17-11-2017 20-11-2018

Коментари

виждам африканска маймуна със санитарна маска и то, колкото и да е невероятно, от Ямбол!

Много ми беше домъчнало за африканският красавец и много се зарадвах да го видя отново.

Тошко из.рода , поема Министерството на Чалгата !!!!!!

Каква ЖАЛКА порнография се разиграва ....Тошко Квазимодото ,който опорочи предишния Парламент, сега е по -нисък от водата ...Мам.ка ви продажни ,кукли на конци и чистокръвни по.мияри !!!!!!!

Нема такива лизачи! Тошко с развалените и гнили зъби)) откъде дойде бе:))

Тоя със свинските очички, как гледа фъфлещата болонка.

Имам предложение! Правителство само от ВИЦЕПРЕМИЕРИ! Така всички ще са доволни!

Още един кошмар на герберастите се сбъдна. Всички са с Президента, само ГРОБ и ДПС срещу него, ха ха ха!

И руския Патриарх! Ха ха

В нашия магазин цената на хляба расте не с дни, а с часове.

…та изобщо кат Вижда Човек що Пак&Пак ДъСъ таковат Вси”наште” - незабавно Се сепва за Нашия АнекдотПритча отн. Крадецът-на-Златото (на ПървитеНации) - краде Говедото…и Така - отново и отново…ама Изведнъж - го Засекли ПървитеНации ! …и го Погваааат ! —- препуска Говедото на Коня (Троянския в случая на Вси”наште”) …свило ушите и Уплашено-доСмърт…и ДъСъ мисли - е, тЕ ся Ми Се ТаковаТаковата ! ——а Вътрешния Глас го Води - Не се плаши ! , давАй-давАй …Остави Златото ! ———-послушва Говедото..и Оставя Златото…ама Продължават да го Гонят ! ….и Вътрешния “упътва” - гръмни Вожда (в случая на Вси”наште” - Окради и Изгони Хората-от-ПървитеНации) … ———— направило И-това Говедото..,и Вътрешния глас : —-> е, тЕ Сега Ти Се ТаковаТаковата !

ИТН политически боклуци, политически некадърници, пълно политическио недоразумение. Отражение на гласоподавателите им. Жалко за българската политика, партия на ината, партия на чалгаджията и политическия некадърник Слави Трифонов. Срам за българската политика. И тези ще управляват Държавата, жална и майка.

вече Мунчо е преизбран, естествено, че ИТН ще направят ама наистина всичко възможно,за да има про руско-комунисрически кабинет!

Добрае утра ! ..та Значи - А Смряскаме КремълБеса , и Хоп ! - уйде на Вси”наште” задунайшкия “кАмпОтЬ”

Слави: Има Такива Наивници, които ни послушкаха да изберат такъв прост президент и сега ще се радват на министъра на МВР-бандита пиянде Прашков!

kalinvt

Сватба Сватба, сватба, сватба-та си продължава, и властта се утвърждава. Щуро се хоро буйно кръшно вие, пари много има, ще ги гепнем ние. И унесени, в захлас бебе спретнаха завчас. Ваня ще е то сега, ще работи в ДКК. И за гордост на бащата ще е вътре във нещата, ще раздава час по час ту на фирми, ту на нас. Сватба, сватба, сватба-та си продължава, и властта се утвърждава. Таз година сватба догодина брадва! Буре бело - от свата Бойко Рашков за сватбарите! От баба Мика Зайкова: целата пенсия!

Иииибре-бре-бреее ! - сИпи !, ако Няма - дОнеси ! …значи Вси”наште” ДъСъ гАтовъй за Коледни игри ! …и то НепосредственоПредстоящи. ——- ПатриотичниИгри и ИстинскиЛъжи - ряпа да ядат ! ..Ще Е ЙощПо.

Няма ли да се намери някой разумен от другите партии, който да каже на ППодмяната че не са съгласни бандита Дамаджаната да бъде вътрешен министър. Ако той стане такъв, те се оттеглят от споразуманието за правителство. Ха да видим има ли такъв!

Салати политически трупове

Айде народе яжте банани. Поздрави от дългия смъркач, че сте прости.

Тошко Шебека го научиха, че от тук нататък ако иска бонбонки, когато Мунчо Кауня му кажаже Хоп, той само ще пита "Колко високо?". А ако решат да рипат самодейно с Учиндолския капут, ще ядат на Дамаджан ефенди гьостерицата.

Дългия ще капитализира участитето си в политика като продаде националния ни интерес през външния си министър. ПП, ДБ, БСП и Радев ще се опитат да излязат чисти, защото имат по-дългосрочни намерения. Тъжното е, че ще успеят, защото в България вече няма хора, които да се гордеят с родината си.

КАКВО НОРМАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО БЕ КЛОУН ПРЕДЛАГАШ НИКИ ВАСИЛИЕВ, АНТОАНЕТА СТЕФАНОВА, И НЯКАКЪВ ПРОДАВАЧ НА ШНОРХЕЛИ АМА СЕГА СИ СЕРИОЗЕН, ДЪРТ ЧАЛГАР ИЗТУРБУШЕН

Колизиите които наблюдаваме тази година ще доведат ДО СЪСТАВЯНЕ НА ВРЕМЕННО ПРАВИТЕЛСТВО. Според Маргарит Мицев, през 13 - 20 март / 13 - 20 април догодина ще правим отново избори за ВЪЗРАЖДАНЕ НА БЪЛГАРИЯ от "пепелищата" на джендърската либерална демокрация.

