Кораб "призрак" се носи в Червено море, докато САЩ и Великобритания поразиха нови цели на хусите

След атаката на йеменските бунтовници екипажът напусна плавателния съд, който се пълни с вода

Обратно в новината

Коментари - Кораб "призрак" се носи в Червено море, докато САЩ и Великобритания поразиха нови цели на хусите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първите бомбандировки на англичаните над Йемен датират от преди стотина години. Ама сега щяло да има резултат... Или може би има, само че не техния!

За тези, които трудно се справят с високо учените анализи на събитията в международен план, ще се опитам да го обясня по-просто. Когато в землището на някое село се появи глутница вълци, които нанасят щети на домашния добитък и пречат на стопаните да си вършат работата, съгласувано с Горското и Ловно стопанства се организира хайка за изтребване на вредния дивеч. Така трябва да се постъпи и с тези, които пречат на нормалния международен трафик на корабоплаването през Червено море. Като вреден дивеч - "по всяко време и с всички средства"!

Правата зависят от уменията да произвеждаш. Който не може да произежда е никой. Демографски товар за планетата. Вижте ги тия хуси от антрпологическа гледна точка. Бихте ли ги наели на работа? Бихте ли инвестирали парите си за пенсия при тях? Те се хранят от чуждо тяло - Иран или някое друго (ООН).

Компанията Стамко, оперираща Галакси Лийдър, отстрани един от капитаните си плаващи на друг кораб,защото целият екипаж отказал да мине през Червено море. Това се е случило 2ч след като са атакували Галакси Лийдър. Не бил успял да убеди екипажа да минат. Всичко е прах в очите на простолюдието. Парите говорят. Кой сега ще се застъпи за капитана,че не е рискувал живота на 20 човека. Нека така наричащият себе си каптан Золтан Сулай да обясни защо го освобождават капитана.

Вместо да спрат геноцида на кръвожадните евреи на палестинците и всичко да приключи, краварите и васалите им атакуват тези, които подкрепят по-слабите!!! Това ли са ви евроатлантическите ценности с 28 000 загинали цивилни палестинци, от които повече от половината са деца?! При условие, че от 70-те години на миналия век има резолюция на ООН за създаване на Палестинска държава, и САЩ и васалите все се хвалят, че спазват международното право, как да си обясним този подкрепян от тях геноцид?! Кажете бе промити мозъци?! А агресията с лъжа в Ирак, Югославия/превзета територия Косово от Югославия и създадена мюсюлманска криминална терористична държава в Европа с лидери, които сега МНС съди за ужасни убикства на сърби и търговия с органите им/, Либия, Афганистан, Сирия, Украйна чрез платен от ЦРУ и сина на Байдън преврат Майдана, Йемен, и по-стари Виетнам, Корея, Никарагуа и много други?!Русия защитава руски украинци, т.е. свои, а какво защитават САЩ и васалите и на 12 000 км от границите си и с построените 805 военни "миролюбиви демократични" бази по целия свят?! Къде сте бе "международната общност"?!

1/ азиатските орки да се омитат от Украйна и Европа и точка ! Толкова е просто....кое не ви е ясно бе , червенушки ? 2/ хутите тероризират международното корабоплаване , затова ядат Томахавки и харпуни......точка ! нещо неясно ? 3/ кръвожданите евреи провеждат обикновенна ВО (не специална,безаналогова) против терористите от ХАМАС......считайте го за освобождаване на палестинците.....всъщност все тая..... 4/ ако много рипат Хизбула....и те ще го отнесат. Те явно имат поне малко акъл, щото са по-ниски от тревата в последните месеци. Но найздравословно за тях е да се омитат от Ливан, че да не им отидат евреите на гости (правили са го няколко пъти). 5/ за Сърбия 99-та - геноцид, спрях от НАТО......като ти нашокат канчето , ти идва акъла ! Пак обикновенна ВО , без претенции за специалност 6/ Либия,Сирия - граждански войни 7/ Корея и Виетнам - агресия на северната,комунистическа част срещу южната,подкрепена от САЩ (спасена корейска,загубена виетнамска, но пък виетнамците наистина излязоха корави и със акъл,днес си правят бизнес със Запада,даже самолетоносачи на САЩ акостират в техни пристанища) 8/ Ирак - сваляне на диктатора , виновни са САЩ , че не го направиха още 1991 год. , никой няма да го търпи да пали целият Гълф още от 1980 год. други въпроси....към "международната общност" ? Ко ? Нье ? Аз пък имам.....колективният Запад е 1/8 от населението на Света , какво правите вие по тези въпроси, там, Вторият,Третият и Четвъртият Свят , сругите "полюси' , чайници,цигани,Рускийй Мир, БРИКС - ХИКС и АСТЕРИКС ? Освен да ревете и да питате ?

