за спасители от глад. Те още тогава бяха закъсали с торовете, щото дори собствения си добит газ продаваха на химкомбинатите за по 1200 долара..

Стига ве, западни фирми в комунистическа русия - нимой да бъди ве.

Да вземат зърното и да потопят кораба в района на Бебек!

То и укро-контранастъплението заседна. Нищо вече не се пише в прилежните медии. До 2-3 дена ще се забрави, все едно нищо не е било, докато Зеления пак не предозира белия прах.

Хаха, сценария е вече познат - Панамския канал март месец - сега Босфора?!?!!?? Сценаристите са познати на всички - големи "приятели" на Украйна...

Имаш ли представа колко са широки единият и другият?

По това, че не правиш разлика между Суецки и Панамски канал, става ясно какъв разбирач си.

От Украйна за Италия??? От кога Италия стана гладуваща африканска страна,нали зърното щеше да е за гладуваща Африка:)))Явно целта е била не гладуващите страни ,а да не изгорят платените количества от страните с евроатлантически ценности.

Как плачете само, Тръгнахте аслани , а бегате като насрани.

Абе да ва питам, вчера Израел като бомби Сирия агресор ли е? Ами натовския ви партнъо Ердоганя като трепе кюрди той ни е ли агресор?

Как ще е агресор. Израел просто окупира една там територийка която е сирийска. Бе те и сащ правят същото в Сирия Ма на кой му дреме.

Освен претенции тия педерасти за нищо друго не стават... пардон, само за простотии и бели... Трепи Путин, ебането им е малко...

как си? Ела малко да си поговорим.

добре съм, само че след приказките ти няма да можеш да говориш вече... и да дишаш...

Поредната ювелирна акция на Земенски задръсти Босфора за да попречи на бягащите руски войски от контраатаката.......само незнам кой ще плати глобата на кораба или довечера ще реве че иска помощ за да си покрие разходите.

Терористичен акт на бандерите е това.

Още веднъж ше я прочетеш, да запомниш. краварите създадоха от братска Украйна терористи. Както правят навсякъде.

що ревел бе мъжленце рускопишменце. Що бегате така бърже?

Затова нищо не трябва да им се дава на укрите. Помислили са се за голямото добро утро и хем са нагли , хем саботират каквото намерят.

Какво става ? Натискаш + , а получаваш - ? Натискаш - , а полуаваш + ?

ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ЗАСЕДНАЛ И АВАРИРАЛ И БЛОКИРАЛ!!! ДНЕС НАЕМЕТЕ СИ КОНСУЛТАНТИ КАТО СТЕ НЕВЕЖИ ЗА ТЕЗИ РАБОТИ!

Сега Зеления да обяви по телевизията и пред ЕС голямо постижение успя да задръсти Босфора

Много жлъч има в теб. Явно голяма болка преживяваш... Но това не означава, че не си глупак! При влизане и излизане от пристанище и при преминаване на проток, като Босфора, капитанът на кораба НЕ КОМАНДВА!!! Качва се местен специалист - лоцман се нарича, който ПОЕМА ЦЯЛОТО КОМАНДВАНЕ и носи ПЪЛНАТА ОТГОВОРНОСТ за кораба, докато мине... Запази си жлъчта за нещо по-смислено, а то така всички виждат, че си НЕГРАМОТНИК с претенции...

Защо не пише, че корабът е руски и капитан е Путин? Заседнал е нарочно с цел намаляване на топлото за ЕСССР?

Тия лоши украинци бееее, а русначетата милиии нежни агресорчета сладки... Дае маа ви даее рашистка даее

3000 тона,трябва да е някое малко корито,а не 170м. кораб.Нещо е сбъркано в новината

Видях го на Трафика, 173 м, 20000 GT. Няма да е 3000 т царевицата и реално вече е извън Босфора. Не били 20 000, а 200000 и не били компютри ами компоти, и не сме ги продали на Япония, а са ни ги върнали. Нещо такова беше казало радио Ереван. Хаха!

ㅤ

- Др. Путин, украински кораб заседна в Босфора. - Само аз ли съм виновен или целия руски народ?

