Граничари спасиха екипажа на аварирал кораб край Дуранкулак

Гранични полицаи организираха акция за спасяване на екипажа на аварирал кораб, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Граничари спасиха екипажа на аварирал кораб край Дуранкулак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно никой не разбира,че Спасяване е направил другия ,плавал в близост кораб,който е спуснал спасителналодка и е взел бедстващия екипаж. Както обикновено ни излъгаха за някаква организация на Спасителен център Бургас И Варна.Пълни глупости! Добре,че е имало наоколо друг кораб.Българските спасители са некадърни гащите си да вържат!

Някакво раждясало корито от втората световна война.

Браво на морските граничари! Новинарите,нямате ли снимки на гранично-полицейски кораби,че слагате на военни/хрантутници/? И научете правилното значение на абривиатурата ЧГКИЦ!!!Стига безхаберие

Пак не е някоя яхта де...........

Абе, специалист, ти наясно ли си какво значи граничар и какво- гранична полиция? Наясно ли си, че с трици маймуни не се ловят, т.е като няма осигуряване за военните, какво може да се направи според теб? Наясно ли си, че полиция работа не върши, тя само контролира! Качили някого на борда и вече голяма работа! А в наводненията и пожарите знаеш ли кой действа всъщност - само армията, ама за това не се говори изобщо! Ти наясно ли си в какви условия се мъчат да служат военните, или може би даже и войник не си ходил, обаче си много голям специалист! А задавал ли си си въпроса, защо нашата армия е загробена, а в другите държави не е така?

Моля, моля аз съм наясно, че освен семки да ядем в работно време друго не правим и не е и нужно. Вземаме заплата ей така- държавата плаща - за нищо. Било то едно време, когато се е работило. След 1996 г. от кол и въже влизат в армията, ама и няма какво да правят, освен да вземат заплатка.

Аз не зная полицията да има флот.Граничните катери се обслужват, доколкото зная от военния флот.

Много работи не знаеш. Отдавна Гранична Полиция има свои кораби и те са собственост и са обслужвани от служители на МВР.

През 77-ма сума народ около Шабла пушеше с месеци Malboro...

...и аз карах 1 година на "Марл Боро",въпреки,че "Арда"-та бе 45,"Стюардеса"-та 55 и "БТ"-то-60 СТОТИНКИ!!!Изкарвах ги за 15-20 минути работа!!Тока бе 2,2/1,1 ст/киловата а кашкавал "Витоша"-3,60 лв/килограма!.... Да го "ДУХАТЕ" СМРАДЛИВИ,ДОЛНИ "ПСЕВДОДЕМОКРАТИ"!!!!...

Нищо не си разбрал от коментара, ама нейсе :) Човекът ти обяснява, че местните пирати са взели заседналия кораб на абордаж. Не само с цигари, но и хладилници и с бяла и черна техника се обзаведоха хората. А, доста време градчето се кичеше с прозвището "Шабла, щат Марлборо".

Нещо не си спомням този случай от 1977 г край Шабла. Какъв кораб е аварирал, с какъв товар, чия собственост е бил? Който знае - да напише по - подробно, моля.

ME

Какъв кораб? Под чий флаг и т.н.... Новинари.

Точно същото се питах и аз :) Иначе браво на нашите спасители!