Христо Стоичков получи консулския си патент

Министърът на външните работи Николай Младенов връчи консулския патент за почетен консул в Испания на Христо Стоичков.

Обратно в новината

Коментари - Христо Стоичков получи консулския си патент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господи Боже,какво тотално падение на власта в тази държава,която вече съвсем ясно показва,какво е количеството на мозъка в черепния чемоданчик на пожарникарчето!Този сегашен сатрап се държи точно,като своя учител Живков!Никой от кабинета не му се противи и всички са ИЕС мени!Как е възможно този неграмотен и нискокултурен ЦЪРВУЛ, Стоичков,да бъде консул и представител на държавата ни в Испания?Дори дочух,че той бил "Доктор хонорис кауза" на пловдивския университет!Гоподи Боже,как е възможна такава наглост и низост на българското управление!До къде доведоха държавата тези изроди!Тези двамата Бойко и Стоичков са си лика и прилика!И двамата са ХЪШЛАЦИ И НЕГРАМОТНИЦИ,ПЪК НАЛИ И СА СИ И ДРУЖКИ!

Абе то добре,че е Стоичков да ви срами и потриса.Цял живот сте омазани в л...а то това не ви пречи,само Хр.Стоичков ви пречи.И аз на негово място ще ви псувам.Срещу него да тичате,не можете го стигна,другари и другарки...Нека ви представляват лапачите и такива като тези досега,дето оставиха наши сънародници в тежко положение и в Либия и в Ирак,и в отвлечените кораби...молете се да не ви стига тяхната участ,че тези "ентелигенти"не са там да ви защитават а да лапат...пък простака Стоичков,ама той от простотия ще действа веднага първосигнално,няма да се чуди дали е удобно да запита,пък може и да ви спаси.

Вече наистина се срамувам ,че съм българин простащината взе връх над всичко! Е за изявата му на футболист нищо няма да кажа,но като треньор го видяхме сега не ми се мисли вече..........Господа управляващи толкова ли нямаше по кадърни хора? Вчера като гледах външният министър си помислих, че е станала грешка.Поне имах добро мнение за външният министър, но сега вече категорично НЕ!!!

ЕТО Я ИСТИНСКАТА ИНТЕЛЕГЕНЦИЯ СРАМ МЕ Е !

народа е казал"всяка жаба да си знае гьола",а този гьол не е неговия.завидна дипломация имаме,горко на българия.

Абе гьола може и неговия да е, като се има в предвид какви жаби квакат в него, но поговорката има и продължение:"...и мястото в него."

Майко мила, останах без думи, след като видях вчера новината. Пълна заблуда е, че Стоичков има добро име сред испанците. В началото е било така, но просташкото му поведение е известно много добре тук. Добър футболист от близкото минало - да, всичко останало са празни приказки.

Така може и лекар във ВМА да стане!!!

Дер ар ту партс ъф дъ гейм. Фърст парт гуд. Секънд парт нот со гуд. Сомтаймс уин, сомтаймс люн. Голем е Ицето спор нема, добре, че е той та да ни знаят кои сме. Ама консул ?!

Ужас и безумие...има ли държава ?

Дръжте се българи в Испания и бъдете готови да бъдете наритани с прословутата левачка на ба'т Ицо. Толкова ли нямаше кой, че този нещастник ?!

и това говедо -консул????

Поздравления! Такива хора са необходими на България! Да е жив и здрав!

Това ГЕРБовете разчитат Стоичков да им го вдигне, но той е такова ренде, че само ще им го свали... за рейтинга говоря. Не сме 94-та година, че да се радваме на Ицето. Ицето отдавна се компрометира и с незаконни сделки, и като треньор, и в светския живот... Как ще им го вдигне, като неговият пада... имиджа, де - за него говоря. Все едно някоя бивша вървежна дама да вземе отново да се слага на пичовете. Ми хич няма да й се вържа - стара чанта - мачкан лак. Ей това е Ицето. Ама ГЕРБерите се чудят за къде да се хванат, че да си дигнат... рейтинга де - за него говоря.

Добри и целево-помагащи думи, Колега ( Извинете, ама хич не ми звучите на търтей(ка) :-) ) ! .... Но гусина Стоитшкуф го знаят хората извън България ( И небългарите особено ! ) ... А и герберастизъмъ доказа своята генеалогия . ------- Е, толкова ли е невъзможно да впрегнем тези две противоположности (, както вероятно би казал всеки истински-Алеко, ) за наистина-доброто бъдеще на България ?!

Един съвет към Христос Тоичков: Хвани се в ръце, задели някой лев докато не са ти ги свили близките бизнессъветници и си плати на някой владика да те направи АРХОНТ. Повтарям го по-бавно: а-р-х-о-н-т ... Един вече стана депутат в ЕС, ти може да станеш председател на ООН. Успех!!!

Вангелис нали го знаете ?! ( So far, so close ... примерно .)