Руският народ е съставен от пияндета

ㅤ

Недей така, че нищо чудно едно от пияндетата да ти е баща...

Коги свалиха на дядо ти чалмата, и му нахлюпиха калпак, хубави бяха....

Затова сега се целуват с Ердо,асвабадителите братушки,а ние сме ,недружествена страна,,Турция е дружествена щото им свалиха боен самолет,убиха руски посланик

май забравяш, че руският самолет го свалиха прохамериканските генерали, които после организираха опита за свалянето на Ердоганя, с цел да настроят Русия срещу Турция. Ама не мина. И не само че не мина, ами Ердоган си е на власт благодарение на това че не мина. Сещаш ли се как?

2/3 ОТ РУСКИЯТ НАРОД ,ЗАЩОТО СИ МЪЛЧАТ И ГО "ПРЕИЗБИРАТ"! НО ТО КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ КРЕПОСТНИ ,КОИТО ОЩЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е СВОБОДА! НЕ Е САМО ДА СЕ ШЛЯЕШ ПО СВЕТА И ДА СЕ ДУЕШ КАТО ПУЙКА,ЧЕ СИ РУСНАК!

Руските фашисти трябва да бъдат разгромени. Путкин да бъде пратен в Гуантанамо

Направи си клизме. Ще ти мине.ако не- бръкни в контакта

Че скочим. Марш. Чиба

РАВЕНА, ИРЛАНДИЯ, АНГЛИЯ...,.ВСЕ БЕДНИ АФРИКАНСКИ ДЪРЖАВИ. НАЛИ ТАКА ОПЛАКАХА СВТЪТ,ЧЕ ЗАРАДИ ГАДНИТЕ РУСНАЦИ ЩЕ ИМА ВСЕОБЩ ГЛАД. МОР. ОБАЧЕ......РАВНА!!!!!!

Атомната електроцентрала в ЕНЕРГОДАР е обстрелвана от РУСИЯ https://www.youtube.com/watch?v=gKqFtGqFS9A

https://www.youtube.com/watch?v=R8NGlggDATE

Тая комисия беше обработвана цял месец от ФАЩ и Еврейския съюз. Още откакто започнаха обстрелите на Запорожката АЕЦ краварите и ингилизите разиграват различни сценарии за реакция. Не случайно Борката цъфна в Киву на 24.08.2022г. и се изцепи, че централата трябва да бъде върната незабавно под контрола на укронацистите. После Гутериш се появи в Лвов и Одеса да размахва пръст на Русия по същия повод! Английското МИ6 и укронацистите не са измислили вчера опита за превземане на централата през езерото. Цялата постановка по пътуването на Комисията през Киев и всички тези провокации са дело на един сценарист! Хибридната война на ФАЩ и Еврейския съюз срещу Русия работи по всички направления, включително и ядрен тероризъм! Идеята беше ясна. Отиваме в АЕЦ-а а там ни посрещат укрите след успешен десант и превземане на централата. Обаче десанта се скапа и Делегацията стоя 3 часа на КПП, държано от Укрите да видят какво ще се случи с десанта. За 3 часа десанта стана на кайма и какво да правят, пуснаха ги. От момента в който Делегацията е там Укрите спряха да стрелят!!! И така какво се случи днес в Енергодар. Десантната операция Оверлорденко трябваше да бъде черешката на тортата на Херсонската офанзива. Въоръжените сили на Украйна го подготвяха дълго време, тренираха десанти от лодки, внимателно маскираха подготвителните мерки (което не попречи на нашето разузнаване внимателно да ги наблюдава). И въпреки че самата Херсонска настъпателна операция не върви по план, превземането на Енергдар чрез речен щурм трябваше да неутрализира негативните последици от огромни загуби и като цяло в момента изключително неуспешен опит за контранастъпление. В резултат на това рано тази сутрин 2 баржи и до 10 катера на украинския десант започнаха да пресичат Днепър и го прекосиха директно в подготвена засада, където вече ги чакаха войници от руската гвардия и армейска авиация. Една баржа беше изгорена точно по пътя, части от десантните сили бяха оставени да кацнат на брега, притиснати от огън и започнаха методично и хладнокръвно да унищожават. Сега до 60 трупа на украински бойци от най-елитните части лежат на брега, красотата и гордостта на ЗСУ. Останалите плуват в реката и хранят дебелите днепърски раци. Имало е инструктори от страни от НАТО, ще разберем след оглед на труповете, напълно възможно е да са били. Във всеки случай операцията Оверлорденко ще влезе в златните летописи на най-катастрофалните операции, а удавниците под формата на Збройни сили, излизащи от водите на Днепър през нощта, ще бъдат част от малкоруския фолклор за дълго време до идвам.

