Консулството на Германия в Истанбул е затворено заради риск от нападение

Напрежението между Турция и някои европейски страни избухна заради протести, които Анкара смята за ислямофобски или антитурски

Обратно в новината

Коментари - Консулството на Германия в Истанбул е затворено заради риск от нападение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз мисля, че Швеция и Финландия грешат с присъединяването си към НАТО (както и всички източноевропейски страни между впрочем). Мисля, че е много по-здравословно за мира да има армия на европейския съюз. В момента на запад тече гонене на вещици, все тая дали са турски или руски. Не че турците и руснаците са на по-високо ниво.

Обрязаните мюсюлмански маймуни нямат място в Европа! Да си седят в мюсюлманските кочини, и да си ебът мамата.

Истината е че този шведски националист е подлога на Кремъл и всичко се прави Финландия и Швеция да не влезе в НАТО! Всички други глупости и зелени човечета са измислици истината е точно тази която аз ви казвам! В България също има много руски агенти или хора на руски агенти които работят за Русия по Европа също има все още хора работещи за Русия и те правят золуми и спънки на всяка европейска държава ако не вярвате на това значи сте наивни глупаци! Русия няма да се даде лесно плъзнала е навсякъде и е пуснала отровата си в цяла Европа! Докато не бъде изселен всеки един руснак от Европа или човек служещ на тайните руски служби ще е така и ще има проблеми в Европа докато не се изселят всички изверги! За да се оправят нещата всяка една подлога на Русия трябва да бъде изгонена и ако се допускат руски граждани в Европа те трябва много щателно да са проверявани дали служат на руските тайни служби!

Искаш да кажеш че фон дер лайен служи на европейците ...

Хайде сега някой от вас да ми каже дали е случайно, че точно сега, когато беше взето решение Швеция и Финландия да бъдат приети в НАТО, на този националист изведнъж му хрумна да гори Корана? Ей така, както си стоял и му хрумнало да гори Коран? Толкова ли сте наивни, бе хора? Не си ли задавате въпроса -"Кому е изгодно Швеция и Финландия да не бъдат приети в НАТО? Винаги съм смятал, че Ердоган е добър политик, но в някои моменти прояви учудваща наивност - при опита за преврат срещу него, уж в чието осуетяване имал пръст и Кремъл. Напълно вероятно, само че който подготвя преврата, той най-лесно може и да го осуети, и да бъде прикачен за ислямски духовник живеещ в САЩ. А убийството на руския посланик в Турция, извършено публично, без особена реакция от страна на Кремъл си беше чисто отстраняване на знаещите прекалено много. И сега пак - използват се яростни националисти за да свършат мръсната работа. Никога не бива да забравяме, че и в България е пълно с такива елементи - Сидеровци, Копейкиновци, Малиновци които дето седнат и станат все САЩ и НАТО ги боцкат отзад. Те стоят в готовност и само чакат господаря им, дето ги награждава с медали да им посвирне за да се активират.

Швеция и Финландия я влезат в нато я не, но Турция може да излезе от нато...

Ако Турция излезне от нато - какъв е смисълът от тази терористична организация - ще загуби най-голямата си армия ! И кой ще се бие вместо тях - третополовите джендъри от западните държави, които се колебаят от кой пол са и без телефон не ходят до тоалетната ?

Ха, ха, турската армия била най-голямата в НАТО?! Явно за САЩ не си чувал, чиито основни клонове на въоръжените сили могат да минат през джагалите без да разберат какво са направили...