Коментари - Отнемат концесията на ГОРУБСО от Валентин Захариев? | dnes.dir.bg
назад

Отнемат концесията на ГОРУБСО от Валентин Захариев?

Започнала е процедура за отнемане на концесията ГОРУБСО-Мадан от собственика на мините Валентин Захариев заради неизплатени заплати и източване на дружеството. Социалното напрежение в предприятието расте.

Обратно в новината

Коментари - Отнемат концесията на ГОРУБСО от Валентин Захариев? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БАТ САЛИ Е ФАКИР!!!!!

"капитализъм не се прави от комунисти"

ПОТЪРПЕВШ - все още ли живееш с надеждата, че бати ти Цецко ще направи нещо. ВЗ е осъден от БЪЛГАРСКИЯ СЪД и дължи на ДЪРЖАВАТА 260 млн.лева!!! Но както виждаш - все още е на свобода!!!

В. Златев е бизнесмен тип "ЛЕШОЯД". Ив. Костов му даде Кремиковци за един долар с условието от 16000 да останат 8000 работници.През този период Златев направи нова администрация намираща се пред бившия хотел Славия, която имаше задача да събира пари от продажби на метал, активи на КРЕМИКОВЦИ И СКРАБ И да не плаща никакви задължения. С получените пари Захариев си купи имот в Нова Зеландия. Добива на оловно-цинкова руда и производството на метал в България по принцип е нерентабилно, тъй като процента на метала в нашата руда е много малък, а борсовите цени се определят от и диктуват от страни,където рудата е десетки пъти по богата.Производството в Мадан и Рудозем бе наложено на България по силата на СИВ като стратегическа суровина, но то винаги е било губещо.В. Златев много добре знае това и е взел концесията не за да възстанови и реанимира някакво производство, а като лешояд да замъкне каквото може. Така , че не се изненадвайте, ако в най- скоро време последва фалит, ако не се намери някой наивен "индиец Лакшми"да закупи предприятието. Моите съчувствия към работниците и миньорите.

А бе пич,я се вземи малко в ръце и не пиши простотии!Вземи и се уточни за кой точно пишеш,че майче ги бъркаш двата щата!Захариев или Златев!Единственото верно ,което си написал е туй,че и двамата са лешояди и са нанесли толкова вреди на държавата,че нямат равни на себе си за едно столетие!За тези не трябва съд и пресъда,а директно куршум между очите,но нали хрантутят ченге-пожарникарчето и сие!

ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО ОТКРАДНАТО! ТАКА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ ИНАЧЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЗАДЪЛБАВА ДЪРЖАВАТА! ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА ГО НАПРАВЯТ И ТЕ СА В КЮПА, ЗАТОВА ОПРАВИЯ НЯМА.

Когато българите по високите етажи на властта спрат да взимат подкупи и да си вършат работата съвестно, тогава могат да се оправят с всичките измамници от цигански, бълграски и всякакъв друг произход... Този съм свидетел, че подкупва всичко живо не само в страната но и в чужбина и хич не е прост... Айде бате цецо да го хване ако може.. да съберат цялата информация за него за последните 20 години и да го оправят и него и другите мизерници..Омръзна ми от задушаващи елементи в българската система...

Нали Коритаров беше освободен от Нова ТВ за една вечер, когато интервюираната спомена, че бащата на Валентин Захариев е дерибей в Правец? Силва, шефката на Нова веднага му облиза задника и освободи този добър журналист от работа. Този на снимката е едното от няколкото лица на злото в България! Той е страданието на милиони българи! В кое време живеем?

Валентин Захариев не е генералски син и не е от Правец. Бъркате го с В. Златев

Този човек е генералски син - отрок на правешки генерал, един от стълбовете на политическата власт на БСП, един от продължителите на болшевишките традиции. Това е същността на БКП и БСП. Този е държал най-големите потоци от пари в държавата и е хранил Позитано. А забележете, че именно БСП се 'застъпва за интересите на народа и за раздаване на пеенсии'. Който е тъпак, да им вярва! За пореден път искат да излъжат целия народ, като раздадат трохи и откраднат бъдещето на България. Който е тъпак - да го лъжат, но в кюпа сме всички! Кога ще ни дойде умът в главата?!

Валентин Захариев не е генералски син и не е от Правец. Бъркате го с В. Златев

Сега Захариев ще се разплаче и ще си посипе космополитната глава с пепел. След толкова износ на пари от България.

А този не е ли братовчед на К.Рашков.И по сурата се приличат и по деянията.Да вземем да го короноваме и него на "ЦАР".

Муто Шекера с мениджърски наклонности.Той самия не е предполагал докъде ще стигне. Ограбиха ни страшно през прехода

Човекът от снимката ми прилича на класически портрет на мутра ! ! !

Този човек е виновен за най-якото източването на Кремиковци, третия по лично богаство човек в България. Схемите са му ясни - ошфорки на вход и изходи и парите в швейцарски банки. Съсипа и ОЦЗ Кърджали, излъга хиляди хора, това е бъдещото за хората под негово управление - глад и мизерия.

КНСееБе има ли бе, ПодкрееБа има ли?? Мафиейоти и конформисти, мръсни играчи!

Правилно, те синдикатите нали дават концесии наляво и надясно, пак се оляха!

Е то е ясно, че се взима от един крадец или мръсник и, ще се даде в пакет с нещо друго на, друг такъв, но наш човек. Оправия няма.

ДО ЛОНДОН: Това е парадокс - именно "червените" синдикати искат отнемане на концесията на червения капиталист! Само че няма кой да им даде. В пазарната икономика синдикатите нямат думата, а правителството винаги е на страната на капитала.

А къде са всъщност червените синдикати и какво е отношението им към тази издънка на Р.Овч. ?