Товарищ,военкор,повервахме ти Така достоверно описавсичко.Като гледам си участвал в отблъскването на украинския десант.Браво,смело мишоче.

къде Минат и Треве не расте!

Това е Проклетото Зърно на еврея Зеленски ! Скоро и него военните ще го махнат от Президенството , това каза една Дама Ясновидеща Тамара Глоба !

Коментари - Кораб със зърно от Украйна заседна и блокира плаването през Босфора (снимки/видео) | Днес.dir.bg

Кораб със зърно от Украйна заседна и блокира плаването през Босфора (снимки/видео)

"Лейди Зехма" е имала разрешение да отплава от пристанището в Черноморск за Равена в Италия с 3000 тона царевица

Обратно в новината

Коментари - Кораб със зърно от Украйна заседна и блокира плаването през Босфора (снимки/видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Абе!! Тия украинци един кораб не могат да управляват както трябва , пък Русия щели да побеждават!! Зеления, нашмъркан къде, е? Скоро не съм го виждал, не са го давали тая пиянка , скоро ще я дадат , сигурен съм!! Дали Зеления нашмъркан знае , че народа му по-скоро неговите укро-нацисти не могат един кораб със едно зърно да извозят!! Видях ги що за стока са украинците, за нищо не стават!! Разглезени до няма и къде!! По навика на Краварите от Северна Америка!! Абе имам много неща да ви разказвам за Украинците , какви смешници и какви провали , са!! Просто няма да ви казвам , за глупостите и провалите на украинците в България , че на някой ще му се иска да ПОВЪРНЕ!! Видях ги що да боклуци са украинците , за нищо не стават!!

Симпатизирам на Украйна, но смятам че и двете страни имат пръст в това точно сега! ВОСток - учението буксува. Само 15000 участници - 20% от обичайното…. слаби упражнения - доклад на Ми-6. Войната се затяга.Зимата идва. Храните поскъпват . Все по-малко стоки от бита . Бяла техника под рафта. Позната картина. Русия се връща към познатите времена.

И се опитваш да разсъждаваш, а не ти се отдава. Прости факти, бяла черна всяква техника и чипове-Китай, а не Евросъюза или Америка. Ученията Восток защо да са 1 00 000 след като там участват и китайци и индийци, съюзници на руснаците. Зимата дойде ли увеличава се цената на газта и нефта Европа фалира руснаците се нагушват с кинти а украинците и европейците духат супата. Украйна по време на зимата, студ липса на газ отопление топла вода и ел.енергия...Дърветата са голи и украинските войски няма къде да се крият и денем и нощем цъфват като коледна елха на руските танкови топловизиори, познай какво ще им се случи-Дебалцево, Иловайск и Херсон три в едно.

Козяшка и тъпа

Големият вой, че Путин е виновен за глада в Африка неотдавна претърпя своето англо-саксонско фиаско - разбира се в БГ и ЕС не се каза нито дума за това: Корабите на които беше натоварено житото за бедните страни от украйна (на които руснаците осигуряват коридор за излаз от зоната на военните действия) бяха проследени къде отиват и ... ... не отиват в никаква Африка ! Отидоха в ЛОНДОН ! Освен това се оказа, че повечето от тях превозват основно... слънчоглед и царевица от които ЕС фабриките произвеждат ОЛИО за дебелите търбуси на презадоволените европейци ! Сега корабите се претоварват в Турция , за да не могат да бъдат проследявани лесно, а бедните ... .... да духат - отново изразът е на английските лордове !

Поне 30 000 тона са на този кораб - ДИР са изгубили една нула в превода.

