Юлия Скрипал отхвърлила руското предложение за помощ

Юлия Скрипал е отхвърлила руското предложение за консулска помощ след нейното и на баща й отравяне с нервнопаралитично вещество на 4 март във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Юлия Скрипал отхвърлила руското предложение за помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приликата между семейство Скрипал и Садам Хюсейн е , че сатанаха жертва на химическо оръжие. Разликата е, че Скрипал оживяха след като бяха отровени , а Садам умря без да е отровен.

Дайте актуална снимка, не ни пробутвайте фото от абитуриенстския й бал!

Не правят виза на Виктория ,защото може да се разкрие истината ! Юлия може би не знае че е Отказала от правна помощ на Руското Посолство ! Пак Фалшификация на Британците , направо се изложиха ! Покажете ги баща и дъщеря ,дайте виза на племенницата Виктория ,това ще успокои хората и аз най-мнителния човек на света !

Ако англичаните искаха да им сторят нещо лошо, можеше да не ги събудят в болницата. Тъп мурзилистанец.

Абе как пък нито веднъж не ги показаха тия, че да ги видим, да ги чуем, има ли ги изобщо на тоя свят? И ако Скрипалови имат отрицателно отношение към Русия, що поне веднъж не направиха едно интервю с тях, хем да подкрепят Запада с оплювките срещу Путин? Така де, ако дъщерята наистина е заявила, че не приема помощ от Русия, западняците щяха да я показват нон-стоп и само нея щяхме да гледаме по новините. Абе нищо и с никаква логика не се връзва, така че тия публикации явно са предназначени за безмозъчните европейски зомбита, но не и за все още трезво мислещите нашенци!

В момента Юлия е пленник ! Даже може би още по-лошо : Тя е ЗАТВОРНИК ! Без съд , без присъда , без доказателства да е извършила нещо незаконно или даже нередно ! И всичко това се случва в Държава , имаща претенциите да бъде правова , че дажеи да диктува световните правила за демокрация ! вЕрвайте им ! UK вече НЕ Е правова Държава ! Щото в истинските правови Държави ВСЕКИ е невинен до доказване на противното ! В UK обаче те затварят , заключват , тровят , изолират ... и даже не разрешават на близките свиждане ! И всичко това БЕЗ КЕЛЯВО доказателство ! Че даже и Хитлеровия фашизъм е бил по-демократичен от днешното UK , ръководено от Тереза Мей ! Апропо: Във Фашистка Германия ОПРАВДАХА Георги Димитров СЛЕД все пак НЯКАКЪВ съдебен процес ! А тук даже и за съд не дават И ДУМИЧКА да се продума !

Стига сте се занимавали с тезидвамата Юлия и бащаи. Няматели други интересе. Например избягали затворници, кучета, немотията вродното ви село, мрасотията вграда на Фандъка или нощния живот в Слънчака и т.н.

ШЕРЛОК, НИМА ПОЛИЦАИТЕ ОТ СКОТЛАНД ЯРД НЕ ЗНАЯТ ЧЕ ЧОВЕКА Е ИЗОБРЕТИЛ ВИДЕОТО .... ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН - ШОТЛАНДСКИ УФЧАРИ :))

Братовчедката Виктория, чака всяка вечер в студиото, обаждане от Юлия!!!!!!!!! Пред 50-60 "руски агенти" и камери!:)))))))))))))))))))))) Ако Юлия е свободна, без проблеми да звънне!!!!!!!.........ама не става работата, тя е С ПИСТОЛЕТ В ТИЛА И ПОД КОНТРОЛА НА АНГЛИЙСКИТЕ АГЕНТИ!!!!!!!!!!!!!!!

Консулска помощ след като съм брал душа близо месец е напълно неадекватна мярка. Струва ми се, че това момиче няма да иска да докосне нищо руско, докато е жива. Тя не е виновна за делата на баща си, но вече със сигурност няма да е на страната на руската власт. И в това няма нищо чудно.

Руснаците искат само едно простичко нещо!!!!!!!!!!......Юлия да каже какво иска, НО БЕЗ ПИСТОЛЕТ В ТИЛА, А НА СВОБОДА!!!!!! В момента, някой друг говори от нейно име!!!! А къде е "кочина" и къде "рай, нека тя сама да каже, но на свобода, а не от някой бункер с пистолет в тила!!!!!!!! РУСИЯ ЩЕ ПРИЕМЕ НЕЙНИЯ ИЗБОР!!!!!!!!!!

