Координаторът на санкциите на САЩ идва в София

Джеймс О'Брайън каза за Румен Овчаров, Александър Николов и Иван Генов, че "са участвали в системна корупция в енергийния сектор и подкупите, в които са участвали, водят до кражба от властите и народа на България на стотици милиони долари"

Обратно в новината

Коментари - Координаторът на санкциите на САЩ идва в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунягите най-много ревяха че политиците крадяли, а ега като им показаха крадците, изкараха вестоносецът виновен???

абе, я ходи си ЕПМ и се връщай при кравите си и гледаи президента си и неговото семейство

Още по-интересна ще е 3-та част от списъка и евентуално 4-та. Гешев не случайно последните години се подмазва на еврейското лоби.

Чакай бе,що обиждаш наследниците на Васил Левски и Ботев за чиста и свята България без корупция,кражби и измами!

Който българин патриот го е страх има лесно!Влак,чемодан ,вокзал,Масква и чау на Магнитски,свобода и щастие!

Българската корупция и политикоикономическата мафия са жизненоважни за социалният мир и политическото спокойствие,тя има корени и жилки още от 09.09.1944год до ден днешен,късно е за Магнитски във България,трябва да се примирим със днешното партийно статукво!

На 09.09.1944 г. в България идват на власт комунистите, тоест всичко се одържавява и се унищожават пазарните отношения. А корупция има там където има чинонвници. Ако всички отношения са пазарни, няма да има корупция! Затова корупцията у няс дойде с комунизма!

"ние подпомагаме реформата на правораздавателната система", каза още Джеймс О'Брайън-....правим това в солидарност с Европейския съюз," Разбрахте ли, че тия петимата санкционирани са малкия проблем, голямата цел е да подчинят правораздавателната ни система, така че да отвори път и направи недосегаем американския бизнес, а всеки дори симпатизант на "конкуренцията"(Русия) да бъде отстранен лесно, и никой да не помисля дори да пречи на другарите американци. Ей ви демокрация, нищо друго освен стани да седна. Хитро са осигурили преди това гръб от ЕС, те ще ни натискат. И е ясно че щом си в ЕС няма как да се противопоставиш, следва рязане на пари, глоби и прочие финансови удари, докато се подчиниш. Така че нито Президент, нито НС или Правителство могат да се противопоставят, защото си част от ЕС. Ясно е че ако не се вземем в ръце на изборите нищо добро не ни чака. Ако оставим всички про-САЩ, ЕС,НАТО, Еврозона и прочие партийки да се намърдат в НС значи пътя към дъното продължава. Трябва ни мнозинство за анти-коалиция на тези продажници и мижитурки, време е да се събудим!

А соломончо пусито ко ше изминджа по въпроса?

Данните за България дадени от САЩ по закона Магнитски могат да се получат само ако в България има широко развита американска шпионска мрежа, независимо че ние се смятаме за приятелска на САЩ държава.

Хахахаха, смях. Значи само тия 4-5 човечета са най-корумпираните в колонията. Хахахаха. Няма тикви, дебеляновци, кирета, асенки, криптомировци, домузчиевци и всичката останала гмеж. Няма други корупционери, тези от US-списъка са най-страшните. Хахахаха.

Не станагме официално губедния и не сме 51 вия щат. Оставаме ги да си развяват коньовете и кравите и двора ни е разграден повече от всякога. Всиччки от демократотичното управнение със семействата и децата им трябва да да копат въглища под земята.

Отървете ни от краварофашистките сатанисти

Ефати и филма! Радев каза в Брюксел, че ще наложи вето, ако поискат да забранят вноса на руско ядрено гориво и тия веднага хоп! Магнитски - корупция и все на хора, които им пречат. Страшна иконимическа война целта на която е Русия да се изтика и от ядрените пазари. Само не разбрах България 51-ви щат ли е, че някакви корумпирани измити американчета ще ми идват да ми размахват пръст?

Колония сме

Резултата от това посещение ще е мафията и бандитите ще покажат среден пръст на САЩ.

Чий к.р ще го дири тук този краварин,освен да ни докара някоя беля?

Каква беля?

Координатор на санкциите - е щом има такава постоянна длъжност, ясно е кой се меси на другите "суверени" държави. Чакам снимка на този, размахал пръчка, а пред него колона от български политици с наведени глави.

Хоппппаааааааааа тъй се тропа!