Гладуването няма да е тази година ! Като не произведат нищо тази година в Украйна. Догодина няма да какво да продават в ЕС ! Тогава ще стане страшно ! Нито пари за Украйна , нито жито за ЕС !

Много си тъп Саше... Украинската продукция не отива в Европа, а страни от третият свят, включително Русия. Познай, кой ще гладува, подсказка - няма да е Европа.

Бе то се вижда кой е тъпия - в Русия очакват много добри добиви от зърно тази година и въобще не им пука за украинската пшеница . Айде , напиши откъде купуват зърно в Нидерландия , примерно , да си хранят огромното животновъдство...само не твърди,че сами си го произвеждат ...

Усраинска му работа :)

Да, със сигурност царевицата е виновна, че кораба е заседнал... умен си, като путинофил.

Това,че украинското зърно ще отиде за гладуващите в Африка са пълни глупости , европейските производители на фураж си имат предварително сключени договори , направили са си сметката , нагласили са логистиката и тази разправия в Украйна им сбърка сметките тотално. На фона на засушаването в западната част на Европа недостига на фуражно зърно е особено стряскащ за тях. Допълнително маловодието в Дунав затвори още един евтин маршрут за украинското зърно.Животновъдството в западна Европа е огромен консуматор на царевица и фуражно жито . Особено Нидерландия , Белгия , Дания . Да не споменаваме и комшиите от Гърция . В момента в Гърция масово се предлага украинска царевица , цената на тон е с 50 евро по-ниска от тази,която искат в момента нашите производители .Та западняците са загрижени за собствените си кожи и въобще не им пука за ,,гладуващите" !

па ли руснаците са ви виновни?

Ти си виновен че даваш да те ебт в ушите и че се скпан путинокретен

Неграта ти цепнаха халката в Ново село и я направиха 22 цола кенефаджийски тръба

Кораба е напуснал канала в 22:00 ко сте писали ве?

Аз съм педерас - бийковист. Всъщност аз съм този който лежи до баце на интимните му снимки. Ибрик му правя

Еми.. суша баце, пресъхва Босфора и това е.

Като има суша , що още го виждам красивия Босфор , а?

В момента Владко праща водолази да го взривят!@&!

Праща едни чичковци с бели престилки да ти оправят ризката по-скоро :)

Укри и рашки - топ галфоните на Европа!

от украинското черноморско пристанище Черноморск за Равена в Италия с 3000 тона царевица. ................................... Реваха за глада в Африка...че заради Русия щели да измрат милиони...в ООН съвети свикваха... Разбраха се със руснаците да не им пречат да изнесат зърното...и!? От 34 кораба минали Босфора досега ...само един е отишъл натам...към Африката Ей го и тоя за Италия...баси двуличните боклуци

Всички лоши неща за хората на Земята, днес идват от Украйна. Това е прокълната от Бога държава. Защо никой не го разбира това?

Сигурно защото всички виждат , че тия неща извират от рашка говняшка ?

е купена от американците, и яко садят ГМО и всички други боклуци за експеримент - кви деца от Африка, кви пет лева

Там и си земеделец или звездите ти го говорят

Мунчо ша опрай работата. Он е с опит!

А така минаването от тръбопроводи на танкери и от сухопътен транспорт на кораби до тва ще доведе до пренатоварване на морските пътища което ще удължи времето за корабоплаване и увеличаване на цените

Ей, ти си голям гений, бе! Айде бягай да пишеш сега благодарствено писмо до Путин.

3000 тона са 3 000 000кг. Я земи 10 кила царевица или квото е и ги занеси пеша на 1км...А ся кажете ми, що ще чиним, кога се свърши петрола на света как ше мъкнем хиляди тонове насам-натам. То да е злато пък то - царвица някаква дето и да я боднеш, расте

Аз само да попитам, нали уж глад застрашаваше Африка и Азия, там хората умираха по улиците...А танкерите с зърно от Украйна вместо към Африка и Азия..пътуват към Европа?! Как става така, нали руснаците уж бяха виновни за глада по света, а се оказва че са виновни американците и европейците, а?

Ами те една трета от Африка са мигрирали в Италия ! От друга страна , за това което умуваш е виновен единствено хер путлер !