Русия не даде избор на това момиче, човек.

Какъв е проблемът тогава просто да го заяви публично?

Ако се окаже, че и баща ѝ е оздравял, и са го изписали, пък той никого не искал да вижда, и са го скрили някъде като нея, значи отдавна и двамата са покойници.Но нагличаните ще увъртат и ще усукват, защото Русия има право да получи телата им некремирани, а това значи английската наглост да се разсмърди на макс.

Дано и баща ѝ се оправи и заживеят нормално. Ако и братовчедлата успее да избяга Лондон ще разлаже интересни новини от Москва.

Логично е да откаже ...Иначе светкавично ще и влошат състоянието и то необратимо!

Легаааай, викам.

Кретен!

Мда Юлката никой не я е виждал а ми-6 говори от нейно име!? Достоверно изглежда, сигурно така е казала.. щом ми-6 го твърди хахах

И като си помисля, че за заради тази измислена история с "отравяне" Запада бяха готови да обявят трета световна война! Горно ки с тази "демокрация"!

И за теб и за твоите другари, които са за "изтока", ама не смеят да отидат там.

Рижави, жалки манипулатори... Затова всички ви мразят...

че от кога русские са рижави?

сериозно питам.

Ще изчезнат завинаги без никаква самоличност...А британците ще засекретят делото! Ситуацията налага британците да се подсигурят тези хора никога да не бъдат открити! Най много ако измъкнат максимума с едно последно интервю!

Юлия е доброволка! Тя доброволно напуснала болницата и доброволно се затворила във военна база, където доброволно не я пускат да излезе и доброволно не и дават да общува с когото си иска.

Що бе, в военната база тя доброволно общува с много войници.

Най-вероятно, за съжаление, Юлка вече не е между живите. Англичаните са я убили, за да прикрият следите си. И баламосват обществеността с някакви фалшиви "съобщения" от нея.

Ти гледа ли мача? Там умряха и мечтите ти тази вечер. Както и тези на болшевишките ти другари. Аре лека!

ВСИЧКО СА ИГРИ .... И ТИЯ ДЕТО ДРАСКАТЕ ВЪВ ФОРУМА СТЕ САМО ЕГН-ТА ЗА ИГРАЧИТЕ :))

сори, лягам си. тва е по темата, ма на руски. кой чел, чел. Юлия Скрипаль, дочь экс-сотрудника ГРУ Сергея Скрипаля, сообщила, что находится в безопасности, но попросила свою двоюродную сестру Викторию не пытаться связаться с ней. Об этом говорится в заявлении, опубликованном на сайте Скотленд-Ярда. Я в безопасности и чувствую себя всё лучше, но пока у меня недостаточно сил, чтобы дать полное интервью для СМИ. Но я надеюсь сделать это в будущем, сказала она. Она подчеркнула, что никто не делает заявлений от её лица или от имени Сергея Скрипаля. Я благодарю свою двоюродную сестру Викторию за заботу, но прошу, чтобы она не посещала меня и не пыталась связаться со мной в данный момент. Её мнения и суждения не схожи с моими и не имеют отношения к моему отцу, отметила Юлия. Россиянка попросила у СМИ понимания и терпения, пока она пытается смириться с произошедшей ситуацией.

"А дали е така. Кой ще ми каже?"

Няма кой друг да го извърши това освен Русия.

Скрипал са ясни, ще получат нова самоличност. Какво обаче става с другото убииство на приближеният на Березовски.

Скрипалите ги пишете умрели ! Тези двамата-баща и дъщеря изчезват така че никога никой няма да ги види и разбере кои са ! И крайният резултат, недалечен, за тях е Ямата.... При това и двамата го знаят...Били са в играта от началото до края! За бащата може да приема , че е работил като за последно против Родината си ...предателя си е предател , но дъщеря си за какво ще жертва ? Или изхождайки от това че е стара мома и нищо не я държи в Русия и е предложил този вариант на емиграция...Поне да заработи преди да се пресели в САЩ ! Излиза , че всичко е постановка ... режисюра е презокеански, а изпълнителя -островитянин! Нескопосно , и тъпо представление с много ниско качество !

Те чрез дъщерята са стигнчали до него, трябва да скъсат всички връзки за да са защитени.

ти си объркaн, не си информирaн...тaкивa глупости си нaдрaскaл...не е истинa:)

Вярно ли е,че никой нормален човек,не вярва на англичаните?