Голям Срам, ГОЛЯМ РЕЗИЛ. Докато стоичков риташе топка, нещата бяха добре. Но да го изпуснеш да стане консул. Ужас! За това трябва определено количество интелект, а не умения на краката за ритане на топка. Преди години Тодор Колев се отказа от дипломацията, защото тогава имаше достойнство и ясно самосъзнание.

Честито, Ице ! ....И кога казваш ще започнеш най-накрая да работиш като хората ?! ----- ( И да си стягаш вратовръзката като те изтипосват на кадро, ей !

простаците имат широко поле за кариерно израстване.

100 милиона

Само доказвате за пореден път завистливия си и противен манталитет.Като ви чета неграмотните писаници,направо ви се чудя как си позволявате да квалифицирате световно известния Стоичков с такива гнусни епитети,които по право се отнасят за вас.Пътувала съм по широкия свят,била съм на всички континенти,без Австралия и навсякъде като съм отговаряла,че съм от Бг са ме гледали озадачено/просто,нещастници,никой и не подозира за вашето съществуване/.Виж, като отчаяно се опитвам да обясня къде е това БГ и накрая спомена Стоичков...ами всички го знаят...пък вас интелигентните никой не е чувал.Те и затова ви е...т вече 22 години интелигентните ви другари от ДС, а пък вие от интелигентност си траете.Така,че господа простаци,не закачайте гения...вашата малозначителност няма да се обезличи само доказвате проклетото си семе.

може да е бил супер футболист, но за дипломат този нервен, п.рост арогант, не става, гений бил, уфсъ.

Ами ти всъщност показваш какъв топ-простак си.Аман от завистливи и недоволни бг простаци и комплексари...

А чела ли сте нещо написано от Христо Стоичков? А той изобщо може ли да пише? Валерия, става въпрос не за назначаване на треньор по футбол, а за консул на една страна - членка на ЕС. Но в едно сте права, всеки простак познава Стоичков, но едва ли е чувал за Алфред Нобел, Исак Нютон или Достоевски, например. Това е разбираемо тъй като простаците общуват главно със себеподобни и за "интелигентните никой не е чувал"

Ти с големи идиоти си общуваш в чужбина ,щом "те гледат озадачено" като кажеш ,че си от България ! Или просто ти куцат чуждите езици,та не можеш да кажеш откъде си ?!

А ти май не си излизал от родната кочина?!Та те в Европа ни слагат за столица Букурещ...та какво остава извън Европа.Иначе общувам си,ама като съм се родила в никому неизвестната страна на топ-гаднярите...а "простака" Стоичков го знае цял свят, ама излез и ти малко по света да си упражниш езиците,не че знаеш,и с иначе завистливите си уши лично да чуеш,че за съседна Румъния и гърция хората знаят,че се налага така да се идентифицираме.Амаиначе си се гордейте със себе си,то с успелите е ясно,че ви е невъзможно.Казана с българите и...дребните ви и озлобени душици.Пълни нещастници!!!завършени олигофрени!!!Срамувам се от вас!

главен псувач на републиката

Адашке, само ми излагаш името. От същото арогантно тесто си замесена като "гения си". Едно е да си проста, съвсем друго е да си простакеса, па ако ще и да си мислиш, че семето ти е читаво. Правилно те е определил ks - овца.

до мда : Съгласен съм с това че за хората знаят по делата им а не по приказките.Един пример - и Станишев и Калфин много културно се изразяват ама и заменки правят и крадат.

Сигурно не си чул (чел) за заменките на самия Стоичков? Бр-е-е-е-е-й!

На Ицата само патент за селянин му трябва

Не му трябва -той си го има!

За лудия и баницата ...тъпо ,тъпо ,тъпо .

Бай Ганьо консул. Железни управляващи гласувайте пак за тях. Да Ви е честит консула :) Булгаристан страна на абсурдите.

Като студент имах един професор, преподаватеп и в Сорбоната. Той казваше, че в България всеки върши това, което не му е работа- преди 27 г. ... Нищо не се е променило и сега, за съжаление:(((

преди з0 години ристо беше потентен маж, макар и с малко хоботче.

след тошко колев и особено след шкумбата това вече не е сабитие. не беше необходимо да се назначава стоичков за да се убеди светат отново, че балгария е страната на простаците, комуноидите, крадците и "шменти капелите". това, което се вижда и с просто око не трябва да се афишира. сега се очаква да назначат азис или софи маринова за посланик в индия, агент гоце за посланик в москва, геия в украина, а митио очите за посланик в колумбя.

ЦЪРВУЛ!!!!!!

Да си го завре този патент, Стоичков знае къде.

Сигурно и приказките, че България нищо не му е дала и той не и дължи нищо, не значат и те нищо.

Да пази господ от такива мъжкари-помияри.

Консул Стоичков е различен от измислените агенти на ДС-той е талантлив,известен в цял свят,боготворен и богоравен,богат и най-важното умен!сигурен съм,че при тази почит и известност,с които се ползва в Испания,в което съм имал възможност лично да се убедя,той ще направи повече от цялото правителство на Херсонския крадец!

Прав си , Стоичков е един умен цървул!

