Петър Стоянов отбеляза 20 г. от изборната си победа (снимки)

Концерт под мотото "20 години по-късно“ отбеляза годишнината от избирането на Петър Стоянов за президент на България през 1996 г.

Обратно в новината

Коментари - Петър Стоянов отбеляза 20 г. от изборната си победа (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВАЛДИ ТОТЕВ Е ПЕДЕРАСТ

"Плосък" президент!

Най-стабилният президент досега! В сравнение с предните и следващите! А за сегашните "кандидати" да не говорим. Все сърпове,чукове,тикви и обикновени олигофрени!

МУЗИКАНТИ ! ДР.СТОЯНОВ СИ ПОДСИГУРИ ПОСТ ЗА КОЙТО ВИЕ ЕДВА ЛИ СТЕ ЧУВАЛИ, ПОНЕЖЕ ТОЗИ ВИД ПОСТОВЕ НЕ СЕ ОБЯВЯВАТ ПУБЛИЧНО !!! ЧОВЕКЪТ Е ЧЛЕН НА ТРИРАТЕРАЛНАТА КОМИСИЯ,НАПРАВЕТЕ СПРАВКА ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ !!! ТЯ Е МАСОНСКО ОБРАЗУВАНИЕ,ТУМОРНО ДЕМЕК!!!

Гоцето изплува, от лайната, след, Бат- Пешовата ченгесарска тактика! А Магарето съвсем са олигави, Човек ритна и се накичи с присъда! Прецедент в България

"На президента с любов, 20 години по-късно"се казва концерта.Вижте си сега заглавието,нищо общо.Плюс това тези групи и имена са легенди. Сега да се пренесем мислено в бъдещето.Кой според вас ще почете и свири на Цецка Цачева или някой от сегашните кандидати след 20години?

По-вярно е, че отбелязва 15 години от загубата на Президентският си пост от Георги Първанов, след първият си неуспешен мандат! Защот, ако му бе успешен мандата, щеше да спечели втори.

vasil

Би спечелил втори мандат,ако не беше извозен,царски...По начин,достоен дори не за Борис Три,а направо за Фердинанд Едно.

Аз съм на 37 и единственият ми спомен от този политик, че се опита да замени кирилицата с латиница.

vasil

На когото не му е дошъл акълът на 37,вероятността тепърва да му дойде...

Бе тоз зъбатия де се губи?не беше цвилил скоро!!!!!!!!!!

Пореден политик, който е продал националния интерес, след това го осребри чрез лекции, а сега празнува. Един провалил се политик (като много други) и срам няма

Всеки с дерта си. Не разбирам на какво отгоре празнува, но важното е шведска маса да има за гладният роден "елит".

Интересно кой ли е платил сотрите на това сборище. Тоя някогашен президент го помним как катастрофално пропиля мандата си. Почти всички от тия певци никой никъде не ги кани, и никой не им слуша пенията. С какво се занимава тоя бивш президент от тогава насам, той ли си е платил сборището, или някой пак нещо се мъчи да ни натресе?

vasil

Едно време бабаитите са депилирали вуната на каурките,като си изтръсквали отгоре горящия чибук.Бързо,ефективно,хигиенично!

П. Стоянов работи в различни фондации, и чете лекции , в които плюе България като голем специалист по нищонеправене. А брат му Е. Стоянов е собственик на СЛУГИНАЖНАт телевизия "ЕВРОПА"

Зъбчото, дошъл от нищото, олял се като президентин, по-добре да си гризка взятките от ситуацията, която го "изпъкна като свински м...(тестеси, де) в рядка кал. И да не ни се показва по ТВ-тата!

Политик и скромен :) Петър Стонов беше един парашутист на СДС, но те тотално се изложиха с правителството на Костов. По онова време, когото и да бяха предложили, щеше да спечели. Така че Петър Стоянов е като едно магаре. Като сега Цецка, но дано й се размине

Хахахаа... Смешка.

По-друго е времето, Петушок. Демократите - една надежда за хората, се оцвъкахте до ушити. Царя - и той беше надежда - ви надмина в оцвъкването . И сега, като настане време за общуване, все вашата майка се споменава. Но това виртуално ли му викаш?!?

Ха,ха,ха пълни олигофрени са управялвали и управляват БГ цели 27 години.

Особено в периодите: 1989-1991 1993-1996 2001-2009

vasil

А решаващото за опростачването,отказ от изконните семейни ценности и вяра си стана през 1944-1989.

Петър Стоянов отбеляза 20 г. от изборната си победа (снимки) А не отбелязва ли и загубата за вторият мандат, когато той и Костов позволиха комсомолеца от Сирищник да го победи.

аз мисля, че от 27 години-насам няма сполучлив политик в България! Особено онези, които са имали власт! Напротив, 99% от тях са за затвора! Зъбатия адвокат не прави изключение, така че незнам какво се хвали! Може би с това, че е помогнал БГ да бъде това, което е днес - робска държава с ровещи по кофите хора

Значи си нечий роб и ровиш по кофите? Само толкова ли можеш? Ако не ти харесва това, оплачи се на посола да те "откупи" и бягай в москва на свобода.

влез прочети ако ти трябва доказателство колко хора в БГ се считат за бедни и къде стои БГ в ЕС по бедност

27 години демокрация - 27 години цирк! а това е един от циркаджиите

vasil

Не,комуняго,оригиналът си е от 1969-:"25 години НАРОДНА ВЛАСТ,25 години цирк!" и не е виц ,а истински случай!

Истина е също, че си иди от

Това добре. Ама защо ПОЧТИ всички снимки са от трапезата, бре! Има и направо смешни персонажи, тъкмо за софра, а не за концерт.

Хаха, как мислите Катър Стоянов "демократа" стана президент?!

1.Петър Стоянов 2.Росен Пленелиев 3.Желю Желев 4. Руската подлога Седефчо Първанов-Милионера

vasil

Реално е така.

Класиране по какво? Ако е по това дали са били добри президенти? То само Желев и Плевнелиев. Стоянов, беше спуснат и не може да излезе от това русло, придаваше си важност и ни поучаваше, което беше отвратително. За Първанов съвсем

... и 15 години от изборната си загуба!

Що "-" бе, пичове?! Не помните ли как ритуално се самоубиха и така дадоха възможност на Гоце от Сирищник да яхне белия кон?!

vasil

Всъщност МЪДРИЯТ български избирател си направи харакири с царската бюлетина.

Смешник

И защо?