Значи тоя идва да нагледа колонията лично, а? А, едно време само ни звънкаха от Москва по телефона и ние знаехме какво трябва да се направи! Даже не беше нужно да ни говорят. Едно звънкане по Червения Телефон и всичко беше ясно. Почваше да се тича по черезвичайни задачи.

Американците ни бомбандираха, руснаците ни окупираха. А ние като бездушни овчици 45 години слогувахме на едните и вместо да се осъзнаем решихме, че трябва да клекнем пред другите. Ще дойде ли ден когато сами ще управляваме живота и съдбата си?

А боце магистралата и Гешев чадъра кога?

Бахти политическата бухалка. Поне да бяха пуснали доказателства в нета. Това води до там, че едва ли не трябва да гкасуваме за техните мекерета от ПП. Ако не следваме тяхната политическа конюнкрура се оказваш в някакъв списък, който не идва от съдебно решение, а е на основата на тоя чул, ония казал. Не ме разбирайте погрешно, всички политици в България са маскари, но такива списъци са си политическа пропаганда и вмешателство в изборите ни!

(уж) откраднатите пари, да вземат да ни ги върнат краварите... Много се кефя. Американците правят всички възможно да бъдат замразени и в Европа.

Си го знаем. Вие какво мислите да откраднете е въпросът?

какви бяха последствията при първитят Магнитски? Точно така никакви. Сега същото. Идва някакъв петоразреден кравар и почва да нарежда на продадената ни отдавна политическа кочина какво да прави.

очила...

Мдаааа идва Филан Кишията от на майна си райна да ни казва какво става. Що не ходи да си ….. майката и да се занимава със корупцията и измамите на семейство Бай-дЪн. Плъх американски в лицето е като лайно затиснато от права лопата

Щот на насраниБайдън синчето не учадтва в корупционни сйеми в укрсйна а :) Баси лицеметите

Стей ат хоум бич

Само САЩ могат да наложат пресушаване на руското блато, в което е превърната държавата ни от рази Р.Овч. Малиновци, Копейковци, и всякаква предателска пасмина ....

Тук няма място за предатели

Тоя идва и хе мобилизира да се биеш срещу руснаците за американска кауза и ти впещиш Слава америка, баси тъпака

Не съм им адвокат, но това минава всички граници за намеса в ,, суверенна" Държава, без доказателства само думи на вятъра ама нашите вестници ще почнат да товарят пространството с виновност на людете, а през това време ще ни спрат тока и ще си плащаме на задокенаските,, приятели"..

Невероятно съм благодарен на САЩ, за това че ни Освободиха от гнусното Съветско робство!!! Вечна слава !!!

Хаха, слава на Сащ скоро няма да се наричаш българи а турчин!

Да бе, 500 години Българите запазиха идентичност, вяра и език, а какво направиха руските орки с Волжка България ....

Интересно как ни освободиха САЩ?Може би с това като ни показват ежедневните безразборни стрелби и масови убийства?А може би с това че във всики филм с гордост демонстрират еднополовите си двойки?Да изчистят корупцията в страната си която почва от президенското правителство.

Ако майка ти беше пуснала водата когато едно време те е изсрала сега земята би била едно малко по хубаво местенце. Водещи научни корпорации са заинтересувани от екстремните нива на простотия които притежаваш.

Нямало намеса на САЩ във вътрешните работи на България, нямало натиск и лобиране по време на избори?!? Като няма, тоя "координатор" защо идва точно преди избори, за да ни обяснява и координира за някакви санкции, валидни единствено на територията на САЩ??? Ние територия на САЩ ли сме вече?

Ааа този хамерикански скункс идва да дава опорки! Оф, до кога ще търпиме тази европейска колониялна измет. Тия стремглаво ни затриват а нашите партии се дупат яко.

Руснаците досега, колкото и пъти да са идвали, все си отиват, а краварите, където и да са отишли, никога не са си тръгвали с добро - винаги са ги пропъждали с камъни!

Най големият проблем на България, бе така наречения "Мирен преход", чрез който се позволи БКП да се трансформира в БСП, след което да бъде заграбена икономиката и държавата да се превърне в псевдо-демокрация, умален модел на пРоссия

Ние щат на Америка ли сме, та позволяваме някой от там да идва и да ни надзирава?Авериканците първо да оправят всичко в собственият си двор. Да спрат почти ежедневните масови убйства в училища и други институции. Със сигорност корупцията по вишите етажи на власта е много по, -голяма, но ние нямаме право да я коментираме.