Май, май твоя мозък е емигрирал нанякъде..............

Точно така! И за измирането на динозаврите пак той е виновен! Слава Украине !!! Да живее международното положение !!! И последно: какви са въпросите в теста за идиоти?

Дори него не можеш да издържиш полуидиоте и търсиш подсказки ?

Ъчуден, виновна е на майка ти вулвата че е изкарала подобен помяр!

А ти вечно си учуден, когато хамъриканските негри те опъват отзад, ама те винаги плащат само няколко цента а?:)

Цялата статия е една журналистическа мозъчна пръдня ! Първо , как такова корабче би блокирало Босфора ? Второ , нали вече е изтеглено и закотвено ?

Знаете ли че Китай продава руска газ на европа на надути цени като я доставя с кораби надолу покрай ЮАР и оттам към европа. В същото време евродебилите плащат сметки за ток по 2000 евро и си мислят, че не купуват руска газ.

Линкове някакви? Колко газ, на кого, и с какви кораби? Или ти го прошепна една жена на пазара Или ти го връчиха сутринта с другите путлерастки опорки?

Полента нанайци.

И защо им е на жабарите тази царевица? Украинската царевица е радиоактивна и токсична. Към химическите остатъци от техните торове може да се добавят и тези от военните действия, тежки метали, взривни вещества...Освен това, в Украйна всичко им е ГМО - американците са превърнали страната в гигантска лаборатория за всякакви експерименти. Може би Италия ще дари царевицата на някоя африканска държава да се отчете пред ЕС и Червения кръст?

а защо за Италия ??? Нали щяхте да храните Африка ??? Или не ??? Помпео знае. но няма да каже

Ами хранят мигрантите от Африка . Май не си минавал през Италия да видиш за какво иде реч ?

Павка да не си тираджия бе дебил?

За теб връх в жизнь е тираджията защото не можеш да си представиш някой да ходи редовно на почивка н Италия ?

Даааа, да........всички знаем! Путин е виновен!

Че в случаят кой друг бе смешник ?

Вчера говорих с хора от Одеса. Там по новините им обясняват как армията напредва и всеки момент се очаква падането на Херсон. Та и с тоя кораб така, уж повреда в руля, уж заседнал, пък на клипа той тъмен като пещера

Е, какъв трябва да е? Светещи гирлянди, цветомузика и кючеци до зори?

плаващ кораб май само на картинка си виждал, а байо?

И пак към западните пристанища.. И пак със ЦАРЕВИЦА - фуражно зърно.. От глад животните ли ще се спасяват сега? А ХОРАТА В ГЛАДНА АФРИКА?? Ама важното е вой да се дига.. Колко величествена е Украйна, дето още през януари и февруари си продаде и изнесе хлебното зърно..

Както в Украйна, така и в Русия, най-големите производители на зърно са западни фирми. Зърното и заводите са си техни. Рашистите не успяха да откраднат всичко с танкове.

За руското зърно не са безпокой.. Факт е, че го няма по пазарите сега.. Та да са поохарчи фуража на Зелето.. И си виж сам как през 2021 Русия е на ПЪРВО място по износ.. А УКРИТЕ са едва ПЕТИ.. Кат ги смяташ за спасители от глад. Те още тогава бяха закъсали с торовете, щото дори собствения си добит газ продаваха на химкомбинатите за по 1200 долара..

Стига ве, западни фирми в комунистическа русия - нимой да бъди ве.

Да вземат зърното и да потопят кораба в района на Бебек!

То и укро-контранастъплението заседна. Нищо вече не се пише в прилежните медии. До 2-3 дена ще се забрави, все едно нищо не е било, докато Зеления пак не предозира белия прах.

Хаха, сценария е вече познат - Панамския канал март месец - сега Босфора?!?!!?? Сценаристите са познати на всички - големи "приятели" на Украйна...

Имаш ли представа колко са широки единият и другият?

По това, че не правиш разлика между Суецки и Панамски канал, става ясно какъв разбирач си.