И най-важното умен колкото и Бойко Борисов. Хва-а-а-ала! Егати, той няма и грам мозък! Мутри, мутри и пак мутри!

Щом Стоичков стана почетен консул ... каруцата никога няма да излезе от реката.

защо имам някакав спомен, че въпросния христо стоичков беше казал, че не желае нищо общо с бг след като се провали за трениор на националня отбор? може би междувременно е взел някоя диплома и се е образовал, което е малко вероятно. хората от дс поне имат обрезование и говорят езици. аин цу цваин цу драи цу дран- да ни е жив и здрав, но е тъп та дранка!!!

ЛУДИТЕ НЯМАТ ВЪРШВАНЕ!

И как ще се казва приятелския кръг около Борисов?Вече имахме Монтарей,Орион..

СЛАБОУМНИ НЕГРАМОТНИЦИ

"Глобална България" създадоха Борисов,те създадоха ГЕРБ , и те Управляват сега България.

Ту партс, фифти фифти, уин и люн, а на испански....магаре- първата дума научена от нашия консул.

Нещо хубаво да се направи в тази държава. Здраве ти желая Стоичков и съм сигурна, че ще представяш България достойно. Успех и късмет!

как ще ни представи достойно, като не може да се подписва и всяка втора дума е псувня. Колкото ни представя един друг, ама ме е срам.

Стоичков може да прави добре едно-да рита топка . Борисов е добър пожарникар . Щяхме да сме цветуща държава,ако всеки се занимаваше с това което в което е добър. А Българското пожарогасене и футбол,щяха да са по добри .

тези дни нали излезе едно изследване за България, където се казва, че едва 30 % работят по специалността си.

Ето това е тъпите български женки или по мутри , или по футболисти си падат .Кухи чалгарки .

Върви на майната си, тъпа кучко !!! Майната му и на твоя прост кумир Стоичков !!!!! Явно и ти си проста като него !!!!

Стига глупости . По тъпи и по прости от Вас няма приказвате а нищо не казвате. Знаеш ли колко ми пука колко богата реч имаш----НИКАК .Интересувам се кой какво върши въшко

От двата ти поста тук ни става ясно защо харесваш толкова Ицата. Просто си приличате. Но понеже е видно, че си с неговия капацитет и култура, няма да разбереш за какво иде реч. Абе стой си в Испания и се наслаждавай на фамилията си, че явно гювеч пада.

БРАВО , не разбирам от футбол,но от много години съм в Испания 13 и знам как боготворят Стоичков. Фамилията ни е Стойкови и само като я чуят или прочетат се усмихват и казват>АААААА СТОИЧКОВ. Правилно ти е решението г-н Министър

Ами като си имаш име, що си се писал Ала бала? Или и глупостите, които си писал, са ала-бала. Стоичков го обичат само в Каталуния, така че не ни говори али-бали!

Стоичков в Испания го уважават като футболист, но какво общо има това с външната политика на БГ? Да си чул испанците да са направили консул някой от своите футболисти? Повръща ми се, когато този човек (Стопичков) започва да говори. Та той е тъп като цървул!

за саяление....................... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

жив и здрав Ице

Етооще една причина поради която няма да гласувам за ГЕРБ.Поредната простотия и селяния на футболистчето ББ.тОЯ МАЗЕН СЕЛЯНДУР СтоПичков е лека прилика с папагала ЙЛ кандидат за кмет на Сливен от ГЕРБ с една условна присъда и шест висящи дела.Същата е и кандидатурата на ГГ настоящ кмет на Ботевград преминал през всичики възможни партии.Същото се отнася и за много други кандидат кметове от ГЕРБ доказани мошеници и престъпници.

да се маха - един кретен по-малко в БГ

Футболист-да но не и консул,поредната мутренска простотия.

Стоичков ? Една подлезурка с манталитет на селски бег.Колкото до Б-я,той е гледал на нея само,като на млеконадойна крава !

тои затова им се сваляше толкова,за тази службица.сега като се надеу и ще ги плещи наравно с б.б.глупостите,които си говори.при друго управление ще се пробута за нещо друго.забрави/а и ние/какав комунист беше и как се мазнеше на тодор живков.освен фудболист сас затихваща слава,за нищо не става.не е лошо да му проверят дипломата,че маи и тя е почетна. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ма той и диплома ли има?!... А да, май нещо го напъваха за треньор, ама видяхме какво излезе.

Аз бих начначил за почетни консулКи и двете Златки, Николетка Азис и всички по-известни и "допринесли" за кОлтурата в демократичната ни държава чалгаджийки.Защо пък не.....деньги есть ума не надо!

ТОЙ СИ Е ПОЧЕТЕН КОНСУЛ И БЕЗ ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ ! БРАВО ИЦЕ ТИ НАЙ-ГО ЗАСЛУЖАВАШ . Трябва да си възпиташ родата все са недоволни.

Ето защо го "написа" онова отворено писмо в защита на Плевнелиев - танто за кукуригу. Смешни хорица в смешна държава.

А кога ще стане почетен член на СБХ? Чакаме с трепет в душата :)