Винаги, щом дойде тука КРАВАР и след като си отиде - на България се случва нещо лошо. Ще дойде с голямата празна кошница с обещания, но въпросът е с какво ще си тръгне и защо идва!? Едно от нещата е да се хариже българската бойна авиация на нацисткия режим в Киев, танковете Т-72 и муниции, а те "временно" да ни вардят, естествено срещу заплащане. Друго, което всеки кравар иска като дойде - тотална изолация на и от Русия и добив на шистов газ: концесии на американски фирми за жълти стотинки, за да могат краварите да продават газ на Европа, нито румънците са толкова прости, нито никой друг народ, краварите го знаят това и рано или късно ще го осъществят, освен ако преди това не падне нова желязна завеса и нас да ни разпределят на другата страна!

Много "лоши" тези американци бе, а Вовата един добър, и в името на добротата изби сума ти народ ...

Единствената причина за санкциите е желанието да се съсите българската ядрена енергетика, да се Замени Русия като доставчик и на нейно място да се наложи САЩ. Така щч сме 100% зависими от САЩ, поради липса на диверсификация и ще съществуваме като резерват за българи в тази територия. Продажните политици се погрижиха това да се случи с всичко останало, остана само АЕЦ-а.

Дeпутинизацията наближава. Тик-так.

с очила...

И чия дясна ръка беше В. Горанов?!

Господарите идват да си наглеждат колонията..Защото Митрофанова каза че българите са все още русофил. Ха ха ха Колко са жалки краварите. Неандерталци.

България била суверенна държава,също като Окрайна!

Не сме суверенна, а независима, сиреч от нас нищо не зависи !

“Координаторът на санкциите на САЩ” САЩ гласуват в парламента си закони, които са валидни за цял свят. Вън.

Тези пак идват да помагат. Абе много услужливи тези американци бе, големи душици - все гледат да спасят света, само че след помощта им там където са били трева не никне. По-услужливи са от руснаците даже.

Ай нема нужда. Къв ни е тоя, че да ни дава тон в живота?

Това е чичкото който ни накзава. За това да се подготвим - да се изкъпем, измити зъби, вазелин отзад (не е ясно какво ще поиска) и с превит гръб и мазна усмивка да го посрещнем. След това каквото ни каже трябва бързо да изпълним за да не идва пак. Както се прави във всяка колония.

Бай Кольо

Да, ама си е друго да тръпнеш в очакване, моркова и тоягата дали ще са импортни от дипломатическо куфарче или от женския пазар, за по-евтино !

Сега пуделите ще бъдат строени в редици с подвити опашки и властта ще се "избере" на тези, които обещаят живо месо за Украйна !

Как "най-демократично управление" на България за последните три десетилетия успя да влоши живота на всички само на 6-7 месеца? Това ли е истинската и чиста демокрация - нужна ли е или е просто една лъжа, повторена 1000 пъти по всички медии? Няма по-важна цел на управлението от това хората да живеят добре. Ако хората започнат да живеят по-зле, значи нещо не е наред. Каквото и да ти говорят, става дума за пари - Джон Стайнбек, американец! И когато парите ти намаляват главоломно, изобщо не ги слушай какво говорят - взимат твоите пари - това е всичко.

Гьоринг не е бил прав. Една лъжа повторена сто пъти не става истина, а още по-брутална лъжа, която отблъсква всички. Това е.

от 1990г насам войните водени от САЩ са трицифрено число.

Вместо да се занимават с нашите престъпници първо да санкционират сина на Байдън!! Няма ли някой с топки? Само страхливци ни управляват. Време е за независима България! Време е за Възраждане!

Бахти политическата бухалка. Поне да бяха пуснали доказателства в нета. Това води до там, че едва ли не трябва да гкасуваме за техните мекерета от ПП. Ако не следваме тяхната политическа конюнкрура се оказваш в някакъв списък, който не идва от съдебно решение, а е на основата на тоя чул, ония казал. Не ме разбирайте погрешно, всички политици в България са маскари, но такива списъци са си политическа пропаганда и вмешателство в изборите ни!

Спомнете си, че 12 години докато бяха на власт гербаджиите вършеха същото - със скалъпени, измислени, фалшиви обвинения набеждаваха политическите им/бизнес противници и ги разкарваха и държаха с месеци по арестите без съд и присъда. Сега им се връща тъпкано от американците!