Конституционният съд спря трансферите от НЗОК към МЗ

Прехвърлянето на пари от бюджета на Националната здравно-осигурителна каса към Министерство на здравеопазването се спира. Конституционният съд е обявил това прехвърляне за противоречащо на основния закон.

Обратно в новината

Коментари - Конституционният съд спря трансферите от НЗОК към МЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХМ!Чудесно!Пари има - лекарства няма.Всеки ден около 200 болни деца се молят да получат лекарство ... за да живеят!Те не се страхуват от иглите,защото чиновниците ги убиват! Спете спокойна г-жо Атанасова,лека нощ!

Аз ако изхарча едни пари по предназначение - за здравето си , за образованието на детето , за саниране на апартамента, за нова щадяща екологията кола и други такива злободневни неща и после се окаже, че тия пари не са от моя джоб и не е трябвало да ги разходвам за тези неща какво става? Ставам крадец и лошо ми се пише. Но понеже герберастите са над всичко като своя бог боко те не са крадци и няма да се възстановят парите. Ми не искам да плащам данъци, такси, налози и други там удръжки и да си разходвам моите пари за моите нужди.

"Трансферът е факт до момента.."Така че какво казва КС не важи за ББ и управлението му. Нито ще върнат миналогодишното ограбване на парите за здраве на хората. нито ще върнат "направения "вече трансфер през тази година..Всичко в България е "като си пееш Пенке ле кой ли те слуша" и само за ББ, ЦЦ, СД и сие не важи какво казват Институции на по-високо ниво от тях..В България Парламент, Президент, Съдебна власт е равно на Изпълнителна власт и думата на управляващите.."Вся власт Борисов.."е лозунга от много години..

Не само да прекратят трансферите ами и да върнат вече откраднатото