Абе ти 20 пъти един и същ тъп въпрос. Няма ли да лягаш вече? Хората си имат собствено мнение и то е различно от твоето.

Вярно е, но колко са нормалните?

Тук ще се заформи тежък конфликт...бабичката Тереза Мей ще си хапе с искуственото чеене кльощавия задник заради лошо скалъпената и още по лошо изиграна сценка със семейство Скрипал...

бабичка викаш?? родена 01 10 1956г. путин 07 10 1952г.-

къде си тръгнал да сравняваш някаква жена политичка с мъж... несъпоставимо е. жените се скапват много по-рано от мъжете. ама ти верно си сбъркан с ориентацията... да не си транс, понеже понякога пишеш като "тя"?

Ингилизите са лъжели африканците със стъкълца и огледалца докато ги качат на корабите и ги превърнат в афроамериканци ..................., а сега си мислят, че с кьорфишеци, ще ни излъжат и нас, древните потомци на траките???????????????? ЩО ЗА НАГЛОСТ????

МИ6 , ГОВОРИ ОТ НЕЙНО ИМЕ .

ОТХВЪРЛИЛА???!!! къде са свидетелите - представители на посолството ли, журналистите ли, от руската църква ли? Пак лъжат като цигани и крият важните свидетели, дано да им се върне тъпкано!!!!!

Някой вярва ли им на руснаците? Като гледам да. А как само се опитват да се докопат до жертвата си за да я обработят. Даже пращат и роднини, които само те си знаят как са обработили. Всъщност се досещам , но няма смисъл да го коментирам. За мен и нормалните хора е ясно за разлиака от промитите мозъци.

тъй тъй, ти глупак ли си , или само се правиш на такъв?!

Не бе глупак съм. От тези дето знаят че избяга ли руснак на запад няма връщане в Русия. А иначе гледам много промит мозък останал от годините на промиване на които бяхме подложени.

плюеш тука и никой не те мачка, не ти намества лимките? Или си продажни същество и срещу стотинки думичката си продаваш отма...

Да свободно и не благодарение на световния терорист Русия, а благодарение на Тачър и Рейгън, които сгромолясаха империята на злото. За съжаление тях ги няма за да натрият отново тази империя.Който, като мене е живял под ботуша на Русия прави разлика. Който не , си е негова работа и Русия го очаква.

Една от сакралните ценности на "западния свят" е непреклонната убеденост , че ние , другите сме слабоумни и генетично низши ! Аз не споделям такива "ценности" , но има и такива сред източно европейците ...донякъде са прави "западняците" все пак :)

Нищо не разбрах. На какъв език е разяснението?

НЕ СИ РАЗБРАЛ ЗАЩОТО СИ ОЛИГОФРЕН ..... ПО ЗАПАДЕН МОДЕЛ .

Аз не вярвам,че Юлия иска да живее по този начин. Скрита.Все пак е на 33 год.Трябва да е щастлива,да се радва на живота, да създава деца, не да живее под чужда самоличност и винаги да има едно на ум дали не са я разпознали. И след като е останала в Русия, не е отишла при баща си, дали не иска да защити техните интереси? Юлке! Казвай истината! Така или иначе си "мъртва".Жалко,че баща ти не е помислил за вас като е ламтял за многото пари.

Братовчедката и казва, че в момента върви ремонта на апартамента и . Стягат го за нейната сватба!!!!!! Никой не е виждал момичето живо, а ингилизите не го пускат да се срещне с руския посланик!?????? ЦИРК!!!!!!!!!! Според мен те не са живи и инглидерите импровизират лъжейки ПОГОЛОВНО!!!!!!

Спасе, Спасе айде пайдус към Русия. Можеш и оттам да си ръсиш глупостите. Освен това там е по-хубаво от скапаната Европа.

Нали разговаря по телефона с племеницата на Скрипал.

И на мен да ми допрат дуло на пистолет до главата, ЩЕ РАЗГОВАРЯМ.......................:) Тоест, ще кажа каквото "трябва"!!!!!!!!!!

Крушата не пада по=далеко от дървото! Така и в случая. Бащата прави всичко за пари, ама и дъщеря му също. Държат на предложенето преди отравянето. Иначе ще се окаже, напразно лежането в болницата.

Ти за медали ли го правиш ?

Никой в Русия не се съмнява че Путин стои зад отравянето!! Русофилите стават смешни с опита си да твърдят обратното!! Даже руснаците ще им се смеят!!

Ае стига си се плюнчил ами бегай да пиеш нещо. И без това не си интересен, с пропагнадата си смешна.

