Естония поема председателството на Съвета на ЕС

Естония поема от утре официално председателството на Съвета на Европейския съюз, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Естония поема председателството на Съвета на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хем по рано го поеха хем такава гирултия като нашата нямаше и със сигурност такова пилеене парите на хората не е имало...

Ето защо батката почна да говори за електронно правителство и намаляване бюрокрацията- това било приоритет на Естония и съответно на ЕС, която председателства сега...

Най - добре ще е Ние да се откажем !

ФутБолисче, караСтис, но най-вече е Пенисис Като отиде там Бокича ще го смае с Три манда Тово му остана, горкия. МенЗискуса даде фира!

"нейната страна не се страхува от Русия, защото е в НАТО" Браво, на срещата на страните от ЕС това бе най правилното нещо да се говори. За спасителят НАТО и за заплахата от Русия. Смешно е в Балтийските републики каква антируска мания ги тресе. Това при положение, че там голяма част от населението е от етнически руснаци, а Русия много отдавна не е давала абсолютно никакви поводи за страхове. Да вземем съседен Беларус. Там защо не се страхуват от Русия? Да не би защото не са под крилото на НАТО и политиците там не са кукли на конци на САЩ?

С пълни гащи e нищо не страшно ))

Е , и какво от това нас какво ще ни стопли това и защо да хвърляме шапки от "радост" ?

Да става тупурдия че видите ли обикновенните хора с ''радост'' приемат диктатурата на ес и с ''радост'' живеят все по нестабилно, все повече се хранят с боклуци ама важното е че краставиците са прави а кокошките щастливи и свинчетата са със звънчета...С парите които могат много да помогнат на хората ограничен кръг евродебили си правят разнообразие на живота.