Излишно И-допълнително Отлагане. …за Реално ОтдавнаЗадължителното. …и Ако обичате, Колега - хА Без изкилифенвания отн. КремълБотуша.

Влизат - излизат...Калабълък да става...Дано не окрадат нещо...

Вече откраднаха половин година време на народа. Сега ще има ТОКОВ и сТОКОВ УДАР, но Господ е милостив и зимата може да не е толкова студена.

Фатмака не изпусна да похвали двата си служебни кабинета, които вдигнаха цените на стоки и услуги почти двойно и убиха хиляди българи в болниците от неадекватно лечение, до края на зимата още 30 % инфлация очаквам, да ви е честит фатмака празнодумец за още 5 години и напролет хляба 2,50.

Само така се носи маска...

Губернията върви по пътя на Матушка. До година президентска република а Решетников началник отдел човешки ресурси в задунайская. Абе Чайка няма ли да идва пак за смяна на прокурора?

Влязоха и излязоха, а можеше да е друго, ама акъл море, глава шамандура!

Винаги верни на комсомола и партията

Две карикатури на снимката.

Рашков, ако Славчо Кокаина ти прави обструкции и въртели просто прати Минеков да го изнесе на палатки на Герена

Са си заедно още от 90 година насам. През 96 година единия пребит от мафиотите. Но следователя получил подарък от мафията. Всичко е на шест. 21 година пак заедно.

НА ВСИЧКИ НЕ СТАНА ЛИ ЯСНО!! Докато биволицата Корнелия се натиска за власт ИЗБОРИ НЯМА ДА ИМА!! ХОРАТА ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ НА УЛИЦАТА НАРОДА НЕ ИСКА ОТНОВО БСП И КОСТОВАТА ПИОНКА

му видя селската клепарска мутра и ми се отаква....

МУТРА - НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ - ПОВРЪЩА МИ СЕ .

при евентуални следващи избори г-н Трифонов заминава да прави компания на г-жа Дончева и Манолова ГЕРБ като успешно изчегъртена ще вземе 30 процента и нагоре

Радев съвсем изтрещя-какъв опит, каква експертиза от ИТН? Това че бяха по 45 дни в парламента ли им създаде опита, експертизи, влиянето и пр? А Слави и компания съвсем се провали-Тошко спи на банката, другите мълчат, въобще защо са там? Дори не се продадоха както трябва. Следващия път съдбата на приятелката им Майчето ги зове с пълна сила...

Тошко африкански и Муунчо трябва да решат, сега какво да го правим македонския космонавт. Щом вече са станали педвидими и лоялни

Предвидливи, а не предвидими, макар ме си го написал грешно. Четеш?

Абе Тошко къде ви отидоха амбициите-то мажоритарен вот, то 120 депутата, то 1лв субсидия, то летене в космоса и сега изведнъж подкрепа за "НОРМАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО"! ПРЕДАТЕЛИ

Прецедента беше поздравен с песента: Кой не знае Дулсинея, кой не е живял със нея, я свирете на китара, аз да викна,да запея, да плача и да пея "Дулсинея"! На сърце ми дупка зее, ах,защо я изкопа, слънце нивга не видяла, все на сянка си седяла, ех,нека те огрея, Дулсинея!" Просълзен, той им каза " Добре че има такъв народ, който ме уважава "! Нито една друга политформация не ме е поздравявала ...

Трябвало е да ги посрещне с думите "Вие сте феноменални уникуми! От първи станахте последни! И мерси за идеята с машинките!"

Те си изиграха ролята перфектно. А и са негови пионки.. нищо не сте разбрали от сценария, на няколко паса изчегъртаха доста от всички партии. Друг е въпросът какво е останало в тях

Смешници... Почти една година нищо добро не видяхме.... Освен... Огромна инфлация при храните По 200 починали от ковид на ден Тока и Горивата Спряна поддръжка и строеж на пътища... Теглене на дългове и харчене на готови пари без резултати.... И пак. Говорите колко сте готини... Да тези от ПП те управляваха. ..и пак ще управляват т.е.президента

Видяхме най-хубавото нещо-крадливата Тиква от джипката е извън властта-ЗАВИНАГИ!

Абсолютен наивник- чакай да видиш напролет. Шлагерът" пролет пукна-ние НЕ" на нов глас и то МОЩЕН!

Тези консултации са предназначени да се провеждат само при разпуснато народно събрание. Вървят два вида консултации-едни с БСП, други с президента. Изобщо файда няма да има.

Ефективността на борбата с корупцията се измерва с броя на вкараните корумпирани крадци от висшата власт в ЗАТВОРА. Всичко друго е МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ!

Коремни и лицеви опори ще правят ли?

Мекерета сте дира продължавайте да подкрепяте простият фатмак и пияницата Рашков ! Дано ви харесва подмяната или кой мафиот не харесва анархия ?!

тошко поумекнал стал сговорчив подава са на дресировка

Няма ли да се намери някой разумен от другите партии, който да каже на ППодмяната че не са съгласни бандита Дамаджаната да бъде вътрешен министър. Ако той стане такъв, те се оттеглят от споразуманието за правителство. Ха да видим има ли такъв!