От Украйна за Италия??? От кога Италия стана гладуваща африканска страна,нали зърното щеше да е за гладуваща Африка:)))Явно целта е била не гладуващите страни ,а да не изгорят платените количества от страните с евроатлантически ценности.

Как плачете само, Тръгнахте аслани , а бегате като насрани.

Абе да ва питам, вчера Израел като бомби Сирия агресор ли е? Ами натовския ви партнъо Ердоганя като трепе кюрди той ни е ли агресор?

Как ще е агресор. Израел просто окупира една там територийка която е сирийска. Бе те и сащ правят същото в Сирия Ма на кой му дреме.

Освен претенции тия педерасти за нищо друго не стават... пардон, само за простотии и бели... Трепи Путин, ебането им е малко...

как си? Ела малко да си поговорим.

добре съм, само че след приказките ти няма да можеш да говориш вече... и да дишаш...

Поредната ювелирна акция на Земенски задръсти Босфора за да попречи на бягащите руски войски от контраатаката.......само незнам кой ще плати глобата на кораба или довечера ще реве че иска помощ за да си покрие разходите.

Терористичен акт на бандерите е това.

Още веднъж ше я прочетеш, да запомниш. краварите създадоха от братска Украйна терористи. Както правят навсякъде.

що ревел бе мъжленце рускопишменце. Що бегате така бърже?

Затова нищо не трябва да им се дава на укрите. Помислили са се за голямото добро утро и хем са нагли , хем саботират каквото намерят.

Какво става ? Натискаш + , а получаваш - ? Натискаш - , а полуаваш + ?

ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ЗАСЕДНАЛ И АВАРИРАЛ И БЛОКИРАЛ!!! ДНЕС НАЕМЕТЕ СИ КОНСУЛТАНТИ КАТО СТЕ НЕВЕЖИ ЗА ТЕЗИ РАБОТИ!

Сега Зеления да обяви по телевизията и пред ЕС голямо постижение успя да задръсти Босфора

Много жлъч има в теб. Явно голяма болка преживяваш... Но това не означава, че не си глупак! При влизане и излизане от пристанище и при преминаване на проток, като Босфора, капитанът на кораба НЕ КОМАНДВА!!! Качва се местен специалист - лоцман се нарича, който ПОЕМА ЦЯЛОТО КОМАНДВАНЕ и носи ПЪЛНАТА ОТГОВОРНОСТ за кораба, докато мине... Запази си жлъчта за нещо по-смислено, а то така всички виждат, че си НЕГРАМОТНИК с претенции...

Защо не пише, че корабът е руски и капитан е Путин? Заседнал е нарочно с цел намаляване на топлото за ЕСССР?

Тия лоши украинци бееее, а русначетата милиии нежни агресорчета сладки... Дае маа ви даее рашистка даее

3000 тона,трябва да е някое малко корито,а не 170м. кораб.Нещо е сбъркано в новината

Видях го на Трафика, 173 м, 20000 GT. Няма да е 3000 т царевицата и реално вече е извън Босфора. Не били 20 000, а 200000 и не били компютри ами компоти, и не сме ги продали на Япония, а са ни ги върнали. Нещо такова беше казало радио Ереван. Хаха!

ㅤ

- Др. Путин, украински кораб заседна в Босфора. - Само аз ли съм виновен или целия руски народ?

Руският народ е съставен от пияндета

ㅤ

Недей така, че нищо чудно едно от пияндетата да ти е баща...

Коги свалиха на дядо ти чалмата, и му нахлюпиха калпак, хубави бяха....

Затова сега се целуват с Ердо,асвабадителите братушки,а ние сме ,недружествена страна,,Турция е дружествена щото им свалиха боен самолет,убиха руски посланик

май забравяш, че руският самолет го свалиха прохамериканските генерали, които после организираха опита за свалянето на Ердоганя, с цел да настроят Русия срещу Турция. Ама не мина. И не само че не мина, ами Ердоган си е на власт благодарение на това че не мина. Сещаш ли се как?

2/3 ОТ РУСКИЯТ НАРОД ,ЗАЩОТО СИ МЪЛЧАТ И ГО "ПРЕИЗБИРАТ"! НО ТО КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ КРЕПОСТНИ ,КОИТО ОЩЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е СВОБОДА! НЕ Е САМО ДА СЕ ШЛЯЕШ ПО СВЕТА И ДА СЕ ДУЕШ КАТО ПУЙКА,ЧЕ СИ РУСНАК!

