Коментари - Заловиха банда, точила гориво от тръбопровод | dnes.dir.bg
назад

Заловиха банда, точила гориво от тръбопровод

Служители от Зонално жандармерийско управление задържаха в землището на село Братово трима мъже от Бургас в момент на точене на гориво от тръба на “Лукойл-Нефтохим“.

Обратно в новината

Коментари - Заловиха банда, точила гориво от тръбопровод | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе нова националазация и това е.

Информацията ви е много стара.Тези ги хванаха преди 2-3 седмици.Май наистина некой си пише актив в МВР-то, да не му истине местенцето.

а за скапаното горивце дето пр...а сума ти автомобили , кой ще отговаря?- или Златев си го слага само в парното котле

По-лишо е от БНБ, крали са от нас, защото Лукойл няма да е назад, тези липси се пребавят към цената, следователно тия лумпени крадът от нас!

Тия ще им се случи някое нещастие, който се бъзика със Злавев стига до дъното на морето (буквално)!

Браво колеги,поздрави от Монреал.

ЛУКОМА са едни смешници които стоят на портала в Лук Оил и като засекат автомобил движещ се в района на Завода с невероятните 45 км при разрешени 40км (засичат с радар - няма майтап - големи смешници) и вземат пропуска на автомобила т.е. този автомобил не може да влезе в района на Лукойл докато те не решат! Там се пишат едни молби, едни кофи с мастило, кълнеш се във вярност към предприятието ... не ти е работа! А, и докато не напишеш молба наказанието е до живот - с една дума присъдата има давност ама наказанието от Лукома - НЕ! Следваща смешка - Лукома проверяват автобусите с работниците влизаши на територията на завода - Жените се пускат с къси поли (без значение колко къси ... особенно секретарките .... страаашни) и чехлички ама Бай Иван не мое да влезе с къси гащи и потники за чехли не говорим - свалят го от автобуса пак ако се заядат му вземат пропуска! Ми кво да направи човека не си е обръснал краката сутринта! Леле колко вицове мога да ви разправям .... Най странното е това че грешката на смръдливя радар е поне 10 км да не ви говоря, не е проверяван като контролен уред поне от 5 години ама иначе наказания налагат! Спор няма - винаги съм се възхищавал когато дадат власт на пешки - те са независими щото нищо не зависи от тях ама като барнат някой нещастник му вадят душата м...ата им! Както каза един бивш колега на една изпушила кука от Лукома: Виж кво, аз си отивам ама ти оставаш ... ! По въпроса за приближенията - основатела на Лукома (или бивш шеф не споря ... ама си беше голямо ДЪРТО леке което като видеше хубава жена му висваше чейнето и ходеше с коса вързана на опашка ... страаашен МАЧО) се хвалеше наляво и на дясно, че е учил Бойко на бойни изкуства с една дума Лукойл и Бойко си имат здрава връзка.

ЛУКОМА е фирмата, която пази тръбите от Нефтохима до Нефтопристанището и обратно. Фирмата е доста блозка до ИПОН. Нещо да ви говори това???

Да видим сегааа ..... 1. За убийство в пияно състояние (Ставийски) - условна присъда 2. За организиране на ВЪОРЪЖЕНА група за разпространение на наркотиции и прочие тъпотии 4,5 г. ..... Ми що не ги пуснете момчетата, като следваме логиката - убити няма, шофьорски книжки сигурно си имат за камионите, гарантирам че не са пушили до тръбопровода (крадци са все пак не малоумници), оръжие не са намерили само един кран ... Майтапа на страна! Много ми е интересно какви ще са присъдите на тея кокошкари, щото бандитите в тая държава си ходят на свобода а тея момчета дато са продавали краденото горива по 1 лв. (примерно), и стотици българи са си спестявали и без това малкото левчета, какви ли присъди ще им наложат ... айде да видим. От друга страна погледнато - ми то това са си едни Български Робин Хут-овци бе - крадат от богатите и ... верно де продават на бедните ама на половин цена .... А бе г-н Първанов, що не им дадеш по един орден Стара планина на тея Борци за справедливост! Е... държавата!

Ами пич мутрите не пазят тръбите на Лукойл,пазят ги пенсионирани полицаи и военни.Мутрите са по-нависоко там.А и не се знае дали е бензин или субстанция на бензин,зависи от гледната точка и адвокатите.Така ,че това е поредното хвърляне на прах в очите на хората и нали се сещаш че директора на полицията в Бургас има 20 дена ,за да демонстрира някъква дейност.

нали ББ пази тоя продуктопровод! Как ще крадат? После шефа му (ВЗ) ще му се кара!!!

Добре, че ченгетата са ги хванали, а не са ги пипнали мутри изпратени от Лукойл - сега щяха да са някъде заровени при това село Братово.

Абе нещо много се разработи нащ'та държава. Бравус се тъй да е.

bravo na kukite boiko gie natisnal da mu pazqt sponsora ot krajbi .........

Пичове, как нема да се крадне?! По Бай-Тошово време, бензинът - 95 октана, беше 24 стинки, сега е 2.20 кинта! 900% - увеличение! И при Бай Тоше се крадеше, но главно - нафта - тя тогава струваше 11стинки /за несведушите и малолетните/. Сега е 2 кинта! - 1800% - увеличение! Тия от Бургас - са си за пандиза, но преди тях требва да влезнат тия, дето направиха бензина 1000% по-скъп!!!

Мисля,че вече трябва да са ги пуснали!Парите им са стигнали бързо до когото трябва!

Пържола за кучето Шака :)

Нищо лошо ме е станало. Тримата дърпали малко от скапаното и нискокачествено гориво на Нефтохима. Такава акция им направили, че все едно са крали кинти от БНБ тия тримцата.

браво на полицията, свършила си е перфектно работата, въпроса е ще има ли смисъл цялото това усилие, да точиш толкова много бензин кой знае от кога, означава че имат много пари, а с пари всичко се купува, доказа го митьо изцъкления от бургас съвсем скоро

Най-сетне една добра новина.

Къде ми е коментара за Павлинчо Димитров-като беше Директор там...що го скрихте?

Тия са точили бевзин и по времето на Павлин Димитров като беше Директор на МВР там а сега бате ти Бойко го направи зам министър.По моему ако се докаже че е така Павлинчо и такак и така си е осран от всякъде-най добре е да си подава рапорта и да отстъпи на достоен човек.