ОТНЕМЕТЕ ВСИЧКО НА ТОЗИ БАНДИТ ,И НЕ САМО НА НЕГО НА КОВАЧКИ СЪЩО НА ПОДСТАВЕНИТЕ НА Р. Овч. И НА ВСИЧКИ ХАЙДУЦИ КРАЛИ СЛЕД 1989 Г.

ЗНАЧИ МОЖЕЛО ДА СЕ ИСКА ОТНЕМАНЕ НА КОНЦЕСИИ! Защо не отнемете концесията на СОФИЙСКА ВОДА,ДЪНДИ, защо не развалите приватизационния договор на ЧЕЗ, ЕОН, ИВН след доклада на сметната палата за огромните и повсеместни нарушения. АЙДЕ ДА ВИ ВИДИМ ГЕРБЕРИ НА КОЙ СЛУЖИТЕ!

Този непочтен човек от снимката рано или късно ще си получи заслуженото за всичките мръсотии, които е сторил. Жалко, че обикновените работливи хорица, които всеки ден рискуват живота си зависят от такава мърша - специалист по източването на големи производствени компании.

с такива "бизнемени" само към гроба - тоя до кво се докосне се източва, съсипва и банкрутира - бегайте далече, иначе сте обречени. За такъв безкруполен мизерник, даже и 50г. затвор му е малко .... почернил е хиляди човешки съдби .....

Какво може да очаквате от човек, който след продажбата на "Кремиковци" официално го обявиха за данъкоплатец 1, а той каза, че няма пари и си разсрочи задълженията към хазната. Дали ги е платил. Да не споменавам колко нагло открадна "Дару метал" (на която беше управител) от Тилев. Регистрира "Дару металс" (логото и шрифта бяха същите, просто добави "С" към старото лого) и прехвърли всичко (разбирайте имущесвото и трудовите договори на служителите) на новата вече негова фирма без знанието на шефа си. За врътката се разбра, когато наглеца реши да си купи "Крамиковци".

Мисля, че няма САМОЛЕТ!

че Банев е по-зле от собственика на ЦСКА. Е, тогава трябва да го догонва.

Крайно време е държавата се вземе в ръце и раздаде справедливост. Искаме труда на ссеки да е оценяван подобаващо. На 300м под земята кажи речи без пари, по върховете на държавата за има - няма десетки хиляди левове. И после нямало тежък къртовски труд в България. Едните вечно са роби и май с право не празнуват деня на освобождението. То все още е химера.

В Китай за такава дивашка далавера - за купиш уж предприятия на републиката и после да ги съсипеш от кражби, за да ги продадеш и натрупаш милиарди, се отива на крайни мярки. Разстрелват мародера на стадиона - публично. За да мине мерака на българските криминални типове като Захариев, Донев и другите изроди да разсипват държавата ни, градена с кръвта и потта на хиляди истински хора.

А затвор за някоя от тези мърши дали ще има?

Аууу какъв натурален циганин. После да ми викат че не ги интегрираме еййй .... на тоз даже са му дали един от най-големите про. обекти в страната.... само май трябва да се промени значението на думата интеграция ... демек да се интегрират към природата докат станат едно с нея на молекулярно ниво.

Какво от това, че ще му отнемат концесията? Да не би да отиде на трудовата борса и да мине на социални помощи? :)) По-интересно е, на кого ще дадат концесията след отнемането и след като Захариев си свърши работата там?

Поредния провалил се кадър на Костов. При тях има винаги едно и с също: не изплатени заплати, кражби и далавери.

ДОКАЗАН КРАДЕЦ - ЦИГАНИН! ДА СЕ РАЗСЛЕДВА ОЩЕ ОТ ЛЕЯРНАТА В ХЛАДИЛНИЯ ЗАВОД!

Валентин Захариев е продукт на Ив.Костов. Забравихте ли, че той му хариза Кремиковци за 1 долар. Министерство е спечелило дела в съда срещу В.Захариев за над 260 млн. лева, но никой не ги търси. Твърде късно ТрТр започна да прави нещо срещу него. В.З. беще готов да бъде първия, който можеха да вкарат в затвора и да си върнат ограбеното от него.

Оцчаквайте и новете серий с Йордан Накев и Елпромите.Където има червени чичковци -фалитите са задължителни.А и сега нали казаха държавните предприятия да си внесат печалбата в бюджета .Смятайте какви фалити се задават. Комунистите изпълняват стриктно партийната повеля -унищожение на капиталиствическата собственост-чрез фалит :-).... Разтрел за тая пасмина ,нямат накрадване!!!!!!Гадовеееееее!!!

Те не ги унищожават умишлено - просто толкова си ги бива..

как да не е умишлено?! Сега тези работници ще посрещнат с хляб и сол всеки друг "богат, чужд инвеститор" с надеждата, че няма да ги храни с боб и леща. Но, те едва ли ще получат повече от манджа с грозде.

Бъркаш нещо времето човече - това е РАБОТНИЧЕСКО-МЕНИДЖЪРСКАТА приватизация на Ив. Костов. Не можеш да посочиш нито един работник да е забогатял от нея, но ......

Сега ще започне са обещава,ще се запишат някакви споразумения,но....НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ!Това му е спецеалитетът-обещава и неизпълнява.Така прави в момента и с ОЦК.Обезкости го за има няма 4 години.Рядко арогантен мощенник!!!

Този Захариев има огромен опит в източването на държавни предприятия и загробването им завинаги. Но не е луд този, дето яде баницата..

Да се отнемат лифтовете и от Витоша ски на онзи наглек Цеко-Меко. Не може той еднолично да решава дали софиянци ще карат ски или не.

ДРЕМЕ МУ НА ЗАХАРИЕВ!