Руските фашисти трябва да бъдат разгромени. Путкин да бъде пратен в Гуантанамо

Направи си клизме. Ще ти мине.ако не- бръкни в контакта

Че скочим. Марш. Чиба

РАВЕНА, ИРЛАНДИЯ, АНГЛИЯ...,.ВСЕ БЕДНИ АФРИКАНСКИ ДЪРЖАВИ. НАЛИ ТАКА ОПЛАКАХА СВТЪТ,ЧЕ ЗАРАДИ ГАДНИТЕ РУСНАЦИ ЩЕ ИМА ВСЕОБЩ ГЛАД. МОР. ОБАЧЕ......РАВНА!!!!!!

Атомната електроцентрала в ЕНЕРГОДАР е обстрелвана от РУСИЯ https://www.youtube.com/watch?v=gKqFtGqFS9A

https://www.youtube.com/watch?v=R8NGlggDATE

Тая комисия беше обработвана цял месец от ФАЩ и Еврейския съюз. Още откакто започнаха обстрелите на Запорожката АЕЦ краварите и ингилизите разиграват различни сценарии за реакция. Не случайно Борката цъфна в Киву на 24.08.2022г. и се изцепи, че централата трябва да бъде върната незабавно под контрола на укронацистите. После Гутериш се появи в Лвов и Одеса да размахва пръст на Русия по същия повод! Английското МИ6 и укронацистите не са измислили вчера опита за превземане на централата през езерото. Цялата постановка по пътуването на Комисията през Киев и всички тези провокации са дело на един сценарист! Хибридната война на ФАЩ и Еврейския съюз срещу Русия работи по всички направления, включително и ядрен тероризъм! Идеята беше ясна. Отиваме в АЕЦ-а а там ни посрещат укрите след успешен десант и превземане на централата. Обаче десанта се скапа и Делегацията стоя 3 часа на КПП, държано от Укрите да видят какво ще се случи с десанта. За 3 часа десанта стана на кайма и какво да правят, пуснаха ги. От момента в който Делегацията е там Укрите спряха да стрелят!!! И така какво се случи днес в Енергодар. Десантната операция Оверлорденко трябваше да бъде черешката на тортата на Херсонската офанзива. Въоръжените сили на Украйна го подготвяха дълго време, тренираха десанти от лодки, внимателно маскираха подготвителните мерки (което не попречи на нашето разузнаване внимателно да ги наблюдава). И въпреки че самата Херсонска настъпателна операция не върви по план, превземането на Енергдар чрез речен щурм трябваше да неутрализира негативните последици от огромни загуби и като цяло в момента изключително неуспешен опит за контранастъпление. В резултат на това рано тази сутрин 2 баржи и до 10 катера на украинския десант започнаха да пресичат Днепър и го прекосиха директно в подготвена засада, където вече ги чакаха войници от руската гвардия и армейска авиация. Една баржа беше изгорена точно по пътя, части от десантните сили бяха оставени да кацнат на брега, притиснати от огън и започнаха методично и хладнокръвно да унищожават. Сега до 60 трупа на украински бойци от най-елитните части лежат на брега, красотата и гордостта на ЗСУ. Останалите плуват в реката и хранят дебелите днепърски раци. Имало е инструктори от страни от НАТО, ще разберем след оглед на труповете, напълно възможно е да са били. Във всеки случай операцията Оверлорденко ще влезе в златните летописи на най-катастрофалните операции, а удавниците под формата на Збройни сили, излизащи от водите на Днепър през нощта, ще бъдат част от малкоруския фолклор за дълго време до идвам.

Товарищ,военкор,повервахме ти Така достоверно описавсичко.Като гледам си участвал в отблъскването на украинския десант.Браво,смело мишоче.

къде Минат и Треве не расте!

Това е Проклетото Зърно на еврея Зеленски ! Скоро и него военните ще го махнат от Президенството , това каза една Дама Ясновидеща Тамара Глоба !