То ние сме известни слагачи. Като видим руснак и си отваряме дъто. А на запад като видят същия този руснак отварят неговото дъ.

Разбира се, кой ще иска да се върне при убийците си?? Русофилите са смешни!!

И аз това се чудя, ама тя се върнала пак при тях. Е това не мога да си го обясня!

Питали девойката- отговорило министерството. А де!?! Жив ташак- пълен цирк. Тя може и да не е разбрала въобще, горката. Ако това е есенцията на "великата" Англия, то тогава това е нациятя на ВЕЛИКИТЕ дебили. Но си вярват!!! Няма да се учудя , ако състоянието и се влоши и поумре, че ако се разприказва, може съвсем да лъсне долнопробният цирк с "отравянето".

не бойте се друзя! тя юлия е силна русская женшчина, ще успее да избяга от британски плен, и ще се върне в необятната си родина! непременно!!

смях в залата, просто не е истина, този фарс е от най-ниска класа и не знам защо англетата си мислят,че всичко хвъркащо се лапа,егати интригата и фалша идващи от острова, просто не им прилича на претенциите, все пак са кралство и си имат кралица, а ние Бай Х.й

Kalin

Англичаните ще е ликвидират преди да и позволят лично да говори.Цялата им схема ще лъсне пред света и ще станат за смях.Затова или ще я ликвидират или ще дрогират преди да я покажат на живо.

Все едно не можеха елегантно да ги довършат в болницата и никой да не чуе, че са се върнали в съзнание. Ай сиктир.

Няма причина да го правят, аз не вярвам че не са руснаците въпреки всичко което казвате. Колкото до Юлия не им дължи нищо ако иска ще говори.

Няколко факта изказани от специалисти по отровата Новичок. Съвсем миниатюрно количество е длъжно да убие човекТази според британците е жива. Следващата теза от специалистите е ,че даве и да оживее човек,никога няма да е излекуван напълно и ще има проблеми за цял живот с мозъка. Тази не стига ,че е жива ,ами е напълно добре с мозъка и можела да разсъждава така добре,че чак да отказва помощ от собствената си държава към която националност принадлежи. Последно била ли е тровена със Новичок ,или само е прекарала лек грипец?

Скрипалови са оцелели благодарение на бързата реакция на спасителните екипи. Те са се задушавали, но спасителите са успели да открият че все още дишат и са действали правилно. След това са им дали вероятно няколко общи антидота, което е помогнало. След това е трябвало само да чакат отровата да напусне телата. Организъма започва да произвежда това което е било нападнато от отровата. Дали ще има някакви трайни последици ще се види.

Мале мила, още един "доказан" специалист. И сигурно с поне 100-годишен опит в работата с въпросната жестока отрова.

'бързата реакция'?! на 4 часа след отравянето му викаш бърза реакция? а 'антиодът' ако ми го кажеш какъв е, патентоваме го и ставаме милионери. ще делим наполовина.

Kalin

Е как няма да е бърза като са знаели кога и къде техните тайни служби ще нанесат удара

абе, валяло е и не е разбрала,гледала е като отровена все пак

На кого или е на свободна практика?Хайде, Скрипал Возкресе! Во истине воскресе!Какво бе, така пишеше днес в Телеграф, бяха пуснали разни вицове. Първо четете, после се сърдете. А на "Стоп..." да кажем, че първо трябва да се спре с руския фанатизъм, после с другото, което се римува.

Нали казаха, че Скрипал проговори. Абе поне да каже какво е ял в ресторант, да не поръчваме също ядене.

смее ли да каже нещо друго? веднага от МИ-6 пак ще я отровят и този път може и да не оцелее, защото доктори специализиращи в ленеието на отравяния с БОВ няма да са 'случайно' в болницата както първия път

Местонахождението на Юлия неизвестно; Отказана виза на братовчедката Виктория. НО Юлия отхвърлила руското предложение за помощ според британското външно министерство. А според Юлия?! Нещо като видео запис?! ... Има нещо гнило в Дания! Външно държи на всяка цена да си довърши далаверата. И има защо...С истерията си разигра солидарно целия свят.

Абе съобщили от британското външно министерство, ама нея чул ли е някой? Приказват за Скрипалови, ама тях нито сме ги виждали, нито сме ги чували, така че тия лъжи са за баламурниците на Запада, щото у нас такива няма! Е, като изключим няколко трола разбира се, ама иначе съм сигурен, че и те не им вярват.