Мале пий си хаповете .или усмирителна риза ще ти наденат.

Путин е длъжен в близкото бъдеще да лиши Посрайна от море!

кой сте вие,ВСИЧКИ,дето се надявате на Путин ? Путинофилите сте една шепа хора......е,според костя копейкин сте "първа политическа сила" в България :))) Айде първо да си наредите МОЧА, да си изчистите кенефа на Бузлуджа, да опазите альоша, после да се занимавате със геополитика........

Шапка им свалям :)

Болшинството от българите са на страната на Йемен и срещу САЩ, Израел, Англия и останалата джендърска кочина. Българите се радваме, дори поливаме с алкохол всяко едно събитие за ударен от хусите неприятелски кораб.

Има нещо такова. Аз обикновено вадя бутилката с ракията като стане обяд, но като прочетох добрата новина я метнах още в 11 часа. Ако днес хусите ударят и друг, въобще няма да я прибера, докато не я пресуша. Вярно, жената ще ме гледа малко накриво, ама къв мъж ще съм, ако ще се съобразявам с нея.

Само така Наско, ще бъдеш силен мъж, а не джендър и мухльо. Мъжа трябва да си стои на мястото си, иначе жената му се качва на главата и играе хоро на нея..

1/ русоробите НЕ СТЕ БЪЛГАРИ , а москалски лизачи 2/ хутите НЕ СА ЙЕМЕН, ама ти това откъеде да го знаеш 3/ а потъването на крейсера Мацква, взривяването на тръбата на Северен Поток , унищожаването на десантните кораби на ЧФ , последният - този месец ,твърдото приземяване на Бериев А50,струващ стотици милиони , (десет пъти повече от нещастният бълкер Рубимар) , два за този месец, това поливате ли го ?

друзя , някой знае ли как изглеждат знамената на палестинците и хутите , за да осветим със техните цветове музея на Социзкуството и Чинията на Бузлуджа в знак на солидарност със нашите братя , борещи се храбро в момента със ционизма и империализма.

чисто черно и зелен ятаган

добре....ще гарнираме и със червена петолъчка,сърп и чук

Не са в цветовете на дъгата, като усраинското :)

Удареният кораб е английски,пътуващ за Варна и носещ оръжия за Украйна.От Варна оръжията трябвало директно да отидат в Украйна.Е,няма да отидат сега!

Se taia

Леле колко мъка има по този свят...

мъка ли ти е а мъка... ББААХАХА

Туй късата пишка ли ти го прошепна снощи нежно на ушенцето изотзад?

Интересно, това прави съвсем друг прочит на събитията. Аз си мисех че нещата са насочени срещу еврейте и техните кораби.

Държава стана България. Български кораби атакувани от пирати, българи държани в затворите. И Българиа която винаги се е славела с войската си си мълчи като напикано дете. Що за путка е мунчо " главнокомадващ " бил, "ас пилот "бил а се е снишил като мишка. Ами направи един боен полет бе да те видим че досега само едно коремно сме видяли и огромни кражби.

Ще видиш как добре се справя, дори с остарелите ф 16. Ох, забравих, те още са на чертеж...

И тях ги поръча и плати кой? Главният джипкаджия на Републиката, ББ. Той много искаше да се откупи, ама нещо май не успя.

Грам не харесвам онзи мунчо радее, но в случая няма нищо общо …

Има две държави, чиито кораби са напълно в безопасност и могат спокойно да си плават в целия световен океан - това са Русия и Китай. А иначе целия Колективен Запад изтече в мръсния отходен канал. Хусите/хутите вършат чудесна работа. Нека все така да продължават. краварските изроди заедно със своите британски подели и ЕУ-марионетки ще им пръснат на рязаните кочани.

Se taia

Наясно ли си, че това което правят се отразява пряко върху джоба ти Ганьо?

Cheeseus

Така е, но нали сам Денков заяви, че нямало значение колко ще пострада икономиката на България, важното било да пострада Русия. Така че и в двата случая ще се отрази (и се отразява) на джобовете ни.

Имаше и руски кораб ударен.

Червено море не е там, как може толкова пък много да не сте учили география, когато е трябвало...

Аз мисля, че е обградено от Египет, Синайския полуостров, Судан, Еритрея, Джибути,, Саудитска Арабия, Йемен. Ти за къде говориш?