Доналд Тръмп имал постоянни контакти с руски експерти

Руски експерти са били във връзка с някои членове на екипа на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп по време на предизборната му кампания.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп имал постоянни контакти с руски експерти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че Елцин си беше поканил цял щаб американци за втирия мандат. Какво се правят на ощипани?

Закъсняла руска миризлива партенка. След избора на републиканеца ТРЪМП за президент на САЩ, руснаците ги очаква втора серия на "Доктрината Рейгън". Всички набори помним как завърши първата.

Естествено е да има контакти и взаимно уважение между такива големи сили. И колкото повече, толкова по- добре. Нима някой е искал война!?Дали изобщо си даваме сметка за целия ужас на такава перспектива. Дори и да има оцелели, то условията и начина им на живот ще са такива, че ще завиждат на мъртвите! Дори световния елит ще влачи жалко съществуване на затворници в луксозни бункери. И това е оптимистичен поглед! Така, че всяко събитие, което отдалечава или прави възможно избягването на война е чудесно! Поне за всички мислещи хора.

someone

путин и хилари се мразят, путин харесва тръмп.

Ако Русия наистина може да влиае толкова глобално,то и на Меркел и Оланд им е спукана работата.

Оригиналната статия е във Вашингтон пост. Оказва се че експертите по международни проблеми за били журналисти и за питали на прес конференциите а хора от екипа на Тръмп са им отговаряли. Изобщо черньо продължава да черни. Остава му до януари. Дира що веднъж не се разрови повече в бъркоча на вашингтонската пропаганда.

билдербергите искаха на всяка ГЛОБАЛИЗЪМ ,получиха си го,да почерпят ,вместо да си правят оглушки ! Хайде,честито,билдерберги и браво ,браво !

интересно заглавие, хем човекът направо им казал, че руснаците са контактували с щабовете и на Демократи и на Републиканци ???

и за какво са казвали експертното си мнение, за ГУЛАГ, колониите, СПИН дето имат епидемия, за мизерията, за какво

46 милиона американци, повтарям - АМЕРИКАНЦИ!!! които заради немотия, получават талони за храна, тъй като нямат работа и доходи, завалиите.

Затова пък 20 милиона бедни и безработни руснака не получават талони, а ще плащат и данък ТУНЕЯДСТВО! Интересно с кви пари?

ПРИПОМНИЛИ СА ИМ,ЧЕ ОБАМСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е БИЛО НАЗНАЧЕНО ОТ СИТИБАНК !!! И ТЕ МНОГО СА СЕ ВПЕЧАТЛИЛИ !!! КОЙТО Е СЛУШАЛ ИНТЕРВЮТО НА АСАНДЖ -ЗНАЕ!!!

да манипулирате така тъпо, защо нарочно окастрихте информацията????, все пак, цитирам: "...руски експерти са били в контакт с хора и от ДВАТА щаба - на Тръмп и на Клинтън..." Което означава, че не само с Тръмп, но и с Клинтън!!!

Вечна дружба!...и малце военни пози.

Само г-н Тъп може да има връзка с руските прасета

АКО НА ПОЛША, БАЛТИЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ И УКРАЙНА НЕ ИМ ХАРЕСВА РУСИЯ, ДА СЕ ИЗСЕЛЯТ В АФРИКА

не усещате ли, че Русия има да повръща доста земи, ако се движим по логиката ви.

СЪЩО цитирам: "...руски експерти са били в контакт с хора и от ДВАТА щаба - на Тръмп и на Клинтън..."

парите на руският милярдер и президент путин и американския милярдер и президент трумп са в една и съща американска банка разликате е в това че: американците трумп не се крие от американците че е милядер руснаците много малко знаят за своя президент в русия всичко е в дълбока таина руснаците са жхертва на дулбока заблуда и избират своя президент без да го познават

момче, знаеш ли как се изписва млрд.?

Неграмотник. С този правопис се скрий някъде

абе скоро и там ще стане комунизъм

има бая разлика.

1. Голяма работа, имали връзка! Американци бяха в изборен штаб на Елцин, и го ръководеха. 2. Никога няма да има украински Крим, защото той веднага става база НАТО. Украинци сами си направили белята. Искаме в НАТО, искаме в НАТО, добре де,- само без Крим. А без Крим Украина не им трябва и на американците. А докато не се успокои в Донбас, нямат шанс и за НАТО, според устава на НАТО.

Няма нищо лошо че кандидата за президент има тайни контакти с Русия Проблема е че през цялото време ни лъже и отрича за подобни контакти .

по диагонал, пишите, без да мислите и с това много се излагате. Цитирам: "...руски експерти са били в контакт с хора и от ДВАТА щаба - на Тръмп и на Клинтън..." Колко лесно може да ви манипулират, като тъпо стадо сте.

Много скоро изтормозените руснаци ще разберат, че Тръмп е американец. Санкциите ще останат докато агресорите от Русия не върнат на Украйна Донбас и Крим

Тръмп имал връзка с първата дама на Русия-Владимира Путин

Щерев се събуди от мохмурлък!!! Добре дошъл!

За цяла нощ само това ли успя да измислиш!

югославски комунист търговец, ако вътрешна търговия - контрашпионин, ако външна търговия - шпионин и то кагебишки ??? феберето вместо да се занимава с глупавите имейли на Г-жа Клинтън, да подгони тръмп и импийчмънт преди да е станало късно.

Не сте наясно, какво стана по време на изборната кампания в САЩ. ФБР осуети много сериозни неща, които и до сега продължават.

Сигурен ли сте, че не съм наясно ??? Едно от децата ми е в екипа на Г-жа Клинтън.

Мелания е първата дъщеря на Путин. Тръмп пък е вуйчо на Медведев. А Килърица въобще е родена на Марс

говорЕхме марш в основното